Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Seuraava

Tämän viikon yhteenveto !  1

Ensimmäinen viikko takana hommia & hyvin on viihtynyt kun noi tenavat ovat niin innokkaita, aktiivisia ja energisia että iloista työtähän tämä on ollut =) Toinen viikko vielä edessä ja sitten muuttuu hieman työnkuva.

Eilen kävi sama juttu kun pari päivää sitten eli yritin illasta ottaa pienet nokoset, mutta tuli samantien taas sitten nukuttua aina aamuun asti ! =D Syynä oli taas edellisen yön huonompi nukkuminen ja taas jäi yksi blogimerkintä välistä, melko huolestuttava juttu siis ! =D

Oli hauska tavata tossa vanha luokkakaveri, tyttö jolla onkin jo 4 lasta. Pakko oli hetki muistella että sen luonahan niitä luokkajuhliakin oli 3:lla luokalla joissa niitä ekoja hitaitakin tuli tanssittua =D Vaikka Kiss & W.A.S.P. oli silloin ne mitkä enemmän innostivat ! =D Tuleekin nyt hieman huolehdittua hänen parista pojastaan näin työn merkeissä. =)

Kesän lapsi mä oon..
Kesän lapsi mä oon..

Yliaktiivisuutta ilmassa.. =P  1

Syy etten eilen blogannut lainkaan oli se koko stoori kerrottuna että otin ensin maanantaina torkut ja peräti 4 tuntia samantien enkä sitten saanut yöllä juuri laisinkaan nukuttua. Yllättävän pirteästi jaksoin kuitenkin tiistain olla töissä, tullessani vielä kotiinkin olin yllärin vireä ja jaksoin vielä hetken olla netissäkin esmes vaan en blogeilemassa =P Sitten tiistai-iltana ajattelin ottaa myös pienet torkut ja harrastaa sitten vähän liikuntaa, tavoitteena päästä näin sitten takaisin hyvään unirytmiin. Mutta kappas vain ennen 19:00 menin niille torkuille ja heräsinkin vasta 4:04 =D Jatkoin vielä 7:45 asti, joten reilu kellon ympäri aamuun asti tuli siis sillä torkkukerralla kuorsattua =D

No olin sitten tän päivän töissä lähes ylipirteä jo ! =D Huomaa myös että kun muutenkin jo välillä ylikierroksilla kulkevan kaverin ja vahvan urheiluvietin omaavalla tyypillä on astrologikuvio mars yhtymä mars päällänsä niin onpa liikkuminen ja levottomuus luontevasti ja luonnollisesti huipussaan ! No kun tulin töistä, ajattelin käyttää hyväkseni tätä hyvin nukuttua yötä ja pirteyttä treenaamalla kunnon parin tunnin treenit näin poikkeuksellisena stimulaationa ! =D Ja gutaa teki !

Hyvä Suomi, Belgia kaatui ja toivo säilyi ! =) Ja sain kiinni Suomen kahden maalin voiton kertoimella 5,80 & jännitystä riittää jälleen vetorintamalla. Samalla Puola meni myös kokemaan sen ylläritappion kuten jo Suomi & Serbia jo aiemmin häviten puolestaan Armenialle, YES ! =) Kokeilin myös veikata Anaheim-Ottawa pelin avausmaalintekijää ja siihen ristiä eli ei lainkaan maalia kertoimella 44,00 ! =D Onhan se suht epätodennäköinen, mut osuessaan melkoinen kultakimpale.. nyhjäshän ne jo kerran 1-0 pelin jossa ratkaisumaalikin tuli vasta vähän ennen varsinaisen peliajan loppua.. muutamaa ristiäkin tuli taas viljeltyä sekä muutamaa komeaa vieraskerrointa ! Jännityksellä odotellaan kaikkien pelien lopputuloksia siis..

Sitten piti käydä vielä juhlimassa tämän päivän synttärisankaria, mutta sentään kerkesin edes tälle päivälle jo bloginkin tehdä ! =P By the way, tais toi unirytmi nyt kerralla kunnolla mennä taas paikoilleen edellisen yön johdosta.. =P

Overactive.
Overactive.

Uusi aloitus !  1

Noniin eka työpäivä takana uudessa työpaikassa joka kylläkin on vain harjoittelupaikka mutta eiköhän tästä hyötyäkin ole omia suunnitelmia ajatellen !? Pari eka viikkoa menee enimmäkseen hieman vierestä varsinaisesta tarkoituksesta, mutta ohjausta tuokin tai ainakin sen seuraamista ja avustamista. Ilmapiiri vaikuttaa varsin hyvältä, itse saa kuitenkin olla aktiivinen että tämä koko jakso ajaa tarkoituksensa, mutta ainakin ala on kiintoisa ja motivoiva =)

Meni vähän tämä ilta plörinäksi suunnitellusta kun vielä unirytmi hakusessa ja tossa äsken vasta heräsin "päikkäreiltä" =D Noh, jos huomenna menisi jo paremmin !? =D


Kesä !  1

Aijai mikä ilma ulkona, sielhän on kuin kesällä.. mut siellähän onkin kesä =P Niin nyt on sitten kaupatkin auki sunnuntaisin, joten pitikin käydä hakemassa vähän jääkaappiin täydennystä =D

Tän viikon vedot ovat menneet varsin mainiosti, tähän mennessä joka päivän osalta panokset ovat olleet pienemmät kuin voitot.. =) Saas nähdä vieläkö tämä sunnuntai jatkaa samaan malliin & kruunaa koko viikon !? =) Tämän päivän panokset olivat 18 euroa. Let's see !?

Kuinka tämä on mahdollista ?
Kuinka tämä on mahdollista ?

Jalkapalloilun varjopuolia =/  1

Jalkapallofaneja kuoli Sambiassa

Ainakin 12 jalkapallofania on kuollut ottelun jälkeisessä väentungoksessa Sambiassa eteläisessä Afrikassa.

Uhrit tallautuivat kuoliaaksi jalkapallostadionin porteilla fanien rynniessä pois Sambian ja Kongon välisestä maaottelusta.

Sambian poliisin mukaan kuolleista yhdeksän oli miestä ja kolme naista, kaikki uhrit olivat Sambian kannattajia. Lisäksi ainakin 20 ihmistä loukkaantui tungoksessa.

Faneilla oli kiire poistua, koska ottelu oli alkanut tunnin myöhässä.

Sambia päihitti Kongon 3-0 Chililabombwen kaupungissa Sambian pohjoisosassa pelatussa jalkapallomaaottelussa.

Sekä toinen murheellinen uutinen :

Ruotsi voitti keskeytyksen jälkeen Tanskan

Tanskassa pelatussa jalkapallon EM-karsintaottelun viimeisellä minuutilla katsoja hyökkäsi kentälle erotuomarin kimppuun. Tuomari oli tuominnut välikohtausta ennen Ruotsille rangaistuspotkun.

Veikkaus palauttaa ottelun tulos- ja pitkävetokohteita pelanneille panokset takaisin. Kertoimeksi on määrätty 1,00. Myös Päivän trio 2 pelanneet saavat rahansa takaisin.
Tanskan ja Ruotsin välinen jalkapalloilun EM-karsintaottelu Kööpenhaminassa keskeytettiin pelin loppuhetkillä kentällä sattuneen välikohtauksen vuoksi. Ruotsi tuomittiin lopulta ottelun voittajaksi kentälle rynnänneen katsojan riehumisen takia.

Katsojan mitta täyttyi ottelun viimeisillä minuuteilla 3-3-tilanteessa, kun ottelun saksalainen päätuomari Herbert Fandel oli tuominnut Ruotsille rangaistuspotkun. Ennen kuin ruotsalaispelaajat ehtivät päättää rankkarin ampujasta, kentälle juossut katsoja kävi käsiksi Fandeliin, joka saman tien keskeytti ottelun. Ottelun tuomaristo päätti pikaisesti, että Ruotsi julistetaan voittajaksi maalein 3-0.

Erotuomari Fandel näytti 90. minuutilla punaista korttia Christian Poulsenille, joka oli tönäissyt Markus Rosenbergiä kyynärpäällä vatsaan. Tästä rikkeestä Ruotsille tuomittiin myös rankkari.

Vähän tapahtuman jälkeen yksi katsoja hyppäsi mainoskylttien yli ja syöksyi kentälle ja yritti lyödä tuomaria. Tanskalaispelaaja ehti kuitenkin väliin, joten lyönti jäi vain yritykseksi.

Ruotsi julistettiin voittajaksi 3-0

Välikohtauksen jälkeen tuomarikolmikko poistui kentältä omiin tiloihinsa. Pian joukkueiden kapteenit kutsuttiin tuomareiden luokse neuvonpitoon. Tanskan joukkueen tiedottajan mukaan saksalaistuomari päätti keskeyttää ottelun tuomariston ja pelaajien turvallisuuden takaamiseksi.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa tutkii vielä tuomariston päätöksen oikeudenmukaisuuden saatuaan erotuomariraportin tapahtuneesta. Vasta Uefan käsittelyn jälkeen 3-0 lopputulos on virallinen, jos liitto katsoo, että tuomari on päätöksessään menetellyt oikein.

Itse ottelussa Ruotsi oli hyvää vauhtia matkalla voittoon, kun Johan Elmander kahdella ja Petter Hansson yhdellä maalilla veivät vierailijan ennen taukoa 3-0-johtoon. Tanska nousi toisella puoliajalla tasoihin Sami Hyypiän Liverpool-seurakaverin Daniel Aggerin sekä Jon Dahl Tomassonin ja Leon Andreasenin maaleilla.

Kaupungilla levotonta

Väriä oli jo ennen loppuminuuttien välikohtaustakin. Kööpenhaminaan oli tullut naapurimaasta 30 000 Ruotsin kannattajaa, jotka jo ennen ottelua työllistivät käyttäytymisellään poliisia, joka joutui puuttumaan moniin tappelun nujakoihin.

Monet ruotsalaisturistit olivat matkustaneet Kööpenhaminaan ilman pääsylippua otteluun.

*Mietteliäs*
*Mietteliäs*

Tsemppiä Suomi !  1

Eilen meitä jalkapallohulluja hemmoteltiin Englanti-Brasilia matsilla, kylläpä oli Wembleyn viheriö aika mukavannäköinen alusta pelata.. hieman haiskahti kyllä sovitulta tasurilta, mutta mullehan se sopi kun sitä merkkiä itekin veikkasin =D

Tänään olisi tarjolla liuta EM-karsintapelejä ja muutama harjoituspelikin. Vakionkin voisi käydä kohta tekemässä ! Muutaman x:n sieltä poimin : Suomi-Serbia, Ranska-Ukraina & Sveitsi-Argentiina ovat varsin tasapeliherkkiä matseja mielestäni. Jo historia ja pelitapa sen osoittaa monien noiden joukkueiden kohdalta. Serbiaa, Ukrainaa & Sveitsiä on aika hankala voittaa ! Niin siis näitä meinasin käyttää vähän muutenkin kuin minään varmoina risteinä vakioon..

Joo saas nähdä miten Suomi pärjää ilman Littiä ? Suomelta ei nyt taas niin hirveästi odoteta, joten aika otollinen lähtökohta hyvään tulokseen ! =) Hyvä Suomi, yllätä taas kaikki asiantuntijat ja muut kovalla taisteluhengellä !!!

Vaatteet päällä & on muuten Owenin nro. 10-paita toi..
Vaatteet päällä & on muuten Owenin nro. 10-paita toi..

Hyvää Kesää vaan kaikille ! =)  1

Niin se ois nyt sitten virallisesti kesä.. =) Ja mullakin työt alkais =D No mut kesärientoihin on jo vapaata varattu.. Aurinko on jo ihan kivasti paistellut, mutta viileähkö ilma silti vielä odotuttaa aivan kesähelteitä.. niitä odotellessa siis ! =)

Niin tiiättekö mikä ois nyt oikein kunnon extremeä ? No tietysti pubeissa ja kuppiloissa polttaminen ! =D Kun täällä kerran näitä miittejäkin harrastetaan, niin siinäpäs teille vasta idea eli tupakkamiitti pubissa x) Se ois vasta aika extremeä isojen portsareiden edessä.. =D

Ihkua.. =)
Ihkua.. =)

Seuraava