Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Varsin piristävä hyötyliikuntalenkki.  1

Sadekeli & sateenvarjo-siinä yhdistelmässä on mielestäni paljon romanttista. Oli sitten haikea tai piristävä fiilis. Sellainen keli täällä kuitenkin juuri nyt on kun vain yhden puhelinkortin puheajan vuoksi kaupungilla äsken käväisin. Maailma näyttää jatkavan samaa rataa tai ainakin omiin suuntiinsa mitä tulee ihmisiin kun tuttujakin matkan varrella näin.

Kappas vain siellähän oli joku kampanjakin näköjään meneillään soneralla =P Latasin 20 ekua ja kappas kummaa, tuli 30 euroa puheaikaa =D Soittelemisiin siis vaan ! ;)

Kaunista..
Kaunista..


Ah kesä lähestyy !  1

Ja Toni-Ponin lenkkien tahti senkun tiivistyy ! =D Tai nokun viikolla on tullut niin vähän toistaiseksi lenkkeiltyä että keskitän ne sitten näihin viikonloppuihin. Tänään oli taas luvassa 2 lenkkiä, toinen hyötyliikuntana & toinen normaalina lenkkinä. Oli niin hieno ilmakin että innostuin pikakävelemään ahnehtien niitä kilometrejä yli 1.5 tunnin ajan sitten lopulta siinä varsinaisessa lenkissäni.

Niin luonto heräilee pikkuhiljaa ja auringonpaiste piristää kummasti mieltä =) Kesällä voi ulkoilmassa nauttia esim. tenniksen peluusta tai uimisesta ja paljosta muusta. Niitä esim. jo kovasti odottaen ! =)

Suomessakin aloitettiin tänä v-loppuna pelaamaan jalkapalloa kun pääsarja pyörähti käyntiin. Aion käydä katsomassa kotipaikkakuntani futispelejä kesällä niin paljon kuin mahdollista eli aina kun täällä paikalla vaan olen.

Oli hieman huonoa tuuria kun Huima viime kauden päätteeksi mahtavan alkukauden jälkeen putosi sarjaporrasta alaspäin. Pelaajakato kävi loppukaudesta ja oli niin harvinaisen tasainen sarja että varsin isollakin pistesaaliilla tuli lopulta noutaja kun sieltä loppupäästä loppukaudesta vielä muut pirun joukkueet kirivät. Ja kun alkukaudesta ja vielä muistaakseni puolivälissä kauttakin Huima oli lähes nousuvaarassa =D

No mutta hyvää kesän odotusta myös tännekin ! =)

Kuinka tämä on mahdollista ?
Kuinka tämä on mahdollista ?


Gallup tällä kertaa blogin sisältönä !  3

Niin ihmiset vastailkaa tähän tuikitärkeään galluppiin ihmeessä ! =D Sain eilen tälläisen turhahkon idean kesken pitkähköä puhelua. Vaikka käsikin ehti jo vähän väsyä niin en aio kysyä kummassa kädessä pidät puhelinta ollessasi puhelimessa VAAN että KUMMAN PUOLEISESSA KORVASSA SE PUHELIN ON SOITTAESSASI ?

Vaihtoehtoja :
1)Oikeassa
2)Vasemmassa
3)Missä milloinkin
4)Saattaa vaihdella yhden puhelunkin aikana.

23.9.06 hyvällä tuulella...
23.9.06 hyvällä tuulella...

Pasila.  2

Olin vain sivusilmällä katsonut Pasilaa (joka on South Park-tyylinen suomalainen vastine sarjalle) ennen eilistä päivää. Tiesin vain lähinnä sen että yksi pääosissa oleva hahmo on tuttia lutkuttava aikuinen poliisisetä. =D Kerrankin satuin tv:n ääreen sopivasti ja aloin katsomaan sarjaa & huomasin et täähän on aika hyvä !

Siinähän oli yllättävänkin paljon sisältöä. Totuuksia elämästä paiskottiin suorasti ja huvittalla tavalla. Eläkeläiset ja vanhemmat ihmiset olivat suurelta osin pääosissa eilen. Täytyypä yrittää jatkossakin seurata, näyttäisi ainakin 3 jaksoa olevan vielä jäljellä & eihän sitä tiedä jos jatkoakin seuraisi.. Tai jos nyt ensin uusintoja odotellessa =P

Nyt oon kyllä pienten tirsojen tarpeessa, heipparallaa !

My best friends =Op
My best friends =Op

Itseltään paljon vaativa persoonallisuus !  1

Täydellisyyteen pyrkiminen ei välttämättä ole aina ihan tervettä. Itselläni se on ollut joskus pahastikin sairauden puolella. Vieläkin joudun taistelemaan aika ajoin sitä vastaan. Hyviä puolia jos siitä etsii terveeltä kantilta on se että jossain elämän alueella voi kehittyä varsin hyväksi ja taitavaksi.

Itse muistan jossain vaiheessa murrosikää yrittävän vetäytyä kaikista häiriötekijöistä pois yrittäen lähinnä keskittyä itseeni. Hieman itsekästä, mutta mielestäni elin hieman turhan ah ahtaita aikoja, joten olin mielestäni oikeutettukin siihen. En ollut tyytyväinen itsessäni joihinkin asioihin ja aloin sitten päämäärätietoisesti kehittämään joitain alueita. Tässä tosin piilee aina se vaara että osa elämää jää elämättä kun suppeasti keskittyy johonkin. Mutta olin jossain vaiheessa jo niin ahdistunut että tämä oli hyvä pakotie pysyä jotenkin raiteillaan tässä elämässä.

Joo kehityin joissain asioissa melko hyväksi itseni mielestä, mutta samalla musta tuli jotenkin konemainen. Tässä itsensä kehittämisessä on se huono puoli, että kieltää itseltään monia muita asioita ja toisaalta aloittaa vasta sitten tavoittelemaan joitakin juttuja kun on ensiksi vain tarpeeksi tyytyväinen itseenä.

Mutta loppujen lopuksi ihminen ei ole koskaan valmis vaan vaatii aina lopulta lisää ja lisää kun edelliset tavoitteet on saavutettu. Empähän minäkään ole juuri missään täydellinen, ei ihmeempiä lahjoja, kunhan olen pyöritellyt itselleni tärkeitä asioita omassa pienessä maailmassani. Mutta on se jotain sentään antanutkin mutta myös ottanut.

En tiedä tulenko tästä perusluonteestani koskaan täysin muuttumaan, mutta sen kanssa on opittava elämään. Nyttenkin olen hieman saanut taas asioitani sotkettua tämän luonteenpiirteen vuoksi, rasittavaa joskus olla omassa kehossaan =/

Toni-Poni as a child.. =p
Toni-Poni as a child.. =p

Emme ole ainoita blogihirmuja !  2

Emme ole ainoita hulluja me ns. tavalliset ihmiset jotka ovat hurahtaneet näiden blogien ihmeelliseen maailmaan. Myös monet julkkishahmot ympäri maailmaa tekevät tätä sähköistä päiväkirjaa ja näin myös muut pysyvät heidän ajatustensa ja menojensa perässä ! Hullu maailma eikös ? =D

Esimerkkihenkilönä yks tällänen pölkkypää : =D

www.tomgreen.com/blog

...eikä näytä lääkityskään olevan aivan kohdallaan...
...eikä näytä lääkityskään olevan aivan kohdallaan...

Testaa mikä eläin olet ?  3

Tein tälläisen "luotettavan" naivin luonnetestin että mikä eläin olet vastaamalla 26 kysymykseen & tulokset tulevat tässä :

Koira 50 %
Kissa 19 %
Kultakala 19 %
Hamsteri 12 %

Tulos oli aika selkeä koiran hyväksi ! Ja analyysi tulee tässä :

Olet kaikkien paras ystävä, ellet satu ärhäkälle tuulelle ja vartioi omaisuuttasi, kokoa rauhattomana laumaasi tai pissaa naapurien pihalle. Autat ystäviäsi mielelläsi. Olet kekseliäs ja löydät ratkaisun useimpiin kohtaamisiisi haasteisiin.

Ja testin voi tehdä täällä :

www.nelonen.fi/hantapystyyn/luonnetesti.html

Kätevää ulkoiluttamista.. =p
Kätevää ulkoiluttamista.. =p

Kiva viikonloppu se näinkin !  1

Itse asiassa kun ikää tulee pikkuhiljaa lisää tälläiset viikonloput ovatkin oikein rentouttavia =) 3 päivää tiiviisti mesessä oikein hyvien ystävien parissa, tämä tuntuu todella hyvältä juhlimisviikonloppujen jälkeen. Ei alkoholia, ei pahaa oloa, ei baareilua, ei rahanmenoa.

Sitä vastoin kaikkea terveellistä oli tänä viikonloppuna luvassa eli paljon ulkoilua = lenkkeilyä, treeniä, terveellistä ruokaa, nukkumista ja lepäilyä kun siltä tuntui. Nautin tästä askeettisuudesta melkeimpä enemmän kuin kovasta juhlimisesta. Näin ollen juhliminen tuntuukin aina juhlimisen arvoiselta näin harvemmin nautittuna =)

Joo ei tota juhlimista enää aina oikein meinaa jaksaa. Kun se on nähty ja todettu niin monesti mitä se on. Eihän sitä jaksa aina toistaa itseään =D Taidan todellisuudessa pitääkin enemmän kaikesta rauhallisesta. Toki ihmisten ilmoilla pitää välillä pyöriä, sehän nyt on selvä. Ja kesäriennot onkin sitten jo toinen juttu. Ehkä niihin pitääkin nyt säästellä hieman voimia ! =D