Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2010.
Seuraava

LöysinHesankirjakaup.mielenkiintoistaLuettavaa..=)  1

Tosiaan tuli kierreltyä Helsingissä maanantaina vielä ollessani paljon kauppoja.. koska olin jo levyjä aiemminkin ehtinyt ostella esim. Tuskasta paikan päältä niin keskityin nyt enemmän kirjoihin ja lehtiin ! Ostin ainakin 5:stä eri paikasta muistaakseni(tähän hätään)kirjallisuutta. Pari englanninkielistä Astrologia-opusta tuli löydettyä(vähän tosin vanhoja, mutta tota samaa niiden merkitykset kyllä nykyäänkin ovat). Tuleepahan samalla hyvää englanninkielen harjoitustakin !

Tilastotieteilijänä piti ostaa myös esim. urheilukirjallisuuteen painottuvasta liikkeestä parit jalkapallokirjat. Ajalta jolloin Äänekosken Huima oli esim. parhaimmillaan.. 1.divisioonan kärjessä keikkuen..Yhdestä paikasta tuli ostettua taas jotain aivan sekalaista kuten sopivan ajankohtainen visakirja kaikista MM-Jalkapallon kisoista sekä huvittava laihdutusopas "Läski syö miestä! ! =D Ajankohtainen tällä hetkellä kun en ole välittänyt huippukunnosta vaan tykännyt syödä hyvin jo pari vuotta ainakin.. :P Sitten toisenkin oikein hauskan teoksen löysin; tällä kertaa sarjakuvalehtien erikoisliikkeestä ! Sieltä tarttui mukaani aikuisten sarjakuvalehti kokeilumielessä :)

Hehehee.. hyvä sarjis ! ;)
Hehehee.. hyvä sarjis ! ;)
Hutkija mikä tutkija.. =)
Hutkija mikä tutkija.. =)

Helsinki oli kesäinen ja iloinen :)  1

Satuin ilmeisesti Helsinkiin hyvään aikaan, oli niin lämmintä ja kesäistä ja ihmiset iloisia ja ulospäinsuuntautuneita.. =) Kolmen Tuskaisen päivän(raportit kun jaksan ja ehdin) jälkeen suuntasin hotellilta maanantai-päivänä kohti Helsingin kaupunkia ja kauppoja.. Oli kovin kuuma ja tukala & melko painavat matkatavaratkin mukana koko ajan menossa, mutta ihmiset olivat sen verran ystävällisiä ja iloisia että epäolennaiset negatiiviset asiat unohtuivat näin kauniina kesäpäivänä.. empä ollut ennen törmännytkään näin hienoon Helsinkiin !

En tiedä oliko osuutta asiaan turisteillakin ja matkailijoilla, mutta oikein hyvän kuvan sain tällä kertaa kyllä kaupungista ! =) Paljon kauniita ihmisiä ja kivat Tuska-muistotkin vielä mielessä niin kiva oli liikuskella ympäriinsä kesäisellä kaupungilla. Tutustuin myös sellaiseen osaan Helsingistä missä en ollut ennen liikkunutkaan, joten moinen tutkimusmatkailu piristi jo yksistään ja teki mielen valppaaksi ja kiinnostuneeksi. Kiitos kivasta seikkailusta siis, Helsinki, mutta matka jatkuu yhä ! =)


Tolppa ja tolppa, tolppa & maaliiiiiiiiiii...  1

Näin juuri se meni kun ehdin juuri näkemään MM-futiksen 2. puolivälierän toisen puoliajan.. niin olen nyt Tuskassa ja raportoimatta on myös Jyväskylän Satamanyö mutta juuri äsken vielä tuoreimpana tapauksena mielessä todellakin kummitteli jalkapallo.. kommunicationia on käytetty taas aivan pirusti täysin tuntemattomien ihmisten kera, suomalaisten sekä ulkomaisten mutta niistä jotain pientä raporttia hiukka myöhemmin..

Niin Espanja se meni jatkoon.. ja Etälä-Amerikkalaisten loistavasti sujuvien kisojen huipennus saattaa sittenkin jäädä näkemättä.. loistavaa huomenna ei ole edes futista, joten pääsen rauhassa myös jatkoille, Toni kiittää ja kumartaa :)


Seuraava