Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.

Harjoittelupaikka selvillä !  1

Oijoi siellähän alkaa tuntua ja tuoksua jo aika kesäiseltä.. =) Sain sen harjoittelupaikan mitä kaipasinkin ja aloitan hommat kesäkuussa ! Toivottavasti tuo ajaa asiansa ja selvittää itselleni vähän tulevaisuudensuunnitelmia ja visioita paremmin.. vastaanottokin oli varsin hauska, että sähän oot ollut täällä "riesana" melkein asumiseen asti joskus nuorena ja nyt sitten töihin oisit tulossa vai ? =D

Kaunista..
Kaunista..

Yksi uusi suunta ammattia ajatellen.  1

En löytänyt vielä itselleni nuorena laman aikoihin paikkaani tässä yhteiskunnassa, joten on kestänyt aika kauan löytää se juttu mitä sitä alkaisi "isona" lopulta oikein tekemään !? Suuntaa on vaihdettu jo monet kerrat.. Nyt on jo jonkin aikaa ollut 2 varteenotettavaa alavaihtoehtoa, toisesta olisi koulutus mutta vähän työkokemusta. Toisesta taas olisi työkokemusta ja selvästi todettua sopivuutta alalle, muttei koulutusta.

Tuuletin ja laajensin pienen avun kera ajatusmaailmaani siitä mitä todella haluaisin tehdä tai ainakin mikä voisi kiinnostaa !? No tänään innostuin sitten yhdestä vaihtoehdosta jota voisi ensin kokeilla harjoittelun kautta kunhan vain ensin varmistan paikan ja jos tämänsuuntainen ala alkaa kiinnostamaan, voisin vaikkapa kouluttautuakin. Motivaatio on todellakin oltava mulla kohdallaan, koska joskus jätän liian helposti asioita kesken, enkä ole erityisen innokas keskittymään opintoihin ilman selkeää motivaatiota. Ja kyllä todellakin, ainakin alkuinnostus tästä uudesta suunnasta tuntuu olevan kunnossa ! Kunhan pääsee ensin kattomaan mitä tämä sinänsä jo kiinnostava ala on työnä niin sittenhän se näkee jo huomattavasti paremmin että oisko tästä kenties siksi mun jutuksi !? =)

Mutta koska homma on vielä näin aluillaan niin siksipä jätän koko alan mainitsemisenkin ainakin toistaiseksi salaperäisyyden viitan tai verhon taakse =D Mutta muutakin ilon aiheita oli tänään tarjolla kun oli myös hienon kesäinen ilma ja siitä innostuneena hoidin myös kuntopuoltani niin omaan tyyliin tyypillisellä kovatahtisella parin tunnin piristävällä lenkillä. Jos se kesäkin jo sieltä pikkuhiljaa meille saapuisi ? Oiskohan se tänä vuonna vaihteeksi taas ajoissa kun aivan viime vuosina se kunnon kesä on alkanut yleensä aina hieman totuttua myöhemmin verrattuna entiseen venyen puolestaan taas enemmän kohti syksyä !?

Ennustatko mulle kädestä ? Part one..
Ennustatko mulle kädestä ? Part one..

Erilaisia happitiloja =D  1

Juu kaksi päivää meni tänä viikonloppuna sitten viihteen merkeissä.. =) Toisena päivänäkin oli etukäteissuunnitelma mihin mennä, mutta tällä kertaa suunnitelmat ehtivät jo muuttua. Sillä a)Nukuin edellisiä kännejä vielä pitkälle kohti iltapäivaa.. & b)Ehti tulla muuta hässäkkää pian herättyäni & c)Piti myös ehtiä veikkaamaan sekä sivusilmällä seuraamaan F.A.Cupin finaalia. Niin tarjolla olisi ollut peräti 7 bändin verran Ääneseutulaisia bändejä-tapahtuma. Jätin sitten kokonaan menemättä kun ei ois kun ehkä hädin tuskin pari vikaa bändiä enää ehtinyt näkemään & illan vikan ilmeisesti pääesiintyjäkin olin jo aikaisemminkin kerta nähnyt.

No joka tapauksessa sitä tuli lähdettyä vielä ravintolaan kun pohjiakin tuli siinä samalla illan muun toiminnan yhteydessä otettua. Tällä kertaa törmäsin siten virolaisiin joista sainkin sitten uusia kamuja. Se olikin varsin huvittavaa keskustella kun ymmärsi kyllä hyvin pitkälti puheen mut välillä tuli sitten aina sanoja johon että "TÄH" !? =D Noh muutama vironkielinen sanakin jäi sitten mieleen, heh !

Tänään olikin varsin kesäinen ilma jo osaksi kesän tuoksuineenkin jota tosin hieman viilensi kova tuuli. Vaikea juuri nyt valita sopivasti vaatetta päälle tonne ulos. Mielummin vähän reippaammin ettei ainakaan vilustu, toimiipi näillä keleillä periaatteenani. Noh joo pitihän sitä vielä erikseen tänään illalla lenkilläkin käydä pienellä happihyppelyllä kahden päivän itsensä saastuttamisen jälkeen.

Ennustatko mun kädestäni ? Part two..
Ennustatko mun kädestäni ? Part two..

Lomakouherossa !  1

Tulipa eilen käytyä katsomassa että millainen paikka se Lomakouhero oikein on Karstulassa. Yllätys yllätys tuli oltua sielläpäin liikenteessä kun kerta erotiikkaakin oli vähän tarjolla =D Se oli uusi juttukin kuulemma tuossa paikassa noin esityksenä.. Aika vähän oli porukkaa kylläkin kuten yleensäkin perjantaisin. Lauantai on se vilkkaampi päivä kuulemma. Mut ihan viihtyisältä paikaltahan tuo vaikutti kuitenkin !

Taidan jatkaa rauhassa vaan letin kasvatusta kun kerran sain tytöiltä tai sanotaan et yheltä tytöltä hyvää palautetta siitä =D Hui mikä meininki sielhän tytöt tulee eteen noin vaan pokkana iskemään ! =O Eikä ollut yllätys et kyseessä oli pohjanmaalainen tyttö.. =P Kuullut että toi paikka on joskus melko estotonkin ollut.. Mut ihan kiva ilta oli sopivassa maistissa, uudessa ympäristössä tutustuen vähän uusiin ihmisiinkin =)


Back to basics !  1

Joo muutin vähän treeniohjelmaani. Lopetin tämän jo vuosia kestäneen rutiininomaisen treenaamisen jossa keho oli jaettu useaan osaan. Näin aina kun ei huvittanut treenata niin saman kehonosan treenaaminen uudestaan pitkittyi turhaan eikä kehitystä kovin paljoa ehtinyt varmaankaan tapahtua ainakaan optimaaliseen kehitykseen verrattuna. No nyt lopetin tämän pelleilyn ja siirryin takaisin enemmän treenityyliin jolla joskus alotinkin. Aloitin muuten treenini "Bodaa Arnoldin kanssa"-opuksen innoittamana jossa aloittelijan ohjelmassa koko keho treenattiin kerralla läpi n.3 kertaa viikossa.

Nyt jaan kehon vain kahteen tai kolmeen osaan ja 5-6 päivää näin alkuunsa pistetään tavoitteeksi samojen kehonosien uudelleentreenaamiseen. Pahimmillaan joku kehonosa mitä ei niin huvittanut treenata saattoi aikaisemmin venyä välillä jopa kuukauden taukoon. Mut nyt on varsin innostunut olo ja mielekästä pitkästä aikaa vähän panostaa ja kattoa miten treenata ! =)

Niin yes olipas taas hieno vedonlyöntipäivä eilen ! =) Peli toisensa jälkeen napsahti hyvin kohdalleen.. tässä onkin 2 päivää nyt menoa joten ihan kivakin että extrarahaa tuli =) Ja kesärientoihinkin pitäisi jo vähän yrittää säästellä.. Veikkaus on näköjään joutunut jo alkaa mamoileen painamalla paniikkinappulaa kun eivät uskaltaneet nyt viikonlopulle avata lainkaan Italian Serie A:n pelejä eivätkä Veikkausliigan maalimääräveikkauksia tai hetkinen tossa taitaakin olla painovirhepaholainen kun on alle 2,5 & yli 5,5 maalia =D Saas nähdä tuleeko noi oikein sitten edes listan loppuun ? Mut hyviä viikonloppuja tänne ! =)

Torso.
Torso.




Eilen tv, tänään siivoilua, hävitystä & musiikkia!  1

Eilen tuli katsottua harvinaisen paljon tv:tä. Pohjolan futistilastot joutivat vielä Rocky-leffankin jälkeen paitsioon sillä pitkästä aikaa katoin vähän tarkemmin tv:n ohjelmatarjontaa eri kanavilta. No "Hitchcock esittää" sarjassa olikin varsin ovela juoni. Sitten huomasin että sub tv:ltä tulisi toi "Äijät" uusintana. Tähän ohjelmaan en ollutkaan vielä tutustunut, no mutta nytpä tuli sekin tsekattua ! Ja vielä päälle vähän Stand-Up komiikkaa eli varsin mielenkiintoinen paketti siis yhteensä ! Näin yllättävästi ilman tuttuja polkuja tv:n katsominen olikin yllättävän virkistävää =)

Tämä ilta menee hyvin pitkälti pienen siivouksen ja vanhojen risaisten vaatteiden hävityksen parissa. Samalla tulee myös kunneltua yksi lainaerä musiikkia jonka ajattelin huomenna palauttaa takaisin omistajalleen.

Kuulin äsken todella iloisen uutisen ! =) Siitä ehkä joskus myöhemmin, mutta toi antoi kyllä paljon virtaa jo tällekin illalle vaikkei se minua edes niin suoranaisesti koskekaan vaikka koskee kuitenkin ! =)

Voi rähmä..
Voi rähmä..