Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on isä.

Nyt (kummi)poika saunoo ! =D

Kummipoika oli hoidossa vanhempien luona joten piti käydä taas kerran vähän leikkimässä ! :) Heillä oli myös saunapäivä. Mä sain luvan mennä ensimmäiseksi, mutta kun aloin riisumaan vaatteitani niin alkoi kummipoikakin & halusi saunaan nimenomaan minun kanssani ! =D No mikäs siinä. Rohkea epeli, eihän me ennen olla saunassa yhdessä käytykään vaikka hyviä kavereita ollaan oltukin heti hänen syntymästään lähtien :)

Ai tämmöstäkö se isänä oleminen olisi vai ? :D Mun piti vielä pestä hänen hampaansa, leikkasin hampurilaisestani hänelle siivuja kun hänellä oli vähän eri ruoka itsellään. Pelattiin tietty vähän vielä tietokoneella, leikittiin, palloiltiin jne. Vielä mun olisi pitänyt jäädä sinne yöksikin.. mutta kun sanoin että tuun huomenna taas kyllä käymään niin ei ollut kummipoika enää surullinen vaikka äsken lähdinkin :)


"Selvästi isänsä poika" ! :D

Joo äiti oli tosiaan eilen pitkästä aikaa käymässä. Itse toki vierailen heillä paljon usemmin. Ja hyvä että oli eilen, kun tehtiin kunnon kesäsiivous tosiaan ! Itse olen niin pirun laiska välillä noiden siivoamisien suhteen.. mutta en eilen sillä kun puuskan aina saan olen kyllä tehokas !

Noh näytin sitten keittiön siivouksen yhteydessä kaappiin joka on pyhitetty lisäravinteille. Siihen äiti tokaisi tuon blogin otsikon ! =D Joo onhan siellä monenlaista purkkia ja vitamiinia hyllyillä.. :p Niin isäni oli seiväshyppääjä ja hän oli kuulemma käyttänyt melko paljon siihen aikaan vielä melko harvinaisiakin lisäravinteita jo !

Niin pidän isääni kuitenkin vähän sankarina sillä olenhan välillä pelottavankin paljon hänenkaltainen.. siitä en niin tiedä mutta isäni oli melkoinen naistenmies tai ainakin sen käsityksen hänestä lapsena sain & niinhän se taisi ollakin !? Vaikka isäni onkin aikoinaan hylännyt minut avioeron myötä & on kovin etäinen hahmo ja pidän isäpuoltani enemmän isänäni, minulla on kuitenkin ne geenit sieltä isäni puolelta ! Sitä ei pidä koskaan unohtaa. Pidän hänelle kuitenkin aina peukkua vaikka etäisyys jatkuisikin aina hautaan asti sillä muuten en olisi tässä.