Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

Liikettä koko päivä !  1

Haravoin tossa äsken tunnin heti töiden jälkeen. Kahvitauolla olen innostunut käyttämään pikakahvia, Nestlen Nescafeta, suklaa makuna. On muuten oikein hyvää ja lämmittävää suosittelen =) Onneski on vielä muutama pussi jäljellä ! Tänään pitäisi jaksaa vähän treenata ja illalla sitten saunaan. Nyt ensin taidan kuitenkin laittaa tuonne keskusteluihin muutaman "järkevän" keskustelun avauksen joita tänään päivän mittaan päähäni putkahti =D Tulen sitten iltamyöhään lukemaan mitä ootte saanut ketjuihin oikein aikaiseksi !?

Taiteellinen puoleni esille ! =D Mitäs tässä tapahtuu ?
Taiteellinen puoleni esille ! =D Mitäs tässä tapahtuu ?

Ensilumi  1

Voidaan jo odottaa lunta tänne Keski-Suomeenkin viikonloppuna tai näin ainakin säätädit ja sedät ovat ennustaneet. Ja sepä ei kovin yllätys olisikaan kun lauantaina on tuo maaginen 20.päivä lokakuuta jonka olen huomioinut olevan täällä päin se satumainen päivämäärä jolloin sen aika yleensä on. Tekeekö talvi tai lumi tuloaan jälleen kerran lähes kellosepän tarkkuudella !? Sitäpä jäämme jännittelemään.

Muistan mainiosti mitä noin tasan vuosi sitten tein kun ensilumi saapui tänne Äänekoskelle. Olin menossa Swallow The Sunin konserttia katsomaan joka onkin sen verran synkeää musiikkia että tuulinen ja luminen keli teki vain oikeutta tälle konserttielämykselle.

Huomenna ajattelin hieman käydä haravoimassa syksyn lehtiä pois. Samalla saa raikasta ilmaa ja itse asiassa se on varsin hauskaa hommaa. Olen saanut hyvät kicsit haravoinnista kun tilasin aikoinaan Panteran "Far Beyond Driven" kasettina ja sitä sitten ekoja kertoja kuuntelin samalla haravoiden korvalappustereot päässä. Samoin on käynyt jonkun Stonen äänitteen kohdalla jolloin yhdistyi hieno musiikki ja kaunis luonto ai että ja eikun huomenna sitten haravoimaan ! =)

Jeppe Jääkarhu likes music.. =p
Jeppe Jääkarhu likes music.. =p

Ei ihan huonosti !  2

Niin kun eilen alkoivat ne vakio SM-kisat, niin sain eka kierroksella 8 oikein. Valioliigan haistoin hyvin 5/6:sta oikein, mutta toiseksi ylimmäinen sarjataso tuotti sitten vähän ongelmia. Siinä olikin suma kohteissa 7-10 että kaikki niistä väärin. No muuten kaikki melkein olivatkin sitten oikein lukuunottamatta yhtä kohdetta. Tuskin se tulos olisi juurikaan ollut tuon parempi vaikka aikaa miettiä olisi ollut edes hieman enempi sillä se pallo pomppii kyllä arvaamattomasti joka kierroksella milloin minnekin. No ihan ok tulos kuitenkin näin alkuun. Hyvin tässä mukana vielä ollaan ! Nyt voisi katsella ton Italian Serie A:n pelin ja siirtyä sitten päivän muihin harrasteisiin !

Kirjoituskoneeni =p
Kirjoituskoneeni =p

Vakioveikkauksen SM-kisat alkoivat tänään !  1

Osallistuin juuri äsken vakioveikkauksen SM-kisoihin. Hyvin lyhyellä varoituksella kuitenkin tuli ensimmäinen kisarivi laadittua kun keskityin tänään lähinnä ulkomaille rivejä tekemään ja lopulta tuli hoppu että edes jonkunlaisen vakiorivin ehti tekemään. No monesti liiasta pohdinnasta onkin vain haittaa ja ajanhukkaakin se vain pahimmillaan on.

Muistaakseni nyt seuraavat 6 vakioveikkauskierrosta lasketaan niihin kisoihin ja niistä 5 parasta tulosta huomioidaan. Systeemi on aina sama eli 7 varmaa ja kuuteen kohteeseen sitten kaksi merkkiä eli siis järjestelmä 7+0 (128).

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..


Otsikko hmm.. no tänään & eilen.  1

Tänään taas väsytti koko päivän.. Ehdin jo haaveilla nukkumisestakin ! Olihan tuossa onneksi päivän piristeitäkin kuten englanniksi kommunikointia joka olikin melko hankalaa näin vaihteeksi ja etenkin hieman väsyneessä tilassa. Mutta joka tapauksessa se on hauska yrittää selittää kaikki englanniksi etenkin kun tässä tapauksessa kummankaan kotikieli ei ollut edes englanti.

Eilen kuulin yhdeltä läheiseltäni hermovenyttelystä, joka vaikuttikin ihan kiinnostavalta. Oli ollut ammattilaisten opissa. Se on hyvin pitkälti normaalin venyttelyn kaltaista, mutta vieläkin tehokkaampaa tai ainakin siltä se tuntui. En sitten tiedä onko näitä erikoisliikkeitä enemmänkin mutta nämä muutamat harvat ainakin vaikuttivat oikein tehokkailta ja tuntuvilta.

Mutta nyt päiväunille !

Sori nukahdin kesken kuvanottoa.. =D
Sori nukahdin kesken kuvanottoa.. =D


Tänään..  1

..oli tosi hyvävireinen ja energinen päivä. Hieman liikaakin, joten täytyy jatkaa päivää kunnon heavyllä seuraavaksi ! Pieni maininta taas kerran astrologiasta : Mullahan on Mars toiminnan planeetta omalla paikallaan Oinaassa ja vieläpä Skorpparin huoneessa, joten toimintatarmo on joskus hieman ylikin tarvittavan..

Soitin sitten ruokatunnilla yhdelle "tyttöystävälle" johon olin parisen vuotta sitten vähintäänkin ihastunut. Hän lämpesi pingiksen peluulle ja aletaan myös käymään taas koiran kanssa lenkillä. Ei oikeen ole oltu vähään aikaan yhteydessä kun molemmilla ollut vähän omat kuviot, mut kiva palata taas kivaan ihmissuhteeseen ja mikä parasta harrastamaan kivaa liikuntaa. Pornomessuillakin on tän tytön kans tullu käytyä ja miksei myös tulevaisuudessakin, vaik ihan ystäviä ainakin yritetään vain olla. Tää tarina alkoikin täysin puhtaasta ystävyydestä kunnes kävi välillä vähän muussakin. Erittäin sopiva tyttö mulle rentoon yhdessäoloon !

Niin ja tänään heilutetaan taas Suomen lippuja korkealla kun jalkapallossa tulee Kazakstan vastaan !

Ystävä antoi tikkarin, enkä uskalla syödä sitä =P Sen verran ujo ettei ite kuvaan halunnut.. =D
Ystävä antoi tikkarin, enkä uskalla syödä sitä =P Sen verran ujo ettei ite kuvaan halunnut.. =D

Huomenta !  1

Heräsin juuri "päiväunilta" voihan pyhä sekavuus ! =o Mutta sen siitä saa kun ei ajallaan malta nukkua riittävästi =p Ei ole kuitenkaan tarkoitus venyttää kovin paljoa taas ensi yöstä vaikka tekemistä piisaisi jälleen aivan riittämiin. No positiivisesti ajateltuna kuolema kuittaa kyllä sitten viimeistään univelat =D


Blogi.  1

Blogi on sosiaalista mediaa jota voi käyttää sekä tiedon jakamiseen että päiväkirjan sähköiseen pitoon. Joka tapauksessa halutessasi kaikki näkevät mitä kulloinkin haluat informoida. Varsin uusi systeemi jonka suosio ja käyttö on lisääntynyt vissiin varsin räjähdysmäisesti tässä viime aikoina. Saas nähdä miten paljon tätä systeemiä tullaan käyttämään vielä kouluissa informaation jakamiseen !? Ryhmätyötkin taitavat onnistua varsin mainiosti pelkän päätteen avulla ilman muiden ryhmän jäsenten läsnäoloa kun kukin välittää arvokkaat tietonsa ja mielipiteensä aiheesta blogien avulla joista sitten kootaan se lopullinen versio. Luin jostain jonkin aikaa sitten blogien mahdollisuuksista ja jotain tollaisia visioita päähäni jäi. Taisivat olla jonkun lähitulevaisuuden visioita mitä hyötyä blogeista voisi olla & itse sävelsin tohon vähän lisää pohdintaa. Ja loppuun vielä kysymys : Onko sinulla ollut vielä kokemuksia blogien käytöstä koulu tai työelämässä ?