Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on ystävät.

Darts-kisoista terveisiä !  1

Olipa eräät Keski-Suomen kutsukisat ja muistelut entisille ja nykyisillekin Darts-heittäjille tuossa eilen lauantaina. Heitettiin siinä kilpaakin, mutta ennen kaikkea se oli sosiaalinen tapahtuma eikä mikään hampaat irvessä kilpailu. Olin edellisen kisan tainnut heittää vuonna 1998. Heitin parhaimmillaan säännöllisesti useamman tunninkin päivässä ja lopetin kun aloin vaatia itseltäni liikoja eikä hermot sitä enää kestäneet. Vaihdoin silloin elämäni mielenkiintoja vähän toisiin asioihin.

Oli siis kiva palata vanhojen muisteloihin. Koska heitin jo junnuna pubissa, ei alkoholi ole ollut ongelmana kun sitä ei edes silloin saanutkaan. Myöhemminkin tarkoituksena on ollut enemmän kivan lajin ja kilpailuhenkisyyteni toteuttaminen kuin alkoholin kanssa läträäminen. Joo Dartsiin liittyy kylläkin alkoholi melko käsi kädessä, mutta onneksi sitäkään ei ole pakko juoda kuten mitään muutakaan elämässä ei ole pakko tehdä jos vaan tahdonvoima ja halu olla oma itsensä siihen vaan riittävät.

Koska en ole Dartsia heittänyt koko 2000-luvulla kuin muutamia kertoja, en mitään osannut odottaakaan. Ensimmäinen heitto : tähtäsin 20, osui 19 x) Mutta jo muutama kierros siitä eteenpäin niin lihasmuisti alkoi jo palautua. Löysin myös sopivavauhtisen tyylin automaattisesti itselleni ja yllätin täysin itseni että pystyin haastamaan ihan tosissani nämä eivät aivan SM-tason heittäjät. Tulosta tuli ihan ok:sti ja tuplille pääsin paljon, mutta siinä tuli esiin harjoittelemattomuus vaikkakin ensimmäisen kerran peleissä päästyäni tuplille, heitin heti eka yrittämällä poikkaisun tupla 18.

2 ekaa peliä lämmitti itseni parhaaseen suoritukseen kolmanteen peliin jota johdin jo 2-1 & pääsin ratkaisevassa 5:ssä pelissäkin koittamaan tupla 2 useamman kerran. Hermopeliä ja langan väärälle puolelle tikka tällä kertaa jäi. Noh mutta huomasin että mähän osaan vielä heittää ja pystyn haastamaan hyvinkin ei niin huiput heittäjät. Toki matkaa on parhaisiin kun finaalissa sitten nähtiin 14 tikan pelikin. Nämä nakuttavat niin säännöllisesti jo sinne minne pitääkin, että voi olla että tuolle tasolle minusta ei koskaan ehkä olekaan eikä kyllä tarvikaan kun en niin tosissani tätä enää ota ?

Oli hienoa tavata uusia ihmisiä Dartsin parista sekä moikata joitakin vanhoja tuttujakin pitkästä pitkästä aikaa. Alkoholi ei sovi minulle edelleenkään viisastuin jälleen kerran kun vähän tuli eilen otettua. Saatan viikkokisoja alkaa silloin tällöin harrastamaan, mutta tosissani en tätä lajia aio enää ottaa. Rennommalla otteella todennäköisesti pystyn tulemaankin hieman entistä paremmaksi. Iän ja elämänkokemuksen myötä olen oppinut myös hallitsemaan hermojani paremmin joten tässä hermolajissa on haastetta kerrakseen, mutta enää se ei ole mikään ylivoimainen haaste se hermojen hallinta. Loppuun kiitokset kaikille kilpailun osanottajille. Se oli hyvä ja tarpeellinen kisailu ja vuoden päästä taas tämä tapahtuma uusiksi ! =)


Hauskanpito jatkui taas ! =)

Juu eli just kun olin ehtinyt palutua Tukholman risteilystä, niin mua pyydettiin eilen perjantaina vähän juhlimaan lisää ! =) Tällä kertaa aivan erilaisella porukalla.. nyt oli tyttövoittoittoinen ryhmä aloittaessa, mutta myöhemmin tutustuin myös yhteen uuteen urokseenkin. Eli täysin päinvastaiset kuviot kuin laivalla ! =D Eli kivaa vaihtelua siis kuiteskin.

Uskalsin vaihteeksi päästää kämpille yhen tytön joka ei ollut aiemmin täällä käynytkään. Uskaltaa tarkoittaa tässä, että kämppä oli edes siinä kunnossa että kehtasi sisälle päästää.. kun tahtoo yleensä olla niin että kun keskittyy niin kovasti joihinkin tiettyihin asioihin niin jää se suurin osa kämpästä välillä täysin huolehtimatta..

No mutta aloteltiin täällä kupinottoa & siirryttiin sitten sinne ennestään mulle tuntemattoman kaverin luo ja jatkettiin siellä. Tulipa sitten munkin pelattua ensi kertaa Twisteriä kun porukan tytöillä oli se mukana :) No tietty se meni sit siihen, että lopuksi oli jo kaksintaisteluja siinä pelissä että kumpi voittaa niin sille tarjotaan sitten paukku ! =D

Juu sitten päädyttiin pubiin yhdellä kyydillä & kun mulle ei tarjoiltu liikaa raakaa viinaa, en myöskään oksennellut tällä kertaa.. :P Ja liikunnasta sen verran että olihan se perjantaina ensin treenattava kun tiesi että tänään ei taas pysty kun on krapulapäivä enkä ollutkaan risteilyn jälkeen vielä harjoitellutkaan. Joten liikunta & alkoholin nauttiminen pysyy tasapainossa vaikka pieni juhlintakausi onkin meneillään :)