Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.
Seuraava

Esimerkkiä mistä kaikesta voi lyödä NYT vetoa..  1

Valitan epäselvyyttä, yritin kopioida esimerkkinä Itävalta, kaikista muistakin joukkueista samanlaisia vetoja tarjolla !

AUSTRIA
Austria Stage of Eliminati

Pay on stage in which nominated team exits EURO 2008. Final option means the team finishes as runner up.
Austria Stage of Elimination - Stage of Elimination
Group Stage 1.12
Quarter Final 7.00
Semi Final 29.00
Final 51.00
Winner 126.00
0 Points 1 Point 2 Points 3 Points 4 Points 5 Points 6 Points 7 Points 9 Points
Austria Group Points

Pay on the number of points Austria win in Group B of EURO 2008.
Austria Group Points - Group Points - Austria
AUSTRIA 3.75 3.75 10.00 4.00 6.50 23.00 17.00 29.00 101.00
AUSTRIA
Austria Total Goal

Pay on the number of goals Austria score in EURO 2008. Normal time only. Extra time and penalty shoot outs DO NOT COUNT.
Austria Total Goals - Tournament Goals - Austria
2 Goals or Less 1.62
3 Goals or More 2.30
Voitto
Austria Top Goalscore

Pay on the Player to score the most goals in EURO 2008 for Austria. Results from official EURO 2008 website. Bets void if no goals scored or only goals are own goals. Own goals DO NOT count. All in. Quote Others.
Austria Top Goalscorer - Top Team Goal Scorer
LINZ, R (Austria) 4.00
HARNIK, M (Austria) 5.00
IVANSCHITZ, A (Austria) 6.00
HOFFER, E (Austria) 7.00
KIENAST, R (Austria) 7.00
VASTIC, I (Austria) 8.00
AUFHAUSER, R (Austria) 11.00
POGATETZ, E (Austria) 21.00



Hyvä kaappaus !  1

Kirjastossa oli tänään taas poistomyyntikirjoja paljon tarjolla.. ja kaappasin 7 kirjaa mukaani.. 6 urheilueeposta sekä 1 vitsikirjan eli jos urheilu menee liian vakavaksi on aika lukea vitsejä ! =D Jalkapallosta, pingiksestä, kuntonyrkkeilystä, bodauksesta, lätkän MM-kisahistoriasta nuo kirjat kertovat.. aika hieno löytö oli toi "Elämää suuremmat jalkapalloilijat"-kirja ja eikun lukemaan..


Alaston piilokamera(Naked & Funny)  1

Nykyään tosiaankin kannattaa vähän käännellä kanavia sillä tarjonta on melkoista, paljon tietty on roskaakin tarjolla mikä ei itseään lainkaan kiinnosta, mutta paljon myös hauskaa ja tasokastakin viihdettä, elokuvia ja dokumentteja on tarjolla eri kanavilla. Eilen kesken kaiken onneksi satuin kääntämään Jimille(jota en juurikaan ole katsellut, ainakaan vielä) jossa oli "Alaston piilokamera" menossa. Juuri sopivaa ohjelmaa näin kesälle, pikkutuhmaa, paljaita tissejä, viattomien ihmisten shokeeramista seksin tai ainakin kevyen vaatetuksen avulla eli suomeksi hauskaa.. ! =D

FST:ltä taas on tullut seurattua Tenniksen Ranskan Avoimia. Eilen oli hieno puolivälieräottelu naisilla jossa 2 venäläistä naista ottivat mittaa toisistaan mättäen palloa oikein kunnolla.. hyvä peli oli ! Ja YLE TEEMALTA monesti tulee jotain Monte Python-viihdettä esim. kuten eilen. Eli kanavatarjonta on kyllä nykyisin melkoisen laajaa ja laadukasta kun vertaa entiseen. Jos ei aina halua kärventyä ulkona ja sisälläkään ei aina netissä tai muutakaan viitsi tehdä niin telkkaria kannattaa kyllä katsoa kun vähän vain katsoo ensin joko TV-ohjelmasta tai Teksti-Tv:stä että mitä on milloinkin tarjolla milläkin kanavalla. Sitten vaan kylmää juotavaa päälle ja lokoisat oltavat ah ! Ja katsomalla ainakin hetken verran selviää outonimistenkin ohjelmien sisällöt.

Legendaarinen Kupla-sarja tulee tällä hetkellä uusintana. Valitettavasti en muista nyt heti kanavaa mutta anaway se tulee. Muistan sen musiikin lähinnä vaan ja muutaman hahmon ennestään, mutta olin sen verran pieni sillon kun se tuli että en kyllä tajunnut juuri mitään ohjelman sisällöstä silloin.. =P Eipä tainneet aivot olla vielä kehittyneet tajuamaan aikuisten kaikkia asioita.. niin ja tämän ohjelma-blogin päätteeksi vastapainoksi hiukka ulkoiluakin. Oli aivan superhieno ilma taas & innostuin lenkkeilemään pitemmin mitä oli alunperin edes tarkoitus. Toivottavasti en palanut yhtään, huomenna voidaan olla siitä sitten viisaampia.. parin tunnin lenkin tosiaan kävin tuossa paahteessa & siitä onkin nyt hyvä mieli sillä tässön rasvanpolttosessiotkin vielä meneillään kuntoilun lisäksi.. =)


EM-kisa huuma alkaa jo tuntua.. intohimo..FC Venus  1

Olen tässä viime päivinä kuluttanut paljon aikaa lukiessani ennakoita lauantaina alkaviin futiksen EM-kisoihin. Myös historiatiedosta on pitänyt ammentaa ja laittaa uudestaan mieleen lähikisojenkin tapahtumia silmälläpitäen myös jo EM-kisojen vedonlyöntiä. Mikään muu urheilutapahtuma kuin futiksen arvokisat eivät saa minua innokkaammaksi ! =D Jalkapalloon liittyy aina rutkasti intohimoa, lähes yhtä paljon kuin naiseen johon satun olemaan rakastunut, joskus ehkä enemmänkin. Tällä hetkellä en ole rakastunut kehenkään, joten sitä komeammin nuo kisat siis taatusti vievät taas kerran mukanaan.. =D

Intohimo syttyy yleensä jo lapsena aina tälläisiin juttuihin. Ekat futiksen kisat mitä seurasin tosissani katsoen lähes joka pelin, olivat Meksikon MM-kisat vuonna 1986. Ja aina kun ei tv:ssä pelattu niin sitten tietenkin olin kavereiden kanssa pelaamassa kentällä tai tietokoneella commodore 64:lla & hyvin usein jotain futispeliä.. ja kun kiskalta välillä haettiin MM-kisapurkkaa siinä oli tietysti aina muutama ajankohtainen futistähti pelikortin muodossa mukana. Niitä sitten tietysti vaihdeltiin ja kerättiin koko korttipakka täyteen.. aloin pitämään myös 80-luvun ihan lopussa Ranking-listaa meidän kentän parhaista pomputtajista; oli keskenään pomputukset, itsekseen pomputtelut jalkaterillä, polvilla ja päällä, ite alotin vielä kantapäälläkin jo pomputtelemaan.. täyttä intohimoa jalkapalloa kohtaan siis !

Tälläiset lapsuuden kesät jäävät kyllä pysyvästi mieleen kun pikkuhiljaa vanhenee.. Noina 80-luvun vuosina varmaan pelasin innokkaimmin jalkapalloa kuin koskaan. Noista lapsuus/nuoruusvuosista ammentaa väkisinkin kyllä myöhemmin elämässä juttuja. Vaikka itse en enää ole viime vuosina juurikaan pelannut, niin intohimo on säilynyt sitten kuitenkin vähintäänkin yhtä kovana sitten urheiluvedonlyönnin puolella sekä puhtaasta ilosta seurata hienoja jalkapallopelejä paikan päältä ja telkkarista. Se yhdistää myös hyvin kansoja, paikan päällä on kansoja aina ties mistä eli hyvä tekosyy olla kaikkien kaveri ja samalla kuitenkin kannattaa myös omia suosikkijoukkueitaan kilpailumielessä. Elämää parhaimmillaan, paljon uusia kavereita ja jännitystä..

Katoinpa tuossa sunnuntaina luodakseni jo kisatunnelmaa tuon suomalaisen futisleffan FC Venus. Tarina oli ihan sympaattisen hauska ja aika totuudenmukainen monessa kodissa oikeastikin.. futishullut miehet & antifutis naiset =D Naiset eivät vaan ole niin kilpailunhaluisia luonteeltaan siitä kai pohjimmiltaan on kyse näistä vastakkaisasetteluista. Mutta onneksi on myös futishulluja naisiakin.. pitäisköhän munkin ottaa sellanen joskus niin luulen että sellanen suhde on yhtä intohimoa niin sängyssä kuin myös makuuhuoneen ulkopuolella.. =P


Äänekosken Huima-ÅIFK 1-1(0-1)  1

Juu olin eilen katsomassa tuota peliä livenä. Hieman hirvitti kun kuulin että ÅIFK:lla olisi TPS:n kanssa nyt solmittu farmisopimus. Olihan siellä maalilla vissiin Tepsin kakkos tai kolmosveskari. Pelitapahtumiin nähden lopputulos oli juuri oikeutettu. Molemmat veskarit torjuivat varsin hyvin & maalipaikkoja oli aika tasaisesti. Tauon jälkeen Huima tasoitti kulmapotkusta päällä Huiman luottopakin Saenkon ollessa asialla. Sen jälkeen Huimalla oli pieni noste hyökkäyssuuntaan mutta ÅIFK selvisi siitä. ÅIFK:lla oli yksi erityisen vaarallinen paikka ottelun lopussa, mutta siitä selvittiin. Huiman ongelmana on juuri nyt tällä tasolla tehottomuus eikä asiaa helpota että yksi Huiman avainpelaajista kapteeni ainakin viime vuodelta on ollut sivussa koko alkukauden. Vielä ollaan ilman voittoja, mutta uskon että niitäkin kyllä vielä tulee vaikka Huima ei ole aivan samalla tasolla mitä edellisen kerran Kakkosessa pelatessaan.. Silloin etenkin puolustuspää oli todella rautaa !


Seuraava