Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Hieno ilma = hyvä fiilis =)  1

Tulimpa juuri reippahalta lenkiltä ja ei voi muuta kuin hymyillä kun aurinko valaisee niin kirkkaasti & lämpimästi tuolt taivaalta :) Aika kesäiset fiilikset tuolla ulkoilmassa tulee ah =)

Oon innostunut nykyisin katsomaan lauantaisin kakkoselta noita tanskalaisia dokumentteja. Johtunee osin myös siitä kun yleensä taidan lauantaisin heräillä noihin aikoihin jos en sitten peliuutisia ole unenpöpperössä ennen sitä katsonut =D Jos näin yleensä kyllä jatkan vielä unia.. Yleensä ne ovat eläinaiheisia kuten tänäänkin.

Sika oli tänään aiheena. Tais olla puolentunnin informatiivinen paketti. Opin että siat ovat yllättävänkin viisaita. Oppivat paljon nopeammin esim. kuin koirat uusia juttuja ja temppuja. Sopisi hyvin siis myös sirkukseenkin. Sikaa taidettiin pitää jopa 3. tai 4. älykkäämpänä eläimenä ja niiden aivot ovat osittain varsin paljon ihmisen aivojen kaltaiset. Se oli mielenkiintoinen ohjelma ! =)

Mutta nyt vedonlyönnin ihmeelliseen maailmaan.. ja kaupassakin pitäisi käydä.

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..

Jutun juurta.  1

Yllätyin tilkan kun yksi kaverini täältä citystä kuunteli äsken yhden lapsuudenkaverin(etenkin liikunnan parista) esittämää musiikkia =D Ei nyt aleta nimeämään sitä kuitenkaan tänne, mut kyl se jotain pientä suosiota on kuitenkin täällä Suomen maassa saanut kun sitä vielä kuunnellaankin =) Suomenkielisestä raskaammasta rockista on kyse.

Joo nyt ei kiinnosta sen pahemmin viina kuin baarielämäkään, mielummin pysyn nyt vain kotona ! =)

Ja vielä..
Ja vielä..


D-vitamiiniasiaa & maanantain piristykset =)  1

D-vitamiinin puute huolestuttaa tutkijoita

Eräs tutkimus Iso-Britanniassa osoittaa, että 9 henkilöä 10:stä kärsii D-vitamiinin puuttesta ja sen mukaan15 maailman johtavaa vitamiinien tutkijaa haluaa, että suositeltu päivittäinen annostus kaksinkertaistetaan. D-vitamiinin puute voi johtaa esim. luiden haurastumiseen sekä joukkoon muita sairauksia ja riskit kasvavat ikääntymisen myötä. Suurin D-vitamiinin puute on naisilla.

Nykyisin suositeltu päivittäisannos ei vähennä luiden haurastumista ja murtumisia. Vähentymistä on kuitenkin todettu kun annos on kaksinkertaistettu.

Christel Lamberg-Allardt, johtava vitamiinitutkija ja lääkäri Helsingin yliopistossa, neuvoo hankkimaan D-vitamiinia sisältävää ravintolisää, koska emme saa sitä riittävästi ravinnossamme.

Maanantai-iltana alkoi jo Pääsiäisen vietto vähän väsyttämään ja oli pieni morkkis näin hyvin syöneenä & monenlaisen kivan jälkeen. Meinasin jo mennä nukkuun tosi aikaisin, mutta sitten huomasin että neloselta tulisi "Vaaleanpunainen Pantteri" & sitä en ollutkaan aikoihin katsonut ja sehän olikin varsin hauska ja piristyin sitten siinä hekottaessa =D

Sitten menin vielä meseen ja siellä oli juuri sitä seuraa mitä kaipasinkin, kiitos taas kerran piristyksestä =)

Se perinteinen.
Se perinteinen.

Projekti kotona.  1

Olipas vaikea tänään nousta sängystä, oli meinaan niin kipeä selkä Pääsiäisen juhlinnan ja urheilullisenkin reuhkimisen jäljiltä. Edelleen on vaikeuksia nousujen ja asentojen muuttamisen suhteen hö =/ Jos toi Felden olisi avain onneen !? =D Toivottavasti illalla kärsisi jo venytelläkin ?

Tällä hetkellä on menossa pieni hävityskampanja kotona koska mulla todellakin on niin paljon turhaa tavaraa täällä kun olen niin hamstraaja. Samalla tulee vähän siivottuakin kun tavarakasojen alta paljastuu niin paksut röykkiöt villakoiria pesueineen =D Joo olen todella laiska siivoamaan, tosin kaikesta paperien selaamisesta, tutkimisesta tms. projekteista pidän kovastikin.

Baariin lähdössä part II tosi selkee kuva. Aijai ompas sotkuista..
Baariin lähdössä part II tosi selkee kuva. Aijai ompas sotkuista..

Englannin Pyhäfutista.  1

Englannissa ne jaksaa pelata aina juhlapyhinäkin jalkapalloa. Oli sitten Joulu tai Pääsiäinen tai joku muu niin pelit senkuin vaan lisääntyvät niitä kohti ! Siellä on varmaan perinne että hyvin syöneet ihmiset pääsevät sulattelemaan sitten ruokaa nauttien samalla ulkoilmasta, futiksesta & sen tunnelmasta.

Englannilla mennyt kovaa myös Mestarien liigassa. Vielä 3 joukkuetta jäljellä 8 parhaan joukossa. Liverpool menee jo lähes varmasti 4 sakkiin, mutta Chelsealla ja Manulla on vielä kunnon työ edessä sinne selvitäkseen. Tällä viikolla pyörähtivät myös Ruotsin ja Norjan jalkapallokaudet käyntiin. Pikkuhiljaa ovat kääntymässä siis muut jalkapallosarjat loppusuoralle kun täällä pohjoismaissa vasta aloitellaan.


Kortinpeluuta.  1

Kävin juhlistamassa serkkupojan syntymäpäiviä. Vähän krapula ensin painoi, mut sitten piristyi kun alettiin lätkiä korttia. Empä ollutkaan aikoihin näin paljon pelannut. Siinä meni sitten useampi tunti kerralla =D Pelit olivat Pokeri, Ristiseiska sekä Huutokauppa.

Taisin minäkin saada nyt vihdoin ja viimein pienen kimmokkeen pokerinpeluuseen ! =) Tosin rahasta en aio pelata kuin ehkä kaverien kesken. Nettipeluu on kiellettyjen listalla, etten vain jäisi koukkuun..

Sain tänään kimmokkeen tähän lajiin ! =)
Sain tänään kimmokkeen tähän lajiin ! =)

Musiikki on hieno asia.  1

Jäi eilinen konserttielämys vähän vaillinaiseksi kun olin siinä vaiheessa jo niin tuiskeessa.. Niin Dingoa olin katsomassa tai itseasiassa Neumann & Eve akustista duuoa.(Olipas outo sana) =D Kuviakaan en saanut kun akku oli vailla virtaa kamerassa. Ei taida toi väkevä viina oikein käydä mulle kun muistikuvieni mukaan taisin olla aika riidanhaluinen =/

Joo nyt loppuu kyllä tää ryyppääminen =D Tai no enhän mä koskaan paljon ole kyllä juonutkaan. Ei oo kyllä juurikaan taipumuksia kovin ihmeelliseen tissutteluun koska mulla on yleensä sen verran tekemistä ja ajateltavaa etten siihen jaksa aina aikaani tuhlata. Tosin kyllä se joskus ilonpitoon sopii mainiosti mutta kohtuudella =)

Jos musta kaivetaan hieman hintimpiä puolia esiin niin se voisi olla esim. se kun tykkään yhdestä "poikabändistä" tai sanotaan nyt että "miesbändistä" eli Anathemasta melkoisesti. Mielestäni tämä brittiläinen yhtye osaa taidon pukea sanoiksi ja musiikiksi tunteita joita on muuten hyvin vaikea ilmaista. Musiikin välityksellä kuulijat saavat oman osansa kurjuudesta. Elämän tuskaa, rakkaudettomuutta, surua, kaihoa, yksinäisyyttä, eroja, kaipausta. Esim. kaikkia näitä asioita bändi yleensä biiseissään käsittelee. Biisit ovat yleensä todella surullisia mutta myös kauniita.

Ja sitten yhden hienon biisin sanat :

Anathema - Regret

As I drift away... far away from you,
I feel all alone in a crowded room,
Thinking to myself
"There's no escape from this
fear
regret
loneliness..."

Visions of love and hate
A collage behind my eyes
Remnants of dying laughter
Echoes of silent cries

I wish I didn't know now that
I never knew then...
Flashback
Memories punish me once again
Sometimes I remember all the pain
that I have seen.
Sometimes I wonder what might
have been...

Visions of love and hate
A collage behind my eyes
Remnants of dying laughter
Echoes of silent cries

And sometimes I despair
At who I've become
I have to come to terms
With what I've done

The bittersweet taste of fate
We can't outrun the past
Destined to find an answer
A strength I never lost
I know there is a way,
My future is not set,
For the tide has turned
But still I never learned to live
without regret.

Nyt en pysty enää oleen kyllä tässä asennossa, pakko mennä takaisin petiin..

Swallow The Sun
Swallow The Sun

Heavy valloittaa & voi hyvin !  1

Ensin oli Euroviisut ja nyt Idols-kilpailut jossa hevi jyräsi ! Ei ollut huono vastustajakaan Arilla, mutta mielestäni oikea voitti vaikka yritänkin olla puolueeton musiikkityylien kannalta. Hyvä varma esiintyjä hyvällä äänellä ansaitsi voittonsa, oli tasaisempi eikä tullut heittelyjä niin paljon. Joo helppohan meidän on arvostella jotka eivät itse osaa laulaa :D

Jaahaps yks kaveri pyysi käymään kun juotavaakin löytyisi =p Tänään ois Dingokin Äänekoskella, jee ! Pitäähän se lähteä kattoon onko se paljoa muuttunut siitä ajasta kun näin ne eka kerran eli vuonna 1985 =D On ne äijät ainakin vähän varmaan vanhentuneet.. =D No mut olkaahan täälläkin ihmisiksi, mä ainakin oon =)

Testament
Testament

Viihteellä !  1

Eilen tuli yllättävän paljon ihmiskontakteja vaikka heräsinkin vasta kovin myöhään. Yllättävissä paikoissa myös näkee vanhoja tuttuja kuten esim. vanhan luokkakaverin eikä se ois edes tunnistanut mua jos en olis sanonut kuka olen ! =D Tietysti kyseessä oli tyttö, eihän ne koskaan mua muista ! =D

Lenkillä ollessani näin yhden kamun joka kertoi että Lamourettes esiintyy tänään Äänekoskella. No innostuin sitten lähtemään katsomaan vaikka kerran aiemminkin olin Lamourettesin nähnyt Kangasniemen Erotiikkamessuilla. Joo yhden kamun kans tän tapasia tapahtumia onkin aika paljon tullut kierreltyä. Hyvä syy lähteä ihmisten pariin ja mikäs sen mukavampaa kuin erotiikan parissa =)

Joo oli ilo piristää tätä kamua kun hällä ei ole ollut kovin helpot viime viikot. Noh kamerankin sitten raahasin mukaan nykypäivän tyyliin, joten pitää tännekin sitten jotain taas laittaa =D Kylhän ne tytöt hommansa osasivat. Taitaa niitäkin olla aika iso ryhmä kun nyt oli ihan eri tytöt kun viimeksi heidät nähdessäni. Baarissa analysoin myös hetken aikaa yhtä tuttuani jolle olen tehnyt astrologisen kartan.

Joo heräsin valitettavasti nyt aivan liian aikaisin pääkipuun :D Sormet tuoksuvat roskaruuan & tupakan sekoitukselta. =P Joo grillin kautta vei tie kotiin. Pitää välillä vähän herkutella näin dieetilläkin =) Voipi olla että tässä vielä painutaan takaisin pehkuihin..

Lamourettes.
Lamourettes.