Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on asiatieto.

Hyvä kaappaus !  1

Kirjastossa oli tänään taas poistomyyntikirjoja paljon tarjolla.. ja kaappasin 7 kirjaa mukaani.. 6 urheilueeposta sekä 1 vitsikirjan eli jos urheilu menee liian vakavaksi on aika lukea vitsejä ! =D Jalkapallosta, pingiksestä, kuntonyrkkeilystä, bodauksesta, lätkän MM-kisahistoriasta nuo kirjat kertovat.. aika hieno löytö oli toi "Elämää suuremmat jalkapalloilijat"-kirja ja eikun lukemaan..


Uusi parranajokone & kesä on hieno asia..  1

Eilen investoin sitten uuteen parranajokoneeseen et kehtaa huomenna YO-juhliinkin mennä vieraaksi ! =D Tarttui siellä kaupasta kyllä muutakin, esim. vaatetta. Loppumyynnit käynnissä täällä yhessä kaupassa ennenkuin siirtyy toiseen tilaan, joten edullisia tuotteita oli myös, täl hetkellä 10 % ale kaikista tuotteista, parin päivän päästä ehkä jo superalennuksia.. hyviä juttuja jo löytyi jees. Parranajokoneita en löytänyt kuin yhden mutta sitä jo eilen testasin ja vaikutti tehokkaalta kyllä ! En nyt viittinyt kokonaan mörrimöykky-lookista luopua mutta suurinpiirtein kuitenkin. Sai kuitenkin leukaan ja leuan alle jäädä vielä karvoja..

Huomaa et näin ensimmäisinä oikein kesäisinä päivinä kaikki ihmiset tulevat ulos piiloistaan ja heitä näkee useammin kuin normaalisti. Tänään oon saanut monta kertaa pysähtyä ja jäädä juttelemaan jonkun tutun kanssa eli todella sosiaalinen päivä on ollut. Ja vielä useampaa on saanut moikatakin. Kesällä ihmiset tuntuvat olevan yleensäkin iloisempia ja onnellisempia.. =) Huomenna on sitten vuorossa sukulaisten tapaamisia, muutamia sellaisiakin joita ei ole vuosiinkaan nähnyt, joten taatusti mielenkiintoinen lauantai edessä !


Väkisin väännettyä juttua mahd.riippuvaisuuksista.  1

Mesessä en edelleenkään varmaan oo viihtynyt ainakaan vuoteen kertaakaan. Se on hyvä vaan se, turhaa riippuvaisuutta moinen. Kuvakkeessa kävin vaihteeksi katsastamassa tänään viikkojen tauon jälkeen mitä siellon tai itse asiassa yhtä tuttua täältä piti käydä moikkaamassa sielläkin. No kyllähän sielläkin on ihan kiva välillä käydä kurkkimassa muiden uusia kuvia ja tutustua uusiin ihmisiin kuten täälläkin, se on ihan positiivista.. =)

Tällä hetkellä on ihan hyvät riippuvaisuudet päällänsä joita aina välillä tulee laiminlyötyä. Nyt on kova lenkkeilybuumi ja rautaakin väännetään aina kun jaksetaan. Hyvä näin kesärientoja varten alkaa pitää jo kunnostakin enemmän huolta ennen romahdusta sitten kesällä kaljan ja muun sellaisen parissa.. =D


Tänään sitten PÄÄTIN VIIMEIN ALOITTAA SEN..  1

..eli sen kesäkuntoon pääsemisen ! Ollut aiemmin tänä vuonna vähän motivaatiovaikeuksia ja olen ollut harvinaisen laiska lenkkeilyn suhteen. Enemmänkin tykännyt herkutella tv:n äärellä ja kynän kanssa myös paljon seurustellut ja samalla tullut aina napsittua jotain herkkuja.. no tänään päätin sen ekan kerran nyt sitten ihan tosissani aloittaa ! Kävin lenkillä ja sopivasti kun MM-lätkäkin loppui, on aika nyt sille oikein suotuisa.. Puntin noston suhteen ei ole ollut ongelmia ja sitä kautta kunto on ihan hyvä. Makeanhimon hillitsijäksi ajattelin ostaa kromi-lisäravinteen. Harvinaisen herkkupäällä ollut koko tämän alkuvuoden ja se näkyy vähän sitten lähinnä pötsissä ja kyljissä ylimääräisenä. Suurin ongelma siis ehkä juuri toi makeanhimo..

Mulla on jo sen verran kokemusta muutamalta aikaisemalta vuodelta tästä dieettailusta, että luulen hallitsevani sen kyllä melko hyvin. Tahdonvoimaa se eniten vaatii ! Pikkuhiljaa lisää vähän lenkkejä ja lenkin pituuksia & samalla kalorien määrää pikkuhiljaa vähennetään ja yritetään syödä pääsääntöisesti terveellisesti ! Kuitenkin herkkupäiväkin suodaan silloin tällöin milloin yhtenä päivänä saa syödä mitä tykkää, mutta muuten pitäydytään terveellisissä murkinoissa.



Ostin taas uudet kynsileikkurit ! =D  1

Niin aivan ensimmäiseksi Hyvää Äitienpäivää vaan kaikille pikkumussukoiden omistajille ! =)

Niin kävin perjantaina taas ostamassa uudet kynsileikkurit kun ne edelliset tosiaan hajosivat kesken toisen leikkuukerran.. nyt ostin ainakin sen verran järeät että luulisi että nuo nyt kestäisivät jo jonkin aikaa !? Ei tarvitse edes kovin paljoa puristaa että kynsi irtoaa & terä on sivussa eikä siinä päässä kuten yleensä olen tottunut. Testattu on jo ja olen jöröjukasta nyt tosi kaukana.. =D Pikemminkin sormien kynsistä osa tuli jo liiankin lyhyiksi joten puuhatessa jotain pikkunäppärää, aina välillä vähän tuntuu..

Eilisestä vedonlyönnistä muuten.. meni aika huonosti, oli jo aikakin. Se Ranskan liigan toka vika kierros meni kyllä aika poskelleen ! Ehkä hyväkin tähän väliin huonompi päivä ja tänään jatkuu taas paremmin !? Ainakin puoliajalla Italian liigassa ihan lupaavat tilanteet vielä. Lazio johtaa vieraissa jo kahdella maalilla ja päivän haku Parma, lähes pakkovoiton edessä vieraissa johti jo 1-0, nyt tilanne 1-1 mutta toinen puoliaika vielä aikaa mennä uudestaan johtoon.. ja pari muutakin pienempää kakkoshakua oli siitä liigasta ja illalla sitten odotetaan mitä tapahtuu Espanjassa ja Suomessa futiksessa. Niin eikä tietenkään unohdeta jännittää miten käy Suomen ekassa tosi tosi kovassa pelissä USAA vastaan !? Tsemiä Suomi !

Joo ja illasta vielä Äitienpäivää Äidin luo tietysti juhlistamaan ! Vaikka itse sanonkin niin hauskan hienot lahjatkin ostin ! =D Vaikka ei se materiaali niin tärkeää vaan halaus ja yhdessäolo.. =)


Vanhemmilta ihmisiltä oppii yleensä kaikenlaista !  1

Tuli taas eilen mieleeni kun juttelin erään entisen jalkapalloilijan kanssa kioskilla. Kun elinvuosia on jo paljon takanapäin, on yleensä myös paljon kokemuksia ja erilaista näkökulmaa elämään. Kuuntelin todella mielenkiinnolla 50 ja 60-luvun tarinoita tästä kaikkien pelien kuninkaasta, jalkapallosta. Kävivätpä Neuvostoliitossakin siihen aikaan ainakin kerran pelaamassa Äänekosken Huiman paidassa. Tässä tekstissäni on nyt sellanenkin pointti, että muistakaapa kunnioittaa vanhempia ihmisiä, heillä on paljon tieto/taitoa jaettavanaan ja taatusti paljon hauskoja tarinoita omasta nuoruudestaan. Jututtakaa ihmeessä vanhempiakin ihmisiä toisinaan, se on hauskaa ja voitte monesti yllättyä !

Jaahas ja tuossa uskollinen tenniskaverini kävikin kääntymässä ja sovittiin et tenniskausi alkaa nyt sunnuntaina, jipii ja jee ! =D Viime vuosi jäikin kokonaan väliin.. =/ Sitä ennen olikin aika säännöllistä et kesäisin muutamat kerrat vähintäänkin aina.. no niin nyt palaa rasva myös tuonkin pelin kautta ! =o)


Paljon aikaan saavat energiat päällänsä nyt !  1

High energies ***
Your ego energies are high, which means that you can stand up for yourself against almost anyone today. You have great confidence and will not easily allow someone to take advantage of you. Unfortunately this may also mean that you will get into fights and arguments. Try to remember that other people have egos too. You don't have to defeat others in order to maintain yourself. You should be especially careful in your dealings with supervisors. They will not expect you to be as assertive toward them as you are likely to be today. You have a great deal of physical energy also, which means you can work hard and long. If you use these energies intelligently, you should be able to accomplish far more worthwhile work than on other days.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mars Conjunction Sun, , exact at 14:00
activity period from 27 April 2008 to 1 May 2008

No perusluonteeseeni kuuluu kyllä jo varsin kovat energiakierrokset tiettyjen asioiden yhteydessä. Ajattelimpa purkaa nyt kovaan liikuntaan tuota ylimääräistä energiaa.. taitaapa olla juuri nyt hyvä aika aloittaa se rasvan kuluttaminen lenkkipolulle juuri sopivasti ennen kesää..


Kirjaston poistomyynnit !  1

On tullut tässä pitkin tätä vuotta napsittua silloin tällöin joitakin kirjoja kirjaston poistomyynnistä. Aika lailla ovat poistaneet pilkkahinnalla eriä kirjoja täällä kotikaupungissani. Yhden kerran oli jopa että ota tästä ilmaiseksi ! =D Ei siinä nyt mitn niin ihmeellistä ollut paitsi että sain käsiini siitä kasasta hyväkuntoisen vuoden 1982 Mitä, Missä, Milloin-kirjan. Älkää siis ihmetelkö jos alan pian höpöttämään jossain keskusteluissa 1980-luvun alkupuolen asioista !? =D Myös yhden toisen kirjan nappasin täysin ilmaiseksi. Se puolestaan käsitteli yllätys yllätys päiväkirjan pitoa.. =P Muuta en huolinut siitä erästä kuormittamaan liikaa ja turhaan kotiani !

Myös omaa Aku Ankka kokoelmaani on vaivihkaa tullut kartutettua(enhän ole enää pitkään aikaan ollut mikään varsinainen aktiivinen keräilijä vaikken olekaan luopunut niistä vanhoista jo kerätyistä) kun löysin pilkkahintaan pari opusta Akun parhaita. Niitä onkin ollut kiva lukea aina esim. aamu ja iltaruokailun yhteydessä. Laskin tuossa että kymmenkunta eri opusta on nyt tarttunut noista poistoista mukaan. Onneksi olen vissiin ollut aika piankin ilmeisesti paikalla aina uuden kirjasatsin ilmestyessä tarjolle kun kuitenkin ihan hyviä kirjojakin olen sieltä saanut.

Yhden melko pätevän painoharjoittelukirjankin sieltä löysin. Siinä on kuvin hyvin selostettu kaikkia perusliikkeitä & sekin oli vain 2 euroa. Yhden hauskan kuvitetun vitsikirjankin olen löytänyt. Oivan opuksen ihmisen ja eläinten luustosta, yhden erotiikkaoppaankin & Lucky Luken. Seuraavaa satsia siis tässä jo kyttäessä ! =D


Etelä-Afrikassa ei mene kovin vahvasti.  1

Alkoi eilen hävettämään miessukupuolen puolesta kun katsoin dokumenttia Etelä-Afrikasta. Siellä raiskataan eniten naisia ja mikä vielä vastenmielisempää niin myös lapsia, peräti vauvojakin. Siellä on paljon Aidsia sairastavia ihmisiä ja on sellainen myytti että vauvan tai pikkulapsen kanssa harrastaessa seksiä siitä voisi parantua. Voi hyvä jumala sentään mitä paskaa ! Naisen asema oli muutenkin aika heikko tosiaankin ja niitä usein alistetaan siellä. Mies todistaa asemansa perheessä raiskaamalla vaimon toisinaan & sellaisesta ei pitäisi pystyä edes puhumaan että vielä pahempaa mitä voi naiselle tehdä on raiskata hänen lapsensa. Sairasta, niin sairasta. Toivottavasti huomenna blogitkin jo positiivistuu !?