Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.
Seuraava

Uriah Heep.

Luin tänään paikallislehdestä että Uriah Heep tulee kesällä Äänekoskelle Keitelejazziin, wau ! Aika ison bändin saivat siis ! Poikkeuksellisesti lipunmyyntikin on jo alkunut. Täytyypä siis käydä piakkoin hakemassa oma lippukin että ehtii. En ole koskaan ollut mikään kauhea fani kylläkään mut onhan se legandaarinen vanha heavybändi, yksi niistä neljästä kovasta Deep Purplen, Led Zeppelinin & Black Sabbathin lisäksi. Ja onhan sillä esim. niinkin tunnetut ja kovat biisit kuten "Easy living" & "Gypsy". Jälkikäteenhän tuohon bändiin tuli tutustuttua kun heidän kulta-aikansa oli silloin kun en ollut joko vielä syntynyt tai sitten en musiikista vielä pahemmin ymmärtänyt. No pitäähän se käydä tsekkaamassa papparaisten kunto kun kerran Äänekoskelle viitsivät tulla käväsemään ! =D

Niin ja hyvää Runebergin päivää vaan, tortutkin kävin jo ostamassa =p

26.7.2006 napsautin kuvan Poets Of The Fallista.
26.7.2006 napsautin kuvan Poets Of The Fallista.

Liikunta tuo yksi elämän hieno nautinto !

Meinaa jo reilu viikko pakollista taukoa liikunnasta tehdä tukalaa sairastellessa. Jos johonkin olen siis koukussa tai kroppani ainakin on, niin säännöllinen liikunta ainakin jossain muodossa on aina ollut vahvasti elämässä mukana. Nyt onkin intoa ja tarmoa niin täynnä ettei meinaa pysyä edes omassa kehossaan =D Ja eikun kohta taas liikkumaan kun taas pystyy ja jaksaa !

Astrologiassa sanotaan että urheilijoilla ja sotilailla on yleensä vahva mars syntymäkartallaan. Tutkin juuri yhden tuttavan karttaa jolla onkin mars konjunktiossa askendenttiin ja ylläri ylläri hän onkin pelannut joukkueessa jo pitkään. No onhan tuo toiminnanplaneetta kieltämättä itsellänikin vahvassa asemassa. Ja tyypillisenä miehenä kilpailu, urheilutulokset & kaikki rankinglistat ovat aina olleet mulle sydämenasioita. Siksipä nautin suunnattomasti myös vedonlyönnistä etenkin jalkapallosta vetoa lyöden sillä sitä olen paljon itsekin potkinut.

Niin muuten niistä "näkemättömistä" blogeistani vielä. En sitten niin yllättynytkään sillä olin suurimman osan niistä kyllä jo nähnyt aiemminkin, ilmeisesti en ole silloin ollut vaan kirjautuneena sisään niitä tsekkaillessani silloin joskus !? Mut oli siellä muutama kommentti mitkä vasta nyt näin kuten jotain kilttiä leffaseuraa ois ollu tarjolla.. =p

Ei niin kaunista..=D
Ei niin kaunista..=D


Oho 23 uutta blogikommenttia !?! =D

Hyvää helmikuuta vaan tännekin cityn ihmeelliseen maailmaan ! Yllätyin kun huomasin että 23 blogikommenttia on jäänyt näkemättä =D Ilmeisesti city tehnyt uudistuksen blogien kommentoinnin suhteen kun kerran ilmoittavat nyt kaikki lukemattomat ! Hyvä vaan tuleepahan kaikki tsekattua ! Koska uusimmat blogini näyttivät melko orvoilta, ovat kommentit tulleet ilmeisesti huomaamatta vanhempiin blogeihini ja voihan joku tsekata tosiaankin jonkun blogihistoriaakin ja kommentoida paljon myöhemmin kuin blogi on kirjoitettu. Kyllä sekin on ihan mahdollista ! Pitääpä kattoa miten noissa mun blogeissa ? Ihan hyvä uudistus siis kyllä ! Sinänsä tuo kommenttien määrä ei ole huikea, mutta siihen nähden etten juuri muiden blogeja kommentoi joka lisäisi luonnollisesti kommentointia omiinikin niin ihan siihen nähden kyllä yllätyin.

Ilmeisesti joku näitä siis lukeekin !? Onko se hyvä vai huono juttu, siitä en ole täysin varma ?!? =D Tiedän kuitenkin että pari naisimmeistä näitä mun blogeja vissiin seurailevat melko aktiivisesti vaikkeivat kommentoikaan, kato top secret.. =p No nyt ei mene ainakaan ohi sitten kenenkään kommentoinnit tämän uudistuksen myötä. Saatan peräti vastaillakin kommentoijille kunhan jaksan ensin vilaista kommentit läpi. Taidan herkutella hitaasti eli en taida kaikkia kerralla kyllä vielä katsoa.. ;)

Ainiin loppuun tuikitärkeä asia vielä, sain vihdoin ja viimein tilattua hammaslääkärinkin. On jo vähän tarvetta meinaan paikkailuun..

Purukalustoni.. =p
Purukalustoni.. =p

Kirjoittaessani soi Oho Stonea tulee metalliliitosta jees "Back to the stone age" MOSH !

Kommentoi kirjoitusta

Seuraava