Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.

Pakko-oireinen häiriö.  2

Tulee juuri pikauusintana ykköseltä dokumentti aiheesta. Hullua ja aikaavievää toistoa, kuulostaako tutulta ? Onko sinulla pakonomaisia rituaaleja ? Onko serotiinitasot aivoissasi normaalit ? Johtunevatko pakot alkaisesta serotiinin määrästä ja jostain turvallisuudentunteesta. Jos ei kuulosta tutulta niin muistatko lapsuudesta mitään pakkoja koska mielestäni silloin niitä on ainakin helpommin, ainakin itse muistan paljon juttuja sieltä kuten miten piti astua kadulla ja pakkomielteisiä ajatuksia numeroista ja kirjaimista mielessä.



Sveitsin jääkiekkoa, jääkiekkoa & futista.  1

Joo perehdyin hieman paremmin Sveitsin jääkiekkosarjaan jotta sieltäkin pystyisin poimimaan mahdolliset helmet ja käyttämään sitä hyväkseni vedonlyönnissä. Muutenkin muut jääkiekkosarjat(Suomi, Ruotsi, NHL) ovat olleet suurennuslasin alla juuri nyt koska alan tekemään nyt pienen tauon jälkeen säännöllisesti yleensä torstaisin pelattavaa kiekkovakiota.

Mahtava homma, tulihan se voitto Suomelle ansaitusti eilen vaikka tiukille menikin. Niin aina ei ottelun hallitsijaa palkita, onneksi tällä kertaa kävi kuitenkin niin. Aavistin että Venäjä mokaa oivan mahdollisuutensa kisoihin vieraissa Israelia vastaan & olisi ollut pieni ihme jos Skotlanti olisi pystynyt syöstämään Italian pois EM-kisoista. Ja samoin ihmettelin vakiovihjeitä joissa ei huomioitu Turkin mahdollisuuksia Norjaa vastaan, olihan peli niin tärkeäkin eikä Norjakaan ole ihan niitä kovimpia maita perinteisesti futiksessa tasoltaan tai henkisesti kiipeämään aina kisakoneeseen vaikka hyisestä kotistadionista varmaan hyötyivätkin.

Ps. Unirytmi on muuten ihan sekaisin, mutta sittempähän on.. =D



Gallhammer & muutakin naisasiaa !  1

Joo luin tänään mielenkiintoisen jutun tästä kolmen japanilaisnaisen Gallhammer-bändistä. Kolmekymppisiä gimmoja & tyylisuunta on black metal/punk/doom-sekasotkua. Pari kolme biisiä olen radion erikoisohjelmasta kuullutkin. Ihan mielenkiintoinen naisenergiatuttavuus siis & mikä parasta varsin omaperäinenkin. Kaksi kokopitkääkin ovat ehtineet tehdä ja Suomessakin käyneet jo soittamassa. Erikoinen alku heillä ainakin on ollut sillä pääsyvaatimuksena bändiin oli suurinpiirtein soittotaidottomuus =D Kuitenkin kaikki bändin naiset osasivat laulaa sentään jo valmiiksi. Ideana olikin kehittää oma melkoisen mielenvikaiselta kuulostava tyyli.. =P Esikuvat löytyvät enimmäkseen 80-luvulta kuten Sodom. Pitäis varmaan hankkia koko levy kuunneltavaksi luulisin !?

Ja lisää naisasiaa, hävettää tuo rahojen pihtaaminen naisvaltaisilta alalta eli sairaanhoidosta. Tekevät elintärkeää työtä meille kaikille, joten mielestäni ne palkankorotukset kuuluisivat kyllä heille aivan ehdottomasti ! Kaikkiin ehkei niin välttämättömiin tietöihin tms. rahaa kyllä tuntuu riittävän.. jotain järkeä näihinkin hommiin siis päättäjät. Jos miehiä olisi enemmän hoitoalalla niin varmaan sitä rahaakin helpommin irtoaisi vai mitä olette mieltä ?



Vakion SM-kisa jälkipuinti & vakiota muutenkin..  1

Niin se oli ja meni kun viimenen kierros käytiin nyt lauantaina. Positiivista siinä oli että sain sen myötä takaisin vanhan rakkaan harrastuksen eli vakioveikkaamisen. Nyt pelaankin taas lähes aina kun vakioita on tarjolla. Tulokseni kisassa oli :

10-8-10-7&9 oikein. No ihan ok edes, suht tasaista, huipputulos jäi vain uupumaan. Ehkä hain vähän liian kärkkäästi aina muutamia yllätyksiä pelaamalla turhankin rohkeasti kohtuu hyviäkin joukkueita vastaan joissain kohteissa. Seuraamiseni on kuitenkin sitä luokkaa, että vähän taktiikkaa muuttamalla, pystyn kyllä taatusti tekemään tulosta tästäkin pelistä.

Eilen oli mielenkiintoinen vakio 4 & sama tahti jatkuu, taas oli 9 oikein. Pieni harmi kun Inter-Lazio peli peruttiin ja arvottiin se vuoksi sillä pelasin siihen rohkeasti x2 & se arvottiin ykköseksi. Lazio on ollut perinteisesti todella paha vastustaja Interille ja vaikka Inter onkin hallitseva Italian mestari & melko superjoukkue tällä hetkellä, ei sekään ilman pistemenetyksiä laukkaa. Ja Lazio on varsin potentiaalinen laadukas yllättäjäjoukkue isompiaan vastaan muutenkin. Udinesen hieman yllättävä vierasvoitto Fiorentinasta pääsi yllättämään minutkin. Aavistin tosin että ilman tappioita ennen tota peliä etenevä Fiorentina ennen pitkää häviääkin sillä ei ole ihan niin kova joukkue kuitenkaan miltä näyttäisi, mutta yritin tossa pelata varman päälle kun Udinese ei Fiorentinan vieraana ennenkään ole niin menestynyt. Ja se kolmas väärä merkki oli Portsmouth-Man City 1 2 & tietenkin se päättyi ristiin, eivät mitään tasurijoukkueita ja pientä yllätystäkin hain oli merkkiperusteluni tuohon. Espanjan kohteet sain kaikki kiinni puolestaan.


Isänpäivä oli..  1

..ja hyvin on tullut syötyä vaikken itse isä olekaan. Siskopuolen maha alkaa olla aika iso jo & isäpuolen ja äitini luona tuli tietenkin tänään sitten käytyä. Aika ajankohtaisen yhden lahjankin hankin meinaan uusimman Inferno-lehden jossa Mokoman laulaja/ärjyjä kannessa. Kiva ostaa näinkin nuorekasta matskua kun tiedän että se kelpaa ja vieläpä hyvin ! Voi äiti parkaa.. =D Noh tykkää mun äitikin kyllä esim. Scorpionsista. Ja isäänkin otin yhteyttä puhelimitse näin Isänpäivänä ensimmäisen kerran n.20 vuoteen kun kesällä tuli tavattuakin pitkästä aikaa.


Uni.  1

Näin vaihteeksi pitkästä aikaa aika elävän tuntuisen unen. Olin radioääni/lista-ohjelman juontajan Marja Hintikan kanssa ja parin muun(en vaan muista keiden kanssa) Ruotsissa. Olisinko ollut sitten Hessu Hopon kanssa nakkikioskilla & oli Ruotsin kielen taito ruostunut sen verran pahasti että myyjällä meni hermot kun ei tajuttu mitään ja saatiin suurin piirtein mausteet silmille ! =D Ja tietenkin oli aika lämpimät välit Marjan kanssa, ainakin mun kuono oli välillä hänen kyljessään kiinni kadulla liikuttaessa muistan. =D Muuta juuri en enää muistakaan. No sellanen uni tällä kertaa, kaikenlaista aina, alitajunta taas vähän vauhdissa.. Huvittavaa oli myös että heräsin nauruun & huomasin todellakin että olin juuri nauranut.. =D Kiva tapa oli herätä, se oli hyvä hauska uni & antoi kivan piristysruiskeen koko päivälle ! =)


Hampilääkärissä.  1

Tuli pikahälytyksenä vuoro heti samantien tälle päivälle mulle soitettiin kun joku oli peruuttanut vuoronsa. Hyvä tuuri ja yllätys sillä viimeksi taisinkin olla peräti helmikuussa hammaslääkärissä ja jäin sitten jonottamaan seuraavaa vuoroani. Ei taida ihan vieläkään olla täysin reiättömät hampaat, 1-2 reikää siellä voipi vielä olla luulisin, mutta askel parempaan suuntaan joka tapauksessa.. =)