Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.
Seuraava

Sunnuntaita  1

Tämä päivä menikin osaksi synttärijuhlissa kun suvussa tuli täysiä vuosia täyteen. Harvinaista kyllä tuli sitten laulettuakin tänään =D Tässä onkin pieni suma synttäreitä juuri nyt tai ainakin parit sellaset vielä liittyen sukuun tai heidän puolisoihin. Niin se on kesäkin nyt ainakin virallisesti ohi kun syyskuun puolellakin jo ollaan. Mut aurinko näyttää onneksi yhä kiitettävästi lämmittävän. Mitäs muuta ? Niin hienoa oli eilen radiosta kuunnella Suomen futispeliä kun Puola kaatui. Vakiossakin oli sentään 10 oikein, väärin olivat varmat Italia, Romania & Unkari-Norja x. Suomeen luotin x2:lla. Hyvä lähtökohta keskiviikkona Portugalia vastaan on taas tappion välttäminen. Hyvä Suomi !


Football  1

Tänään sitten jännitetään Suomen puolesta miten Puolaa vastaan käy !? Harmi vain ettei tv-lähetystä kyseisestä ottelusta näy =/ 90 minuutin taistelua aion kuitenkin teksti tv:n välityksellä tiiviisti seurata. Hmm pystyisköhän netin kautta saamaan pelistä livekuvaa ? =p Liikunnasta pitävänä täytyy kyllä itekin tehdä tänään jotain hyvänolon hormooneja vapauttavaa ja sitten onkin kiva seurata illalla peliä. Uskon Suomen yllätysmahdollisuuksiin ja olen jo x siihen tyrkännyt vedonlyönnissä, vakiossa voisi harkita x2:sta vaikeamman rivin toivossa.


Päivän city-homma.  1

Joo ihan hyvään vauhtiin oon päässyt työelämässä taas vaihteeksi ja viikonloppuisin täytyy sitten yleensä vähän rentoutua.. Päivän city-hommana poistin roikkumasta kaikki hylätyt kaveripyynnöt. Niitä oli kaikenkaikkiaan 18kpl. No onneksi jäi satakunta kaveria jäljelle kuitenkin =p Onhan tääl tullut jo pyörittyä lähemmäs 2 vuotta joten kertyyhän niitä vaikka harvakseltaan kyseleekin. No joo, eipä lähellekään tuu noidenkaan kaikkien kanssa juurikaan pidettyä yhteyttä, mut kuka jaksaisikaan jatkuvasti jakaantua niin skitsofreenisesti.. Ai niin sitten tuli vielä mieleen ne jotka ovat joskus olleet kavereina tääl cityssä. Ainakin 13 sellasta tuli mieleeni. Ilmeisesti yhteydenpidon hiipumisen takia on osa häippässyt kaverilistalta i think so =p Tälläistä nettielämän pohdintaa tällä kertaa ! =D Nyt on aika mennä reaalimaailmaan moi !


Seuraava