Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.

"Pitkäperjantai".  3

Tulin just vasta töistä, vähän jo väsyttäiskin =p Sain läksiäislahjankin jei =) Tänään tuli käytyä myös hampilääkärissä, 3 reikää oli ainaskin : napa, korva, perä.. no mutta kyllä pikavilkaisulla hampaissakin oli kuulemma ainakin 3 reikää =D Eli uudestaankin saa siis vielä käydä.=/

Puudutti vaan vaikkei siitä edes keskusteltu. Ennen puudutus oli muistaakseni ihan hetken kestävä operation, nyt varmaan joku uusi tekniikka käytössä kun kesti hetkeä hieman kauemmin eli pikkuhiljaa näemmä puudutusainetta hermoon. No eipä nipistänyt sitäkään mitä muistan joskus aiemmin puuduttaessa.

Se oli sitten kivaa syödä toinen puoli puutuneena =D Tiedätte varmaan tunteen ? Vieläkin suun seutu on hieman normaalia arempi eli ei viitti suuta nyt aivan ammolleen ainaskaan aukaista. Mutta nyt levätään ja huomenna katsotaan taas sitten muuta toimintaa ! =)

Sain läksiäslahjankin.. tossa vasemmalla =D
Sain läksiäslahjankin.. tossa vasemmalla =D

Auttamisen iloa =)

Tämä koko ilta menikin sitten muuttopuuhissa. En, en ollut itse muuttamassa vaan auttamassa muita etenkin siinä kantamisessa. Kohteena oli kerrostalo, ylimpään kerrokseen ei kuitenkaan tarvinut onneksi kavuta ja hissikin oli suurimmaksi osaksi apuna. Talo on vasta valmistunut ja varsin siisti ei-identtiset huoneistot, ulko-ovet 24h vuorokaudessa kiinni, vierailijat pääsevät mahdollisesti sisään kamerakuvan kautta =D Eli melko turvallinen paikka siis asuakin.

Eilen sain jo olkapäänkin kipeytettyä mutta eipä se onneksi pahemmin tänään menoa haitannut. Muuttopuuhien palkaksi pääsikin sitten syöpöttelemään oikein kunnolla ! =D Tuoretta pizzaa naamariin esmes röyh kebabilla ja valkosipulilla sekä tietysti kahvia, pullaa & kakkua nams =p Eikä ees ähky tullut muttei paljoo siitä kyl puuttunutkaan =D

Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..
Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..

Hyvät Ystävänpäivät tänne Cityyn myös !

Tänään onkin känny kivasti piippaillut, onhan sentään Ystävänpäivä =) Tänään on ollut muutenkin erityinen päivä koska tänään oli myös yhden elämäni naisen synttärit(niistä monista) ! Kysehän on tietysti siitä ekasta naisesta kaikille eli rakkaasta äidistäni ! =D =)

Tämä keskiviikko-päivä alkaa saamaan mulla pikkuhiljaa tietyn perinteen, ainakin tarkoitus olisi tätä nyt jatkaa vaan yhä säännöllisemmin eli työpäivän päätteeksi salibandyä pelaamaan ja sitten saunaan. Ystävänpäivä kului siis varsin mukavalla tavalla. Liikunta, se on yhtä hieno asia kuin seksi joskus jopa parempi joskus toisinpäin.

Kuulinpa erikoisen jutun tänään. Eli muistakaas jatkossa tämä !! Jos lurittelette rakkaallenne kaikkea kaunista korvaan, niin kannattaa kuiskia sinne vasempaan ! =D Sillä tutkimuksen mukaan 96% siitä jää muistiin. Jos supisette oikeaan aivosi taltioivat vain n.reilut 50 % kuullusta. Eli jos haluatte jäädä ikuisiksi ajoiksi jonkun mieleen, käyttäkää ihmeessä sitä vasenta korvaa kommunikaationne vastaanottimina ! =D

Silmälumetta.. näyttäähän se isolta näin läheltä ja pumpissa ;)
Silmälumetta.. näyttäähän se isolta näin läheltä ja pumpissa ;)

Ei sittenkään niin vaan TJ onkin enää KOLME !

Sillä aloitankin atk-kurssin jo maanantaina. Parempi olla heti paikalla niin pääsee heti alusta asti mukaan uuteen juttuun ! Eilen oli harvinainen päivä sillä pitkästä pitkästä aikaa vietin useamman tunnin kerralla aikaa tämänkaltaisissa kuvagallerioissa ! Siinä menikin sitten iltapäivä leppoisasti. Hyvä vaan antaa välillä itselleen lupa ja aikaa rentoutua ! =)

Mutta keskusteluissa ei ole tullut pahemmin edelleenkään käytyä saati mitään ihmeellistä sinne lisättyä muutamiin päiviin. Ainakaan mitään mikä vaatii enempää ajattelua. Tosin reilun viimeisen viikon aikana on tullut jo useampi potentiaalinen keskustelun avaus mieleeni. Vielä ei ole ollut aikaa tai ei ole jaksanut vaan niitä sinne lisäillä, mutta ehkä tässä joku päivä !?

Loppuviikko onkin sitten taas täynnä ohjelmaa !! Joka päiväksi olisi jotain varsin erilaista. Mielenkiintoista loppuviikkoa siis odotellen. Täytyypä sitten kuittailla päivät taas tänne blogien muotoon ! =D Vielä eilisen illan päätteeksi tuijotettuani ensin tarpeekseni naaraiden kuvia =D innostuin vielä tutkimaan hetken pc-opasta jo hieman tulevaa atk-kurssiakin silmällä pitäen ja siinähän meni sitten tietysti aika myöhään.. eikä nyt suinkaan meinaa yhtään väsyttää ;)joten täytyy tehdä perinteiset ja mennä päikkäreille heippa !

Kirjoituskoneeni =p
Kirjoituskoneeni =p

TJ 7.

Eli viimeinen täysi viikko toimistohommia pyörähti käyntiin tältä erää. Mutta unelmoimaan ei pääse senkään jälkeen.. kun alkaa atk-kurssi ja siihen paneutuminen seuraavaksi. Mutta sepä ei estä muuta menoa. Tässä kun on taas terveenä ja liikunta maistuu taas vallan mainiosti niin voisi katsella uusia näkymiä myös ihmissuhderintamalla ! Eli katsotaanpa nyt vaikka löytyisikö esim. vaikka citystä jotain itselleen sopivan piristävää seuraa ?

Paikkakunnalla ei niin väliä sillä uusiin paikkoihin on aina kiva tutustua. Nimenomaan tutut kuviot ei välttämättä juuri nyt nappaa, mut ainahan tännekin voi tulla käymään anyway, welcome ! Pari olutta jossain tms. viikonloppuna-se voisi olla ihan piristävää. Kattoo sitten miten se kemia pelaa ihan livenä ilman päätteen välikättä !? Lähtökohtana on ihan tutustuminen, toki mielellään sellaisen henkilön kanssa johon tuntee jo vähän vetoa näin päätteenkin välityksellä, muttei mitään sen vakavempia päämääriä ei ole eli en ole välttämättä etsimässä sitä elämäni naista =D Vaikka mikäs siinä jos sekin samalla hoituisi ? =p

Mut eipä tässä nyt muuta, mulla olisi näköjään aika tuulettaa hiukan ihmissuhteita ja saada uutta piristystä =)


Eräs lauantai helmikuussa.

Käväisin äsken juhlimassa 18-vuotissynttäreitä, jee ! Niin se vaan on että 89-syntyneet alkavat olla pikkuhiljaa baari-iässä & ajokortinkin jo kohta saavat halutessaan. Niin se aika vaan menee ! =D

Ihmettelin tossa että mikä mua vaivaa kun oon ollu yllärin väsynyt aina välillä viime päivinä !? Sitten muistinkin että alotin tossa vajaa pari viikkoa sitten lääkekuurin jonka sivuvaikutuksena saattaa esiintyä uneliaisuutta. Joo vähän liiankin hyvin tuntuu välillä kyllä nukuttavan =p

Muutaman päivän säännöllisten -25-30 pakkasten jälkeen tän päivän reilu -10 astetta ei paljoa tuntunut missään. Tai no ehkä vähän päässä ainakin heti suihkun jälkeen kun karvareuhkan on vaihtanut taas pipoon + korvaläppiin.

Kesän lapsi mä oon..
Kesän lapsi mä oon..

Yksi välietappi lopussa, toinen alkamassa..  1

Yksi jobi alkaa olla kohta takanapäin, enää vajaa pari viikkoa jäljellä. Tästä olikin ihan mukavasti hyötyä, sai hyvän annoksen työkokemusta, itseluottamusta & kun siellä vielä viihtyikin peräti niin mikäs täällä on ollut ollessa. Tästä on ihan hyvä jatkaa..

Ja joo kotiin tullessani mua odottikin paperi joka vie seuraavaan etappiin. Menen nyt seuraavaksi päivittämään hieman Atk-taitojani. Tästä ei voi olla muuta kuin hyötyä ! Kaiken lisäksi kurssilla tehdään henkilökohtainen suunnitelma mitä ohjelmia tai atk:n osa-alueita haluaa oppia tai hioa. Eli joo mut hyväksyttiin kurssille, hakijoita 42, hyväksyttyjä 14 hyvä niin ! =)

Mutta päikkäreille kohta taas mars & illalla ehkä cityilemään lisää !?

Epäselvää matskua..
Epäselvää matskua..

Jahans.

Olipas jotenkin sopiva päivä käydä saunassa ton ulkoilman "pikku" pakkasten johdosta. Välillä pitää myös hoitaa sisarusten välejä ja suunnitteilla olisikin tässä lähiaikoina vaihteeksi iloinen baari-ilta rakkaan siskopuoleni kanssa. Kuulin myös hauskoja paljastuksia tulevan kesän systerin häistä xD Näistä ehkä myöhemmin luvan kera !? =D

Jano =O)
Jano =O)

Vilpoinen talvisää !

Nukuin tossa vajaan neljän tunnin päikkärit ja nyt alkupöpperön jälkeen onkin varsin virkeä olo ! =D Ulkona on muuten varsin raikas ilma ! =p Pikkuhiljaa lähenee äiskänkin synttärit ! Mitähän sillekin ostaisi ? Oisko teillä vinkkejä ? =)

Eilen kuulin vähän ikävämpiäkin uutisia kun yksi kaveri oli joutunut teho-osastolle tossa vähän aikaa sitten ja hyvä ettei kuollut =/ Mutta onneksi on taas kotonaan ja kunnossa =)

I want out..
I want out..