Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Rock eikun Rocky !  1

Jaahas sankaritarina nyrkkeilevästä Rockysta Sylvester Stallonen esittämänä pyörähtää tänään taas kerran käyntiin kolmosella. Kai sen koko tarinan voisi kerrata siis ? Tää eka osa muistaakseni onkin parhaasta päästä jollei parhain. Onneksi en ole kuitenkaan intensiivisesti seurannut näitä leffoja kovinkaan montaa kertaa, joten onneksi ei kaikkea ulkoa muista.

Red Devil.. Taas se pullistelee.. =p
Red Devil.. Taas se pullistelee.. =p

Puhelu äipän kanssa !  2

Jo 3.blogi tänään mutta menköön kun kerran hulluus ja puheripuli vaivaa ! =D Äippä soitteli heti lätkäpelin jälkeen, mutta pelin jälkianalyysi ei tällä kertaa kuitenkaan ollut nyt se asia mistä tähän ajattelin kirjoittaa vaan se että äiti kiitteli voitostaan kovasti ! =D Ai mistä voitosta ? No kun liitin noihin lahjoihin vielä yhden pitkävetolapun johon poimin tämän päivän 2 todennäköisintä tasapeliä. Ja nehän olivat : Reggina-Chievo X sekä Bolton-Aston Villa X . Itse tottakai sain myös näillä vielä kivemmat voitot. =P Vielä jos illan Valencia-Zaragoza peli päättyy tasuriin voi käydä nukkumaan varsin iloisin mielin =)

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..

Jälkipuintia & tippa tulevaa.. !  1

Eilen järjestettiin hienot Euroviisut Suomessa. Niitä oli ilo seurata. Kerrankin jaksoin seurata koko lähetyksen aivan alusta aivan loppuun asti hyvällä intensiteetillä. Kerrankin tuli fiilis et oispas nyt kiva asua Hesassa niin ois voinut tulla mieleen lähteä katsomaan tapahtumaa aivan paikan päälle asti. Sama juttu jos jääkiekossa tulee suurjuhlat, olisi siistiä olla lähimaisemissa valmiudessa juhlanpitoon.

Euroviisuihin, ainakin Suomessa seuraaviin järjestettäviin saattaa hyvinkin vierähtää koko oma elinikä =D Todellakin harvinaisesta herkusta oli kyse, pitäisi olla enemmän noita Pohjoismaita ja muita lähinaapureita tai muita mahtisuhteita toisiin maihin että moista kummajaista sattuisi toistamiseen tapahtumaan. Jotenkin poikkeavan erikoisen hyvä biisi todellakin vaaditaan jotta Suomella olisi jatkossa edelleenkään mitään mahdollisuuksia voittaa. Hanna oli hyvä, ei pisteissä sentään pohjanoteerausta, mut eipä todellakaan mitään menestystäkään. Paluu suomen Euroviisuarkeen & pieni pettymys pisteiden puolesta oli siis tosiasia.

Äitienpäivä oli normaalin vatsaystävällinen tapojen mukaisesti =P Toivottavasti näitäkin saa vielä oman äidin osalta juhlia ja piiiiitkään ! Sillä äiditkään eivät ole mitään superihmisiä eivätkä elä ikuisesti. Joten kannattaapa arvostaa tätä juhlaa aina vuosi toisensa jälkeen ! =)

Ja apua nyt alkaa jännittämään.. =D Oh my god, kohtahan se jo alkaa.. ja kaikkihan tässä hullussa kansassa tietää että mikä ihme.. ? =)

Nightwish 2005 provinssi.
Nightwish 2005 provinssi.

Keskustelupalstat kuriin !?  1

Keskustelupalstat kuriin lakimuutoksilla?

Internetin keskustelupalstoille pitäisi saada valvojia, jotka karsivat sivuilta lainvastaiset viestit, ehdottaa valtiosyyttäjä Mika Illman.

Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisen haastatteleman valtiosyyttäjä Mika Ilmanin mukaan valvojan puuttumisesta voitaisiin määrätä esimerkiksi sakkorangaistus.

Nykyisen lain mukaan keskustelupalstan ylläpitäjä ei ole vastuussa viestien sisällöstä, jos se ei etukäteen käsittele julkaistavia viestejä. Palvelun ylläpitäjä voi joutua vastuuseen vain, jos hän sallii palstan muodostuvan rikollisten viestien julkaisukanavaksi.

Keskustelupalstojen kirjoituksista on jo tehty tutkintapyyntöjä poliisille. Esimerkiksi Espoon poliisi jäljittää parhaillaan pääministerin entistä naisystävää Susan Kurosta herjaavien viestien lähettäjiä.

Myös mm. Julkisen sanan neuvosto on kiinnittänyt huomiota keskustelupalstoihin ja aikoo lähiaikoina julkistaa periaatelausuman verkkojulkaisuista.

Niin tässäpä meille harmittomillekin keskustelijoille mietittävää. Juu kai se pitää vähän kattoa mitä suustaan tai etenkin koneen näppäimistöltä keskustelupalstoille päästelee.. =P

My best friends =Op
My best friends =Op

Hoitsubileet !  1

Joo olin sitten eilen hoitsubileissä, aika lepponen ja harmoninen ilta se oli, kavereitakin näki melko paljon ja harvinaisen paljon halailuakin tuli harrastettua tosin enemmän noiden naispuolisten kanssa ;) Tottakai piti mennä taas nolaamaan ittensä sinne yleisön eteen yhteen ohjelmaan =D Noh hoitsut olivat kyl aika kiltisti ja se oli aika omatoiminen kilpailu jossa oli myös muitakin. Sanotaanko et puolierotiikaksi meni ainakin mun osalta, etten kuitenkaan alkanut vilautteleen mitään kuten joku teki.. =P

Olipas ruma pelin alku Suomi-Venäjällä ! Ainakin pelaajat näyttävät olevan latautuneita.. kyl mä möykkäsinkin jestas sentään kun Suomi teki ton hienon alivoimamaalin ! Jännä peli taas tulossa, toivottavasti heikkohermoiset eivät saa mitään kohtauksia näitä Suomen pelejä seuratessa =D Mutta nyt käännän katseeni sinne toiseen erään, se on moro nyt !

Ready for striptease..
Ready for striptease..

Isojen tapahtumien viikonloppu !!!  2

Niin tälle viikonlopulle mahtuukin paljon mielenkiintoisia tapahtumia kuten noi suuret ja mahtavat Euroviisut, huippujännittävät Jääkiekon MM-kisat loppuhuipentumineen jossa Suomen lisäksi enää kivikovat Venäjä, Kanada & Ruotsi. Formulaakin ajetaan samaan aikaan. Ja kaiken lisäksi on vielä iki-ihanat Äitienpäivät.

Itsekin aion tänään suunnata "hieman" pienimuotoisempaan tapahtumaan, mutta siitä sitten ehkä huomisessa blogissani !? Tulipa äsken testattua uusien lenkkikenkien juoksuominaisuudetkin haettuani kiireessä kaupan perältä viime hetkessä muistetut lisäostokset kun kassallakin jo puolittain olin.. =P

Vuodenvaihteen ilotulitus Äänekoskella..
Vuodenvaihteen ilotulitus Äänekoskella..


Eurovision.  1

Joo tänäänhän noi Euroviisut pärähtävät käyntiin semi-finaalilla joten laitetaas erään vedonvälittäjän kertoimet ensin semi-finaalin voittajasta ja sitten koko kilpailujen ykkösestä :


Semi Final 2007
SERBIA 3.75
BELARUS 5.00
SWITZERLAND 6.50
BULGARIA 9.00
CYPRUS 11.00
ISRAEL 14.00
LATVIA 14.00
ANDORRA 17.00
FYR MACEDONIA 19.00
ICELAND 19.00
SLOVENIA 21.00
TURKEY 21.00
DENMARK 34.00
HUNGARY 34.00
MALTA 34.00
MOLDOVA 34.00
NORWAY 34.00
POLAND 34.00
GEORGIA 51.00
AUSTRIA 81.00
CZECH REPUBLIC 81.00
ESTONIA 81.00
BELGIUM 101.00
CROATIA 101.00
MONTENEGRO 151.00
NETHERLANDS 151.00
ALBANIA 201.00
PORTUGAL 201.00

&

Final
UKRAINE 5.50
SERBIA 7.00
SWEDEN 8.50
BELARUS 9.00
SWITZERLAND 12.00
BULGARIA 13.00
RUSSIA 13.00
CYPRUS 17.00
GREECE 17.00
FYR MACEDONIA 26.00
HUNGARY 26.00
ICELAND 26.00
ROMANIA 26.00
ISRAEL 29.00
LATVIA 29.00
ANDORRA 34.00
DENMARK 34.00
SLOVENIA 34.00
SPAIN 34.00
TURKEY 34.00
MALTA 41.00
UNITED KINGDOM
GEORGIA 51.00
GERMANY 51.00
IRELAND 51.00
MOLDOVA 51.00
NORWAY 51.00
FINLAND 67.00
FRANCE 81.00
AUSTRIA 101.00
BOSNIA AND HERZEGOVINA 101.00
ESTONIA 101.00
CZECH REPUBLIC 151.00
LITHUANIA 151.00
NETHERLANDS 151.00
ARMENIA 251.00
BELGIUM 251.00
MONTENEGRO 251.00
POLAND 251.00
ALBANIA 351.00
CROATIA 501.00
PORTUGAL 501.00

Veikkauksella tällä hetkellä Suomen voittokerroin vain 9,88, joten jos luottaa Suomeen, kannattaa pelata jonnekin muualle jos haluaa rikastua..

Vertailun vuoksi tämän hetken Suomen voittokertoimia :
Betfair 70.00
Centrebet 67.00
Unibet 50.00
Expekt 41.00
Paf 35.00
Bet 24 30.00
Nordicbet 29.00
Veikkaus 9.88

Ja reilun tunnin kuluttua jännitetään jatkuuko Suomen taival jääkiekon MM-kisoissa.. Eli peukkuja ylös !

Vuodenvaihteen ilotulitus Äänekoskella..
Vuodenvaihteen ilotulitus Äänekoskella..

Centrebet uudistui & suunnitelmia.  1

Eilen olikin ennalta ilmoitettu katkos palvelusta ja tietysti valitsivat sopivan hiljaisen pelipäivän tuohon uudistumiseen. Pientä totuttelua siis nyt tähän uuteen ulkoasuun, joten mielettömässä kiireessä sinne ei ehkä nyt kannata mennä pelaamaan ettei tule häslättyä mitään. Eiköhän se muutamassa päivässä selkene miten kätevä tota nyt on käytellä !?

Paitsi että pelailen niin nyt ovat työ/opiskeluasiat taas aktiivisesti kovassa pohdinnassa ja haussa. Muutamia vaihtoehtoja olisi mitä ja mihin yrittäisi. Hyvänä lähtökohtana olisi varmaan ensin miettiä mistä näistä realistisista vaihtoehdoista pitäisi eniten ja edetä sitten sen mukaan. Ilman motivaatiota on paha lähteä yrittämään. Työn tai opiskelun ei ole tarkoitus viihdyttää, mutta ihan kiva lisä olisi jos siellä kuitenkin melko hyvin viihtyisikin =)

Sankaritkin lopulta myös vanhenevat ! =D
Sankaritkin lopulta myös vanhenevat ! =D

Maanantai oli meseilta !  1

Eilen oli hyvä mesefiilis, tuli vaihdettua varsin mielenkiintoisia ajatuksia etenkin yhden hyvän ystävän kanssa. Sitä yllättyy joskus miten samantyylisiä tapahtumia on lapsuudessa/nuoruudussa joskus ollut. Muistoja ja välähdyksiä jotka eivät kaikki ole niitä aivan miellyttävimpiä muistaa. Mutta kukapa nyt olisikaan täynnä pelkkiä hyviä muistoja ? =D Kaikilla on omat ikävät muistonsa, lapsi aistii ja ymmärtää yllättävänkin paljon jo pienenä. Itsekin varmaan tulee tekemään tulevaisuudessa omat virheensä vaikkapa lasten kasvatusten suhteen jos niitä siunaantuu. Ei en ole itse täynnä kauheita traumoja =D Mutta tuskin juuri kukaan niin kovin helpolla elämästä selviä ja monet jutut juontavat juurensa jo lapsuudesta.

Samalla tuossa mesekeskustelun aikana tuli myös tosi siistejä muistoja lapsuudesta ! =) Sitä mieletöntä innokkuutta, leikkimistä ja yhden pitkäaikaisen lapsuuden kaverinkin pitkästä aikaa muistin jonka kanssa en muistaakseni juuri koskaan riidellyt =D Siinäpä vasta harmoniaa kerrakseen ! Mut nyt suunnan ajatukseni tähän päivään ! =)

*Mietteliäs*
*Mietteliäs*