Kesäkuussa tapahtuu..


CITY-ADDIKTIO

Upeeta mahtavaa olin peräti 2 ja puoli päivää poissa täältä citystä. Mistäköhän olen ehtinyt jäädä paitsi näinä päivinä ? =D Kuvien kera olen viihtynyt täällä 6.12.2004 lähtien ja ilman kuvia hieman kauemmin. Aina kun olen ollut kotona tai ollut muuten mahdollisuus käydä sivulla, on se ollut lähes päivittäistä eli jonkinmoinen city-addiktio on näköjään syntynyt.VEDONLYÖNTIÄ AAMULLA.

No niin ihan kivastihan tuo baari-ilta meni, mitä nyt sivuvaikutuksena hieman pää pipinä. Kyllä tänään pääasiana on kuunnella ennemmin livemusiikkia kuin kovin juopotella. Mutta nyt ensin omaan arkeeni eli vedonlyönnin ihmeelliseen maailmaan, tänään on jälleen vilkas päivä vedonlyönnillisesti kuten aina lauantaisin.


VARASLÄHTÖ JUOMISEEN.

Jaahaps tänään "joudunkin" ottaan kuppia vähän systerin kanssa ja huomenna sitten vähän lisää kun pitäis yhteen heavykonserttiinkin lähteä. Pitkän tauon jälkeen tapasin tänään myös "vanhan" ystäväni ja tuli palautettua vähän lainatavaroita. Muuten en pahemmin juo, mut noi naisihmeiset houkuttelevat aina kele !KAVERIT täällä Cityssä.

Tuli mieleeni että täältä tulee aika kivasti uusia kavereita. Muutenkin ystävyyssuhteet on mulle tavanomaisia, koska en rakastu helposti, mutta ihastun kyllä jatkuvasti =) Ei ennen ollut tälläisiä palveluja, joten nykynuoret saavat olla kyllä onnellisia miten helposti nykyisin pystyy suhteita luomaan. Monille eronneille tai ystäväpiirin vaihtoa tai lisäämistä suunnitteleville tämä on varsin hyvä paikka.

Tervehdys, Toni-Poni! | Oma sivu (34) | Kaverit | Ulos
Satunnainen [Asetukset] | Kultajäsenet | Kumpikampi | Ohjeet