Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Seuraava

Pallo pomppi hyvin mulle v-loppuna ! =)  1

Lauantain yksi tärkeimmistä kohteista, motivaatio-ottelu putoamista vastaan taistelevalle Zaragozalla ratkesi 94 minuutilla yliajalla kotijoukkueen tehdessä 1-0 voittomaalin kovavireistä Deportivoa vastaan Espanjan liigassa. Muita hyviä osumia lauantailta olivat Bolton 1, Auxerre 1, Lorient-Le Mans x, Caen-Rennes x. Suurin harmitus oli Lensin jäätyä vain tasuriin Monacon kanssa. Ihan ok hyvä lauantai oli.

Mutta sunnuntaina sitä vasta tulisin sitten oikein hyväkertoimisia osumia ja sitä kautta hyvät voitot ! Alkumaistia tasurilla Stoke-Leicester x 3.30, sitten motivaatiopeli putoamista vastaan taistelevalta Cagliarilta 1 2.40, Villarreal 1 1.55 varmana. Sitten alkoi hyvien kertoimien metsästys vielä illalta. Pari tasuria osui St-Etienne-Lille(oikea tasurikone, tasapelien mestari) !=D 0-0 tottakai päättyi kertoimella 3.05 sekä Hammarby-Göteborg x 3.05. Sitten hienot sinkut kiinni IFK Mariehamn 2 3.85 sekä Rops 1 peräti 4.40 kotikerroin.

Ja kaiken kruunasivat ehkä eniten satsaamani hyvät vieraskertoimet Strömsgodset-Bodö/Glimt 2 4.40 & Marseille-Bordeaux 2 3.15. Keskenään toi tupla tuotti jo hienosti ! Ja mikä upeinta ottelujen ratkaisut olivat tosi dramaattisia ! Bodö/Glimt meni jo varsin varhaisessa vaiheessa johtoon 0-1 ja pysyi aina 88minuuttiin asti johdossa kunnes Strömsgodset sai rankkarin ja tasotti. Kiroilutti hieman.. mutta kuin ihmeen kaupalla kuten lauantainakin ratkaisu saatiin 94minuutilla Bodön iskiessä ratkaisun ! =D Uskomatonta, hyvä mäihä kävi ! Strömsgodset oli viime kaudellakin tosi ailahteleva ja välillä voitti & hävisi mainiolla kertoimilla. Satsasin tuohon peliin myös siksi että perinteisesti Bodö/Glimt on ollut paha vastus Strömsgodsetille Norjassa ja kun kerroin oli vielä 4.40..

Sitten illan viimeinen huipennus tapahtui kun vielä mestaruudesta taisteleva Bordeaux kohtasi vieraissa Marseillen. Sarjajohtaja Lyon jäi lauantaina tasuriin, joten Bordeuxilla olisi voitolla mahdollisuus kaventaa tilannetta.. Huonosti alkoi, Marseille meni johtoon eka jakson ihan loppuhetkillä ! Samalla jääkiekkoa katsoen seurasin ottelun kehitystä, mutta lopetin sitten kun ottelu pysyi vaan 1-0:ssa ja peliaika alkoi käymään jo vähiin.. okei varsin hyvä sunnuntai sit ilman totakin, ajattelin. Mut sit myöhemmin tulin katsomaan lopputuloksen. Peitin salakavalasti Bordeauxin maalintekijäsarakkeen ja yllätyin et kappas sai ne sit lopussa yhden maalin.. jatkoin pihistämistä ja ei voi olla totta vielä toinenkin ! =D Eli Bordeaux teki ekan maalinsa 80.minuutilla ja uskomatonta mutta totta 90min eli täysi aika oli kellossa ratkaisumaalin tullessa. Toinen kriteeri mestaruustaiston ja motivaation lisäksi oli myös taas keskinäiset ottelut kuten edellisessäkin kohteessa. Bordeaux on hallinnut keskinäisiä kohtaamisia selkeästi !

Näin jääkiekon MM-kisojen aikana pääsee tavallaan Veikkauksellekin vetämään Sinkkuja enemmän kun on joitain ennalta niin selviä kohteita kuten tänään Suomi-Norja. Ton kohteen kanssa vedinkin kaikki parhaat eiliset kohteet joten tänään on kiva seurata tota peliä ja Suomen voittaessa käydä hakemassa vielä vähän käteistä lisää kioskilta..Kiva vetoviikonloppu siis oli kun pallo pomppi tällä kertaa niin suotuisasti mulle.. =)


Urheilullisten alkujen viikonloppu !  1

Suomi aloitti eilen MM-urakkansa jääkiekossa..
Äänekosken Huima aloitti eilen sarjakautensa futiksessa..
Minä aion aloittaa tänään tenniskauden..

Joo Suomi oli eilen vakuuttava ja varsin tehokaskin avausottelussa Saksaa vastaan. Ois kannattanut eilen vetää tulosveto sisään tosta ottelusta ! Meinaan ihan hupimielessä kysyin yheltä kamulta et mikä on päivän vihje ja paljon Suomi-Saksa päättyy ? Itekin sitten veikkasin lopputulosta suullisesti joka kappas olikin just eikä melkein juuri toi lopputulos 5-1 ! =D Harmin paikka ois pitänyt veikatakin siis.. tosin tulosvetoa en ole aikoihin enää harrastanut.

Huimakin aloitti sarjakautensa kakkosessa vieraspelillä. Loukkaantumisia pirusti ja vielä tärkeitä pelaajia sivussa. Siihen nähden maali ja 1-2 vierastappio ei kuulosta kovin pahalta. Harmi kuitenkin kun viime kausina Huimalta on totuttu aina hyvään sarjakauden alkupuoliskoon jolla on taipumusta sitten aina hyytyä loppukesästä. Noh ehkä tällä kertaa toisinpäin ?

Joo ja itse olisi tänään tarkoitus käydä kesän ensimmäiset pallorallit vetämässä tenniksessä ! Toivottavasti ei ala satamaan, on vähän sen oloista että se voi olla hyvinkin mahdollista että sade sotkee vähän peliä..


Vanhemmilta ihmisiltä oppii yleensä kaikenlaista !  1

Tuli taas eilen mieleeni kun juttelin erään entisen jalkapalloilijan kanssa kioskilla. Kun elinvuosia on jo paljon takanapäin, on yleensä myös paljon kokemuksia ja erilaista näkökulmaa elämään. Kuuntelin todella mielenkiinnolla 50 ja 60-luvun tarinoita tästä kaikkien pelien kuninkaasta, jalkapallosta. Kävivätpä Neuvostoliitossakin siihen aikaan ainakin kerran pelaamassa Äänekosken Huiman paidassa. Tässä tekstissäni on nyt sellanenkin pointti, että muistakaapa kunnioittaa vanhempia ihmisiä, heillä on paljon tieto/taitoa jaettavanaan ja taatusti paljon hauskoja tarinoita omasta nuoruudestaan. Jututtakaa ihmeessä vanhempiakin ihmisiä toisinaan, se on hauskaa ja voitte monesti yllättyä !

Jaahas ja tuossa uskollinen tenniskaverini kävikin kääntymässä ja sovittiin et tenniskausi alkaa nyt sunnuntaina, jipii ja jee ! =D Viime vuosi jäikin kokonaan väliin.. =/ Sitä ennen olikin aika säännöllistä et kesäisin muutamat kerrat vähintäänkin aina.. no niin nyt palaa rasva myös tuonkin pelin kautta ! =o)



Seuraava