Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Kaija Koo-anylyysi  1

Se olikin hevimpää mitä odotin kun joku pitkätukkakin oli kitarassa eli sehän menetteli ja kyllä tuttuja biisejäkin oli paljon. Yllättävän paljon oli myös kansaa ja kuuma oli.. yritin sitten kuunnella sanojakin kun ei kaikki biisit olleet tuttuja kuitenkaan. Tuulen Viemää-biisi jäi mieleen, siinä oli arkisen todelliset sanat. Joo ei siinä mitään ihan ok ilta oli.

Jonna Tervomaa, oli muuten aika lämmin tuolloin & nyt lorukeskusteluihin sopiva kuva.
Jonna Tervomaa, oli muuten aika lämmin tuolloin & nyt lorukeskusteluihin sopiva kuva.

Vital Sun, Kaija Koo, syöpöttelyä, juopottelua..  1

Alotin tossa pari päivää sitten käyttämään Vitalas-tuotetta nimeltään Vital Sun. Sain niin halvalla ekan erän. Vahingossa tuli seuraavassa lähetyksessä jo 3 pakettia lisää, meinasin eka palauttaa, mut nyt rahatilanne sallii ylimääräsetkin menot joten antaa olla. Lopetan kuitenkin tähän varmaan jatkotilauksen. Vital Sun suojaa auringolta, nopeuttaa ruskettumista sekä on samalla myös ravintolisä eli varsin mielenkiintoiselta tuotteelta kuulostaa. Joo mulle tulee sähköpostiin jatkuvasti noita Vitalas-mainoksia. Tää ei ollu eka kertakaan kun sieltä jotain tilaan. Paikka toimii siis Maarianhaminassa.

Kaija Koo ois tänään Äänekoskella ! Ei "ihan" mun lempimusiikkia mut eiköhän sinne juopottelemaan vois mennä kuiteskii.. Eka olin menossa, sitten en & lopulta meen kuitenkii kun joku kaverikin kerran menossa. Tällä kertaa en kuitenkaan aio kuvia ottaa kun en niin fani ole.. Yks kamu lähtee puolestaan kattoon Joe Lynn Turneria, vissiin huomenna jossain K-Suomessa. Tiedättekin varmaan kaikki hevin ystävät tämän melko legendaarisen ex-Rainbow solistin.

Kylläpä on vaikea nykyään aurinkoöljyjäkin ostella kun pitäis tietää millanen ihotyyppi on =D Noh parempi valita kerralla melko hyvät suojakertoimet kuten teinkin, eiköhän tolla 20:llä pärjää. Herkutteluksi meni vaihteeksi näin perjantaina kun ostoskärryjen kans kaupassa tuli käytyä.. kunnon ruuan & herkkujen lisäksi sain ostettua jotain erikoistuotteitakin kuten mustekalaa tomaattikastikkeessa sekä sinisimpukoita & espanjalaista kaljaakin tuli kokeiltua.

Huima meno on jatkunut vedonlyönnin puolella, tänäänkin sydäntä tykyttävää jännitystä yllin kyllin tarjolla. Hienon viime La-Ma jälkeenkin komeita osumia tullut tällä viikolla kuten keskiviikkona Inter 2(3,10) & torstaina Haka 2(3,05), Haka-1(7,25)!, Sundsvall-Enköping X(4,00). Nyt jännitetään Ranskan 2.liigaa sekä Irlannin liigaa joiden myötä ratkeaa lopullinen menestys ti-pe. Kippis se moro ny ! =D

Sain tuliaisia Italiasta eli kerrankin näin tissit.. =D
Sain tuliaisia Italiasta eli kerrankin näin tissit.. =D

Ostohuumassa..  1

Eilen iltamyöhään aloin selailemaan uusinta ideakuvastoa tai easyshopping tuo näyttää nykyisin olevan. Kauheasti kaikenlaista tarjolla & kyllä itsekin ainakin uskoin löytäväni sieltä jotain tarpeellista. Jollei muuta niin ainakin kuvastoja joiden kautta voi vaikka mitä löytyä. Joo tunnustan parit tilauskupongit noilta sivuilta kuitenkin jo irroittaneen..

Koira vai joku muu ? =D
Koira vai joku muu ? =D


Tänään kannustetaan Tamperetta !  3

Koska Tampere United kohtaa futiksessa mestarien liigan II kierroksen karsinnassa 2:ssa osaottelussa Bulgarian melko mahtavan ja suuren Levski Sofian. Eka osaottelussa tuli hieno tulos eli kotivoitto numeroin 1-0 joten nyt maali vieraissa ja Levski Sofian olisi pakko tehdä 3 jatkaakseen tästä otteluparista. Olisi upea päänahka jos Sofia kaatuisi ! Uskon että siihen on mahdollisuudet, veikkauksia lopputuloksesta ?

Niin ja suora lähetys alkaa urheilukanavalla kello 20:25 eli kaikki kannustamaan !


Kiroileva siili..  2

Tämä oli harhaanjohtava blogialoitus taktisesti että joku eksyisi vedonlyöntihorinoistani huolimatta katsastamaan taas blogiani ! =D Mutta siilin näin äsken ylittämässä tietä kun tulin lenkiltä..tosin sitä en tiedä kiroiliko se mut ei kai sillä niin väliä ollutkaan.. =P

Mut anyways oli upea 2-päivänen vedonlyönnillisesti, puhdasta voittoa nyt jo 400-500 euroa & jos huomenna 2 peliä vielä osuvat niin tulee joko 181.25 tai 84.40 euroa vielä lisää tai nuo yhteensä. Jotta joku tänne eksynyt pääsee jännittämään mun puolesta niin pelit mitä vielä jännätä ovat pitkävedossa kohde 107.Strömsgodset 2 & vielä tärkeämpi perinteinen tasapelihakuni kun-usein-ennenkin-pelanneet-tasan kohde 110. St Patricks-UCD X hieman tuntemattomammasta Irlannin liigasta.

Pientä jossitteluakin jäi jos jo kahden maalin johdossa ollut Fc Honka olisi voittanut sekä Odd Grenland & Lyn(no toi ei ollut edes niin lähellä mut tärkeä haku oli anyway) pelannut tasan niin oltaisiin lähellä jo tonnin voittoa. Mutta sen verran hyvin napsui oikein et ei voi olla kuin tyytyväinen kun sai ikäänkuin takaisin kaikki Keitelejazziin tuhlatut rahat korkojen kera =D

Ja huomenna tuhlaamaan ! Ainakin kasettisoitin ja puhelimen kotelo pitäisi ostaa kun edellinen pääsi hukkumaan. Noi ei ees paljoa tuu maksamaan, saas nähdä mitä vielä keksinkään ? Mut säästöön taatusti menee osa !


JJK-JIPPO !  1

Vedonlyönti puoliammattilaisena tai ammattilaisena ei ole tunnepohjainen taiteenlaji. Hyvänä esimerkkinä toimii tämänpäiväinen peli JJK-Jippo jossa Jipolle tarjottiin komea 6.30-kerroin vierasvoitosta ! Selvä ylikerroin kuitenkin ihan kohtuullisessa kunnossa olevalle Jipolle jolla on myös potentiaalia. Vieraissa pelit ovat sujuneet myös mallikkaammin. Tauolla tilanne 0-2 & panostin Jipon voiton puolesta vaan eipä menestys siihen pääty jos se ei osukaan. Vielä ei voikaan ilakoida, mut suht hyvältä näyttää.

Oli mulla toinenkin syy miksi pelasin Jippoa paitsi että joukkue ei ole huono eikä tasoero JJK:n verrattuna ole noin suuren ylikertoimen arvoinen. Nimittäin kokemuksestana pelurina olen huomannut, että usein hyvää peliä kovaa joukkuetta vastaan, saattaa seurata hieman heikompi peli hieman heikompaa vastustajaa vastaan. JJK voitti viikko sitten Kupsin kärkiottelussa peräti 4-0 ! Todella tyypillistä jalkapalloilussa jos joukkue ei ole mikään aivan superhyvä. Niille superjoukkueillekin sattuu joskus heikompia päiviä joita kannattaakin kytätä.

Sinänsä sääli että JJK näyttäisi häviävän tänään, nousuhaaveet hieman heikkenevät kun Kups & Rops näyttäisi voittavan omat pelinsä näillä näkymin. Joukkuetta voi tunnustaa ja kannustaa, mutta se on ihan eri asia kuin ammattipelaaminen.


Gambling  1

Pienen tauon jälkeen satsasin tänään hieman normaalia enemmän vedonlyöntiin. Alkoihan siellä niin Skotlannin kuin etenkin Ranskan sarjat. Hyviä osumia tulikin jo päivältä ja nyt tässä odotetaan tän illan tuloksia ja huomista päivää, niin ollaan taas vähän viisaampia että tuliko sitä menestystä enemmänkin !? Näillä näkymin voitollinen tulos olisi ainakin tulossa..ja siitähän voi aina jo iloita.

Uusi Ronaldinho on syntynyt !? =D No mutta kaikki ainakin rakastavat jalkapalloa.. =)
Uusi Ronaldinho on syntynyt !? =D No mutta kaikki ainakin rakastavat jalkapalloa.. =)

Selluliittipylly.. se kävellessä hylly..  1

Eilen oli mielenkiintoinen paikallisottelu futiksessa Äänekoskella kun Huiman ykkösmiehistö Huima kohtasi Fc Keitelejazzin ! Olin tietysti seuraamassa ottelua paikan päällä. Olipahan aika erikoinen ottelu sillä keltapaitaisten huimalaisten määrä oli lopussa aika hallitseva.. nimittäin Keitelejazzilta ajettiin ottelussa 3 miestä suihkuun punaisen kortin myötä mukaanlukien maalivahti.

Ottelu alkoi lupaavasti jazzin kannalta mennessään 1-0 johtoon. Sitten eka puoliajalla tuli ensimmäinen ulosajo ja Huima tuli tasoihin puskumaalilla vielä samalla jaksolla. Toisella jaksolla lähti toinen mies jo suihkuun ja siitä huolimatta Jazz tekaisi 2-1 johtomaalin kahden miehen vajaamiehistöllä kaukolaulausroikulla yllättäen kokeneen Huiman maalivahdin.

No sitten vähän lisää tasoitusta kun vielä Keitelejazzin maalivahti joutui pihalle, varamaalivahti sisään ja menoksi. Sitten alkoikin luonnollisesti Huiman pyöritys vaan olipahan yllättävän vaisua.. tahtomaali oli kuitenkin tasoitus, aikaa olisi ollut useampaankin mutta Jazz taisteli ja Huima ontui eli lopputuloksena ansaittu tasapeli etenkin Jazzin kannalta.

Aika heppoisin perustein annettiin kieltämättä kyllä noi punaiset kortit, ainakin osa, tais olla 2 suoraa punaista ja yks kerta niin että 2 keltaisen kortin myötä ulos. Paikalliskamppailu näytti jälleen kerran yllätyksellisyytensä. Vaikkakin Fc Keitelejazz onkin varteenotettava ryhmä, eivät he vissiin ota aivan niin tosissaan tätä jalkapalloa vaikka hyvin pelaavatkin. Sarjassa ovat neljäntenä, kokoonpano vissiin vähän heittelee kun osa pelaajista on enemmän jo jäähdyttelijöitä. yli nelikymppinenkin löytyy jatkuvasti kokoonpanosta, mutta hän onkin entinen edustusjoukkueen mies ja yhä käyttökelpoinen, myös +30 osastoa löytyy, mutta toki seassa myös nuorempiakin kavereita.

Huima taas on sarjaykkönen, ennen eilistä peliä 12 ottelun saldo 10 voittoa, 2 tasuria maalierolla 42-2 ! Eli puolustus on raudanluja kuten viime vuodet on ollutkin. Eilen tuplaantui siis päästettyjen maalien määrä. Yhdellä joukkueella on käytännössä saumaa enää estää Huiman sarjavoitto & sen myötä mahdollinen takaisin nousu kakkoseen karsinnan kautta.

Hauska oli myös nähdä että eri puolilla joukkueissa oli eilen pari varsin tuttuakin palloilijaa joiden kanssa tuli lukion ja kauppiksen joukkueessa palloa potkittua. Toinen hieman yllättäen vielä ei-niin-jäähdyttelijöiden joukossa siis. Noh pelaa tuolla Huimassakin vielä onneksi jokunen minuakin vanhempi hemmo yes ! =D

Se jalkapallosta, sit alkoi pikaryyppääminen sillä Bat & Ryyd oli eilen illalla vielä pubissa tarjolla. Tasapainoilin Metalliliiton ja sen välillä, joten tuli soitettua sitten pubiin et millonkahan mahtavat esiintymisen aloittaa.. meni sen verran myöhäksi se aloitus että great tuli Metalliliittokin sitten kokonaan kuunneltua. Vähän myöhästyin alusta, mutta suurimmat hitit sain kuunneltua kuten "Lentävä Puliukko" =D

Aivan samannäköisiä olivat kuin silloin kun heidän ns. kuuma aika oli. Show oli ihan hauska, yleisöäkin otti mukaan ohjelmanumerossa, jossa oli 4 paria ja jottei olisi liian normimeininkiä, oli tietysti myös homo -ja lesbopari =D Eikä iltaa taaskaan ilman uusia ystäviä.. vanhojakaan unohtamatta. Lähdin sitten keikan jälkeen uusien matkaan vaan jossain vaiheessa alkoi jo humala painaa enkä aamulla ollutkaan ihan varma tulinko pyörällä vai kävellen kotiin.. se selvisi sitten illalla nukuttuani krapulan pois et kävellen ilmeisesti =D Kuitenkin kotisänkyyn asti pääsin.. ja pyöräkin on jo haettu kaupungilta poijes.

Bat & Ryyd again.. oiskohan tää parempi kuva or no ?
Bat & Ryyd again.. oiskohan tää parempi kuva or no ?

Perinteinen levyjen lainauspäivä.  1

Yhden muusikkokaverin kanssa tulee vaihdettua aina viimeiset musiikkikuulumiset ja samalla levyjä. Viime kerrasta olikin vierähtänyt taas reilut puoli vuotta, joten hyvin maistuu taas uuden musiikin ahmiminen kuten myös omat varsin uudet lainassa olleet levyt kun niitä osaa ei ollut edes pahemmin ehtinyt vielä kuunnellakaan.

Tänään olisi luvassa vielä varsin mielenkiintoinen päivä. Mutta siitä vasta sitten huomisessa blogissa, se on moro nyt !

Steve Vai : Flex-able leftovers
Steve Vai : Flex-able leftovers