Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

Golfin U.S. Open  1

Tulipa eilen seurattua pitkästä aikaa golfia ! Piti keksiä jotain vastinetta edes sille kun en ollut Provinssirockissa =P Vuosien varrella kun olen aina ollut intohimoinen urheilun seuraaja kun sitä itekin tykkään harrastaa niin jää kaikista lajeista tälläisiä aika dominoivia nimiä mieleen kuten golfista : Nick Faldo, Iam Woosnam, Greg Norman, Ballesteros joku Espanjalainen & tää Fred Couples taitaa olla jo näitä nykyisempiä. Tiger Woods hallinnut nyt aivan viime vuodet sitten näitä viheriöitä. Sinänsä aika erikoista kun nuo tummahipiäiset loistavat muuten aika hyvin poissaolollaan golfista =D

Ite oon ollut golfia kokeilemassa peräti kokonaisen yhden kerran Laukaan Peurungassa =D Et petrattavaa varmaan vielä löytyis ! =P Minigolf tosin tuli jo junnuna tutuksi kun n.100metrin päässä kotoa oli minigolfrata jota aika usein tuli pelattua ja oli mulla joskus tulos ranking-listallakin muistaakseni alle 12-vuotiaiden sarjassa ! =D

Reipasta menoa urheilemaan.. =p
Reipasta menoa urheilemaan.. =p

Mese kesäisin, esteratsastus & Rops =D  1

Mesettely ei näin kesäisin oikein nappaa ! Mitenköhän kauan mä oon ollut tietoinen tälläisestä yhteydenpidosta ja harrastanut sitten tätä ? Ootas oiskohan vasta about 1,5-2 vuotta ? Ihan hyvä kommunikointivälinehän tuo, mutta taitaa honeymoon olla jo ohi ja kesällä moinen koneen kanssa seurustelu liian kanssa on mielestäni kyllä syntiä ! =D Mutta talvisin etenkin sitä tulee käytettyä joskus iltaisin suht paljonkin !

Kattelin tossa tänään päivemmällä itselleni hieman harvinaisempaa urheilulajia eli ratsastusta, esteratsastusta. No kyllähän nyt Toni-Ponin nimensä mukaisesti ja vaatimana piti siihen vähän paremmin tutustuakin =D Juuri nyt on iloista kerrottavaa kun päivän ensimmäinen veikkaamani kohde napsahti kohdalleen Ropsin ottaessa loppukirin ja voittamalla viime hetken maalilla TPV:n vieraissa 2-1 =)

Sextreme-lajeja.. =D osa IV
Sextreme-lajeja.. =D osa IV

Uimakoulua,vedonlyöntiä,uusia siduja&Provinssista!  1

Noniin olihan se ihan mielenkiintoinen kokemus olla pari viikkoa kuutisen tuntia päivässä altaassa uimahallissa kun olin mukana uimakoulujen pitämisessä ! =D Saas nähdä tuleeko vierotusoireita tuosta vesielementistä ? =P

Eilen oli hieno päivä vedonlyönnillisesti ! =) Kiitos vaan Fc Hongalle sekä Ljungskilelle osumista ! Kävinkin sitten äsken harvinaisen isoilla ruokaostoksilla. Meni 50 euroa pelkkään ruokaan, se on aika paljon näin yksineläjän taloutta tai ruuan tarpeen määrää ajatellen. No ostin mä myös noita uusia ruotsalaisia rekoderlig-siidereitäkin 4 kipaletta. Saas nähdä ovatko niin herkullisia kuin mainostavat !?

Tuntuu hieman oudolta olla nyt kotona näin Provinssirockin aikaan kun siitä on jo pieni perinnekin muodostunut. Mut eipä sinänsä harmita kun tän kerran artistit eivät ole aivan niin innostavia kuin yleensä eli ei aivan suosikkeja löydy juuri yhtään. Kelitkin vaikuttavat harvinaisen huonoilta juuri nyt, mut toivottavasti aurinko paistaa tänkin vuoden kävijöille !? =)

Kuka tietää mistä ?
Kuka tietää mistä ?

80 & 8 metriin kannustettiin..  1

..kun Äänekoskella järjestettiin yhdeksännet Galerie Games-yleisurheilukilpailut ! Kisoja tähditti pituushyppääjä Tommi Evilä, muutama muukin tunnettu urheilija oli kisassa mukana kuten Korpela & Pöyry naisten moukarissa, Sorsa naisten kolmiloikassa, Ranta naisten 400 metrin aitajuoksussa, Vannas miesten 5000 metrillä sekä Koski-Vähälä, Toivonen & Mannio miesten keihäässä.

No lähellä nuo "maagiset" rajat ainakin olivat kun Evilä ponkaisi ekalla hypyllään jo 798. Valitettavasti sade pilasi kisan lopun eikä Evilä tainnut hypätä kuin kolme kertaa. Koski-Vähälä joka aiemminkin on menestynyt Äänekoskella voitti keihään tuloksella 79,69m. Enkat jotka ovat muistaakseni 84+risat on hän heittänyt juuri Äänekoskella, joten taitaa olla aika suosikkipaikka kisailla täällä !? Miesten 5000m oli etenkin jännittävä kilpailu seurata loppukiritaisteluineen.

Satuimpas olemaan oikea-aikainen kuvaaja.. =D
Satuimpas olemaan oikea-aikainen kuvaaja.. =D

Tytöt & pojat.  4

Tytöissä ja pojissa on aika lailla eroa lapsena. Pojat ovat "aina pahan teossa" ja keksimässä kepposia uhmaten usein kieltoja ja tekemässä kaikkea uhkarohkeaa. Toki osa pojista on hyväkäytöksisiä ja rauhallisia, mutta yliaktiivisia vilperttejä kyllä riittää ! =D

Tytöt taas ovat paljon asiallisempia, tottelevat auktoriteettia yleensä varsin kiitettävästi eivätkä aiheuta juurikaan yleistä kaaosta. Mitä nyt välillä tyttöjen kommunikoidessa keskenään unohtuu auktoriteetin seuraaminen.

Jeppe Jääkarhu likes music.. =p
Jeppe Jääkarhu likes music.. =p

Edetään & tuuletellaan ! =D  1

Dodiin nyt pääsi jo vähän tutustumaan siihen varsinaiseen juttuunkin mitä varten nyt töissä olen ! Mielenkiintoistahan tuo on, omaa tietoakin löytyy paljon mutta ammattiopastuksessa oppii aina paljon uutta & eri näkökulmia ja näin oppii myös paremmin ymmärtämään mitä kaikkea toimenkuvan kokonaisuuteen voi kuulua ja mitä taitoja pitäisi hallita & mistä luonteenpiirteistä olisi esimerkiksi paljon apua.

Olen tottunut kärsimään kuin mies kaikki lämpötilojen vaihtelut eli en ole koskaan omistanut mitään ilmastointilaitteita, siis ennen tätä päivää =P Mutta tänään tosiaankin sain vähän uutta piristystä sisustukseen kun sain vanhat ilmastointilaitteet itselleni ja sitten vielä peräti kaksi heti kerralla =D Katossa roikkuu nyt toinen vispaaja eli kattolampputuuletinyhdistelmä & toinen masiina komeilee tuossa lattialla. Voi tätä nykyajan hienoutta kun ei tarvi enää edes tästä aina niin pikaisesta Suomen kesän kuumuudesta juurikaan kärsiä =D

Kyllä nyt kelpaa tuuletella.. =oP
Kyllä nyt kelpaa tuuletella.. =oP

Livedraamaa !  1

Parin kolmen viikon miettimisen jälkeen sain tänään laitettua isälleni sovitun tekstiviestin jota hän osasikin jo odottaa äitini varoituksesta. =P Tuntuu jotenkin epätodelliselta, päässä pyörii menneisyyden muistot juuri nyt isästäni mitenkäs muutenkaan kun ne ovat ne ainoat asiat mitä hänestä elävästi muistan ja tiedän. Tässä sitä kunnon tosi-tv:tä suoraan oikeasta elämästä, ei mitään näyttelyä vaan täyttä totta. Aihe on kuitenkin sen verran mullistava, että ajattelin jatkaa vielä päivän blogiani hieman kevyemmällä aiheella..

Eli olipas taas kiva mennä tänään hommiin lasten pariin. Kylhän se vaan on kiva lisä kun töissä suorastaan viihtyy =) Noihinhan ehtii jo kiintymäänkin ennenkuin koko lysti loppuu kun tuo toimenkuva ei kauaa enää kestäkään. Siispä tästä hetkestä täytyy nauttia nyt ! Huomenna pitäisi kuitenkin katsoa loppupäivästä jo hiukan tulevaa tutustumalla siihen mitä varten erityisesti hakeuduin tuonne töihin.

Tässä vielä söpö 7-luokkalainen.. =p Futishullu & tukkaakin piti jo kasvattaa, eläköön heavymetalli ! =D
Tässä vielä söpö 7-luokkalainen.. =p Futishullu & tukkaakin piti jo kasvattaa, eläköön heavymetalli ! =D

Syyttämisestä !  1

Vaihteeksi hieman vakavampaa pohdiskelua. Jokainen ihminen kun on monien asioiden tulos ja yhteensumma, niin mielestäni jatkuva turha muiden syyttely ja syyllistäminen on mielestäni väärä keino hoitaa turhautumia omaan itseensä ja ympäristöönsä joka ei johda yhtään mihinkään. Itse siitä etenkin myös kärsii varmasti kovasti eikä pääse helpolla näin elämässä eteenpäin. Tottakai vaikeatkin asiat vaativat lopulta kunnon käsittelyn, joskus hyvin pitkänkin prosessin. Mutta tarkoitushan olisi moiset painolastit käsitellä pois mielestä antaen myös anteeksi jotta voisi elää vähän kevyemmin.

Sitä monesti itsekin syyllistyy keksimään aina hyviä tekosyitä miksi asiat ovat niin ja niin, eivätkä niin kuin pitäisi. Kai se kuuluu ihmisen perusluonteeseen ja kaikillahan on niitä vaikeita asioita elämässään joita kantavat mukanaan. Mutta jos niitä kantaa ja kantaa aina vaan, pian käy taakka varsin raskaaksi ! Hyvä alku on antaa ensin itselleen ja muille anteeksi ja sen jälkeen toivottavasti taakka kevenee. Niin, vihainen saa kyllä aina olla jos on syytä, mutta yleensä senkin tarkoitus on puhdistaa ilmaa ja saada asiat taas kuntoon !

Vähän on jo vauhti hyytynyt.. =p
Vähän on jo vauhti hyytynyt.. =p

Zaragoza-Real Madrid  3

Liikunnallinen päivä saa arvoisensa päätöksen kun urheilukanava näyttää Zaragoza-Real Madrid-futismatsin. Espanjassa pelataan nyt toiseksi viimeistä kierrosta ja mestaruuskamppailu on vielä huikean jännittävää sillä Barcelona & Madrid ovat kärjessä tasapistein. Myös Sevillalla on pienet mahdollisuudet vielä mestaruuteen jota tosin kovasti epäilen. Joo tulihan tuota Espanjan liigaa myös pelattua joka antaa myös oman jännityslisän otteluiden seuraamiseen. Puoliajalla piti vaan tulla lisäämään blogien määrää =D Minkähän palkinnon mä tästä vielä joskus saan ? =D

Lenkkeily on kivaa ilman sukkia.. =P Tais ilmeisesti vähän hiertää ? =D
Lenkkeily on kivaa ilman sukkia.. =P Tais ilmeisesti vähän hiertää ? =D

Kusteluja &kuntaa.  1

Hehehee tulipas viime yönä aloiteltua paljon uusia keskusteluja tuolla keskustelujen puolella =D Mikä lie hetken pakkomielteinen pohdintasessio vaivasi silloin ? =P Ja kesä näyttäisi ulkona senkuin vain jatkuvan iloisen kirkkaalla tavalla ! Tästä päivästä tuleekin sitten liikunnallinen, jonka voisikin aloittaa vaikkapa lenkillä. Jos hieman rusketustakin jo saisi sillä en pahemmin ole itseäni tuolla vielä paahtanut.

Vähän vanhempaa..JEE JEE..  yrittää bodata kesällä 200?
Vähän vanhempaa..JEE JEE.. yrittää bodata kesällä 200?