Univelkoja tuli maksettua !

  • Toni

Jopas nukuttikin kun ei ees riittänyt kellon ympäri uinuminen viime yönä vaan jatkoin hieman vielä ylikin ! =D Jos hoksottimet olis nyt vähän paremmin taas kohdillaan !? Eipä ollut adhd:tä diagnoosiin asti vaikka jotain siihen suuntaista olikin. Se osa mikä kuulostaa tutulta liittyen adhd:hen mulla on ainakin pitkäjännitteisyyden puute, vähemmän mielenkiintoisten asioiden keskenjättäminen(ah ne jotkut koulut&kurssit lähihistoriassa), suhteiden & harrastusten nopeat vaihtelut välillä ja mielenkiintoisimpiin asioihin liikaa paneutuminen joskus myös muiden asioiden kustannuksella.

Niin mutta normaalin epänormaali taidan olla kun ei edes diagnoosiinkaan asti päästy, samanlaisia ihmisiä on muuten vaikea löytää et mikäköhän se normaalikin on ? =D Eikä adhd-ihminenkään mikään kummajainen ole. Niitähän on yllättävänkin paljon ja kovin erilaisissa yhteiskunta-asemissakin. Ennenvanhaan kuulemma vaan elettiin ja toimittiin jokapäiväisen leivän eteen eikä moisia pahemmin ihmetelty kun ei edes tiedetty. Nykyään on muotia kehityksen myötä selvitellä ihmisten kaikkia omituisuuksia. Hyvähän se vaan on että selviää mistä johtuvat tietyt käyttäytymisen muodot. Kaikkea ei voi kuitenkaan eritellä omiin muotteihinsa sillä me kaikki olemme niin kovin erilaisia silti vaikka olisikin samoja oireyhtymiäkin.

Overactive.
Overactive.

Kirjoitettaessa soi Napalm Death : Diatribes

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus