Vielä kerran Tuska & uudet ystävät !

  • Toni

Joo tutustuin aivan mahdottoman paljon uusiin ihmisiin ! Eipä niin yllätys näin Helsingissä liikkuen. En varmaan jälkikäteen muistakaan enää aivan kaikkia. Junamatkatkin meni turisten kovin monenikäisten seuralaisten kanssa. Helsingissä piti jo kysyä tietäkin niin monesti että sai olla suu auki hela tiden =D

Tuskassa piti alkuperäisen suunnitelman mukaan tavata 3 cityläistä ja sitten hieman myöhemmin eri paikassa 1. Nämä treffit menivät suht huonosti aikataulujen tai muuten vaan kiinnostuksen puutteen vuoksi puolin tai toisin ? Noh yksi heistä yhä kiinnostaa nähdäkin. Toivoisin hieman rohkeutta noin yleisesti ottaen enemmän kuiteskin !

Mutta sitä vastoin kaikki odottamaton meni sitten varsin kivasti.. =) Eli 3 uutta puhelinnumeroa oli Tuskan saldona. Lukuisat jutteluseurat ja porukoihin lyöttäytymiset, kiitos vaan teitte Tuskasta oikein viihtyisät ! =) Yhdeltä tytöltä ostin levynkin missä itse vaikuttaa, toinen tumma pienehkö nätti neiti(joita diggaan kovasti) puolestaan antoi mulle yhden äänitteen jossa itse myös vaikuttaa taustoissa.

Ulkomaalaisia oli Hesassa mandottoman paljon liikenteessä. Enemmän tuli melkein vastaan turisteja et piti olla tarkkana keltä kysyy tietä mistä pääsee mihinkin =D Amerikkalaisia ja aasialaisia oli paljon hotellissa missä majoituin. Venäjältäkin asti oli porukkaa tullut ihan Tuskaa varten, tapasinkin kivan pienen tumman venäläistytön Olgan joka oli tullut katsomaan Moonspelliä ja sitä hienoa keikkaa siinä lähietäisyydellä sitten ihmeteltiin. Juttelin myös saksalaisten kanssa, ihan virantoimituksessakin olevien tyyppien kera.

Julkkiksista tämä Himin rumpali tuli "tutuksi" pitkän keskustelun kautta. Jone Nikulaa tuli nähtyä useaan otteeseen lähietäisyydeltä myös kaljateltassa, mut enpä mennyt juttelemaan kun ei ollut niin asiaa.. =P Joitakin muitakin bändiläisiä jututin, eikä pidä unohtaa myös Emperor-jätkiä joiden kanssa pari sanaa tuli vaihdettua..

Emperor igen..
Emperor igen..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus