Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

Linessa-kevyttuotepäivä !  6

Näin lidlen mainoslehdestä että näyttäisi olevan spesiaali Linessa-viikko. Jaahas ajattelin että onhan sitä sentäs jotain tälläistä tuotetta ennenkin tullut kokeiltua. Ainakin raejuustoa ja jugurttia. Hertsyykeli sentään 2 sivua oli täynnä näitä tuotteita ja monia varsin mielenkiintoisia ja edullisiakin tuotteita. Joten ei sitten kuin tänään kauppaan mars ! Innostuin kovin nostelemaan Linessa-tuotteita sitten ostoskärryyn.. ja tälläinen ostoslista tuli pelkästään jo niistä spesiaalituotteista :

-Kevyt meetvursti
-Goudajuustoviipaleet
-Tuorejuusto light levite
-Kevyt salamipitsa
-Paprika perunalastut
-Sokerittomat suukot
-Kakkupalat vain 1% rasvaa
-Rasvaton metsämarjajugurtti
-Rasvaton raejuusto

Joo monenlaistahan tuossa & tuotteiden hankkimisen päätarkoituksena oli tietty että ahdan näitä kevyttuotteita ihan hulluna itseeni ja lihon ! ;D


Valekevät !  2

Parin kolmen hikoiluttavan + asteisen päivän jälkeen on lumi saanut kovaa kyytiä ja nurmikkoakin näkyy jo monessa paikassa. Kovasti on näkymä ikkunastakin muuttunut ainoastaan yhden vuorokauden sisällä. Mutta mutta ei se kevät sentään vielä koita ehei ! =D Helmikuukin vielä elämättä.. kyllä se kylmä vielä yllättää ! Itseasiassa nyt onkin luvattu tänne taas kylmempää ja lumisadetta. Nopeestihan nuo ilmat vaihtelee, mut siihenhän me ollaankin jo totuttu näinä outoina päivinä. Farkkutakilla pärjää taatusti ainakin vielä tämän päivän, toppatakilla tuleekin jo aivan liian kova hiki ainakin minun normikävelyvauhdilla.. siitä turhankin tuore muistikuva =-O Mutta nyt stop blogille, taidan mennä tästä päiväunille morjens ! =)


Kuulin aivan mielettömän tarinan !  1

..joka tuskin kuitenkaan on mitään urbaanilegendaa vaan ihan täyttä totta ! Sen verran luotettava tyyppi kuitenkin kyseessä. Niin että olipa kerran 50-luvulla hänen lähisukulainen joka oli innokas vakioveikkaaja. Hän ajatteli pitkään että saisipa yhden talven pitää taukoa töistä voiton myötä. Heti ajattelin tuohon että kappas vaan jo tuohon aikaan on ajateltu noin että pienellä "kepulikonstilla" helpompaan elämään =D Eipä tuolloin oikein muustakaan voinut voittaa kuin Vakioveikkauksesta. Varmaan oli pienempiä voittoja voittanutkin, kuulemma vieläkin on tallessa nuo vanhat vakiokupongit. Alkoi kiinnostaa itseäni ihan mielettömästi nähdä ne kaikki vinot pinot ja merkinnät niistä näin tilastonikkarina ja pelurina ittekin ! =D

Kunnes sitten koitti eräs kaunis päivä jolloin napsahti se päävoitto 13 oikein ja hyvät rahat odottivat vaan hakijaansa.. vaan olipa kohtalo kolkko kun sattui kuolemaan samana päivänä kun päävoitto tuli eikä edes ehtinyt tietää itse siitä että sattui voittamaan =o Uskomatonta, mutta taitaa kuitenkin olla totta. Voisi sanoa että harmin paikka kun ei itse päässyt nauttimaan "sivutyönsä" hedelmistä.


Ottakaa nuoret mallia..  3

..kun yli 60-vuotias kävi ennätystehtaassa tekemässä aivan huikean tuloksen leuanvedossa eli peräti 63 toistoa ! Siinä on jo voima ja etenkin kestävyysominaisuudet aivan loistavassa kunnossa. Ja kyllä äijä olikin sen näköisessä kuosissa vielä yli 6-kymppisenä että huh huh ! Tosin oli miehellä kyl kunnon urheilutaustakin olen jo aiemmin kuullut jostain fitness expon lähetyksestä. Täytyypä yrittää näyttää itekin ainakin lähes yhtä kovalta ton ikäsenä.. tuo leuanvetotulos sitä vastoin on aivan epäinhimillinen. 10 toistoakin on jo ihan hyvä tulos. Empä ookaan aikoihin kokeillut, mut eiköhän nyt 10 about menis kylmiltään. Joku 20 toistoa vois olla jo hyvä tavoite. Kuitenkaan en varsinkaan enää ole mikään kestävyysliikkuja niinkään niin tosta vois olla ihan hyvä aloittaa ja ehkä myös lopettaa.. tai siis ylläpitää sellaista kestävyyskuntoakin. Toki myös hoikahkon kehon ylläpitäminen auttaa asiaa.


Hyvää ohjelmaa ykköseltä !  1

Kannattipas vahingossa muuta samalla tehden pitää telkkaria ykkösellä. Sieltä nimittäin tuli varsin mielenkiintoista ja odottamatonta ohjelmaa. Ensin tuli humoristinen musiikkiohjelma "Iiroilua" jossa muka katsojat soittivat ohjelmaan toivebiisejään. Ne oli kyl järjestettyjä soittoja ja ihan hauskojakin, yksi soittaja oli esim. Pekka Karvonen ! =D Johanna Iivanainen ja joku mieshenkilö sitten esittivät näitä toivekappaleita bändin säestämänä jossa oli ainakin Marski Nyman. Mielestäni aika piristävä konsepti tämä tälläinen musiikin ja huumorin sekamelska, hyvä fiilis ohjelmasta ainakin tuli.

Sitten yritin jo keskittyä paremmin muihin asioihin, mut hyvä että jatkoin vain katsomista sillä heti perään alkoi uusi brittiläinen sarja "Katu". Tämä BBC:n tuottaman ja palkitun ihmissuhdedraaman eka osa olikin jo heti katsomisen arvoinen. Siinä oli kyllä draamaa kerrakseen.. Vielä 17 osaa olisi jäljellä joista jokainen jakso keskittyy yhden kadun asukkaan tarinaan ja tarinat liittyvät toisiinsa. Aion katsoa kyllä jatkossakin aina kun vaan ehtii ja muistaa !


Kolmonen tykitti & jääkiekosta pientä menestystä.  1

Joo eilen alkoi monta uutta sarjaa kolmosella ja melkein kaikkia niitä seurasinkin. Fringe vaikutti ihan kiinnostavalta & Vihjeet Hukassa oli hauska sarjauutuus ! =D Tästä sarjan nimestä onkin hyvä jatkaa viimeisen 2 päivän vedonlyöntiin joka menikin ihan mukavasti. Tällä kertaa lätkästä löytyi hyvää pelattavaa. Eilen osui Luleå-Djurgården 2 hyvällä veikkauksen kertoimella 3.70. Luleån muutaman huonon pelin putki sai jatkoa ja Djurgården on pelannut melkein paremmin vieraissa tällä kaudella vaikka paljon onkin tasureita. Sain kiinni Djurgården-Färjestad tuplan sekä Djurgården-Kärpät tuplan joka ratkesi tänään. Hyvä oli myös suuren ennakkosuosikki Kärppien kerroin vieraissa Ässiä vastaan 1.85. Kärppien piristynyt vieraspelaaminen sai siis jatkoa Ässien kustannuksella. Pelasin tätä myös sinkkuna. Kauneusvirhe sattui siinä että Sveitsin liigassa Ambri/Piotta ei ihan kyennyt yllättämään Davosia komealla 5.40 kertoimella vaikka lähellä se olikin kun johtivat 0-1 mutta peli päättyi tasan ja lopulta Davosin jatkoaikavoittoon. Ambri on ollut huono mutta on perinteisesti pärjännyt yllättävän hyvin juuri Davosia vastaan, siksi piti kokeilla tuolla kertoimella kyllä !


Hävettää ihmiskunnan puolesta..  1

..kun satuin eilen katsomaan Madadventuresia. Ohjelmasta kävi selväksi miten suuri osa maailman väestöstä elää sellaisessa köyhyydessä että kaatopaikka on heidän työpaikkansa 7 kertaa viikossa ja sieltä löytyy materiaalia josta saa sen verran rahaa että hyvällä tuurilla pääsee esim. joka toinen päivä käymään lapset koulua tms. On se vaan uskomatonta miten ahne ihminen on kun toiset rypevät rahoissa ja suurin osa kehdataan jättää aivan oman onnensa nojaan tosi ankeisiin oloihin.

Kyllä meillä täällä Suomessa on vaan asiat niin hyvin että tuon ohjelman katsomisen jälkeen en kehtaa varmaan valittaa mistään, ainakaan muutamaan päivään. Kyllä meidän hemmoteltujen kansojen pitäisi enemmän kiinnittää huomiota siihen millaisissa oloissa toiset joutuvat elämään ja millainen ihmisarvo köyhissä maissa on & auttaa heitä.


Aikaa kuluu ja se kuluu..  1

Tämmöinen otsikko tuli tänään mieleen kun näin ja tunnistin yhden miehen jonka muistan lapsuudestani. Tunsin koulumaailmasta hänen tyttönsä. Oli mies vähän jo vanhentunut sitten viime näkemästä.. enemmänkin jo pappa. Niin se aika vaan menee eikä kukaan sitä voi estää. Tästä tulikin mieleen tärkeä elämän opetus, eläkää juuri NYT sillä jos aina siirrätte sitä että silloin ja silloin kun.. niin joku päivä se saattaa olla jo myöhäistä se eläminen juuri niin kun haluaa kun ikä panee jo vastaan monessa asiassa. Olkaa siis rohkeita ja ottakaa tilaisuuksista vaarin ! Yritän pitää tämän itsekin mielessä !


F.A. Cupia..  1

..onkin nyt oikein kerrakseen v-loppuna myös telkkarissa tarjolla kun urheilukanava näyttää peräti 6 ottelua yhteensä. Eilen perjantaina se urakka alkoi yhdellä ottelulla, tänään ja sunnuntaina televisioidaan molempina päivinä 2 matsia ja maanantaina vielä 1 matsi olisi tarjolla. Itse aion olla myös kovasti mukana otteluissa sekä veikaten että katsellen. Vakioveikkausta ajattelin tänään miettiä oikein tosissaan ja myös joitain yksittäisiä otteluja veikata. Viimeksi olenkin pelannut mitään vedonlyöntiä jopa niinkin kauan sitten kuin viime maanantaina joten hyvä luova taukokin ollut pelaamisesta tässä vuodenvaihteessa.