Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

Tais se talvi tulla nyt !  1

Lunta sateleepi jatkuvalla syötöllä, alkaa olla jo vähän hankeakin, tiet tukkeutuvat, kulkeminen vaikeutuu & aura-autot tulevat apuun. Tähän on totuttu vaan ei vielä oikein tänä talvena =D

Kiva oli että joku muisti eiliset nimpparitkin. Lähinnä nämä pitkäaikaisemmat ystävät, joku peräti huomasi tänään et mullon ollu eilen nimipäivä =P =D Joo eipä sillä että niitä tarvisi edes muistaa, mutta kivahan se on aina onnitteluja kuulla =)

Oli aika työteliäs päivä & vielä vähän väsyneenä, ollut näköjään taas liikaa rehkintää vapaa-ajalla liikunnan & tutkimuksen parissa + liian vähän unta = täytyy taas parantaa tapojani. Nukkumista lisää, siitä se korkean vireystason säilyttäminen/lisääminen lähtee !

Ohops tulipas juuri yllättävä soitto sillä yksi kaveri kysyi kiinnostaisiko mua käydä lauantaina kuvaamassa 2 koripallopeliä. Hmm, ihan mielenkiinnosta olisin varmaan lähtenytkin haasteeseen mukaan, mutta kun olin suunnitellut jo paljon aiemmin olevani lauantaina jossain ihan muualla katsomassa keikkaa. Noh kaikkeen ei pääse aina mukaan ellei käy kopiokoneessa =D Nyt muistankin kun eräs toinen kaverini muutamia vuosia sitten taisi pyytää mua koripallopeliin tilastomerkintöjä laskemaan. Silloinkin mulla oli joku muu meno. Niin koripallo on juuri se laji jossa Äänekoski on menestynytkin joten ei ihme että sen lajin pariin meinaa ihan vahingossakin joutua =D Koripallo on ihan hauska laji, melko viihdyttävää katsottavaa vaikka itse olenkin ehdottoman vannoutunut futisfani.

Huomenna on ihan mielenkiintoinen päivä siinä mielessä että saan kuulla onko mulla jotain adhd-tyyppistä tai vastaavaa häiriötä olemassa ja jos on niin minkähänlaista diagnoosia !? =D No mutta nyt on levon aika, täytyy ladata itseensä hieman lisää virtaa eli unten maille moi !

Masse Majava wants.. =p
Masse Majava wants.. =p

Salibandypäivä.  2

Tuli about 1.5 tuntia tänään pelailtua. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa pääsee enemmän vauhtiin tässäkin lajissa. Nyt saunan jälkeen olo on kieltämättä aika kuitti. Nyt onkin sitten oikein oma lupa levätä tämä ilta niiiiiiin mahdottoman perusteellisesti =D

Join tossa äsken melko kummaa juomaa ! Sellaista kun croc-tailia, joka on vitaminoitu kofeiini- ja tauriini pitoinen alkoholijuoma. Johan on outoa että terveellinen alkoholijuoma.. =P Täähän saattaa olla kovasti juotuna toisille melkonen rasite, kun pikku huppelissa ylienergisenä käy muiden päälle sanallisesti että muutenkin =D

Hei mulla on muuten tänään nimpparit, saa onnitella.. =p

Vähän epäselvä mutta olkoon..
Vähän epäselvä mutta olkoon..

Paniikki, liikaa hyvää musiikkia ! =D  2

Mitäs tänään ? No kahvitauolle satuin varsin sopivasti tänään kun tv:stä tuli "Kreisi kynäniekka". Varsin hauska sarja, pidän kyllä, itselleni vallan sopivaa huumoria ja tohon tyyppiin samaistuu myös varsin hyvin =D

Korville oli todella iloinen ilta sillä kävin yhdellä kaverilla jonka kanssa tuli taas runsaasti vaihdettua musiikkia ja tietysti sitä metallipuolta pelkästään vain. Ai että nyt riittää taas uutta matskua pitkäksi aikaa sulateltavaksi ! Samalla kävin morjestamassa myös muutaman kuukauden ikäistä ipanaa joka vaikutti oikein hyvältä tyypiltä =)

Strapping Young Lad..valitan huonoa kuvanlaatua.
Strapping Young Lad..valitan huonoa kuvanlaatua.

Tuliko se jo ? =D  1

Jokohan se tuli vihdoin ja viimein ? Niin talvesta on siis kysymys =D Ilmeisesti yöllä & ainakin koko päivän on täällä satanut lunta. No ei näillä nykyilmoilla uskalla ilmoista kyllä paljoa puhua kun seuraavana päivänä lumi voi olla taas tipotiessään, siis pois tieltä ja teiltä =D Lenkillä ollessa sai jo vähän totutumpaa enemmän tarpoa lievässä lumimyrskyssä yes ! Näin paljon lunta täällä ei vielä kyl tänä "talvena" ole tainnut ollakaan. Menomatka oli raskaampi kun oli vastatuuli ja lumi tuli suoraan naamalle =D Paluumatka olikin jo huomattavasti helpompaa myötätuulen turvin. Nyt vasta muistuikin mieleen että ainiin nämä talvilenkit olivatkin pikkasen rankempia tuon lumen takia, no hyvä vaan että saa vähän enemmän vastusta.

Outo valoilmiö =D
Outo valoilmiö =D

Metallica provinssiin ?  2

Kuulin tossa vähän aikaa sitten melkoisen huhun, että Metallica saattaisi tulla tänä vuonna Provinssirockiin kun kerran ovat sitä edellisellä viikolla keikalla jossain Pohjoismaassa ainakin näillä näkymin. Wau, olisihan se hieno nähdä tämä elävä heavylegenda vihdoin livenäkin ! "Underground"-piireistä maailman suosituimmaksi metallibändiksi on käynyt tämän bändin jo varsin pitkä tie. Etenkin siitä vanhasta matskusta pidän kovasti & eiköhän sitäkin myös riittävästi kuuluisi jos vain Metallica viitsii paikalle saapua ! =D

Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan toteutuuko tämä huhu !?

Exodus
Exodus

Blogitauolta poijes.  1

Ah tekipäs hyvää olla blogitauolla, kiitos aivoilleni jotka eivät pakottaneet minua kolmeen päivään kirjoittamaan tänne yhtään mitään ! =D Ilma on kylmennyt tänään selvästi, mutta vieläkään ei lunta näy..no mutta jos se talvi kuitenkin kohta alkais ?

Olin yhtenä päivänä melko väsynyt ja kahvitauolla töissä ollessani menin hetkeksi pitkäkseni sohvalle ja torkahdin =D Onneksi päivä oli kuitenkin jo niin lopussa eikä kahvitauko ehtinyt venyä onneksi kuin muutamia minuutteja pitkäksi =D

Tänään oli salibandyturnaus. Paras luokka kohtasi sitten henkilökunnan joukkueen jossa joukkueessa sitten minäkin pelasin. No peli ratkesi käytännössä jo aivan ensi hetkistä alkaen kun saatiin salama-avaus. Hyvä että saatiin lopulta edes joukkue kasaan, minimimäärä 5 kuitenkin täyttyi juuri kun saatiin maalillekin pikahälytyksellä farkkuasuinen =D Mutta meillä maalivahtipeli toimikin verrattuna toiseen puoleen. Hirvitti vähän ennen peliä tuo ettei pääse edes vaihtoon kun viimeksi tätä lajia pelatessani loukkasin juuri jalkani.

No jalka kesti & kun peli ratkesi niin alussa, ei tarvinut niin tosissaan ottaa. Enhän oikeastaan osaa pelata edes kunnolla tätä lajia, mutta onneksi oli hyviä pelaajia ympärillä. No kerran halusin tehdä maalinkin, nousin ylös maalimielessä ja jee tottakai se osui =D Muuten pysyin lähinnä puolustuksessa & enemmän syöttelin. Hieman erilainen paikka kuin futiksessa joka on mulle joukkuepeleistä se rakkain laji, jota uskallan sanoa osaavani vähän pelatakin =D Ihan kivaa oli pelata & hikoilla, opettelenhan vasta ja näköjään paikatkin kestää kun muistaa vaan lämmitellä ja venytellä ennen peliä kunnolla. Oho mehän saatiin vielä pokaalikin tosta voitosta =D

Joo tässä on viime päivinä tullut muutenkin harrastettua liikuntaa sen verran mukavasti, että nyt tänään on lupakin rentoutua/nörtteillä täällä ihmeellisessä nettimaailmassa. Ajattelinkin pyhittää suurimman osan tästä päivästä nettiystäville.

Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..
Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..

Rauhallinen meseilta.  1

No kun kerran vauhtiin pääsi niin tänäänkin piti sitten yli 2 tunnin lenkki pinkaista. Äkistään käy vähän enemmän etenkin tohon oikeaan jalkaan. Ehkä sitä tulee jännitettyä enemmän kun kerran salibandyssa loukkasin sen tuossa ennen Joulua.

Ei tänään mitään ihmeempiä, kiva on ollut tutkia noita ystävien karttoja ja antaa niistä jo vähän palautettakin ! =)

Rainbow, aarteita etsien.. =)
Rainbow, aarteita etsien.. =)

Raitis urheilullinen lauantai tällä kertaa.  1

Moi taas tänne, tulin just pitkästä aikaa pitkältä reilun 2 tunnin lenkiltä. Ois tarkoituksena vähän tiivistyä & samalla parantaa kuntoakin. Kyllä tossa ajassa melko pikavauhtia mennen aika monet kilometrit tuleekin jo ahmittua. Pitääpä joskus ottaa selville miten paljon sitä tulee aina ajallisesti eri pituisilla matkoilla oikein käveltyä.

Näistä toisten blogeista voisi löytää aina monenlaista innostavaa. =) Harmi kun en itse oikein ehdi tai viitsi näitä kuitenkaan pahemmin seurata. Niin jotenkinhan tätä ajankäyttöä täytyy yrittää säädellä eikä addiktoitua aina kaiken mahdollisen perään. =D Mutta joidenkin tyyppien blogihistoriaa kenties joskus aion vilkaista tarkemminkin & ehkä aina silloin tällöin reaaliajassakin.

Torso.
Torso.

Tutkimus päällä tutkimuspäällä.  1

Ja heti kun innostuin eilisestä lumentulosta, niin tietysti se suli samantien pois viime yönä & nyt tuolla ulkona liikkuu taas kuin jääradalla.. Viime päivinä on tuntunut kuin olisin kävelevä astrologi. On tullut vaihteeksi ainakin hetken kestävä syvempi innostus paneutumaan aiheeseen, julkisia esimerkkikarttoja & joidenkin ystävien karttoja olen vähän tutkiskellut sekä palauttanut mieleeni joitakin perusasioita ja sitten hieman laajentanut niitä.

Jos mietin itseäni, huomaan että astrologisesti minussa on hieman tutkijan vikaa. Nouseva Neitsyt, Mars toiminnan planeetta Oinaassa Skorpionin huoneessa laittaa varmasti toimimaan kovasti esim. juuri syväluoteisen tutkimuksen parissa, IC 4.huoneen kärki joka kuvaa yksityiselämää, kotia on myöskin skorpionissa & tunnustankin käyttäneeni joskus paljonkin aikaa itselleni kaiken kiinnostavan tutkinnan parissa, nouseva neitsyt kaikenlisäksi rakastaa kaikenmaailman listoja.. Ja vahva vesimiehen vaikutus lisää astrologiaan kiinnostusta, kuu & jupiter Vesimiehessä konjunktiossa 5.huoneessa joka on Leijonan huone & Aurinko ja Merkurius Ravussa 11.huoneessa Vesimiehen huoneessa.

Tavoitteenani astrologiassa on oppia ymmärtämään itseäni ja muita paremmin. Osaan olla myös kriittinen joten en pidä kaikkea lukemaani astrologiasta välttämättä minään totuutena, enemmänkin tarkoituksenani olisi tutkiskella ihmisten karttoja ja katsoa miten paljon nämä todella vaikuttavat esim. luonteeseemme & elämänkulkuumme sekä miten paljon ja tarkasti tulevat transiitit vaikuttavat elämäämme. Mielestäni ihmisellä on vapaa tahto & astrologiaa pitäisi katsoa osviittaa antavana juttuna, itse vaikutamme toimillamme kuitenkin elämänkulkuumme ja kohtaloomme. Se hyöty astrologiasta esim. voi olla, että osaa suhtautua eri ajanjaksoilla oikein ns.helppoihin ja vaikeisiin tähtikuvioihin.

Olen nyt hieman uupunut kun olen unen kustannuksella käyttänyt aikaa tähän oppiin. Huomenna on pyhä ja kaupat kiinni, joten nyt otan pienet tirsat ja sitten reippaasti kauppaan !