Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Seuraava

Vuosi vaihtui..  1

..eli Hyvää Uutta Vuotta 2009 myös tännekin ! =) Ajattelin kertoa nyt hieman kuinka oma uusi vuoteni vaihtui. Nakit ja perunasalaatit tuli syötyä ja sitä ennen myös hyvin treenattua; oli kova jalkatreeni ja sitä edellisenä päivänä rintatreeni joten hyvillä mielillä juhlimaan kun on vähän kehoakin rääkätty.. yksi tuttava soitti sitten yllättäen kun olin juomassa joululahjapulloani.. ja eikun sitten käväsemään kamun luona. Ajateltiin sitten käydä kääntymässä paikassa missä ei ollutkaan tullut vielä käytyä ja siel tulikin sitten pari olutta otettua kuten oli tarkoituskin. Väkeä siellei kyl kovin paljoa ollut, mutta seuraavassa paikassa kyllä jossa näköjään kaikki sitten olikin tulikin siel joillekin tuttaville sanottua. Jonkun verran niitä tuttuja olikin liikkeellä vaikka pääasiassa aika nuorta porukkaa olikin. Heh kun aloin jutteleen jonkun tuntemattoman tytön kanssa niin eikö tyttö kysynyt sit tanssimaankin =D Noh peräti suostuin enkä edes pahemmin kännissäkään ollut.. ehhehe aika hurja veto multa ! =D Ihan hyvä fiiliskin oli sen illan eli vuosi vaihtui ihan mukavasti.

Jotain synkempääkin asiaa.. no ainakin hiukan ! =D Näissä kuntaliitoksissa on ainakin yksi pieni peikko sillä nyt ei Äänekosken keskustassa poikkeuksellisesti juhlittukaan perinteisin menoin kaupungin ilotulituksella vaan se tapahtui nyt Suolahden puolella(nykyistä Äänekoskea siis) ja ensi vuonnakaan ei sitä täällä näe kun se on silloin Sumiaisten puolella. Noh sinänsä tasa-arvoa ja oikein joo, mut kuitenkin.. Kylä olikin harvinaisen kuollut sitten puolen yön paikkeilla. Keskustassa muutama hassu nuori vaan ja pauketta tietenkin joka sivukujilla. Mut oli se vaan outo näky kun ei ihmisiä keskustassa vuoden vaihtuessa.. itekin jätin paukuttelut väliin. Näki ja kuuli kuitenkin ihan tarpeeksi sitä pauketta kuten aina ja koiratkin tykkää..

Uuden vuoden lupauksia en tällä kertaa juurikaan tehnyt paitsi yhden. Tällä kertaa treenaamiseen liittyen. Ajattelin pitkästä aikaa yrittää vähän kehittyäkin ja treenata ahkerammin. Varsinainen lupaus koski jalkatreenejä joita aion tehdä yhtä usein kuin muitakin treenejä. Monesti se treeni jää aina liian usein väliin sillä se on mulla ainoa treeni joka vaatii ennen aloittamista pientä latausta ja henkistä valmistautumista. Muut treenit kyl pystyy tekemään tosta noin vaan ! Joten etenkin jaloissa haluan nähdä kehitystä ja muutenkin. Ostinkin viime vuoden puolella kreatiinia ja nyt kun on päässyt pikkuhiljaa treenamisen makuun voisi lisätä tuon tuomaan lisäpoweria ja saatan tässä pitkästä aikaa yrittää katsastaa mitä muita tehokkaita luonteistuotteita on tänä päivänä tarjolla ja ottaa niitä sitten pikkuhiljaa ehkä myös käyttöön. Mut pääasia kuitenkin että treeni maistuu, on motivaatiota ja tavoitteita !


Seuraava