Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.
Seuraava

Punainen sotkupäivä !  1

Aika jälleen tämän päivän höpötysten ! =D Tänään nyt ei mitään kovin ihmeellistä tapahtunut, mutta yllätyin tänään päätteen edessä ollessani kun nojasin kättä kasvoihin että käsi on aivan punainen ! No voi hemmetti sentään, sehän nenä pulputtaa vallan mahdottomasti kehon eliksiiriä pois. Tuuria oli ettei mennyt koneelle tai muuten sotkenut paikkoja. Epäilen että epäsäännöllisellä Uuden Vuoden vietolla on osuutta asiaan.. No tulipahan selväksi että hemoglobiini on yhä hyvässä kondiksessa. Harmi vain etten voinut luovuttaa verta samalla hyödylliseen jatkokäyttöön. Tästä tulikin idea että pitäis joskus kyllä käydä luovuttamassa.

Onneksi on ollut vaihteeksi rauhallisemmat ajat vedonlyönnissä, etenkin jalkapallossa. Ei ole siihen tarvinut niin paljoa keskittyä & on ollut aikaa ajatella enemmän hieman tärkeämpiä asioita kuten ihmissuhteita. Tänään ois ollut mahdollisuus taas salibandyyn, mutten uskaltanut vielä riskeerata. Yksi päivä treenasin kyllä hieman pohkeita & ihan hyvin tuntui kestävän, kovavauhtinen kävelylenkkikään ei mikään ongelma. Mutta silti ajattelin vielä säästellä.

Pc oppaan lehtiset sekä cd-levyohjelmat sain tänään koottua järjestykseen kansioihin, joten nyt aina kun aikaa riittää niin aion opetella itselleni hyödyllisiä juttuja. Onhan noita lehtisiä jo aika paljon keräytynyt, mutta nyt ne on ainakin siististi nipussa. Niin päivän toinen sotku oli kun söin punajuurisalaattia valkoinen paita päällä. Paita ei valitettavasti ole enää 100 % valkoinen =D

I want to eat u..
I want to eat u..

Home again !  1

No kaksi päivää & yötä vierähti sitten naisystäväni+koiran seurassa lämpimästi joskin hieman kaoottisestikin mutta pääasia että puhelinkin sitten lopulta löytyi. Sain itseni hieman kipeäksikin, mutta tulipahan juhlittua ainakin kunnolla, liikaa tupakkaa & sen kuulee äänestä ja joo kännissäkin tuli oltua pariin otteeseen tuona aikana.. Vuodenvaihde vaihtui siis ihan mukavalla tavalla, mutta kiva olla taas kotonakin & yrittää palata jälleen normaalikuvioihin.

Tässä juuri ihmettelen nykytekniikkaa kun koitan siirtää digikameran kuvia tietokoneelle ! On nää vaan kumman hienoja nää nykylaitteet !

Red Devil.. Taas se pullistelee.. =p
Red Devil.. Taas se pullistelee.. =p

Uusi Vuosi meni suurinpiirtein näin !  2

Huh huh ! Ei niin vilskettä, mutta kummiskin paljon vilskettä ! =D Aloitin eilisen aamun käymällä lenkillä, edellisenä yönä oli satanut vettä ja vähäinen lumikin oli lähes tyystin kadonnut & vaarallisen näköinen jäätikkö sen tilalla. Säilyin kuitenkin koko päivän vammoitta. Kaikilla ei ollut kuitenkaan yhtä hyvä tuuri vaan yksi oli saanut housut hajalle & toinen pari päivää aikaisemmin kaatunut pahasti ja saanut selkään vammoja. Jatkoin päivää sitten punttien parissa & uusia levyjä korkaten. Aika perinteistä mulle vuoden viimeisenä päivänä.

Sitten mun piti mennä kaljaostoksille, mutta myöhästyin kaupasta kun lähdin näin liukkaalla kelillä liian myöhään liikenteeseen. Onneksi porukoiden luona sain parit kaljat kuitenkin ottaa. Kävin siellä saunomassa & vedin nakit+perunasalaatit nam naamariin! =D Tuli eilen taas tutustuttua moneen uuteen bändiinkin omien uusien levyjeni lisäksi, todella mielenkiintoisia uutuuksia seassa. Palasin kotiini vielä vain huomatakseni että mullahan on viinaa kaapissakin =D Eli eihän mun ois ees tarvinut ostaakaan mitään kaljaa. Cityilin hetken & kävin muissa vastaavissa palveluissa ja aloin juopottelemaan & kuuntelin taas Napalm Deathia jonka levyn olin samana päivänä korkannut. Melkoista meininkiä, eihän tästä voi olla pitämättä ! =D

Uutisissakin oli juttua tästä täällä paljon puhutusta Äänekosken kuntayhdynnästä =P Niin tästä tuli nyt aika iso paikka kun Suolahti & Sumiainen liitettiin Äänekoskeen. 14 kuntaliitostahan kaiken kaikkiaan tässä vuoden vaihteessa tapahtui. Sitten kaupungille ja melkein myöhässä kuten aina, juuri ehdin ilotulitukseen(kuviakin on, laitan kunhan ehdin)mutta tähän historialliseen puheeseen en tietenkään ehtinyt.

Sitten pubiin jatkamaan juopottelua & kaikille tärkeimmille naisystäville tekstari hyvän uuden vuoden toivotuksineen. Pubissa tapasin pari uutta tyyppiä & joitain vanhoja tuttuja joiden kanssa aika menikin mukavasti höpöttäen. Pari soittoakin tein mutta perinteestä poiketen en J:lle tällä kertaa soittanut, tekstari riitti tällä kertaa. Mutta yhdelle cityläiselle tuli soitettua, voitkin kommentoida tätä ;) Niin millos nähdään seuraavan kerran ? =D

No sitten niistä mun tekstarien lähettelyistä poikikin jotain kun vanha ystäväni/ihastukseni sitten soitti & pyysi käymään. No tottakai sitten sinne oksentamaan joo ! =D Muuten oli kiva nähdä, mutta tuli kommellusta kerrakseen tälle päivälle kun ystäväni puhelin katosi eilen =/ Kiva oli kuitenkin herätä pitkästä aikaa koiran nuolaisuun.

No tämä päivä on sitten mennyt kohmelossa puhelinta metsästäen. Mikään paikka ei juuri auki eikä puhelimitsekään mitään tavoita =/ Ei edes tiedä milloin tuo paikka aukeaa missä se puhelin todennäköisesti on. Lisää koomisuutta tragedian keskellä lisäsi se että omasta puhelimesta loppui puheaika eilen eikä viime yönä voinut enää tavoitella sitä kautta sitä puhelinta. Kohmelossa kun olin sitten hakemassa uutta latausseteliä, en edes muistanut mikä liittymä mulla olikaan =D Ettei turhaa ostoa tulisi, kotiin tarkistamaan, voi että tätä kommellusten sarjaa.

Kyllä sen huomaa miten paljon nykyihminen tarvitsee kännykkäänsä. Ystäväni on nyt aika hukassa, tulin vain jakamaan tämän Uuden Vuoteni tänne blogin muodossa välillä. Pääsyy kuitenkin oli vedonlyönti tässä välissä ;) Kohta menen taas päivystämään josko joku tavoitettaisiin. Molemmilla huomenna työpäivä, mutta nyt on kyllä drinkin paikka, joten vien pullon Baileysta mukanani, kiitos vaan joulupukille !

Vuodenvaihteen ilotulitus Äänekoskella..
Vuodenvaihteen ilotulitus Äänekoskella..

Seuraava