Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.
Seuraava

Vaihtokauppaa.  1

Kyseessä ei ollut mikään parinvaihto tms. yhtä hämyä =D ..vaan vaihdoin nojatuolin toiseen nojatuoliin. Vanhassa en pahemmin enää istunutkaan, lähinnä säilytin joitain päivittäisiä tavaroita siinä kuten tv-ohjelmalehteä jne. Uusi onkin aika miellyttävän oloinen laiskanlinna, ehkä seksikin voisi olla hienoa siinä.. =p Vanha tuolini päätyi taas ulkokäyttöön. Tälläistä vaihtokauppameininkii täällä tänään.. =)


Murustelu !  1

Tein eilen vahingossa "keksinnön" kuinka saada perheen porsaat kiinni itse teosta ! =D Usein ruokailujen jälkeen jää pöydälle paljon leivän ja herkkujen muruja.. leikkisästi joskus voi vaikka katsoa että kuka on päivän possu !? =p Monesti joku "possu" saattaa kieltää että siinä oli aikaisempien ruokailujenkin murut tai että siinä on istunut viimeksi se ja se että en minä noin paha sottapytty ole.. mutta jotta totuus näkyisi niin laitetaankin kaikkien ruokailualustaksi ainakin kokeen ajaksi kaikessa hiljaisuudessa tinapaperit ja taatusti kuuluu kun murut rapisevat siihen.. taatusti toimii ainakin hiljaisuudessa ja jos on meteliä niin tarkistus tinapaperin päältä kertoo lopulta ainakin kyllä totuuden..


1997 & joulukaden avajaiset 2007.  1

Niin The Joulukalenteri esitettiin vissiin eka kerran sinä vuonna kun lopputeksteissä oli tuo maaginen luku.. Hups jo 10 vuotta sitten, sehän onkin sitten hyvä aika näyttää uusintana niinkun 10-vuotisjuhlan kunniaksi ! =D Ja 2 lähetystä samana päivänä kuten ennenkin, iltapäivällä ja myöhällä. En ole ihan varma mutta näytettiinköhän se myös vuonna 1998 ? Tietääkö tai muistaako joku ? Mut sen koommin ainakaan ei ole nähty. Joo muistuupi mieleen nuo ajat kun tuli hoettua sanontoja : "Seikka on saletti" & "Mahotonta meininkiä" ! =D

Tuli vähän kiire lähteä tuossa kaupungille tänään vähän aiemmin, kävin pikasuihkun jne. & olin ylpeä itsestäni että näin nopeasti pääsin kiireessä liikenteeseen, mutta.. avain unohtui kotiin & ovi oli jo lukossa =O Se siitä kiireestä ja pyörän avaimesta, vakiota ja italian kohteita en ehtinytkään pelata. Toivattavasti en joudu kovin katkerasti katumaan. 3 peliä olisin veikannut ; Parma 1, Atalanta-Napoli x sekä Cagliari-Livorno x. No onneksi yksi ainakin näyttää menevän noista vikaan ettei niin harmita mut toi kivijalka Parman 1 pikkasen jäytää.. siis jos se menisi oikein, johtoasemassa yhä näyttää olevan. No se siitä, ei auttanut kun mennä hakeen vara-avain muualta ja sitten käppäilin katsomaan joulukadun avajaisia ennen kotiin tuloa.

No sinne sentään ehdin justiinsa & mulla oli selvät sävelet että nyt kun mulla on ollut vuoden tää digikamera ja oon havainnut että sillä voi videokameroidakin niin tällä kertaa kuvasin harkitusti joulukadun avajaisten ilotulituksen. Ei siis tällä kertaa mikään vahinkokuvaus kuten yleensä aiemmin =D No kerkesin sitten vielä veikkaamaan edes Espanjan sarjaa & NHL:ää, toivotaan että näillä tulisi enemmän kn niillä alkuperäisillä rivillä mitä en ehtinyt viedä.. Niin ja ainiin onhan tänään vielä jännitettävää mm. myös siitä että kuka voittaa Big Brotterin !?


Ranskan liiga 2:sta.  1

Niin eilen oli taas täysi kierros. Olen erikoistunut lyömään vetoa näistä yleensä tasureita koska niitä tulee paljon tässä sarjassa kuten myös Italian toiseksi ylimmässä sarjassa. Usein olen tehnyt 4 kohteen järjestelmänkin näistä tasureista. Joskus jopa useamman kohteenkin mutta silloin pitää yleensä sotkea jo vähän muitakin sarjoja peliin ! Mutta tällä kertaa olisi tullut täysi potti sillä mulla oli aavistus ja merkintä 6:sta tasapelistä ja USKOMATONTA MUTTA TOTTA ne kaikki osuivat.. Pieni harmitus vain että tällä kertaa pelasin vain kolmea niistä. No jotain hyötyä noistakin mutta jos oisin tehnyt noista kohteista perinteisen 6 kohteen järjestelmän tuplineen, triploineen, nelikkoineen ja viisikkoineen ulkomaille kaikki kertoen kaiken niin lähemmäs 2000 euroahan siitä olisi minimipanoksellakin lähtenyt.. Harvinaista että näin hyvin voikin osua, edellisillä kierroksilla yleensä muutaman olen haistanut ja ehkä vain osittain osumisten summana olin jo ehtinyt luopua tästä systeemistä. Nyt se olisi kannattanut taas tehdä tai ainakin tuplina kaikki 6 kohdetta keskenään & juhlien paikka olisi ollut. Hyvät tilastot Ranskan sarjasta ovat tuottaneet taas tulosta, tästä on hyvä jatkaa vaikka seuraavaa moista kertaa saakin varmaan odotella. Tässä kuitenkin nämä 6 kovaa tasuria :

Niort-Gueugnon 2-2(2-2)
Sedan-Clermont 2-2(1-1)
Guingamp-Dijon 0-0
Chateauroux-Bastia 1-1(0-0)
Amiens-Brest 1-1(1-0)
Reims-Le Havre 3-3(2-1)

Arviointini perustuivat pitkälti keskinäisiin aikaisempiin kohtaamiseen sekä aikaisempien vuosien sarjataulukoihin. Ns. tilastotasureita siis osa noista peleistä.


Seuraava