Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Seuraava

Yritin mennä nukkumaan mutta..  1

..en saanutkaan unta. Tuli tunne jota ei ole ollutkaan pitkään aikaan. Yhtäkkiä olin todella ahdistunut & olo tuntui todella yksinäiseltä. Se on todella harvinaista sillä viihdyn myös yksin todella todella hyvin, olen hyvin kontrolloitu henkilö & tekemistä on yleensä niin paljon ettei 24 tuntiakaan meinaa aina riittää enkä ole muutenkaan tottunut niin jatkuvaan läheisyyteen. Oli ihan pakko nousta ylös & ajattelin pikaterapiaksi Cityilyä jonkin aikaa vaikka kuvagallerian puolelta josta olenkin juuri äskettäin saanut pari uutta City-kamua. En tiedä onko tän päivän treenillä osasyyllisyyttä asiaan ? Sain tehtyä hyvän jalkatreenin ja olen tyytyväinen kun lihakset alkavat taas pikkuhiljaa tottumaan treeneihin tauon jälkeen =) Mutta nyt sinne kuvagallerian kimppuun jos se vaikka auttais ja olisi hyvää unilääkettä !? =D


Huomenta !  1

Se on todella harvinaista että mut yllätetään täällä tähän aikaan kirjoittelemasta, mutta nyt tuntui vaan siltä et tehääs blogi tähän väliin kun eilinenkin jäi väliin. Menin toissayönä varsin ajoissa nugguun mutta heräsin jo aamuyöstä 4 aikoihin, tiesin säpsähtäessäni hereille heti että enää en saa nukuttua, joten aloin puuhailemaan normaaleja asioita. Olin sitten todellakin valveilla varsin pitkään päivästä kunnes sammuin ja nukuin kahteen eri otteeseen koko loppuillan. Nyt sitten en viime yönä pahemmin nukkunut kun ei enää saanut unta. Hölmöä saada näin unirytmi sekaisin. Noh ajattelin hoitaa tässä päivän asiat kuitenkin kuntoon ennenkuin seuraavan kerran meen nukkumaan päikkäreitä ja sen jälkeen ottamaan taas normaalirytmin.

Viime vuoden lopulla kuoli 2 sukulaista, varsin luonnollisia ne kuolemat kuitenkin olivat kun sen verran vanhoista ihmisistä oli kyse. Tänään pääsee toinenkin sitten haudan lepoon.

Tästä voisi kohta lähteäkin jo lenkille kun toi masu pääsi vähän jouluherkuista turpoamaan.. sitten pitäisi ainakin käydä vielä kirjastossa, kaupassa & tehdä päivän veikkaukset, sitten voisikin olla vihdoin niiden päiväunien paikka.


Jokerit-Saipa, HV-71-Modo & lätkävakio.  1

Olen jo jonkin aikaa ehtinyt ihmetellä miksi veikkaus hylkii tätä otteluparia eikä ota sitä lainkaan listoilleen ?

Joo tottakai piti lätkävakio taas tehdä & päivän panostukseni taas pitkävetoon on otteluun HV-71-Modo 2 kovalla 4,10 kertoimella veikkaukselle. HV-71 on kivikova kotijoukkue, mutta vähän aikaa sitten tuli kauden eka kotitappio & lätkässä ei juuri pääsarjatasolla sellaisia kausia kellekään tule etteikö niitä kotitappioitakin parhaillekin muutamaa tulisi. Modo on viime kauden yllätysmestari & pärjännyt aina varsin tasapäisesti HV-71:stä vastaan, myös vieraissa. Kerroin aivan liian hyvä siis että voisi olla pelaamatta tuota kohdetta. Kauden keskinäiset HV-71:lle 2-0, joten revanssin paikka siis eikä tasoeroakaan paljoa ole. On hyvin mahdollista että HV-71:llä putki(putkia aina tulee)jatkuu ja tulee kauden toinen perättäinen kotitappio.



Digiboksi hallitsi vuoden vaihtumista !  1

Perinteisesti vuoden vaihtuminen on ollut usein mulle seikkailujen aikaa, sitä parempi mitä enemmän yksin on ollut kun on lähtenyt matkaan ja päätynyt mitä yllättävämpiin paikkoihin. Jossain vaiheessa oli buumi että tykkäsin lähteä muutamana vuotena eri paikkakunnille viettämään sitä. Myös kotikaupungissa on jokunen melko yllättäväkin uusi vuosi ollut. Viime vuosikin oli yllättävä ja hauska päätyessäni tutun tytön viereen yöksi =)

Tänä vuonna hitailin liikaa lähdössä joten kun tiesin etten ehdi enää ilotulitukseen ja sen kautta tapaamaan ihmisiä niin jätin kemut väliin enkä enää baariinkaan viitsinyt lähteä katsomaan meininkiä.

Sen sijaan innostuin pienessä sievässä virittelemään joululahjaksi saamaani digiboksia. Piti jo joulupäivänä laittaa se kuntoon, mutta luin sen verran tarkkaan ja yksityiskohtaisesti silloin ohjeet että väsyin ja nukahdin ennenkuin ehdin käydä koneeseen edes käsiksi. Sitten herätessä ja muutamana muuna päivänä oli muutakin mietittävää joten se jäi silloin.

Nyt kuitenkin innostuin ja sehän olikin tosi helppoa kytkentöineen sekä automaattisine kanavahakuineen. Kanavia löytyi kauhea määrä, tosin suurin määrä niitä näkymättömiä maksullisia. Tosi siistiä että YleTeema näkyy nyt, sieltä tulee paljon älyllistä ohjelmaa jota on ilo katsella. Yhden uuden vuoden teemana oli Canal + kun sellasin olin hankkinut lähellä uutta vuotta muistaakseni ja se oli silloin niin uusi asia, että vuoden vaihtuminen jäi siitä mieleen. Nyt tuli himo taas hankkia maksullisiakin kanavia ja tietysti taas se Canal + on taas mielessä etenkin jalkapallopelien takia sekä uusien ja vanhojen leffojen takia myös tottakai ! =) Lähdenkin tästä pian tutkailemaan pakettitarjouksia..

Viime yönä sitten tai lähinnä jo aamusta katsoin sitten YleTeemalta "Monty Python Hollywoodissa"-leffan. Vuonna 1982 tehtyä tasokasta huumoria jonka yllätyksellisyys eritoten vetosi minuun. Aiheena oli paljon muutakin kuin urheilua vaikka sitäkin runsaasti etenkin sitä brittijalkapalloon liittyvää.. =D Sain melko hervottomat naurukohtaukset katsoessasi filosofien futismatsia, suuntavaistottomien 100 metrin juoksua, pidätysvaivaisten marotonjuoksua, kanaksi itseään luulevien estejuoksua sekä kuurojen juoksua joka ei koskaan alkanutkaan vaikka lähettäjä herra pistoolimies kuinka yritti ! =D

Ainoa uudenvuoden lupaukseni oli siis seurata vihkon kera vuoden vedonlyöntiä tuloineen ja menoineen jotta sen vuotuinen totuus kävisi tästä lähtien aina mutisematta selväksi. Tänään kävinkin pari riviä jo laittamassa heti vuoden alkuun kun brittijalkapallo oli taas vauhdissa. Yksi rivi jäi vielä kesken, mutta hyvin lähti vuoden vedon käyntiin sillä varmistin jo tältä päivältä voitollisen tuloksen Ipswich 1, Wolves-Sheff U x tuplalla. Herätessäni tänä iltapäivänä tuli toinenkin juttu mieleen ja se on säännöllinen liikkuminen ja kunnollinen oikeisiin aikoihin nukkuminen noin niinkuin yleisesti. Vaikka Jouluna vähän tulikin painoa lisää niin sen jälkeen on päässyt taas pitkästä aikaa paremmin kiinni liikunnan ihmeelliseen maailmaan. Muutenkin vuosi vaihtui varsin kivasti uutuuksien raihkahtavissa tuulissa.. =)


Seuraava