Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.
Seuraava


Tänään kannustetaan Suomi taas voittoon !  1

Tänään Suomi jatkaa hienosti alkanutta futiksen EM-karsintaansa. Nyt 2 seuraavaa peliä olisi niitä ns. "helppoja" pelejä joista täydet pisteet pitäisi saada. Olen havainnut että Suomi on parhaimmillaan silloin kun siltä ei mitään odoteta ja ennakkakkosuosikin asema taas ei ehkä ole se paras lähtökohta Suomelle. Toisaalta Suomi on usein myös hoitanut komeasti heikommat maat tieltään rutiinillaan, mutta lipsahduksiakin on välillä sattunut. Kovin paljoa ei saisi lipsua näitä vastaan tai sitten täytyy saada kovia voittoja kovemmista maista jotta mahdollisuudet kisoihin säilyisivät. 4pistettä on kai se minimitavoite näistä kahdesta vieraspelistä Armeniaa ja Kazakstania vastaan, mielummin tietysti kuusi.

Mutta vaikka uskon ja toivon Suomen voittavan, vakioveikkauksessa aion pitää oman linjani ja varmistaa Armenia-Suomi pelin x:llä 2 lisäksi. Siksi koska peli tuskin on niin helppo kuin yleisesti luullaan ja varsinkin siksi kun kaikki ovat niin varmoja Suomen voitosta..

Mutta nyt lähden miettimään päivän lopullista vakioveikkausriviä, heips..


Työstä ja pingiksestä.  1

Tän vuoden loppuun asti ainakin tietää missä päivisin käy ja jatkosuunnitelmiakin olisi jo vähän suunnitteilla. Kyllä tuo normaali työntekokin maittaa taas. Kun sitä on kuitenkin melko sosiaalinen ihminen tosin hieman valikoivasti mutta kuitenkin. Onneksi saa asua sitten rauhassa kaikilta tyttöystäviltä ja vanhemmilta =D Vedonlyönti on hyvä lisäbisnes sitten tulevaisuudessakin jos jotain pysyvää jostain löytyisi. Jossain vaiheessa ajattelin vain pelata. Mutta kyllä sitä kaipaa välillä muutakin työtä eli nykyajatukset ovat että ensin varma palkka ja sitten mahdollinen extra !

Sitten ping pongista ! Tota pingistä oon aiemminkin meinannu alkaa taas pelaan. Lämpeisköhän yx tyttö sille ajatukselle sillä toiset treffit olivat juuri pingiksen merkeissä !? Ja kaiken lisäksi tää tyttö osaa vielä myös pelata =D Kiva olisi taas mäiskiä sitä palloa. 80-loppu tais olla sitä kulta-aikaa millon tuli eniten pelattua. Mulla oli eri aikoina muutama vakikaveri joiden kans tuli lätkittyä ja otettua peliä. Kaikki heistä taitaa olla nykyisin jo ympäri ämpäri Suomea tai maailmaa, joten heistä ei taida enää vaki vastapelureiksi kyllä olla. Joskus kyl pitää ottaa joihinkin vanhoihin kamuihin yhteyttä ja tehdä treffit ja kattoa osaisko ne vielä jotenkuten pelata ? =p


Elän ilmeisesti menneessä..  1

..koska taas kirjoitan eilisestä päivästä. Eilen makuhermot saivat nautintoa sillä söin piiitkästä aikaa plättyjä & mansikkahilloa ja vieläpä kermalla höystettynä nams =p

Viime yönä alkoi myös NHL kolmella ottelulla. Nuo tasapelikertoimet saavat yleensä huomioni. Näin myös tälläkin kertaa. Eilen olikin mainio pelipäivä kun sain 3 hyvää ristiä kiinni. Tilastotasuri futikseen Midtjylland-Nordsjyalland peliin sekä sitten nämä nhl:ssä jo perinteisestikin paljon tasureita pelaavat Carolinan & Coloradon pelit kiinni. Nyt voikin laittaa v-lopuksi vähän enemmän pelimerkkejä EM-karsintapeleihin mutta maltillisesti pelikassaa käyttäen kuitenkin kun tähdätään pitkän aikavälin voittoihin !

Ja jälleen kerran postiluukkuasioihin.. nyt sieltä putkahti bodaus-lehti. Viime aikojen ohjelmoidun kiireen takia olenkin ollut jo reilun viikon treenaamatta fysiikkaa, joten tänään siihen tilanteeseen tulee kyllä muutos !


Tästä oli ihan pakko tehdä blogi !  1

Eilen oli outo tilanne kun lähdin kaupungille asioimaan työpäivän jälkeen, niin minua palveli sitten oma siskopuoleni =D Ei sitten sen enempää tänne muitten työkuvioista, mut tilanne oli varsin hauska. Olihan siinä hymyssä pitelemistä =D

Cityily päättyy nyt tältä päivältä melkein samantien kuin alkaakin sillä kohta pitää lähteä tekemään puutöitä, moikkelis moi siis tänne kaikille ystäville ja miksei myös tuntemattomillekin !


Postilinja jatkuu..  2

Jaahas tänään oli aika vahvistaa cityn tunnus ja taas voi vuoden pelleillä täällä lisää =p Eikä maksanut kuin 1,30 euroa inte dyrt..

Jatketaan blogia postilinjalla kuten eilenkin. Nyt luukusta oli pudonnut uusin veikkaaja-lehti ja silmiini osui heti ensimmäisenä vakioveikkaus jota kannattaakin v-loppuna pelata ja hakea pieniä yllätyksiä sillä jaossa on 200 000 euroa bonusrahaa. Ja eikun whitesnaken sanoin pelaamaan.. Jos et veikkaa et voi voittaa etkä voe kiertää vähä maailmoo.. =D


Tänään..  1

..oli ihan kiva päivä. Tullessani kotiin oli kiva ylläri kun ei postiluukusta ollut tullutkaan vain sitä normaalia settiä eli pelkkiä laskuja ja mainoksia. Kerrankin siis jotain paljon piristävämpää ! =) Peräti 2 pakettia odotti eteisen lattialla avaamistaan. Tämäpä kummallista ihmettelin. =p Kiitos vain yhdelle cityläiselle kivasta ylläripostista ! Aihe liipaisee läheltä yhtä harrastustani ;) Ja nyt ei ollut kyse sitten mistään tuhmasta ! Kaunis KIITOS siis ! =)

Toinen paketti oli sitten hieman arvattavampi. Tosin en muistanut enää ihan tarkasti mitä olin mennyt jossain vaiheessa tilaamaan. Kirjoitin muuten siitä hetken mielijohteesta johonkin aiempaan blogiinkin. Ahaa vai tälläisiä merilevä-tabletteja olen tilannut !? Mihinkähän tarkoitukseen nää nyt taas olikaan ? =p Sekin sitten selvisi vilkaistuani mitä esitteessä luki, great.. =D

Mitäs vielä ? Ainiin lopetin tänään yhden teinipelleilyn muodon. Meinaan irrotin kaikki festarirannekkeet kädestä pois ! Ompas outo olo olla ilman niitä "koristeita" ny. Minkähän takia mä muuten pidin niitä ? No ehkä uutuudenviehätyksestä !? Tai sitten syystä etten koskaan nuorena käynyt vielä missään festareilla vaan ainoastaan yksittäisissä järjestetyissä konserteissa ja niistä ei saanut moisia koristeita =D Tästä johtuen oli varmaan kiva pitää rannekkeita merkkeinä että on jossain jännässä tullut käytyäkin sekä muistoina hienoista festareista ja musiikkielämyksistä. Mutta tänään sain tarpeekseni tästäkin villityksestä. Mutta jos tulen katumapäälle heh ja ranteessa alkaa olla turhan orpo olo, niin onneksi näitä saa aina lisää ;)


Se on lokakuu ny.  1

Niin se on aika jälleen kerran salakavalasti vierähtänyt ja vuosi 2006 on jo loppusuoralla. Ensilumea voidaan jo alkaa pikkuhiljaa odottelemaan ja havaintojeni mukaan 20. päivä lokakuuta on aika lähellä keskiarvoa milloin se ensilumi yleensä tulee. Rauhallisen sunnuntain tapaan tuli seurattua jälleen kerran futista, pari matsia tarjoiltiin urheilukanavalta ja näin opin ja nautin lisää taas tästä hienosta pelistä. Eipä varmaan kenellekään yllätys että mulla on melko intohimoinen suhde tähän lajiin. Myös jalkapallotilastoja olen saanut tehtyä yhä täydellisemmäksi. Näistä on ollut ja tulee olemaan vielä paljon hyötyä vedonlyönnissä. Ei muuta kuin menestyksellistä lokakuuta työn ja harrastusten tms. parissa ladies and gentleman.


Seuraava