Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kipeetäeikunkipeenä.
Seuraava

Pikkuhiljaa helpottaa..  1

Tylsät blogimerkinnät jatkuvat eli tästä flunssasta taas kun kerran on niin ajankohtaista.. en ole kovinkaan usein juuri kipeä, mutta tällä kertaa sattui myös iskemään tännekin kun tarttuu niin helposti ihmisten ilmoilla.. eilinen oli kyllä kertakaikkiaan heikko päivä, mihinkään ei oikein pystynyt. Toivottavasti ennusteeni nopeasta kipeenäolosta pitää taas kerran paikkaansa !? Tänään ei kannattanut vielä minnekään yrittää lähteä, mutta tänään on voinut ja jaksanut jo sentään huomattavasti paremmin kuin eilen eli olla muutenkin kuin vain makuulla.

Aamulla olisi tarkoitus jo nousta ylös sängystä aikaisin jollei kauheaa takapakkia ole kunnossa dramaattisesti yön aikana tullut. Alan näyttää jo pikkuhiljaa taas ihmiseltä kun sain äsken parrankin ajettua. Onneksi ei kukaan ole soittanut ovikelloa sillä olen pari päivää ainakin ollut jo käymättä suihkussa joten löyhkä ei ole kovin miellyttävä.. aamulla olisi kuitenkin tarkoitus toki lähteä ulos sen suihkun kautta ! =D


Paha yskä ja yhä pahenee..  1

Karmea on keli, mutta niin on olokin.. tänään ei ollut paljoa mahdollisuuksia nousta aamulla sängystä, palelee, heittää & kaikki paikat ovat kipeänä. Pökrännyt varmaan olisin taipaleella tai perillä. Täytyy toivoa että flunssa on nopeasti menevää sorttia kuten mulla yleensä; tulee rajusti mutta mennee yhtä nopeasti myös pois. Jatkampa peiton alla oleilua, ei tässä nyt oikein muutakaan jaksa, ei edes Cityillä.


Päiväunille mars !  1

Joo en ole aivan täydessä kunnossa ja terässä juuri nyt, joten paras mennä lepäilemään ja samantien nukkumaankin ! Otin töissä Panadol Hotin ja ehkä se jotain auttoi. Nyt paitsi kurkkua ärsyttää niin on alkanut olla nuha myös. Pieni tauko siis luvassa myös liikunnan suhteen. Noh tämän lohdutukseksi pitääpä nähdä mukavia unia sitten vaikkapa jostain kivasta Cityläisestä.. =)


Kurkku karheana.  1

Pari päivää ollut ikäänkuin joku pöpö tuloillaan & se on tuntunut kurkussa. Ehkäpä hieman kylmenneet ilmat yötä kohti yhdistettynä juhlimiseen & lenkkeilyn aloittamiseen ovat osasyyllisiä tähän ? Nyt meinaan tänään herätessä kurkku oli jo selkeämmin epäkunnossa, röhinää, limaa & ääni hieman painoksissa. Toivottavasti ei kuume ja muut kivat seuraa perässä.. Kyllä mä nyt kuitenkin tänäkin vapaapäivänä aion kohta lähteä sinne lenkille !


Seuraava