Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.

Viikonloppuja  1

Ahaa onkos mun uusi aluevaltaus nuo kyselyt kun nyt muutaman olen jo innostunut tekemään !? Saas nähdä kyllästynkö heti alkuunsa vai tuleeko ideoita niin luonnostaan, että ne on suorastaan pakko kirjoittaa tänne !? No joka tapauksessa hieno juttu nyt on viikonloppu ja aion harrastaa ainakin nukkumista ahkerasti ! Jos vain maltan muilta vaikutteilta.


Voi vitsi voi harmi  1

Ei kyllä enää riitä oikein aika kuvagallerian tiiviiseen kommentoimiseen kun pitää käydä töissä, huolehtia kunnosta, harrastaa vedonlyöntiä ja ystäviäkin välillä moikkailla. Siispä pitää välillä keskittää huomio ja pitää silloin tällöin erityinen kommentointipäivä =p This is so funny, i can't quit this..


Syyskuussa penkkiurheilijat & vedonlyöjät saavat..  2

.. lisää jännitettävää kun eilen pyörähti Mestareiden Liiga käyntiin ja huomenna alkavat jääkiekkosarjat Suomessa ja pian myös muualla kuten Ruotsissa ja NHL:ssä. Kaikki futissarjatkin ovat pikkuhiljaa lähteneet käyntiin, joten valinnanvaraa löytyy mitä seurata ja mitä pelata. Niin muuten se maanantain peli mistä puhuin päättyi kuin päättyikin tasan eli Spezia-Cesana 1-1.

Tänään oli vähällä piti tilanne kun olin saunomassa. Oli meinaan hiuskarvan varassa etten lentänyt suihkussa selälleni. Siinä oli jotain liukasta lattialla ja ei varmasti olisi tehnyt hyvää kaatua selälleen reunustettuun alustaan tai lyödä pää lattiaan. Aasinsiltana tästä muistan muutamat kerrat kun lapsena/nuorena jouduin lähtemään ambulanssilla mummoni kanssa sairaalaan. Mummon viime vuodet olivat meinaan kaatuma-altista aikaa ja vietin paljon aikaa hänen kanssaan koska asuttiin yhdessä mummon kanssa. Siinäpä oli sitten hyvä ihminen. Kun mummo kuoli koin elämäni pahimman vuoteni jolloin suurinpiirtein kaikki meni pieleen. Jo hieman ennen sitä olin hyvin ahdistunut ja varsin itsetuhoinen eikä mummon kuolema tehnyt yhtään sen parempaa herkälle mielelle. Mut elämä opettaa. Niin se on todellakin tehnyt. Nykyään teen itsemurha-ajattelulla lähinnä taidetta, nuorena sitä paljon ajattelin. Yksi sukulainen sanoi jälkikäteen että pelkäsi ja oli aika varma että tekisin nuorena itsemurhan. Tuo kertoo jotain että aika synkkä ja ahdistunut sitä on joskus ollut, vaan eipä enää =) Kuoleman ajattelu kuitenkin on aina rauhoittanut minua, vaikka kiire mulla ei täältä vielä pois ole.

Tänään kun kuuntelin Anthraxia & levyä "State of Euphoria" vuodelta 1988 tuli mieleen ajat jolloin pelasin pingistä melkein päivittäin =D Nyt tulikin hirveä hinku päästä pelaamaan =p No helpotusta mailapelihimolle saan kun meen tällä viikolla pelaan vielä tennistä.



Spezia-Cesena  1

Italian serie b:ssä pelataan tänään yksi ottelu Spezia-Cesena. Entisiä tilastoja katsoen peli on varsin mielenkiintoinen. Nimittäin 9:stä viime kohtaamisista keskenään peräti 8 niistä on päättynyt tasan. Arvatkaapa vaan pelasinko ristiä ? Peli alkaa 21:45 joten voitte tarkistaa voitinko vai hävisinkö koska en hehkuttanut tätä jälkikäteen. Joo singlenä pelasin muutamilla euroilla. Saas nähdä miten käy ? =D


Palanen astrologiaa  1

Huomaa että on ollut pirun energinen olo kun mars on konjuktiossa plutoon syntymäkartassani. Mulla on takana jo useampien vuosien kokemus seuraamisesta miten taivaankappaleet vaikuttavat tunteisiin, järkeen, energioihin ja mielialoihin. Olen aina tutkinut näitä asioita skeptisesti, mutta niin vaan joudun usein toteamaan että kappas kun osui taas tulkinnat kohdalleen.


No panic  1

Olikin ennenaikaista huolestua verenpaineesta. Torstaina multa mitattiin hyvin epävirallisissa koulutiloissa arvot 153/105. Liekö noihin masiinoihin aina niin luottamista tai sitten mulla vaan heiluu toi verenpaine melkoisesti ? Onhan sekin mahdollista. Mutta äsken kotitiloissa mitattuna sain arvot 117/67 & toisella kerralla 132/76 hieman kiihtyneempänä. Että ihan hyvältä näyttää sittenkin =)


Verenpainetta  1

Multa mitattiin verenpaine tällä viikolla. Se oli hieman yli sopivien rajojen. Aiemmin katselin vain kuin jotkut läheiseni joutuivat tarkkailemaan verenpainettaan. Nyt ilmeisesti joudun itsekin olemaan tarkkana sen kanssa. Suurimmat syntini ovat ehkä liian vähäiset unet, väärään aikaan nukkuminen ja liiallinen taukoamaton uurastaminen jotta pysyy ajan hermolla esim. urheiluvedonlyönnissä. Tänään täytyykin mitata verenpaine uudestaan. Toivottavasti se oli vain hetken heilahdus. Tuntien oman varsin kiihkeän levottoman luonteeni, en ihmettele sinänsä yhtään että verenpaine on koholla. Mummolla jollei kahdellakin taisi olla verenpainetauti. Laadukkaammasta unesta voisinkin aloittaa terveyden tarkkailun.


Mainonnan uhri  1

Eilen kun selasin saapuneita mailejani, löysin sieltä tietenkin myös kaikkea kaupallista. Sattui sitten silmiini joku 0 euron tarjous ja vielä toinenkin samanlainen. Maksat siis vain postikulut. No enhän minä voinut niitä tarjouksia tietenkään vastustaa. Tutustun tuotteisiin siis lähes ilmaiseksi. En kyl ees enää kunnolla muista mitä tulikaan tilattua, mut eiköhän se selviä siinä vaiheessa kun kusti polkee =p

Juuri nyt on kiva muistella vähän vanhempia aikoja, kun täs paraikaa kuuntelen Metalliliittoa radiosta. Sieltä tulee meinaan pari uusintalähetystä vuodelta 1992. Oi niitä synkkiä aikoja ilman kännyjä ja laajakaistaa. Nuorimmille tääl cityssä ne ajat taitavat kuulostaa varsin kummilta ajoilta. Ai ei kännykkää vai ? What a f... ? Joo minä poika se kuuntelin heavyn erikoisohjelmia jo tuolloin. Ensikosketukset radion heavyn erikoisohjelmaan sain jo 80-luvun puolella. Tosin silloin en sitä vielä säännöllisesti kuunnellut. Tarkkaan en tiedä minä vuonna eka lähetys tuli, mut joskus 80-luvulla ehkä puolessa välissä ? Hyvä kasvattaja se on ollut tässä vuosien varrella ;p