Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.
Seuraava

BB-Aki tuntuu olevan varsin fiksu kaveri !

Joo tuossa muutaman kerran olen hemmon nähnyt jossain chätissä tai se oikeassa tms. & miehestä on jäänyt erittäin hyvä mielikuva. Hänellä on arvot hyvin kohdallaan. Ensinnäkin terveys tuntuu olevan hänelle tärkeä asia, tykkää painoharjoittelusta ja muustakin liikunnasta eikä läträä liiaksi viinan kanssa. Aivan uutena asiana mulle on tullut tuo eläimistä pitäminen. Antaa muuten erittäin hyviä vinkkejä koiran kasvattamiseen kun niistä todella paljon tuntuu tietävän ! Olen itsekin pannut niistä jotain mieleeni ja aion kertoa mahdollisesti eteenpäinkin kun tunnen kerran kyllä jokusen koiran omistajan hyvinkin.

Kaiken lisäksi Aki on erittäin hyvä puhuja, mielestäni erittäin hyvä valinta töihin tuonne ! Ihan parhaita juontajia ehdottomasti ellei paras. Ja nimenomaan kun kiinnostuksen kohteetkin ovat aika samoja kuin itselläni, on häntä mielenkiintoista kuullakin. Kaveri on myös erittäin hyvä esimerkki nuorisolle koska hän edustaa sopivan pehmeitä arvoja ja arvomaailma on muutenkin rakentava ja terve. Mutta kuten tiedämme hän ei ole ollenkaan lepsu joten viesti menee kyllä perille !


Nyt ois palikat taas kohdillaan !

Niin vois kokeilla jälleen kerran että miltä tuo painoharjoittelu mahtaa oikein maistua ? Monen monta kertaa oon yrittänyt aloittaa säännölliset treenit tässä parin kolmen viimen vuoden aikana, mutta aina meinaa keskeytyä lupaavasti alkaneet treenit ylivenyneisiin treenitaukoihin. Ja syynä on ollut yleensä tuo yksi toinen kiva harrastus eli vedonlyönti. Liikaa uppoutunut siihen maailmaan, tullut tehtyä mielettömät määrät työtä sen eteen monesti yöunienkin kustannuksella ja silloinhan ei jaksa kyllä treenatakaan.

Nyt olen taas päättänyt keskittyä enemmän omaan hyvinvointiin kun tuloksen tekemiseen tuolla rintamalla. Sen verran hyvät tilastot tms. on jo olemassa, että niitä ei ole pakko enää aina tehdä. Tarkoituksena on ollut vaan maksimoida kaikki hyödyllinen tieto käyttöön etenkin eri maiden jalkapallosarjoista ja vähän muistakin urheilulajeista. Hulluhan mä jo vähän oon tuosta syystä..

Niin nyt ois rakennuspalikat hyvään treeniinkiin taas olemassa sillä ostin piiitkän pitkän tauon jälkeen tänään peräti monivitamiinituotteen. Palautusjuomaa tietenkin on sekä kreatiinia, perusheraproteiinia ja vieläpä herayöprotsku. Myös kalaöljykapseleita löytyy mutta niitä olenkin jo käyttänyt pitemmän ajan säännöllisesti. Nyt on tilanne melkein kuin silloin joskus suurina treeni-innostuksen vuosina. Ei puutu enää kuin glutamiini, joku laihdutusvalmiste & joku muu lisäravinnekokeilu niistä parhaista tai ainakin kokeilurikkaimmista ajoista ! =D

Hyviä treenejä siis mulle ! Kiitos, kiitän itseäni ! =D


Seuraava