Ystävärikasta aikaa ! =)

  • Toni

Eilen kävin yhden kaverin kanssa katsastamassa Lamourettesia. Kun en pahemmin tuolla Suolahden(joka tosin nykyään kuuluu Äänekoskeen) puolella ole käynyt yöelämässä niin sitä sai jonkin verran huomiotakin osakseen. Esim. huvitti kun välillä kävi baarista ulkona niin kuulin jonkun jätkän puhuvan toiselle että "tuossa on muuten aika vahvan näköinen kaveri" tms. Noh tietysti täytyi tokasta tuohon että "Kiitoksia vaan" ! =D Nimenomaan näköinen sillä en niin voimaan ole ihmeemmin panostanut saati jatkuvaan kehitykseen treeneissä kunhan nyt vähän liikuntaa harrastaa.. noh hyvä että jotain tulostakin ilmeisesti silti on näkyvissä ! =D Joo ei sitä voimaa muutenkaan niin älyttömästi voisi olla kun miettii sitä että kroppani oli alunperin kyllä sellainen kestävyysjuoksijan..

Tänään sitten kaupasta tullessani satuin näkemään yhden tytön tai naisen. Makuasia kai miten noita naaraita nimittelee !? =D Niin lähdin sitten piipahtamaan myös hänen luonaan. Aika mukavan lämpimät välit nykyään taas tuon mukavan naisen kanssa, hauska juttu, tälläistä ystävyyttä kyllä yhä kaipaankin.. =)

Sitten äsken vielä puhelinkin soi ja yksi miespuolinen kaverini ajatteli tulla joku päivä tässä käymään luonani. Onkin ollut ihan viime vuodet yksi läheisimmästä kavereistani. Musiikki, darts ja ryyppääminen ovat olleet etenkin ne yhdistävät tekijät ! =D Mutta tän kaverin kans on myös tosi helppo puhua, myös henkeviä kuten suhteita käsittelevää asiaa.

Vielä kun näin tuon siskopuoleni pikkupojan tuossa perjantaina viimeksi niin huomaan että sinnekin suuntaan on välit hyvässä kunnossa. Onhan siskopuolenikin ollut varsin läheinen ystävä tässä vuosien varrella & tuo kummipoika lähentää välejä taas uudelleen vähän enemmän. On kyl hauska naurava veikko ! xD

Ja taisipa olla vielä samana päivänä kun yhden tytön vielä näin joka tuossa aika lähellä asustelee, joka yleensä muistaa lähes aina Suomen virallisina juhlapäivinä viesteillä pommitella jossei muuten.

Ja vielä kun muistaa etenkin pari hyvää naisystävää muualtapäin jotka jaksavat yhä aina välillä muistuttaa olemassaolostaan joka on kiva juttu sekä Cityn kautta muodostuneet syvälliset tai pinnalliset monet, pitkät, pikaiset tai muuttuvat ystävyyssuhteet, voin onnellisena todeta että WAU mullahan taitaa olla AIKA PALJON YSTÄVIÄ vaikken enää lapsuus tai nuoruusvuosia eläkään. Ja loppuun totean vielä että TE ystävät olette TODELLA TÄRKEITÄ ! Näin kaunis kirjoitus tänään onnelliselta ihmiselta onnellisessa mielentilassa.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus