Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2006.
Seuraava

HIENO KESÄ.  1

Tulin just uimasta, kyllä on vesi lämmintä ! Pitkästä aikaa kesä on ajoissa & hienoja päiviä on riittänyt. Tästä pitää nyt nauttia, pitkä talvi on sitten taas edessä. =/ Juuri tälläinen on kunnon kesä, paljon auringonpaistetta ja vähän sateita =) Kesäihminen olen ehdottomasti, syntynytkin heinäkuussa, synttäritkin lähestyvät, ikää tosin ei enää ilmoiteta =D Terkkuja vain muillekin heinäkuun lapsille ja tottakai muillekin !

Tänäänkin tuli ihan kiitettävästi oltua ulkona, 3 tuntia meni tenniksen parissa & seurauksena pientä punoitusta havaittavissa ylävartalossa.


KIKKELIS KOKKELIS.  1

Eksyin sitten viime yönä jonnekin junnu-vaahtobileisiin =D Ja voi pimpero, nyt päätä särkee ! Olisikohan alkoholilla ollut osuutta asiaan ? =p Niinhän siinä sitten kävi kuten aavistelinkin että Ranska voitti Brassit. Ranska taitaakin olla oiva rahasampo näissä kisoissa =) Tottakai mä pelasin sitä taas. Ai että tänään ilman futista vai ? No way, tänään jatkuu taas Suomi-futis kakkosessa täällä päin kotimatsilla =D Ja tottakai aion olla yleisön joukossa, mutta en ole mitenkään fanaattinen enhän ? =p


TULI SITTEN URHEILULLINEN V-LOPPU.  1

Muualla kun tapahtui kaikkea kivaa, mä sit urheilin vaan. Tennistä + punttia tänään. Englanti on kyllä uskomattoman huono rankuissa, aina ne häviävät siinä. No tulipa mulle edes taas uusi suosikkipelaajakin Englannista nimittäin Aaron Lennon; nopea ja taitava. Kisat muutenkin ovat edenneet varsin totutun kaavan mukaan. Tutut maat enää mukana, Englanti ei pysty voittamaan koskaan Ruotsia, Espanjalla kisat loppuvat aina ennenaikojaan & aina Ranskalle häviävät, Portugali pudottaa aina Englannin jatkosta & Saksa on rankkareissa rautaa jne. Jos totuttu jatkuu tänä iltana Brasilia putoaa jatkosta. Nimittäin viimeksi kun Brasilia on jollekin mm-kisoissa hävinnyt niin sen on kaatanut Ranska mm-finaalissa vuonna 1998. Myös sitä aiemmin maiden kohdatessa vuonna -86 Ranska pudotti silloinkin Brassit jatkosta. Olisihan se aika paukku, muttei lainkaan mahdoton, kun katsoo Ranskan hyvää materiaalia.

Jottei ihan ylikuntoon pääse, niin taidampa alkaa ottamaan vähän kuppia..


Seuraava