Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Seuraava

Ystävät ovat tärkeitä ! =)  5

Aina ei ole maailman paras fiilis vaikka kaiken pitäisi olla ihan okei =/ Ihminen on kumma olento, on surullinen ja itkee joskus surusta, ilosta tai muuten vaan. Voi olla myös että ihmisen huono fyysinen kunto tai elimistön ei-niin-tehokas-toiminta aiheuttavat huonon olon tunnetta. Mutta niinä hetkinä kun ihminen ei ole aivan parhaimmilaan & on vähän down, ystävät tulevat arvoon arvaamattomaan.

Nukuin hyvin ilman herätyskelloa =) Vaikka eka kerran heräsinkin jo 9 jälkeen aamulla, mutta se olikin kiva yllätys herätä pitkäaikaisen ystävän tekstiviestiin =) Ajattelin, että ahaa toikin haluaa vielä muistaa mut.. en nyt halua kehua, mut tais olla aika rakastunut muhun =D Kuten myös toisinpäin =) No seuraavan kerran heräsin about 13.30 =p Ja näin paljon unia, jotain sekavaa peräti muistankin..

Tuli tossa mesessä ollessa hetken juteltua yhden täältä citystä ystäväksi tulleen naisen kanssa pienen tauon jälkeen juuri miten vaikeita asioita toisinaan ihmissuhteet ovat. Joskus riudut ja meinaat tukehtua rakkauteen/rakkaudettomuuteen. Vaikeita asioita, mutta uskon että positiivisella ajattelulla näistäkin selviää =)

Jaaha, taitaa olla tänään Pääsiäisostosten ja alkossa käynnin paikka myös =p Tipuja & munia eli hyvää Pääsiäistä vaan itse kullekin ! =D

Festareilla 2005.
Festareilla 2005.

Pääsiäislomille lomps ! =)  1

Nyt siellä tuli jo vähän lumihiutaleitakin taivaalta, saas nähdä tuleeko pyhäpäivinä oikein kunnolla ? Joo tänään alkoi jo Pääsiäisloma kun huomenna ois etätehtäväpäivä. Saa nukkua ilman herätyskellon soittoa ah.. =)

On toi jatkuva päätetyö päivästä toiseen oikeestaan yllättävän rankkaa. Ainakin silmille, välillä meinaa hieman tökkiä ja väsyttää, mut onneksi on nuo kahvitauot ja levottomat jutut.. =p

Eilen oli kyllä yllättävää että varsin tuntematon Belgialainen ja vieläpä toppari Daniel van Buyten pelasti Bayern Munchenin kahdella maalillaan Milania vastaan hyviin asetelmiin toiseen ratkaisevaan osaotteluun jossa olisi vielä tärkeä kotietu.

Taas ois melkein päikkärien paikka & hirveä hinku taas lenkille, joten ei siitä sitten mikään auta ! =D Ja saunapäiväkin ois vielä =)

En ole tuossa kuitenkaan..
En ole tuossa kuitenkaan..

Lepoa, liikuntaa & lihashuoltoa.  1

Joo näyttää Pääsiäistä kohti todellakin vähän viilenevän, aika kylmä kova tuulikin oli tossa äsken ja niimpä ilma tuntui selvästi kylmemmältä verrattuna aivan viime päiviin.

Nyt täytyy kyl ottaa päikkärit. Alaosa kipee treenin vaikutuksesta, joka lisää väsymyksen tunnetta. Mutta kunhan herään lähden kyl reippaileen lenkille, sitten katsomaan Mestarien Liigaa & kunnon venyttely vielä päälle niin huomenna jos pääsis taas virkeenä liikkeelle !? =)

Torso.
Torso.

Moduuleja, moduuleja..  3

Noni, tänään tuli suoritettua "Tietotekniikan perusteet"-moduuli. Ei mennyt täydellisesti, mutta läpi kuitenkin. Pikkuhiljaa alkaa olla jo voiton puolella A-kortin saannin suhteen. Siirryin sitten katselemaan tietokantoja.. =p Katotaas miten ne lähtevät oikein sujumaan.. Joo kyllä tässä ryhmässä hyvin on viihtynyt, sen verran aikuisia ihmisiä että työrauha on taattu mutta kuitenkin oikein rento porukka =)

Hymyilen, mutta lälläslää hymyileviä silmiäni ette tällä kertaa näe ! =D
Hymyilen, mutta lälläslää hymyileviä silmiäni ette tällä kertaa näe ! =D

Porukoitakin kestää vähän kerralla ja toisinpäin=D  1

Käväsin tsekkaamassa äitini ja isäpuoleni eilen hankkiman uuden auton, wau ! Ompas melkoinen menopeli kaikilla nykyajan hienouksilla. Kyllä ne ranskalaiset näköjään osaa autoja tehdä.. ja äiskä oli saanut vielä uudet simmulasitkin. Molemmille siis jotakin. Kallista lystiä oli perheenjäsenteni viikonloppu siis. Itselläni "hieman" halvempi viikonloppu kun muutamat valkkarit vedin baarissa naamariin enkä edes maksullista seksiä ostanut(vitsi, vitsi) =D Eiköhän tällä variksenpelätinnaamalla muutenkin irtoa =D

Juttelin äitini kanssa yhdestä julkkishahmosta, Matti Nykäsestä. Tuli vain mieleen yhteydestä kun sanotaan että viina on viisasten juoma. Keksin teorian että viinahan on siinä mielessä viisasten juoma jos on niin paljon niitä älykkäitä aivosoluja valmiiksi päässä että on varaa tuhotakin niitä. Niin mietin myös että onko Nykänen juomalla vähentänyt äo:ta vai kuinka kun se nyt ei tunnetusti ole maailman fiksuin kaveri.

Jesus saves =D
Jesus saves =D

Kirjoittaessani soi Annihilator : Metal & ai helvetti tää "Army of one" on sairaan hyvä biisi !

Kommentoi kirjoitusta

Elämästä ihme höpötystä !  1

Jaa'a oonkos mä kirjotellut täällä jotain kännissä ? =D Ja mitä ? Mut nyt mä heräsin kyllä aivan liian aikaisin, joten painun takaisin sängyn uumeniin kunhan saan ensin sanottua sanottavani..

Oiskohan munkin aika aloittaa säännöllinen seksielämä jossain vaihessa jonkun kanssa ? Oiskohan musta siihen ? Kun en oikein sellaisesta elämästä tajua mitään.. vai jatkanko mihinkään kuulumatonta elämääni jossa tosin on muutamia ystäviä joilta joskus irtoaakin.. sekä yhden illan suhteita.

Niin baarissa ollessani mua joskus häiritsee joidenkin ihmisten ylimielisyys. Tiedän, osaan sen taidon itsekin, mutta mä harvoin oon ilkeä. Siksipä varmaan mua onkin hyvä näpäyttää tai sitten vain kuvittelen. Muuten ihan ok ilta oli, sai höpötellä, mutta mulle kovin tuttu viileyden tunne vaivasi. Eipä siellä ollut mua varten mitään paitti ehkä tosin hyvää juttuseuraa.

Mä kuulun muuten niihin ihmisiin jotka aloittivat seksielämän(tosin eipä se kovin vilkas ole aina ollut) ennen seurustelua. Ehkäpä siksi kun analysoin omia mieltymyksiäni koen olevani jotenkin irrallinen kaikesta. Ja noi yhden illan jutut ovat luonteeltaan sellaisia et ensin kova kiihko etsiä sopiva partneri jossa hetken hieno tunne menee sitten nopeasti ohi kun sai sitten sen mitä hakikin.

Ehkä tuosta johtuen, pelkään että kyllästyn tärkeämpäänkin ihmiseen saatuani häneltä ensimmäisen kerran. Siksipä olen hyvin varovainen sellaisen henkilön kanssa josta olen oikeasti kiinnostunut. Sielujen sympatiaa se vaatii jos jonkun kanssa oikeasti haluaa olla varsinkin tälläinen minun kaltainen ihminen joka ei aina tunnusta toisen ihmisen arvoa. Ehkä olen saanut nenilleni sen verran että olen varovainen ? Nykyään mua siis ahdistaa seksi jollakin tavalla.

Joskus harmittaa kun olen saanut jostain päähäni ylikorostaa itsenäisyyttäni. Pystynkö enää muuttumaan ja kaivamaan tunteet jostain että pystyn rakastamaan toista ihmistä pitkään !? Joskus tuntuu että lyötyä lyödään lisää, yritän tiedostaa ongelmani ja joskus mua pystyy lukemaan kuin avointa kirjaa, mutta samalla mua on vissiin hyvä käyttää myös hyväksi =/

Mutta yllätän itseni jälleen kerran analysoimasta. Näin yllättäessä itseni, tunnen itseni joskus hieman sydämmettömäksi. Kyllä osaan pitää hauskaakin, mutta ehkä hieman valikoidusti ja valikoitujen ihmisten kanssa. Ajattelen varmaan liikaa ja se saattaa viedä hieman elämäniloa pois !? Eihän kukaan kestä tälläistä krapulaista pohdiskelua ja höpötystä, joten painun takaisin koisimaan =D

Just heränneenä.. taas näitä, tällä kertaa ei niin alaviistosta =D
Just heränneenä.. taas näitä, tällä kertaa ei niin alaviistosta =D


Seuraava