Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.
Seuraava

Ja vitut mä addikti täältä enää mihinkään pääse!=D  1

No niin Toni-Poni menehän kiltisti kirjottelemaan kaikkia irstaita tarinoita tuonne keskustelujen puolelle taas hus ! Ja blogien pakonomainen kirjoittelu jatkuu myös tässä paraikaa, mania siis iskee taas hullun kiilto silmissä ! Elkää antako minulle kuitenkaan kaiken muun hyvän lisäksi enää veitseä käteeni pliis =p

Siinä oli päivän hupi osuus blogin osalta. Sitten siirrytään asiallisiin asioihin eli tänään tuli käytyä töissä varsin mielenkiintoinen keskustelu lentämisestä. Sain tietoa millainen tie on saada lentolupa. Hmm varmasti olisi ihan oma maailmansa moista hurjapäistä hommaa harrastaa. Niin tämä jonka kanssa keskustelin todellakin harrastaa sitä.

Nyt illalla voisi harkita joidenkin normaalien valokuvien siirtämistä koneelle ja siitä edespäin cityyn =p Mutta se ei onnistu ihan omin kotikonstein, joten täytyy käydä kyläilemässä ensin.

Masse Majava wants.. =p
Masse Majava wants.. =p

Elämänlaatu kohonemaan päin !  1

Tällä kertaa oli kolmen päivän tauko etten edes käynyt kuin kerran tsekkaamassa mahdolliset pikaviestit. Musta tuntuu että nyt ollaan kyllä menossa oikeaan suuntaan. Eipä ehtinyt keskustelujakaan pahemmin ikävä tulla. Itse asiassa meinaa vain kyllästyä siellä säännöllisesti pyörimiseen ja kirjoittamiseen. Eipä tässä muuten niin ihmeempiä, energiatasot ovat melkoisen korkealla ja elämässä tuntuu olevan ihan sopivasti virikkeitä.

Niin ja hyvä Suomi, unelma elää ja Armenia kaatuu tänään !!!

;O)
;O)

Veri ajaa taas kirjoittamaan.  1

Jaahas se on ollut taas vapauttava kahden päivän tauko keskusteluista. Tänään voisikin palata taas juttuun ja katsoa riittäisikö sitä taas asiaa ja mielenkiintoa vastata jälleen kaikkea tyhmää tyhmiin kysymyksiin !? No tänään on kyllä aika paljon toimintaa, mutta jossakin välissä varmaan pari lausetta ehtii kirjoittamaan.

Red Devil.. Taas se pullistelee.. =p
Red Devil.. Taas se pullistelee.. =p

Keskiviikkoaamua.  1

Yksi kaveri täältä citystä ihmetteli, että miksi mulla on niin paljon kuvia täällä. No niitä on kai vaan kertynyt ajan myötä ja siksi kun täällä on kuitenkin melko intensiivisesti aikaakin aina välillä vietetty. Ajattelin nyt tehdä sitten pienen siivouksen ja piilottaa suurimman osan kuvista, en kuitenkaan vielä poistaa. Kyllä, tunnustan olevani monessa asiassa melkoinen hamsteri, kuten tässäkin. Kuitenkin suurin osa kuvista ovat melko turhia joihin itse ja varmaan muutkin ovat jo kyllästyneet. 133 kuvaa olen tänne jo lisännyt.

Näin 15 kuvan muotoon laitettuna kerralla, on kuvien katselu myös käyttäjäystävällisempää. Vaihtelu tekee nyt terää. Muutenkin tuntuu siltä että haen elämälle pientä muutosta, joten on hyvä aloittaa tälläisestä vähäpätöisestä eleestä. Aion pitää tätä 15 kuvan sarjaa nyt ainakin jonkin aikaa, toki välillä kuvia vaihdellen ja uusiakin ehkä lisäten. Toinen hyvä ele voisi olla että alan taas liikkumaan säännöllisemmin etenkin urheilumielessä kun meinaa välillä aina lipsua tämän nykypäivän itse järjestettyjen kiireiden takia. Uskoisin voivanikin näin paljon paremmin. Taidan käydä tekemässä samanlaisen suursivouksen muihinkin palveluihin joita käytän ja joissa on kuvia.

Suomen maisemaa.
Suomen maisemaa.


Addiktiot  2

Mulla on melkoisen paljon addiktioita ja joskus ne jopa häiritsevät normaalia elämääni. Osasta saattaa tulla jopa hieman pakonomaisia. Ehkä tämä blogien kirjottaminen on sittenkin ihan ok ? Ainakin silloin kun tuntuu että pitää purkaa sydämeltään jotain kirjoitettavaan muotoon.

Unirytmi on vähän hakusessa. Heräsin eilen lauantaina niin myöhään etten edes vakion sm-kisaan ehtinyt osallistua. No yhtä pelikierrostahan ei lasketa mukaan lopputulokseen, joten se oli nyt sitten tämä. Toisaalta tuskimpa enää kisaa voittaisinkaan et ei sinänsä niin harmillinen juttu =D Messina teki muuten hienon maalin äsken !

Valvominenkin johtui osittain addiktioista, ainakin välillisesti. Toissayönä osa ajasta meni mesessä todella myöhään ja viime yönä olin sitten taas puhelimessa. Kiva oli jutella ja tutustua paremmin melko uusiin tuttavuuksiin. Tälläistä se elämä on ilman kunnon parisuhdetta eli toisaalta ihan mielenkiintoista hakemista ja tutustumista. Toisaalta kaipaanko edes kunnon parisuhdetta ? Onko musta muka siihen ? Tuohon en uskalla vastata mitään sillä en tiedä aivan varmasti vastausta tuohon. Se sekä kiehtoo että ahdistaa. Vai pitäisikö jatkaa tätä vapaudenkaipuista liitoa jota addiktiot tosin välillä hieman liikaakin vangitsevat !?

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..

Hetken muistelu kivasta ajasta naisten keskellä.  2

Meinasin lopettaa jo blogien kirjoittamisen koska se tuntuu tällä hetkellä lähinnä ajanhukalta. Tällä hetkellä keskitän ajatukseni ihan muihin asioihin. Oikeastaan tänne ei edes kiinnosta hirveästi kirjoittaa koska olen tavallaan suuttunut myös. Mulla on ollut pitkään kumma tunne että mua sekoitetaan kaikenmaailman prkeleen asioihin.. mä ihmettelen kovasti mistä moinen on edes lähtenyt käytiin !?

Jos mennään ajassa 1.5-2 vuotta taaksepäin, oli naisasiat aika mukavassa jamassa ja hallinnassa. S:n kanssa vietin useimmat juhlapyhät kun se vielä tuntui luonnolliselta ja kun olin vielä ihastunut. Samalla pidin edelleenkin yhteyttä pitkäaikaiseen ystävääni J:n(=Jenni horoskoopiltaan leijona sekaannusten välttämiseksi).

Sitten viime kesänä tuli käytyä taas vaihteeksi provinssirockissa ja tapasin siellä uusia ystäviä ja jotain vanhojakin ystäviä naisista siellä tapasin. Kuvistakin voi päätellä että siellä oli oikein mukavaa.

Sitten pikkuhiljaa S:n kanssa juttu menee ohi eikä enää pahemmin tapailla tai käydä koiran kanssa lenkillä. Joten cityn kautta on tuon ajanjakson jälkeen tullut seuraa etsittyä. Muutamia treffejä on ollut muttei mitään vakavaa. Lähinnä juttelua, pientä hauskanpitoa tai seksiä. Tapasin myös yhden vanhan tuttavankin tässä yhdessä vaiheessa-ei cityn kautta.

Joo että ihan kiva ajanjakso se oli kun oli pieniä ihastumisia ellei jopa rakastumistakin elämässä yhden varsin nopean periodin aikana. Siinä oli jo Toni-Poni hieman ihmeissään =D Terkkuja vaan kaikille sen hetkisille läheisille naisille jos vain tätä luette. Toivon kuitenkin ettette lue, koska tämä on kuitenkin vain lähinnä mun oma päiväkirja =D Miksi sitten kirjoitan tämän kaikkien luettavaksi ? No siksi koska olen tyypillinen mies ja tykkään kehua onnistuneista naisjutuista ja olen myös kovin pakkomielteinen henkilö tekemään tiettyjä asioita kuten kirjoittamaan tänne.

Vituttaa vaan että vieraat ihmiset sitten vääntelevät näitä todenmukaisia kirjoituksiani.. Tämä tilinpäätöksenä jotta pääsen taas elämässä eteenpäin. Saas nähdä mitä se tarkoittaa ? Jenniin tuskin yhteyttä kokonaan poikki laitan koska sen verran kauan se ystävyys kestänyt. Vaikka tälle pakkomielteelleni olenkin etsinyt korviketta citystä en ole siihen löytänyt vielä korviketta.

Tämän kirjoituksen tarkoituksena oli myös puolustaa itseäni että olen oikein hyvä jätkä enkä pahemmin paskaa puhele.

Onnellinen ilme? =D
Onnellinen ilme? =D

Seuraava