Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Tänään sitten PÄÄTIN VIIMEIN ALOITTAA SEN..  1

..eli sen kesäkuntoon pääsemisen ! Ollut aiemmin tänä vuonna vähän motivaatiovaikeuksia ja olen ollut harvinaisen laiska lenkkeilyn suhteen. Enemmänkin tykännyt herkutella tv:n äärellä ja kynän kanssa myös paljon seurustellut ja samalla tullut aina napsittua jotain herkkuja.. no tänään päätin sen ekan kerran nyt sitten ihan tosissani aloittaa ! Kävin lenkillä ja sopivasti kun MM-lätkäkin loppui, on aika nyt sille oikein suotuisa.. Puntin noston suhteen ei ole ollut ongelmia ja sitä kautta kunto on ihan hyvä. Makeanhimon hillitsijäksi ajattelin ostaa kromi-lisäravinteen. Harvinaisen herkkupäällä ollut koko tämän alkuvuoden ja se näkyy vähän sitten lähinnä pötsissä ja kyljissä ylimääräisenä. Suurin ongelma siis ehkä juuri toi makeanhimo..

Mulla on jo sen verran kokemusta muutamalta aikaisemalta vuodelta tästä dieettailusta, että luulen hallitsevani sen kyllä melko hyvin. Tahdonvoimaa se eniten vaatii ! Pikkuhiljaa lisää vähän lenkkejä ja lenkin pituuksia & samalla kalorien määrää pikkuhiljaa vähennetään ja yritetään syödä pääsääntöisesti terveellisesti ! Kuitenkin herkkupäiväkin suodaan silloin tällöin milloin yhtenä päivänä saa syödä mitä tykkää, mutta muuten pitäydytään terveellisissä murkinoissa.


Päivän löytö !  1

Kävipä hyvä mäihä kun satuin kirjastossa katsomaan taas myyntiin tulleet tuotteet tai tällä kertaa ne olivat peräti ilmaisia ! "Ota tästä" siinä luki. Ajattelin että tuskin mitään ihmeellisesti tuosta enää niukasta kasasta löydän, mutta mutta löytyihän sieltä yks ihan mielenkiintoinen kirja ja mikä parasta erittäin erittäin mielenkiintoinen CD-ROM-julkaisu !

En edes tiennyt että ai kirjastossa on tälläisiäkin ollut, liekö jossain piilossa ? =D Kautta aikojen ensimmäinen CD-ROM-julkaisu suomalaisesta jalkapalloilusta. Sisältää laajan katsauksen suomalaiseen jalkapalloiluun 1800-luvun lopulta tähän päivään. 1997 näyttää olevan valmistusvuosi. Rompulta löytyvät mm.
-A-maajoukkue ja sen pelaajat kautta aikojen
-SM-sarja ja Veikkausliiga kautta aikojen
-Suomen Cup ja suomalaiset joukkueet eurocupeissa
-500 kysymystä suomalaisesta jalkapallosta
-naisjalkapalloilu Suomessa
-laajat tilastot

Tästä löydöstähän tälläinen tilastonikkari vallan innostui.. ! =D



Toni-Poni kritisoi Jone Nikulaa !  3

Kriittinen Jone Nikula sanoo : – En mä koskaan seuraa mitään urheilua. Musta on tylsää katsoa, kun muut hikoilevat.

– Oon mä joskus kattonut jonkun yhden MM-futismatsin. Jääkiekko ei kosketa mua millään tavalla, Jone selvitti.

Kriittinen Toni-Poni sanoo ja tietää että Nikula tykkää hyvin hyvin paljon konserteista ja etenkin niistä äijämäisen raskaista sellaisista kuten itsekin, mutta mutta eikös niissä muka hikoilla ja niin helvetisti ainakin kesäsäällä kun paahdetaan tuhatta ja sataa.. ?? =D


Ei tarvinut kauaa lauantaita murehtia..  1

..sillä sunnuntai kulki vedonlyönnissä taas uskomattoman hyvin ! =) Muutama todella komea osuma ja taas pari täydellistä järjestelmää ulkomaille ! Jippo 2 oli Veikkaukselle hienoin osuma, ylikerroin oli komea 5.45. Espanjasta poimin taas motivaatiopelit putoamista vastaan ja molemmat voittivat pelinsä eli Osasuna 1 & Recreativo 2 yllättävän hyvällä kertoimella Veikkauksella 2.75.

Ulkomailta poimin Italian hyviä kertoimia mitä veikkaukselle ei voinut lainkaan pelata. Lazio 2 4.33 sekä Galiari 4.75 osuivat. Harmittamaan jäi etenkin paljon panostamani Parma 2 5.00 sekä pienempi veto Catania 2 5.25 jossa Juventus tasoitti minuutti ennen loppua. Catanialla oli tuossa pelissä lähinnä pelattavaa, joten kerroin kyllä maistui.. ilmeisesti vaan jo kerran sopupeleistä tuomittu Juventus ei enää uskalla pelata kyseenalaisia tuloksia vaan ilmeisesti pelasi tosissaan Cataniaa vastaan.. Pieni harmitus oli myös etten muistanut pelata Barcaa vastaan kun kovakuntoinen ja hyvin vieraissa tällä kaudella pelannut Mallorca upotti Barcan 4 minuuttia yliajalla.. olisi pallo pomppinut taas hyvin veikkaajalle.. ja etenkin GRIFK:n kova kotikerroin jäi huomioimatta kun sunnuntaina kerroin vasta ilmaantui mutta en minäkään ehdi kaikkea kerralla aina huomioimaan.

Ja kun Englannin liiga ratkesi eilen, sain sieltäkin poimittua upea kohteen, tasurin West Ham-Aston Villa x. Historian aikana Aston Villa on tosi harvoin, vain 6 kertaa pystynyt kellistämään West Hamin vieraissa ja nämä joukkueet ovat niitä ihan perinteisempiä liigajyriä joilla kohtaamisiakin on jo ollut paljon. Tasureita nämä taas ovat pelanneet viime vuosina tuhottomasti, Aston Villalla oli enemmän pelattavaa, mutta eikö West Ham onnekseni tietenkin tasoittanut lopussa kahteen kahteen.. =)
Se täydellinen järjestelmärivi ulkomaille meni muuten näin > West Ham-Aston Villa x-Osasuna 1-Recreativo 2&Jippo 2 aijai teki gutaa..

Hieno tulos tuli jo sunnuntailta, muutama maanantainen peli ratkaisee lopullisen saldon. Ainoa mikä jäi vähän harmittamaan oli Parma, mutta tänään jos osuu muutama hyväkertoiminen kohde niin sekään ei tunnu enää missään..


Ostin taas uudet kynsileikkurit ! =D  1

Niin aivan ensimmäiseksi Hyvää Äitienpäivää vaan kaikille pikkumussukoiden omistajille ! =)

Niin kävin perjantaina taas ostamassa uudet kynsileikkurit kun ne edelliset tosiaan hajosivat kesken toisen leikkuukerran.. nyt ostin ainakin sen verran järeät että luulisi että nuo nyt kestäisivät jo jonkin aikaa !? Ei tarvitse edes kovin paljoa puristaa että kynsi irtoaa & terä on sivussa eikä siinä päässä kuten yleensä olen tottunut. Testattu on jo ja olen jöröjukasta nyt tosi kaukana.. =D Pikemminkin sormien kynsistä osa tuli jo liiankin lyhyiksi joten puuhatessa jotain pikkunäppärää, aina välillä vähän tuntuu..

Eilisestä vedonlyönnistä muuten.. meni aika huonosti, oli jo aikakin. Se Ranskan liigan toka vika kierros meni kyllä aika poskelleen ! Ehkä hyväkin tähän väliin huonompi päivä ja tänään jatkuu taas paremmin !? Ainakin puoliajalla Italian liigassa ihan lupaavat tilanteet vielä. Lazio johtaa vieraissa jo kahdella maalilla ja päivän haku Parma, lähes pakkovoiton edessä vieraissa johti jo 1-0, nyt tilanne 1-1 mutta toinen puoliaika vielä aikaa mennä uudestaan johtoon.. ja pari muutakin pienempää kakkoshakua oli siitä liigasta ja illalla sitten odotetaan mitä tapahtuu Espanjassa ja Suomessa futiksessa. Niin eikä tietenkään unohdeta jännittää miten käy Suomen ekassa tosi tosi kovassa pelissä USAA vastaan !? Tsemiä Suomi !

Joo ja illasta vielä Äitienpäivää Äidin luo tietysti juhlistamaan ! Vaikka itse sanonkin niin hauskan hienot lahjatkin ostin ! =D Vaikka ei se materiaali niin tärkeää vaan halaus ja yhdessäolo.. =)


Voittoputki senkun jatkuu wautsi wau !  1

Torstaina jatkettiin siitä mihin viime kerralla jäätiin eli kotimaisen Veikkausliigan ottelut osuivat varsin komeasti jälleen ! Mypa 1, Mypa-1 1, VPS-HJK x olivat hienoja osumia joista hyödyin sekä veikkaukselle että ulkomaille pelaten huomattavasti. Myös kokeilun arvoinen pienempi veto Tampere U-TPS x osui. Torstaina tein sinkkuosumien lisäksi ulkomaille pari täydellistä järjestelmävetoa jotka olivat >

Mypa1-VPS-HJK x-Kanada-Norja1(huh huh jännäksi meni)-St.Patricks-UCDx
Mypa-1 1-VPS-HJKx-Kanada-Norja1-St.Patricks-UCDx

Pientä jälkianalyysiä : Perinteisesti kotivahvan Mypan oli aika avata maali ja pistesaldo 2 ekan huonon ottelun jälkeen & hyvin aloittanut Jaro oli jo perinteisestikin juuri sopiva vastustaja siihen ja ketsuppipullo ilmiöhän siitä tulikin ja maalihanat aukesivat..

HJK aloitti kahdella voitolla, tilastotasurin paikka siis.. ja kun VPS ei viime kautenakaan juuri kotonaan hävinnyt, mutta pelasi 7 kertaa siellä muistaakseni tasan, niin tähän paikkaan tuo risti maistui oikein hyvin..

Kanada-Norjan piti olla pomminvarma peli järjestelmään, mut yllättävän tiukaksipa menikin.. no onneksi yksilöratkaisu nähtiin muutama minuutti ennen loppua. Pirullinen joukkue tuo Norja meinaa olla näköjään..

Irlannin sarjaa, ainoa noista peleistä perjantaina pelattu matsi osui myös komeasti. Nämä joukkueet pelaavat keskenään ihan tuhottoman paljon tasureita & 0-0 se tulos oli totesin iloisasti aamuyöstä saavuttuani baarista kotiin. Yli 4 tasurikerroin oli mainio ulkomaille, myös sinkkuna. En antanut sarjataulukon hämätä vaikka St.Patricks johtaakin ja UCD vissiin toiseksi viimeisenä. Taas kerran siitäkin huolimatta tiukka vääntö noilla keskenään.

Perjantailta myös toinen tilastotasuri tarttui haaviini perjantailta > Galway United-Finn Harps x. Ja vielä kokeilu ihan pienellä panoksella Shamrock Rovers-Derry City x osui myös. Ainoa mikä vähän harmitti perjantailta oli etten muistanut huomioida Venäjä-Valko-Venäjä peliä. Olen havainnut viime vuosina että oli sitten Venäjän joukkue miten tasokkaalla joukkueella tahansa mukana niin aina tulee vaikeuksia näiden ex-neuvostoliittolaisia joukkueita vastaan. Niinkuin eilenkin, aivan huikea 11.00 tasurikerroin olisi ollut esim. Centrebetillä tarjouksena. Myös Valko-Venäjän voitosta(joka oli kuitenkin suht lähellä, johti jo 2-0) tarjottiin peräti yli 20 kerrointa.

Kannattipa eilen käydä lukasemassa myös aamulehden vihjepalsta. Uskoin mitä luin ja sen perusteella tyrkkäsin Ranskalle voiton Italiaa vastaan Ranskan kovan maalivahdin Huetin voimalla & uskoin myös Pittsburghiin jota vihjasivat myös. Molemmat kohteet pelasin sinkkuina sekä vielä tuplana ja siitäkin muutama kymppi tuli. Hieno putki on kyllä päällänsä. Pitää yrittää nyt vähän rauhoitella itseään ja takoa itselle järkeä päähän ettei tämä näin voi enää kauaa jatkua.. joten malttia peleihin !

Joo ja saimpas jo tuossa päivällä hommattua äidillekin huomiset lahjat ! Eikä tarvi siitä enää stressata.


Ajoituksen mestari olin kyllä eilen..  1

Päivällä piti eilen vähän kyllä jo kiirettä joten olin vähän aikataulua jäljessä koko eilisen, mutta silti sopivasti aina paikalla missä milloinkin..

Kun kotiuduin kirjastosta ja kaupasta kesken Suomen matsia(ajatella mikä ihme etten ollut sitä silmät tapittaen katsomassa !) avasin telkkarin Suomi-Latvia 0-1 eli empä ollut paljoa missannut ajattelin.. ja kappas vaan muutaman sekunnin ehdin peliä katsoa ja Suomi iski kiekon maaliin ! Et olipas vaan aika hyvä ajoitus..

No Suomen pelin takia ja pohjiakin piti vähän juoda joten olin tapojeni mukaan tietysti myöhässä illan rock/heavykonsertista. 3 ekaa bändiä, pienemmät nimet missasin tietysti, sinänsä harmi olis ollut ihan hieno tsekata että millasta musikkia esittävät mutta ei mahda nyt enää mitään. Ehkä ens kerralla.. mutta kuitenkin Shade Empire oli just jo lavalla valmiina kun saavuin paikalle tosin ei vielä yhtään biisiä soittanut, joten sen näin ainakin kokonaan. Harmi vain että yleisökato oli melkoinen, varmaan osaksi juuri tuon Suomi-pelin takia sekä vanhemman yleisön puolesta kun ei ollut anniskeluoikeuksia..

Ja sitten taas eteenpäin.. olin juuri ehtinyt seuraavaan paikkaan ja juuri tilannut ekan lonkeron niin eikö mennyt vain hetki niin Anna Abreu bändeineen käppäilivät heti kohti lavaa esiintymään. Eli loppuillasta en sitten ainakaan missannut sekuntiakaan. Kiva ilta oli muutenkin kun joitakin vanhoja tuttujakin näki ja oli myöskin harvinaisen kaunista naisseuraa.. =)


Tuoksun puulta juuri nyt ! =D  1

Juu kun melkein 2 tuntia meni saunapuiden moottorisahauksessa tai mä enemmänkin kyllä syötin niitä vaan en sormiani enkä naulaankaan tällä kertaa astunut.. =P Nyt tää lähtee ostaan vähän juotavaa kaupasta(vaikka onkin Suomen peli menossa enkä sitä paitsi ole nytkään edes kotona) ja sitten rellestämään ! Musikkia onkin tänään paljon tarjolla, heavyllä lähtee & Anna Abreuhun päättyy. Ehkä jotain kuviakin voisi harkita vaihteeksi ottavansa.. heikun keikun ja kippis vaan ! =D


Taas kerran vedonlyönnistä & partakone hajosi !  1

Eilen tuli muutamia mahtavia osumia jotka haistoin taas kerran ! Veikkaukselle pelaamani 2 mahtavaa olivat Mainz-Aachen 2 6.35 & Leverkusen-Hertha 2 5.80. Aachenin kerrointa oli liioiteltu kun Mainzilla oli lähinnä vain panosta tuossa pelissä, mutta kun joukkueet ovat lähes samantasoisia, molemmat putosivat viime vuonna Saksan 1.Bundesliigasta kakkoseen ja tuo kerroin oli niin hurja ettei auttanut kuin kokeilla. Herthan taas aavistin että tulee parantamaan vielä vieraspelisarakettaan ja Leverkusen oli sopivan ailahteleva vastustaja. Harmi vain että en tuota tuplaa enää pelannut eilen kun oli rivejä jo odottamassa ratkaisuja noilla peleillä ! 36.83 tuplakertoimeen ei olisi paljoa tarvinut sijoittaa jotta olisi hymy ollut jo melkoisen leveä ! =D Mutta olihan noista hyötyä vähän pienempikertoimistenkin kohteiden kanssa.. =)

Ulkomaille pelatessa hyödynsin vielä parempaa Hethan kerrointa joka oli peräti 7.25 ja sitä pelasin sekä sinkkuna että voittoisaan järjestelmään myös ! Sitten toinen ulkomaille pelatuista upeista kohteista oli lätkää Ruotsi-Sveitsi & Sveitsin voitosta tarjottiin peräti 7.00 kerroin !

Aijai tänään aamulla oli myös huonoa tuuria kun partakone hajosi.. se olikin jo muutaman viikon ollut jo vähän risassa kunnossa mutta sillä on kuitenkin voinut vielä ajaa ilman että veri aina roiskuisi ajaessa.. =D Mut nyt se näyttää kyllä siltä ettei sillä voi kyllä enää ajaa laisinkaan, ainakaan turvallisesti, joten uuden ostohan se on tässä edessä ! Minkäslaista muuten suosittelisitte ?!?