Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Seuraava

Vaikea veikattava NHL osui mukavasti viime yönä.  1

Joo tein lähinnä hupi/jännitysvetoja ihan minimirahalla mut hyvin näytti napsuvan. Tasurihakuja oli 2 ja 2 osumaa. Etenkin Los Angeles & Anaheim pelaavat keskenään usein todella tasaisia pelejä ja tasanhan se päättyi tälläkin kertaa. Kovakuntoiseen kotijoukkueeseen San Joseen kannatti luottaa myös. Sitten Englannin JPT alasarjojen Cupissa oli Rotherhamilla hyvä 3.00 kotikerroin. Joukkue pelannut sarjassa hyvin ennen kautta saaduista pistemenetyksistä huolimatta tai juuri sen takia. Sai vastaansa Leicesterin jonka taival on viime vuosina kulkenut Valioliigasta 2 porrasta alaspäin. Saattoi arvata että heidän mielenkiintonsa on enemmän nousussa kuin tälläisessä merkityksemättömässä Cupissa.. Kerroin oli kohollaan myös siksi että Rotherham pelaa yhtä sarjaporrasta alempana, tulos 2-0.

Tänään huomionarvoisin ja eniten panostettu haku oli Celticin kotivoitto Manusta peräti 5.45 kertoimella. Pelasin sitä sinkkuna sekä Veikkaukselle että ulkomaille. Celtic oli kaksissa edellisissä Mestareiden Liigan lohkovaiheessa pelannut 6 kotipeliä saldolla 6 kotivoittoa !!! Joten kotietu on siellä todella vahva. Vieraissa joukkue taas on usein varsin hampaaton. Nyt menevässä Mestareiden Liigassa Celtic pelasi ekan kotipelinsä melko heikkoa AAB:tä vastaan yllättävästi 0-0 ja senkin vuoksi kerroin on varmaan nyt näin huikea. Ja kun Manu voitti jo Celticin kotonaan niin siksikin. Mutta se on ihan eri asia kun Manu pelaa vieraissa, siellä se on ollut usein vaikeuksissa heikompiakin joukkueita vastaan. Ja täytyy muistaa että lauantaina Manulla on Valioliigassa kova vieraspeli Arsenalia vastaan joten onko se tässä pelissä aivan parhaimmillaan sitä voi hiukan epäillä.

Manun ei ole pakko voittaa sillä sarjatilanne on varsin hyvä ja näyttäisi jo tässä vaiheessa siltä että menee tässä lohkossa Villarrealin kans jatkoon. Tämä peli on Celticille taas melkein se viimeinen mahdollisuus kavuta vielä taistelemaan edes mahdollisesta jatkopaikasta ja siihen ei riitä oikein enää mikään muu kuin voitto tänään. Manulla taas on varaa vielä hävitäkin, se ei tuhoa vielä mitään sillä he kohtaavat vielä kotonaan heppoisen AAB:n ja sieltä pelistä todennäköisesti tulevat jo ne ratkaisevan tärkeät pisteet jatkopaikkaan. Nämä asiat huomioiden kannatti ainakin kokeilla, toivottavasti 1-0 johto pitää loppuun saakka !?


Otin eilen pitkästä aikaa vähän juoksuaskeliakin..  1

Joo kun tässä on taas päästy pikkuhiljaa paremmin liikunnan pariin niin oli kiva kokeilla vähän juoksuakin. Ja sehän tuntuikin varsin hyvältä, hyvin jaksoi eikä maha ollut enää lainkaan tiellä.. niin muuten juoksussa muutama liikakilo kehossa ja läskinä vatsassa todellakin häiritsee. Juttelinkin asiasta tänään yhden kaverini kanssa joka oli tismalleen samaa mieltä.

Itse pääsin tuossa viime kesänä vähän lihoamaan reissun päällä ja sitten pikkuhiljaa reissun jälkeen olin päässyt taas vähän parempaan kuntoon kunnes tässä vielä vähän aikaa sitten oli melkonen penkkiurheilukausi jolloin keskityin lähinnä vedonlyöntiin ja herkuttelin aikas paljon ja usein.. no sehän tietysti näkyi sitten taas painossa ja etenkin vatsan seudulla. Nyt on taas paino koko ajan ollut putoamaan päin ja tosiaankin juoksu tuntui oikein hyvältä. Ja kun peiliinkin katsoo, on sellanen ihan siedettävä kohtuullisen hyvä kunto eli rasvaakin vähän on muttei se näy peilistä enää kovinkaan häiritsevästi jenkkakahvoina tms. eli ns. normaalikunto ilman sitä viimeistä lähes kaiken rasvan poistavaa trimmausta.

Nyt onkin nukuttanut hyvin sitten oikeisiin aikoihinkin kun keho on pikkuhiljaa taas alkanut enemmän totuttelemaan palauttelemaan itseään ja sekun tuppaa viemään vähän energiaa ja pakottamaan "sammumaan" jo vähän aikaisemmin jotta jaksaa taas aloittaa virkeästi seuraavan päivän. Joo tänään taas oli kiva kun sain kokovartalohierontaa; selkä, niskat, pää, kädet & jalkapohjat. Se olikin nyt tarpeen ja aijai et se tekikin myös gutaa.. =)


Kahden viime yön unien huippukohtaukset...  1

Joo näköjään on tullut aika vahvasti uneksittua kun ne vieläkin aika elävästi muistaa..

Toissayön uni päättyi siihen että yritin tehdä tuttavuutta oravan kanssa ja lopulta se hyökkäs sitten hampaat edellä mun olkapäähän. Siinäpä sitten viuhdoin käsillä ja pyörittelin kehoani että se lähtisi irti mutta vaikeaa oli.. Se taiskin olla joku enneuni kun herätessäni avasin tv:n ja heti toisessa mainoksessa oli joku orava ! Ja en ollut ennen nähnyt moista mainosta, kummallista ! =D

Sitten viime yön uniin kömpi yksi Cityläinen ja pahus se ei ollut edes naaraspuolinen =/ Olin tulossa kotiini ja katsoin että kukas tuolla käytävällä oikein pyörii uteliaan näköisenä ? Ja jumaliste sehän oli itse Herra Mr_Manala ! =D Ihmettelin hetken, menin sitten omaa kerrostani kohti ja herra manala samalla tuli alaspäin. Sitten se ihme ja kumma vieläpä hymyili mulle xD Tää oli kyl aika pervo uni, ei hemmetti sentään =D Luullakseni olen kuitenkin ihan hetero noin pääpiirteittäin..


Nyt kyl vähän jännittää..  2

..sillä eilisen illan vedonlyönti isojen kertoimien kohdalta oli aikamoisen satumaisen loistokasta. Jälleen klassinen tapaus Ranskasta. Toulouselta puuttui vielä kotitappio & Caenilta vierasvoitto joten juuri siksi Caenin kerroin oli yllättävän korkea todennäköisyyteen nähden. Ja kun vielä muistetaan että Toulouse on ennenkin ollut vaikeuksissa Caenia vastaan kotikentällään ja että Caen sijoittui viime kautena muutaman sijan ylemmäs sarjataulukossa, oli veikkauksen kerroin 4.95 oikein maistuva. Ulkomaille järjestelmiin kelpasi samaisen kohteen 4.50 kerroinkin. Tulos 0-1.

Sitten se toinen suuri osuma. Valencia on ollut tällä kaudella Espanjassa raudanluja viime kauden katastrofin jälkeen. Nyt pelaajien ammattiylpeys on aivan eri tasolla ja joukkue ei ollut hävinnyt 9 sarjakierroksen jälkeen vielä otteluakaan, tasureitakin vain 2 ja porskutti sarjakärjessä. Nyt tuli kuitenkin sellainen viime vuosien inhotusvastustaja Racing Santander jolla oli vasta 1 voitto plakkarissa. Ehkä europeleissä vähemmän pyörinyt seura on kärsinyt juuri siitä että sielläkin on ollut nyt pelejä ja kaikkia voimia ei ole pystytty keskittämään pelkästään sarjapeleihin. FC Honka taisteli varsin hienosti Racingiä vastaan, muttei lopulta mahtanut kuitenkaan paremmalleen. Summa Summarum : Ehkä juuri tämä kaikki oli nostanut(toisella loistokas ja toisella vaisu alkukausi) Racingin kertoimet pilviin. Veikkaukselta sai 9.20 kertoimen jota pääsikin pelaamaan sinkkuna ja pelasin myös. Ulkomaille iskin 10.00 kertoimella vielä pienellä rahalla lisäsatsauksen. Harmi etten uskonut tarpeeksi että lauantai-illalta osuu kummatkin huippukohteet joten en laittanut Racingia 10.00 kertoimella enää järjestelmiin. Caen sitä vastoin aloitti v-lopun huippujännät järjestelmät kahdessakin yritelmässä. Ois ollu aika kova alku et jo 10.00 & 4.50 suuruiset kertoimet yhdessä kiinni..

Niin muutes tässä näette sen Racingin henkisen yliotteen viime kausilta ja et kuitenkin 10.00 kerroinkin oli sille sit tarjolla wautsi wau..
Head 2 head
Ja ensin se eilinen tulos, vakuuttavaa sarjaa..
Nov 1, 2008 Primera Division Valencia CF 2 - 4 Real Racing Clu...
Apr 12, 2008 Primera Division Valencia CF 1 - 2 Real Racing Clu...
Nov 25, 2007 Primera Division Real Racing Clu... 1 - 0 Valencia CF
Mar 17, 2007 Primera Division Valencia CF 0 - 2 Real Racing Clu...
Oct 28, 2006 Primera Division Real Racing Clu... 1 - 0 Valencia CF
Mar 19, 2006 Primera Division Real Racing Clu... 2 - 1 Valencia CF
Oct 30, 2005 Primera Division Valencia CF 1 - 1 Real Racing Clu...
Feb 20, 2005 Primera Division Real Racing Clu... 1 - 0 Valencia CF

Paljastan tässä yhden järjestelmän joka tosiaan alkoi hyvin Caenin myötä, mut joka hyvinkin voi lopuksi mennä pieleen. Onhan kertoimetkin varsin korkeita.. ei ollut tarkoitus mut aika jännästi tuli kohde per iso pääsarja eli tää eka ottelu oli Ranskasta, sitten on vielä Italian, Saksan & Espanjan pääsarjoista 1 hyvä vierasyllätyskerroin eli tälläisen rivin muunmuassa tein :
Toulouse-Caen 2 4.50 Oikein %
Udinese-Genoa 2 5.00
Dortmund-Bochum 2 6.25
Betis-Deportivo 2 4.15
Tuo tuottaisi jo aika hyvin jokaisen osuessa. Kolmekin riittäisi voittoon. Aijai kun se Racingin 10.00 olisi ollut myös tuossa.. mut tein sinänsä järkevästi kun vähensin yhden kohteen tuottamaa riskiä kun siihen tuli tosiaan satsattua jo sinkkunakin !

Kannattipa myös perjantaina lukea aamulehdestä että Washingtonin Ovetskin lähti kotimaahansa lähimmäisen sairastapauksen vuoksi. Ja kun tiedämme että Ovetskin on maailman paras lätkäpelaaja niin jäi muuten vaatimattoman tasoiseen Washingtonin suuri aukko. Joten pelasin sitä vastaan viime yönä kun Buffalo voitti sen kotonaan puhtaasti 4-0 ! Sekä sinkkuna että alotin sillä myös yhden järjestelmän. 2.20 oli hyvä kerroin kotipelistä ! Muita pieniä vähän satsattuja kohdeosumia oli lauantailta mm. Mboro-West Ham x, Crystal Palace-Sheff W x, Tottenham 1, Reading 2. Sitävastoin Cottbussin & Karlsruhen yllätyshaut päivällä eivät osuneet.

Nyt sitten suurella jännityksellä tähän päivään. Vakionkin voisi tehdä ja enää ei pitkävedon puolelle tarvikaan satsata. Enemmänkin odottamista että kuinka nuo eilen aloitetut rivit mahtavat lopulta poikia !?


Halusin iltapelejä varten vähän lisää pelimerkkejä  1

..joten tein yhdelle pelitililleni hyvin todennäköisen järjestelmän josta olisi etenkin hyötyä jos kaikki nämä 4 valitsemaani päiväpeliä osuisi. Ja jotta pääsisi tavoittelemaan etenkin järjestelmillä ja vähän isoimmilla hakukertoimilla illemmalla vähän isompaa saalista. Jännimmäksi meni päivän eka peli Everton-Fulham 1. Tää on jännä parivaljakko. Mitä nyt Fulham on muutaman vuoden tahkonut putkeen Valioliigassa niin tässä otteluparissa tulee käytännössä melkein aina kotivoitto, erittäin kummallista ! =D Kaiken lisäksi Evertonilta puuttui vielä kotivoitto tältä kaudelta. Pelannut vieraissa paljon paremmin. Kiitos Sahan kun teki kaipaamani voittomaalin 87. minuutin kohdalla.

Sitten Saksaan ja sieltä poimin 2 kotivoittoa. Werder Bremen-Hertha 1. Hertha aloittanut kauden yllättävänkin hyvin ja vieraissa myös, joten Bremenillä oli tasoonsa nähden yllättävän iso kerroin. Ne mättikin taas maaleja niin tuttuun tapaansa. Käytännössä 20 minuutin jälkeen peli oli jo ohi kun tilanne oli jo 2-0. Peli päättyi 4-1. Sitten Bayern Munchen piti jännityksessä antamalla vastustajalleen rankkarin ja tilanne sen myötä olikin varsin pitkään 1-1 kunnes lopussa Munchen iski kaksi kertaa ja ottelu päättyi 3-1.

Sitten Skotlantiin missä on yleensä 2 ylivoimaista joukkuetta. Toinen näistä eli Rangers johti jo puoliajalla 5-0 =D Ja niihin lukemiin ottelu myös päättyi kotipelissään Invernessiä vastaan. Joten jee kaikki 4 oikein kuten osasin olettaakin ja toivoin.. =) Vielä nämä pienet kertoimet tähän loppuun :

Fulham 1 1.68
Werder Bremen 1 1.72
Bayern Munchen 1 1.17 &
Rangers 1 1.20

Ja nyt pelaan niitä iltapelejä !


Seuraava