Kesäkuussa tapahtuu..


Valokuvaus.

Pitäisköhän opetella valokuvaamaan oikein kunnolla niin saisi ainakin niin hyviä kuvia kuin suinkin mahdollista !? Tumma sävy hieman paljastavaan vartaloon yhdistettynä voisi toimia, hmm pitääpä opetella, löytyisköhän netistä ohjeita valotuksen ja muiden teknisten asioiden kohdalle ? Hmm, täytyypä katsella. Kaiken lisäksi valokuvaus on varsin kivaa etenkin maisemia ja muita ihmisiä kuvatessa, taitolaji sekin.
ITSENÄISYYSPÄIVÄ.  1

Tänään on todella kunnioitettava päivä ! Esi-isiemme takia meidän on hyvä asua täällä Suomessa. Mietin miten itse olen osallistunut tähän päivään vuosien saatossa ? No tulihan tuo asepalvelus suoritettua, armeijassa tuli oltua myös sotaveteraanien keräyksessä mukana ja vielä kun niitä keräyksiä oli tuli itsekin jokunen ropo sinne laitettua. Usean Jouluntienoon olen ollut myös jälkikäsittelemässä "Sotaveteraanien Joulu"-nimistä lehteä joka on sotaveteraanien oma Joululehti. Kunnia heille.


KUVAKE.NET, IRC-GALLERIA JNE.

Niin onhan noita muitakin tämäntyylisiä palveluja olemassa, kuvake.nettiin laitoin jo huvikseni kuvani, tosin siellä taitaa olla pääsääntöisesti hieman liian nuorta porukkaa, mut empä oo ehtinyt tutustua vielä tarkemmin. Irc-galleriassa ainakin on muitakin kuin just täysikäisiä, joten sitä ainakin voisi harkita. Vaihtelu virkistää näissäkin, mut taidan tätä pitää pääpaikkana kuiteskin =)