Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.
Seuraava

Surullinen päivä & vähän ajatuksia sen kautta.  1

Ei tarvitse varmaan mainita edes miksi & vaikkei se koskenutkaan ketään tuttujani saati läheisiäni, se tuntuu silti pahalta. Onneksi me suomalaiset kaikenkaikkiaan olemme aika katajaista ja sisäänpäinkääntynyttä kansaa että myös vihat pysyvät enemmän itsessämme aiheuttamatta muille tuskaa & näkyvät yleensä enemmän itsemurhatilastoissa joka sekin on kyllä täysin turhaa.

Muistan itsekin että nuoruuden/aikuisuuden kynnyksellä voi olla hyvinkin ahdistunut, tuntuu ettei kukaan ymmärrä etenkään eri-ikäiset ihmiset kuten vanhemmat eivät ole samalla aallonpituudella ollenkaan. Silloin ovat etenkin samanikäiset kaverit hyvänä apuna lievittämään tuskaa. Mutta näin ei aina ole. Olen minäkin jo vähän unohtanut että millaista se on olla ehdottomana nuorena ilman elämänkokemuksen tuomaa rauhallisuutta etten minäkään enää välttämättä täysin ymmärrä sitä ehdottomuutta mitä nykynuorissa voi olla. Ja nykyään kun elämme jollain tavalla kolkommassa atk-aikakauden nettimaailmassa niin paitsi että nykynuoret kehittyvät nopeammin ja saattavat olla fiksumpia ainakin jossain tietopohjassa nykykehityksen myötä niin myös häiriökäytöskin voi olla entistä laskelmoidumpaa kuten nyt oli.

Pidän nyt hiljaisen hetken kunnioittaakseni edesmenneitä & heidän läheisiään. Pitäkää huoli toisistanne te ihan kaikki.


Vakio 2  1

Niin palataampa vielä menneeseen, sunnuntaina oli supervaikea vakio 2 jota itsekin pelasin. Aavistin muutaman vähän pelatun kohteen hyvin, varmoina mm. Bochum 1 24 %, Empoli-Roma x 17 %, Getafe 2 12 %(josta hyödyin onneksi pitkävedossa edes). Boltoninkin tappion välttämiseen uskoin uuden valmentajan alaisuudessa vaikka viime hetkessä vasta pystyivätkin tasoitukseen. Mutta ei aivan riittänyt lunastukseen nuokaan + muutamat muut sillä Valladolidin yllättävä vierasvoitto & Palermon tasoitus aivan viime hetkillä Genoa vastaan olivat jo liikaa.

Voitonjakoon olisi hyvin vielä mahtunut :
12% -
11% -
10% 4 755,80 e (16kpl)


BB-verkkovieraalta kyselemässä..  1

Joo ajattelin tänään käydä katsomassa miten tuo verkkovierashommeli oikein toimii kun vieraana oli minua kiinnostanut henkilö Piia. Pidin sekä henkilön ulkonäöstä että luonteesta, sattumaa tai ei että on härkänainen sillä nuo ovat tulleet mulle melko tutuiksi ihan konkreettisestikin. No mutta asiaan ja kyselyihin.. Kannatti esittää monta kysymystä niin edes yhteen niistä hän ehti vastata sen tunnin aikana. Kysymyksiä tuli taatusti rutkasti kuten varmaan joka kerralla kun joku putoaa. Sinänsä vähän harmitti että niihin mihin hän ehti vastata niin oli aika paljon ns. turhia kysymyksiä joihin vastauksetkin tiedettiin jo etukäteen, mut hyvä että edes yksi munkin kysymys tuli huomioitua, tosin ei ehkä se ykköskysymys mutta parempi sekin kuin ei mitn.

Niin ja muillekin tiedoksi että maanantaisin aina klo. 19.30-20.30 aikana edellisenä päivänä pudonnut on vastailemassa näihin fanien tms. kysymyksiin. Joten sinne mars kun joku suosikkisi häädetään talosta ! Nyt kun kerran pääsi alkuun, voisi jatkossakin käydä tsekkailemassa pudonneiden tunnelmia jos vain siltä sattuu tuntumaan ja kysyttävää riittää tai no ainakin kysymyksiä & vastauksia lukien =)


Vaaleet voitti tummat.  1

Näin kävi Miss Baltic Sea & Scandinavia-kilpailuissa. Joo kieltämättä kauniita tyttöjä kolmikkokin(kaikki 3 parasta siis vaaleita) ja nimenomaan hyvin perinteisen näköisiä etenkin misseiksi. Mutta olisi nyt luullut että Tanskan tai Suomen tyttö olisivat vähintäänkin olleet ainakin toinen tuolla kolmen sakissa(kumpainenkin siis tumma tyttö). Olin jo melkein varma että Noorahan se ton kilpailun voittaa, mutta eipä auttanut tällä kertaa noinkaan iloinen ja ulospäinsuuntautunut olemus. Kaiken kaikkiaan kauniita tyttöjähän siellä oli paljon & kropat todella hyvännäköisiä, mutta yllättävä voittokolmikko.


Perjantaina 100 % osumatarkkuus.  1

Pelasin eilen perjantaina 3 kohdetta ja kaikki osuivat. Kaikki kohteet olivat myös Ranskan toiseksi ylimmältä tasolta : Chateauroux-Angers x, Brest-Sedan x sekä Reims-Amiens x. Tänään pelasin vakiota, tein sekä haravan että järjestelmän SM-Vakioveikkausta varten. Lisäksi pelasin pitkävetoa muutaman singlen ja tuplan. Jännitystä siis ilmassa taas yllin kyllin ja nyt seuraamaan miten käy..


Tullookohan sitä lunta vai ei ?  1

Kylläpäs oli kaupassa ruuhkaa, huomaa kyllä että kaupat ovat huomenna kiinni. Ohhoh meni pelkkään ruokaan n.50 euroa eli harvinaisen paljon =o vaikka nytkin yritin ostaa varsin edullisesti kuten yleensäkin. No jääkaappi olikin lähes tyhjä joten ei siinä mielessä niin paha.. Tai no että pelkkään ruokaan ja ruokaan, olihan siellä 12-pack kaljaakin(no eikös tuokin ruuasta mene korkean energiapitoisuuden takia) & sosiaalitupakkiaski.

Meinaa jo tulla taivaalta jotain muutakin kuin pelkkää vettä mutta toistaiseksi vain MEINAA tulla sillä kunnon lumisadetta ei ole vielä näkynyt, mutta nyt näyttää jo varsin lupaavalta viilenevän ilman ja sääennustusten mukaan eli ensilunta odotellessa.. Mutta nyt ei ehdi Cityillä enempää sori vaan Toni-Poni rientää nyt syöpöttelemään.. =p


Kunnianloukkausblogit.  1

Niin nykyään taitaa olla tälläinen vielä hieman hallitsematon kanava jossa voi tehdä rikoksen sanallisesti vahingossa tai tahallisesti. Julkisuuden henkilöistä tai ystävistään voi kirjoittaa pahasti niin että se loukkaa jos asianomainen sellaisen vaan sattuu näkemään. Oletko itse syyllistynyt tai sinusta kirjoitettu joskus jotain loukkaavaa blogeihin ? Oletko joutunut tai nähnyt läheltä kun joku joutuu moisen kunnianloukkauksen takia epäiltynä tai loukattuna tutkintaan ja pyörteeseen ?


Seuraava