Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2011.
Seuraava

Valaat !

Ei, en aio puhua naisista vaikka otsikko siltä kuulostaakin.. :p Vaan oikeista valaista jotka valloittivat mieleni tänään kun olin akupunktiossa. Rentoutusmusiikkina oli meinaan valaiden ääntelyä musiikin säestämänä. Ajoittain se ääntely kuulosti samalta mitä minun mahanikin aina juttelee.. x) Ajattelin samalla mitä olin tv:stä nähnyt valaista mielenkiintoisissa luontodokumenteissa.

Itse en ole toistaiseksi nähnyt valaita luonnossa kuin etäämmältä vilaukselta kun on joku pompannut merestä ilmoille. Nehän ovat hyvinkin seurallisia otuksia & kiinnostuneita tekemään tuttavuutta ihmisten kanssa. Nyt tuli sellainen impulsiivinen haave että olisi kiva pulikoida joskus valaan kanssa tai vähintäänkin nähdä valas lähietäisyydeltä veneestä. Että semmosia tänään. Voiskin mennä kohta jo nukkumaan ! Hyviä syviä unia odotellen johon juuri akupunktiosta on apua :)


Letti läks !

Juu olihan siitä varmaan arviolta varmaan jotain 2,5 vuotta kun viimeks kävin parturissa joten olihan ne hiukset ehtineet kasvaa jo melko pitkiksi ! =D Mitä nyt täti leikkasi ja siisti jossain vaiheessa vähän takaa. Eilen iski impulssi & otin ensin kuvan itsestäni jöröjukkana ja soitin parturille & tänään pääsin sitten parturin kanssa naureskelemaan lattialle jossa oli hyvinkin peruukin arvosta iso läjä tukkapehkoani nipsutuksen jälkeen ! xD

Muodonmuutos on kyllä melkoinen.. En tänään kovin moneen ihan läheisempään tuttuun törmännyt vielä joten en saanut vielä kovin paljoa kommentteja.. Noh äidin & isäpuolen mielestä nuorennuin n. 10 vuodella. Nyt kehtasi isäpuolikin sanoa jälkikäteen että aloin näyttämään jo vanhemmalta mitä olenkaan pitkällä tukalla. Noh aika vapaa olo on nyt kyl päässä.. ihan niin radikaali en kuitenkaan ollut että kaljuksi tai ihan siiliksi olisin antanut leikata. Jätin miehen tukan kuitenkin jota voi vaikka geelillä vähän muotoilla, mutta lettiä ei ole enää laisinkaan. Nyttei sitten moshata vähään aikaan ihan kunnolla.. :p

Että sellaista tänään :)


Kiitti Aamulehti ! =)

Makean viikonlopun kruunasi sarjanousija Hercules 1 (3,00) kukistamalla eilen ailahtelevan Atletico Madridin Espanjassa peräti lukemin 4-1 ! =D Tällä kertaa kyseessä ei ollut niinkään oma idea vaan Aamulehden peliasiantuntijan sijoituskohde.. onneksi satuin eilen jälkikäteen tsekkaamaan kirjastossa lauantain lehden & huomasin että siellähän on vielä maanantaillekin vihje ja näköjään hyvä sellainen kun ei ollut normaali 1 tähden rivi vaan vieläpä 3 tähden sijoituskohde !

Muutaman vuoden olen seurannut näitä Aamulehden 2 kertaa viikossa ilmestyviä pelivihjeitä & niistä on ollut hyötyäkin. Ei tosin aina. Itse olen huomannut että paras tapa on pelata ensin oman pään mukaan & sitten lisätä sinne jotain muualta kuulemia kokoopanoihin ja muihin tietoihin perustuvia tekijöitä. Etenkin se tieto eri kohteista on tärkeää ei niinkään se suoranainen pelivihje sillä mielestäni on parasta säveltää itse niistä sitten lopulliset peli-ideat ja johtopäätökset.

En nyt muista niin tarkkaan Aamulehden eri vuosien tuloksia, mutta viime vuosi heillä oli ainakin voitollinen ! Ja eritoten nämä harvinaisemmat 3 tähden sijoituskohteet palauttivat hyvin panoksen takaisin. Tämä mielessä tutkailin itse hetken tuota kohdetta ja päädyin myös pelaamaan Herculesta ja se kannatti & upea peliviikonloppu sai upean päätöksensä vielä hiljaisimpana pelipäivänä maanantaina ! :)


Voittojen kotiutuspäivä & NHL:n maalimäärävedot !

Olipas hieno peliviikonloppu ! =) Olen huomannut että Italiassa esimerkiksi sattuu varsin paljon yllätyksiä pian joulutauon jälkeen ! Se olikin ehdottomasti päivän parasta antia. Suorastaan uskomattoman hyvin yllärit ja pari todennäköisempääkin osui nyt. Se on melko harvinaista että samasta sarjasta sattuu näin hyvin osumaan saman v-lopun aikana ! =D Tässäpä näitä : Lecce 2 9.60, Cagliari 2 4.50, Bologna 2 4.00, Cesena-Genoa x 3.10, Fiorentina 1 1.52.. ja vielä kun pari muutakin sarjaa oli suotuisia, oli tulos hieno ! =) Ainoastaan Sporting Gijonin tasoitus yliajalla Racingia vastaan kaiveli hetken ajan sillä se oli toisen tekemäni järjestelmän vika kohde ja muut oli jo oikein.. eli se olisi kertonut vielä voittoja entisestään jos olisi mennyt oikein. Sinkkuina pelasin esimerkiksi nuo kaikki Italian pelit & osa myös järjestelmissä.

Olen tässä muutamien viikkojen aikana perehtynyt NHL:n maalimäärävetoihin. Toistaiseksi tulos on ollut aika plus-miinus-nolla, mutta juuri ennen tätä päivää alkoi sieltäkin napsumaan uskomattoman hyvin.. torstai-yö oli täydellinen, perjantai ja lauantai myös hyviä jolloin ei myöskään huteja tullut juuri laisinkaan. Tosin hyvin huolella valitsin kohteet enkä montaa per päivä pelannutkaan. En vielä osaa sanoa onko nämä kannattavia, mut tämän v-lopun aikana ainakin olivat ja kasvattivat pelikassaa. Lauantaipäivän komein osuma oli puolestaan Ranskan aina niin kovin yllätyksekkäästä Cupista haettu Clermontin vierasvoitto pääsarjalaisesta St Etiennestä kertoimella 7.15 ! =)


Terveysbuumia pukkaa ! =)  1

Joskus ihmisen sisin ajaa vaan toimimaan ilman sen kummempia suunnitelmia. Suunnitelmia tulee sitten tekemisen myötä. Nyt on näköjään mulla hyvä aika panostaa itseensä ja terveyteen ! Tulin juuri lenkiltä samalla tähyillen taivaalle näkyykö siellä mitään erikoista kun on tuo auringonpimennyskin..

Olen päässyt hyvään rytmiin hampaidenpesussa joululahjasähköhammasharjalla. 2 kertaa päivässä erittäin erittäin harvinaista kyllä tulee nyt pestyä ja tuo ajastin siinä on mulle mainio ettei tule jynssättyä liian kauaa kuten joskus ennen oli tapana. Siksikin se oli niin tylsää aina tuo hampipesu.. kun käsikin väsyy..

Nyt on vielä tulossa postissa D-vitamiinia joka on kuulemma erinomainen ravintolisä etenkin näin talvisin kun auringosta sitä saisi myös. Täällä Pohjolassa me emme vissiin saa ihan riittävästi tuota, joten lisänä se voisi tuoda lisää hyvinvointia. Samalla tulee toki muutamia muitakin mielenkiintoisia tuotteita ja mainostetaan vielä että tuolta Manninen Nutraceuticals Oy:lta tilasin joka vaikuttaakin erinomaiselta tilausvaihtoehtopaikalta ! =)


Tietokilpailukymysys !?

Kehitin tänään hyvän ja mielenkiintoisen tietokilpailukysymyksen ajankohtaisesta aiheesta & esitin sen jo muutamalle. Nyt jaan sen näin virtuaalisestikin. Koittakaapa ensin arvata ja tarkistakaa sitten vaikka netistä. Vastaus löytyy varmasti sieltäkin.. eli Lotto täytti tänään 40 vuotta ! Mutta kumpi on vanhempi Aku Ankan Taskukirja vai Lotto Suomessa ??


Seuraava