Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.
Seuraava

Kauhea himo urheilla taas !!! =)  1

Mulla oli 3 viikon totaalinen blackout liikunnan suhteen. Muutama päivä sitten vasta päättyi. En edes veivannut puntteja tai käynyt lenkillä sinä aikana. Eikä kyse ollut mistään loukkaantumisesta. Keskityin vain niin pirun intensiivisesti hieman eri asioihin tuona aikana, niinkin intensiivisesti että unirytmi oli ihan sekaisin eikä kyllä jaksanutkaan etenkään mitään kovaa treeniä ajatella..

Mutta nyt olen taas täynnä virtaa kun sain projektini jo niin voiton puolelle, ettei se häiritse enää normaalia elämääni !

Torso.
Torso.

Eilisestä, englantilaisittain yesterday..  1

Eilen osallistuin take-offin kilpailuun että kenet BB-hahmoista veisin reissuun ja minne. Arvatkaapa kenet oisin valinnut ?

Eilen oli hyvä tuuri että satuin olemaan tv:n äärellä vielä myöhään 01:00 aikoihin sillä musiikkikanavalta tuli sellainen ohjelma kuin "Take Over" jossa Dave Mustaine Megadeth-mies valitsi lempibiisejään soitettavaksi. Aijai ja sieltähän tuli esim. Testamenttia, Panteraa & Anthraxia yeah ! Ilmeisesti ihan uusi sarja ja käsittääkseni joka viikko vaihtuu ohjelman isäntä ?

Eilen oli myös hieno juttu että Suomen futiksen ratkaisuhetkillä näytettiin ylen kanavilla sekä peli että vielä netin kautta toinen ratkaisupeli. Hienoa tämä nykykehitys siinä mielessä ainakin !


Voitin 850 000 euroo x)  3

€850,000.00 EMAIL SELECTION AWARD WINNING PRIZE 2007

THE PROMOTION AWARD COMITEE
LOTTERY NATIONAL OF BURKINA
AVENUE CHARCE DU GUILE
OUAGADOUGOU BURKINA FASO
DATE : 9th/FEBUARY/ 2007

!!!!!CONGRATULATION!!!!
Dear Lucky Winner,

We are pleased to inform you of the result of the E-MAILS LOTTERY RAFFLE DRAW an International program held on the 20th of December, 2006.Your e-mail address was attached to the following informations

(1) TICKET NUMBER: 857-58-34-001-6358
(2) SERIAL NUMBER: BATCH/548500023
(3) LUCKY DRAW NUMBER: 2006/2589-630/14501

which consequently won in the 2nd category, you have therefore been approved for a lump sum payment of €850,000.00 (Eight Hundred and fifty Thousand Euros).

NOTE: Due to mix up of some numbers and names, we ask that you keep your winning information confidential until your claim has been processed and your money remitted to you. This is part of our security protocols to avoid double claiming and unwarranted abuse of this program by some participants. All participants were selected through a computer ballot system drawn from over 20,000 company and 30,000,000 individual email addresses from all over the world. This promotional program takes place every year. This lottery was promoted and sponsored by International software organization committee, we hope with part of your winning you will take part in our next coming (1million euro) international lottery.
To file for your claim, please contact our claim Manager below :

NAME: MR. ADAM SMITH.

CONGRATULATIONS: Contact your claim manager for due processing and remittance of your prize money to a designated account of your choice. Remember, you must contact your claims manager not later than
06th/10/2007. After this date, all funds will be returned as unclaimed.

NOTE: In order to avoid unnecessary delays and complications, please remember to quote your reference numbers in every one of your Correspondences with your officers. Furthermore,should there be any change of your address, do inform your claims manager as soon as possible. Congratulations again from all our staff and thank you for being part of our Promotions program.

We wish you continued good fortunes.

Best regards.
Mr William Brams
Promotion Comitee Chairman

CONGRATULATION !!! CONGRATULATION !!!

--------------------------------------------------------------------------------

Niin että tällästä mailia sain eilen jostain mistä lie.. joo joo uskotaan uskotaan.. x)

Meshuggah-nykimismusiikkia =p
Meshuggah-nykimismusiikkia =p

Lonkeroa kotona vaikka muutakin olisi tarjolla..  1

Yksi hyvä kaveri soitti eilen, ihmetteli myös kun miestä ei ole vähään aikaan näkynyt mesessäkään. No mulla on monesti kausia että jätän jotkut asiat melkein täysin huomioimatta keskittyen puolestaan todella intensiivisesti johonkin tärkeään(ainakin itselleni)asiaan. Joo teen usein kausittain jotain asiaa todella paljon kunnes siirryn taas toiseen ja edellinen asia jää taas vähemmälle. Usein olen on/off-tilassa, puolitilassa suhteellisen harvoin.

Vähän huolestuttaa tuo kaverin terveys. Tänään ois voinut lähteä ryyppäämäänkin kun kerran vähän pyydettiinkin, mutta on tullut nukuttua vähän huonosti viime aikoina ja kun kurssikin alkaisi nyt maanantaina niin ois hyvä aloittaa virkeänä ilman kauheaa juhlimista.. Tänään ois ollut tarjolla Beat & Styles, Tuning Show & BB-Henri pubissa mut kyl en taida tänään millään jaksaa eikä tuo musiikkikaan ole sitä aivan omintani kyllä todellakaan.

No mutta ensi viikonloppuna sitä lähdetään taas juhlimaan sitten taas kunnolla ! Nyt yritän vaan ottaa rennosti kuunnellen musiikkia, juoden lonkeroa ja tietysti tutkaillen vähän jalkapallotilastoja..

Joskus ryyppään myös kamujen kanssa.. =D
Joskus ryyppään myös kamujen kanssa.. =D

Olympiakos teki ihmeen ! =D  1

Ohhoh en meinannut eilen uskoa silmiäni että sinänsä kova kreikkalaisseura jolle myös europelit ovat kovin tuttuja(peräti 21 kautta jo Mestarien liigassa esim. löytyy kokemusta) voitti vieraissa Werder Bremenin ! =O Meinaan tämä seura on täysin kotiriippuvainen ainakin europelien tasolla sillä ennen tätä peliä oli putkeen 31 mestarien liigan vieraspeliä ilman voiton voittoa =D Ja kun 6 peliä on se yleisin kohtalo per kausi myös Olympiakosille, niin aika pitkä aika oli edellisestä voitosta kyllä.. hiphei siis eiliselle suoritukselle !!!


Melkoisen hyvä päivä ! =)  1

Hain viime perjantaina yhteen koulutukseen ja tänään sain kuulla että pääsin sinne. Toinen hyvä juttu oli kun olisi mielenkiintoinen työpaikka nyt tarjolla ja jos saisi sinne jalan oven väliin siitä voisi poikia pitkäaikainen jobikin. Eikä tarvitsisi muuttaakaan. Päivän hyvänä työnä haravoin lehtiä 2-3 tuntia ja sain jo vähän ranteenikin kipeäksi.. kun en tietenkään ymmärtänyt välillä vaihtaa kättä. Kokeilkaapas vaikka se on vaikeeta haravoida pitäen käsiä toisin päin kuin normaalisti, uskokaa pois..



Kyllä se Tampere on vaan paras..  1

..siis Suomen futiksessa tuo Tampere United ! Ansaittu voitto tänään HJK:sta kun ensimmäinen Tamun maalikin hylättiin väärin perustein kun pallo ei ollut päätyrajasta yli ennen keskitystä. Noh tulipahan ainakin kunnon taistelu kun HJK teki sitten ottelun ekan hyväksytyn maalin. Tampere tuli sitten taas vahvasti hyödyntäen maalipaikat. Kyllä toi Petrescu alkaa olemaan jo melkoinen pelimies, toivottavasti pääsee jossain vaiheessa ulkomaillekin vaikka toisaalta toki hyvä juttu että suomessakin Veikkausliigassa pysyy hyviä pelaajia !

Yksi erikoinen huomio Portugalin pääsarjasta : Leixoes Matosinhos, viime kauden nousijajoukkue on aloittanut varsin hyvin ja erikoisesti sarjan, meinaan 5:llä perättäisellä tasurilla ja kuitenkin vastassa on ollut Benfica & Boavistakin eikä mitään 0-0 pelejäkään ole kuin vain yksi. Aika hyvä suoritus, tänään sillä ois vieraspeli Coimbraa vastaan eli taasko tasuri ? =P Kuitenkin joukkue taitaa olla tällä tasolla aika noviisi käsittääkseni, ainakaan -93 vuodesta eteenpäin ei ole tolla tasolla pelannut.


Seuraava