Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on mohikaani.

Upeeta mahtavaa..  1

..kun sunnuntai-maanantai-yönä loppui nettiaika ! En ostakaan ihan välittömästi uutta tilalle.. niin saa aikaiseksi paljon muutakin kuin mitä saa netin välityksellä ! =) Eilen tuli lueskeltua paljon, mm. tiedelehtiä sekä uutta Bodaus-lehteä vähän tarkemmin & silmiin osui varsin mielenkiintoinen artikkeli 90-luvun Suomen Gladiaattoreissa olleesta "Mohikaanista" joka on edelleen kovassa kunnossa, itse asiassa melkeimpä paremmassa, ainakin jos rasvaprosentista katsotaan !

Muutenkin tämä nykyaika on tälläistä jatkuvaa tiedonvirtaa, sen jakamista ja vastaanottamista & kommunikaatiota netin välityksellä. Tekee hyvää tauko siitäkin välillä. Televisiotakaan en ole katsonut kun kylässä 2 kuukauteen & nyt en siis edes netin välitykselläkään, ainakaan muutamaan päivään.. mitä nyt kirjastossa mahdollisesti käyn jotain tässä lähipäivinä kurkkaamassa !?

Tänään tuli myös 3. lähetys Manninen Nutraceuticals Oy:stä. Tärkeintä oli tällä kertaa tilata kreatiinia, sekä pari tuotetta syntymäpäivälahjaksi että pari tuotetta tilasin myös kaverille. Itselleni toki ohessa myös vähän muutakin kreatiinin ohessa.