Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Dementia vaivaa ! =D  1

Mulla lojui yksi laatikko tuolla eteisen nurkassa jonka päälle oli sitten keräytynyt pino mainoksia ja muita kertakäyttölehtiä. Sitten yksi päivä ajattelin että olisipa kiva joskus kuunnella musiikkia kunnon stereokuulokkeilla. Siivosin sitten eilen ton pinon ja mikäs laatikko sieltä alta paljastuikaan ? -No ladattavat langattomat stereokuulokkeet tietysti ! =D

Niin sain nämä joko Joulun jälkeen tai Uudenvuoden tienoilla, mutta sellaisessa vaiheessa että mulla oli paljon muutakin ajateltavaa =D Niimpä ne jäivät lojumaan tuonne eteiseen että unohdin ne aivan kokonaan. Sain ne niin vaivihkaankin kun kuulokkeiden lahjoittaja oli hommannut uudet paremmat. Mutta nämähän ovat vallan mainiot myös, 50metrin päähän kuuluuvatkin peräti eikä tosiaan tarvi langan perässä roikkua kun on vapaus liikkua vapaasti musan soidessa =)

Vihaisena näytän tältä.. =D Ei vaan Anihilatrorin levyn takakansi..
Vihaisena näytän tältä.. =D Ei vaan Anihilatrorin levyn takakansi..

Takatalvi tuli juu !  1

Oli aika pikku-myymäinen keli tuolla ulkona =D Lunta tuiskutti päin naamaa että nipisteli vaan ! =D Mutta se on mulle ihan sama mikä se keli on, satakoon vaikka lehmiä silloin kun mennään niin mennään eikä meinata ! Sama juttu vähän ruuassa, melki kaikki käy paitsi ei nyt dieetillä ! =D

Joo valittaminen on turhaa silloin kun se on turhaa ! Niillä mennään mitä ympäristö suo ja itse on. Ja jos asioihin voi kerran omilla toimillaan vaikuttaa niin toimeksi vaan. Toki kun on aihetta valittaa, kannattaa se suu avata myös ! Mutta ei joka pikkuasiasta kuitenkaan.

Ilahduttavaa huomata että vatsanseudun tiivistyminen on alkanut =) No lähtökohdatkin olivat kyl kaukana lihavasta, mutta pieni muokkaus näin perfektionistina on kylläkin tarpeen ! =D

Tämä tie oli kasvanut jo umpeen..Vauhdin hurmaa.. =D
Tämä tie oli kasvanut jo umpeen..Vauhdin hurmaa.. =D

Eduskuntavaali-iltamat.  1

Siitä taitaakin olla jo aikaa kun olen viimeksi jättänyt äänestämättä, mutta nyt mulla olikin hyvä syy siihen. En meinaan löytänyt sitä äänioikeuslappuani =D En sitten tiiä oisko pelkillä henkkareillakin päässyt äänestämään kunhan oikeeseen äänestyspisteeseen olisi kävellyt.. ? No eipä hirveesti harmita, kun ei oikein ollut ihmeempää ehdokastakaan. No tylsempää on nyt kyl seurata tota vaaliohjelmaa kun ei käynyt äänestämässä.

Onhan tuo äänestyshetki myös aina omanlainen sosiaalinen tapahtumakin, mut on tässä jo sen verran monesti päässyt äänestämään, et ei tuokaan niin harmita =D Taidampa käydä pienellä iltalenkillä jos unten maillekin pääsisi sitten helpommin !? Öitä jo etukäteen kaikille kivoille city-ystävilleni ! =)

BÖÖ... !
BÖÖ... !

Tekevälle sattuu !  2

No niin hajamielinen professori eli minä yritin käydä kaupassa ! Haalin ostoskärryyn paljon tavaraa jotta sitten huomaisin kassalla ettei mulla ollutkaan lainkaan käteistä mukana =D Vain pankkikortti sekä muutama hassu hakematon pitkävetovoitto.

Noh vaihtoehdot olivat vähissä sillä kauppa oli juuri menossa kiinni eli joutuisinko kärräämään kaikki takaisin !? Hetken ajateltuani sanoin itselleni "No way" ! Eli vaihtoehtoon kaksi siirtyminen siis ! Siinä edellä oli onneksi vielä ihmisiä niin menin vaan pokkana kysyyn että onnistuisko pikainen vippi ja sitten automaatin tai kioskin kautta niin maksan takaisin !?

No onnekseni oli hyviä tyyppejä siinä ja sehän kävi vallan mainiosti. Yes huokaisin mielessäni, jääkaappi ei tule ammottamaan tyhjyyttään tänä iltana =D Vaikka tässä dieetillä ollaankin niin pitää syödäkin. Itse asiassa syöminen toki kohtuudella ja pieninä annoksina kerralla stimuloi aineenvaihduntaa.

Niin takaisin siihen kauppasekoiluun eli sain sitten vielä autokyydinkin tavaroineen kotiin asti ettei tarvi edestakasin mennä. Ystävällistä porukkaa ! =D Olivat vielä ulkopaikkakuntalaisia joten sai toimia vielä oppaanakin. Noh hyötyivät nekin jotain sillä tottakai piti pyöristää sitten vaivan palkaksi kauppaostosten hinta vähän ylöspäin takaisin maksaessa.

Noh tälläinen seikkailu tänään juuri äsken ! =D Ja sain hyvän syyn kirjoittaa yhden blogin taas lisää ! =D

Luotettava valokuvaaja.. =p
Luotettava valokuvaaja.. =p

Vapaalle taas vaihdettiin ! =)  1

Hieno keväinen ilma ulkona ja aion tänä viikonloppuna harrastaakin melko paljon liikuntaa ja lauantaina olisi tarkoitus käydä vähän juhlimassakin. Ah kiva viikonlopun mittainen tauko excelin parista =p

Sitten tälläinen hassu juttu :

Uskovainen lintu

MICHIGANISSA sijaitsevassa kirkossa vietetään sunnuntaina hiljainen hetki viime viikolla ajasta iäisyyteen siirtyneen villikalkkunan muistoksi. Pastori James Huffin mukaan kalkkuna osallistui säännöllisesti sunnuntain jumalanpalveluksiin ja tervehti arvokkaasti kirkkoon saapuvia ihmisiä. Lintu näki ilmeisesti valon vuosi sitten, jolloin se ilmestyi ensi kerran kirkkoon. Viime viikolla tämä harras siipiveikko jäi kuitenkin auton alle. Rauha hänen muistolleen.

No mutta hyvään aikaanhan kalkkuna ehti sitten uskoon tulla ja pelastus on taattu.. =D

Rento meininki.. ;)
Rento meininki.. ;)

Sekavia unia..  1

Keskityin välillä nukkumiseen, oli univelkaa ja meinaa tuo unirytmikin olla aina välillä hukassa.. Helpottaa kummasti keskittymistäkin kun nukkuu välillä kunnolla. No nyt kun on nukkunut sitten normaalia paremmin, tuli myös nähtyä unia..

Muistankin siitä unesta vielä peräti jotain.. olin joko jossain konsertissa tai festareilla yhden tyttöystäväni kanssa. Hän oli pukeutunut mielestäni hieman turhan rohkeasti, suorastaan hieman huoramaisesti myös meikannut =P Sitten siellä unessa pyöri myös joitain sukulaisiani ja pelkäsin ettei joku niistä yrittäisi iskeä sitä tyttöä =D Bleed, jos luet tämän kyseessä et ollut sinä tai joku jonka voisit tuntea =D Sellanen uni tällä kertaa, ei ees vielä kovin sairas mieleni tuntien =D

An eye.
An eye.

Kovaan kuntoon kesäksi !  3

Dieetti on siis alkanut. Ensin aion katsoa vähän mitä suuhuni laitan ja jos jaksaa alkaa herätä vähän aikaisemmin voisi alkaa käymään 2-3 kertaa säännöllisesti kävelylenkillä ennen aamupalaa ja koulutukseen lähtöä. Pikkuhiljaa lisätään lenkkiä tai lenkin pituutta & ruokavaliota karsitaan ja tarpeen mukaan voisi kokeilla jotain rasvaa polttavaa tuotettakin. Tavoitteena toi rasvaprosentti jonnekin tonne 5-6 pintaan.

Elämä pysyy mielekkäänä aina kun on kunnon tavoitteita =) Tälläinen ihminen olenkin aina ollut. Moni on sanonut että se on yksi vahva puoleni. Eli kun päätän tehdä tosissani jotain, asetan ensin tavoitteen ja sitten lähden kohti tavoittelemaani päämäärää kovalla vimmalla saavuttaakseni haluamani.

Jos ihmissuhteissa toimisi samoin tavoin, voisi saada psykopaatin leiman =D Eli ihmissuhteissa sopii käyttää hieman hienovaraisempia keinoja..

Tähän kuntoon pitäis päästä nyt kyl takasin-projekti menossakin..Kesällä 06 räpsäisty..
Tähän kuntoon pitäis päästä nyt kyl takasin-projekti menossakin..Kesällä 06 räpsäisty..

Sporttiaiheinen blogi.  2

Unohdin eilen kokonaan Barca-Real Madrid-pelin, mutta onneksi näin sen tänään jälkilähetyksenä ! Ja ilman että tiesin lopputulosta eli jännityskin säilyi. Mahtava peli kertakaikkiaan ! Niin sen pitikin olla kun kenttä vilisi aivan huikeita tähtipelaajia ! No aina näistäkään ei kuitenkaan niin hienoja pelejä tule, mutta nyt tuli. Puolustuksen kustannuksella hienoa hyökkäyspeliä oli ilo katsella, yleisöystävällistä, juuri tälläistä kaikki haluavatkin nähdä eli paljon maaleja (peräti 6) ja paljon hienoja tilanteita.

Eilen innostuin heittämään pubissa pitkästä pitkästä aikaa Dartsia vähän aikaa. Tämä olikin yksi 90-luvun eniten aikaa vievistä harrastuksistani. Aloitin jo 80-luvulla tämän hienon seurapelin. Kyllä sitä tulikin herran jumala joskus viskottua ! =D Usein kotona ja missä millonkin jonkun kaverin kämpillä tuntikausia tietenkin kerrallaan sekä pubissa sekä huvikseen että viikkokisoissa. 90-luvun lopulla aloin jäähdyttelemään ja 2000-luvulla on ollut heittäminen äärimmäisen harvinaista. Mutta kyllä aion palata vielä tähänkin.. sen verran intohimoja on tähänkin lajiin kertynyt..

En kuitenkaan juonut eilen niin paljoa etten olisi lenkille äsken selvinnyt. Niin mitäs mä muuten joinkaan ? =p Joo valkkareita tais mennä aika monta ! =D

Illalla olisi yksi peli josta voisi olla hyötyä vedonlyönnillisesti. Peli on Roma-Udinese. Roma pudotti hieman yllättäen kivikovan Lyonin tiistaina mestarien liigasta voittamalla sen vieraissa ja saattaa olla siksi hieman kylläinen tai väsynyt tähän peliin mennessä. Toisaalta se voi antaa lisävoimaakin ja itseluottamusta mutta.. Udinese on monesti ennenkin pystynyt Roman vieraissa voittamaan kuten muitakin kovia joukkueita ja Udinese on edelleen varsin hyvä ryhmä. Yli seiskan kerroin houkuttelee myös. Nhl:ssä näyttäisi olevan aika tasaisia pelejä tiedossa, taidampa kokeilla muutamaa ristiä päälle.

Niin tyypillistä.. oisko 15v
Niin tyypillistä.. oisko 15v


Hämähäkkien rankkaa elämää !  2

Rankkaa seksiä

BONNIN yliopiston tutkijat ovat syventyneet paremman puutteessa hämähäkkien sukupuolielämään ja havainneet, että urokset jättävät osan peniksestään naaraiden sisään eräänlaiseksi "siveysvyöksi". Penis katkeaa urosten sännätessä pakoon ennen kuin isokokoisempi naaras ehtii tappaa ne. Näin tapahtuu 80 prosentissa hämähäkkien yhdynnöistä. Peniksen katkennut osa toimii tulppana, joka estää muita uroksia hedelmöittämästä naaraita. Onneksi näin ei ole meidän ihmisten laita. =p Melko tuskallista toimintaa olisi.. =D

Kutsumaton vieras kämpillä =p
Kutsumaton vieras kämpillä =p