Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Iiihanaaa mikä peli oli eilen ! =D  1

Ja kaikki varmaan arvasivatkin että kannatin Turkkia & uusi suosikkipelaajani Semih Sentyrk iski taas ratkaisevasti ihan lopussa sekä vielä rankkareissa.. Vedonlyönnin kannalta tuo peli oli myös aivan mahtava ! Pelasin tasuria tuohon kohteeseeen, alle 1.5 & 2.5 maalia, puoliaikatulosta x sekä avausmaalin tekijää eli ei avausmaalin tekijää. 0-0 tulos voi siis parhaimmillaan tuottaa aika makeasti.. harmi vain ettei varsin köyhältä listalta paljoa apuja löytynyt. Ei ollut pahemmin kohteita auki. Joten katseet kääntyivät sitten Irlannin & USAn liigoihin. Niiden tilastoja tulikin eilen vähän täydennettyä, etenkin Irlannin liigasta otin urakalla eilen päivällä vielä selvää.

Sain jo hyvät osumat Shamrock Roversista 1 ja etenkin Derry Citystä. Tein useamman järjestelmän ulkomaille jossa pyöritin ton Kroatia-Turkki pelin alle 2,5 maalia, puoliaikaa & vähän myös avausmaalin tekijää, siihen myös sinkulla tuli iskettyä.. Tänään on jännä päivä sillä rivejä odottaa ratkaisujaan ja Usasta jos Kansas City 2 & tilastotasuri Colorado-Houston pitävät, on mulla juhlat huomenna.. =D Ja löysin hyvän uudenkin kohteen Irlannista Sligo Rovers-UCD & siihen 2 vierasvoitto yli 4.00 kertoimella. Ja Espanja-Italia pelin alle 2.5 maalia on yhdistetty jo eiliseltä vetoja. Jännää tulee olemaan..


Ötökkähyökkäys & kakkahuumoria..  1

Oli melkonen ötökkähyökkäys kun kävin tänään lenkillä, juuri sateen jälkeen sillan luona oli pitkä suora missä ötököitä pörräsi ihan helvetisti, jotain lentäviä perhosen tapasia, mitä lie perhosia ? =P No takasin tullessa ne eivät onneksi enää olleet siinä keskellä katua enää vaan siirtyneet jo onneksi vähän sivummalle. Suu pysyi tiiviisti kyllä kiinni moisen parven läpi mennessä.. ettei sinne mennyt niitä ja silmiäkin yritin siristämällä vähän varoa.. että semmosta.

Eilen sai kyllä nauraa kun katoin Monte Pythonia ! =D Oli sellainen pelkkä animaatio-osa & kyllä se on vaan kakkahuumori ihan parasta.. =D Kesken juhlien hieno rouva kävi vähän vessassa josta kuului melkoiset helpotuksen äänet.. hassua heh heh ! ;D



Tehokas tilastopäivä !  1

Tänään olin suunnitellut täydentäväni vähän ennestäänkin jo varsin laajaa tilastotietouttani. Tietenkin rakasta harrastustani, urheiluvedonlyöntiä silmälläpitäen ja olinkin todella tehokas. Toivottavasti näistä on taas paljon apua ja hyötyä moniin syksyllä alkaviin sarjoihin ja nytkin käynnissä oleviin sarjoihin kun pelivalintoja aletaan pohdiskella..


Lentävä lähtö Paffilla !  2

Olen joskus pelannut vähän aikaa Paffillekin & siitä syystä mulle tulee säännöllisesti sähköpostiin postia sieltä. Nyt ne ilmoittivat että ilmaista pelirahaa olisi tarjolla 5 euroa & tietysti piti muistaa käyttää se mahdollisuus ! Olin jo pelannut sunnuntain kotimaan pelikierrosta, joten aattelin sitten Paffille pelata EM-futista. Minimipanos on 2 euroa per veto, joten 2 vetoa voisi sinne sitten laittaa. En muista enkä ole ottanut vielä selville miten paljon sinkkukohteita sinne voi pelata, mutta nuo suorat matsit EM-kisoista ainakin taatusti ovat ja olivatkin sinkkukohteita. En sitten tiedä niistä erikoisvedoista ja tupla & triplavaatimuksista siellä..

Mutta minullahan oli jo selkeät pelivalinnat mielessä ihan niistä normaalipeleistäkin ! Sveitsi koti-isäntänä, ei enää mahkuja jatkoon, paljon ollut epäonnea & nykyisen valmentajansa viimeinen peli vastaan varmasti jo jatkoon edennyt Portugali joka pelaa vain kunniastaan kakkosmiehistöllään ja kun kerroinkin oli vielä 3.35 Sveitsille niin pitihän sitä kokeilla.

Toivoin ja uskoin myös Turkin voittoon, vaikka keskinäiset ottelut eivät niin mairitelleetkaan Turkkia Tshekkiä vastaan. Mutta Tshekki ei ole enää ollut ihan samalla tasolla kuin muutamissa edellisissä arvokisoissa joissa se on menestynytkin vallan hienosti. Usko jo välillä horjui ja 0-2 tilanteessa siirryin katsomaan toiselta kanavalta siinä vaiheessa jännempää peliä kunnes teksti-tv kertoi Turkin kaventaneen ja vaihdoin taas kanavaa takaisin.. uskomaton loppu taas kerran Turkilta, toivottavasti myös Kroatia kaatuu ja matka jatkuu 4 parhaan joukkoon, pidän peukkuja ! Kannatan Turkkia & uusi yksi suosikkipelaajakin on sieltä joukkueesta löytynyt, loistava vaihtomies Semih Sentyrk. Kerroin oli myös hieno 3.25 Turkille.

Joten nyt pääsee pelaamaan jo vähän laajemminkin Paffille ! =) Ja aina mukavaa kun alkupanos omasta pussista on 0 euroa, eikun rahat poikimaan.. =P


Sataman Yö.  1

Tuli eilen tsekattua tuo "Sataman Yö" Jyväskylässä. Se oli 4-päiväinen tapahtuma, keskiviikosta lauantaihin ja itse tuli eilen siellä käytyä. Musiikkitapahtumahan se pääasiassa oli. Ja butiikkeja oli jumalattomasti siinä alueella. Kai ne olivat eräänlaiset festarit. Eli vaikken Provinssirockiin nyt mennyt niin samaan aikaan tuli kuitenkin koettua hieman festarimeininkiä, ainakin ihmisiä oli vallan kiitettävästi.

Eilinen pääesiintyjä oli Danny, joka vetikin pitkän Danny Shown bändeineen ja tanssi/laulutyttöineen. Se oli tietenkin päälavalla, ja hyvä meininki oli ! Ja sitten oli vielä rock & heavyluola jossa vuoronperään aina joku oli soittamassa. Kuviakin tuli joitakin otettua. Ainakin sellaisia bändejä tuli nähtyä kuin "Saattue" & "For Selena And Sin". Ei muista nyt kaikkia, ei jaksa ajatella eilisen itsemyrkytyksen(alkoholi & tupakki)jälkeen noin vaikeita..


EM-erikoisvedoista..  2

Esim. tälläisiä on tarjolla >

Mythical Match Up
Specials - 14th June 2008

Specials - 14th June 2008 - Russia v Spain - Most Goals
RUSSIA 3.00
Tie 3.30
SPAIN 2.15
Specials - 14th June 2008

Specials - 14th June 2008 - Greece v Sweden - Most Goals
GREECE 2.25
Tie 3.10
SWEDEN 3.00
Specials - 14th June 2008

Specials - 14th June 2008 - Russia v Sweden - Most Goals
RUSSIA 1.83
Tie 3.35
SWEDEN 4.00
Specials - 14th June 2008

Specials - 14th June 2008 - Greece v Spain - Most Goals
GREECE 4.50
Tie 3.40
SPAIN 1.70
---------------------------------------------------------------------------

Specials - 14th June 2008 - Game With Most Goals
Greece v Russia 2.70
Tie 3.40
Sweden v Spain 2.30

---------------------------------------------------------------------------

Yli Alle

1. Greece v Russia
2. Sweden v Spain
(4.5) : 2.15 (4.5) : 1.66

----------------------------------------------------------------------------

Specials - 14th June 2008 - Game With Most Corners
Greece v Russia 2.15
Tie 11.00
Sweden v Spain 1.85

Specials - 14th June 2008 - Game With Most Bookings Points
Greece v Russia 2.05
Tie 6.00
Sweden v Spain 2.25

Eilen tuli kokeiltua kummassa pelissä tulee enemmän varoituksia, Romania-Italia vai Ranska-Hollanti. Jotenkin arvasi että tuo Italian peli tulee olemaan kiihkeämpi joten 2.05 kerroin kiinni. Saksa teki itselleen vaikean tien häviämällä Serbialle, mutta muistissa oli yksien kisojen 0-3 tappio juuri Serbialle joten olihan se kokeiltava edes, tosin minimipanoksella tuota Serbian kerrointa kun peräti 5.75 tarjottiin. Ja kisojen eka yllätys oli tosiasia. Muuten ei nyt eka kierroksen jälkeen olekaan tullut hyviä osumia. Tänään Espanja-Ruotsi, Ruotsi venyy tasuriin tai sit ei..


Romanialaisista kerjäläisistä..  1

Mua ei vielä häiritse ne mummot jotka istuskelevat passiivisina kerjäämässä liikkeiden ja kauppojen edustalla. Mutta se häiritsevä puoli tuli pari päivää sitten tutuksi.. meinaan pari romanialaisnaista tulivat luokseni kadulla ja tyrkyttivät suoraan pari sormusta käteeni ja sanoivat hinnan, laittoi kättänikin jo nyrkkiin sormukset tietenkin nyrkissäni osoitukseksi et kaupat tais tulla. En mennyt lankaan, ei tullut kauppoja. Kovasti näyttivät häiritsevän sitten muitakin ihmisiä kun menin R-kioskille ja sieltä seurasin niiden liikkeitä.

Eivätkö vielä tulleet sinnekin ihmisiä häiriköimään ja sitten antoi mulle vielä puhelimensa käteen että saldoa.. En ollut täysin varma et tarkoittiko et mun pitäis lahjoittaa vai että ei itse osannut ladata ja tarvi siinä apua !? Oli sillä siinä joku numero ja näpyttelin sen muttei tainnut pelittää. Onneksi lähtivät sitten jo käskemättä. Joo en mä kyl mikään Joulupukki oo joka noin vaan jakaa vähistä varoistaan isoja osuuksia pois ! =D Toinen juttu olisi jos rahaa olisi kuin roskaa.. sitten sitä taatusti heltiäsi helposti sitä tarvitseville.


Yötuuri & Superettan eiliseltä..  1

Joo eilen futismatsien välissä kun en ehtinyt enää kaupassa käydä niin ajattelin käydä grilliltä ostamassa jotain sapuskaa. Yleellistä nautintoa siis oli luvassa kun nälkäinen uros mätti annoksen ruokaa katsoen samalla futista. Niin ja kaikki ei varmaan tiennytkään että mitä se "Yötuuri" sisältää joten kerron nyt ; pihvin, makkaraa, kananmunaa, ranskalaiset, salaattia kaikilla mausteilla & otin vielä Cokiksen päälle ! =) Tämä tietää huomenna taas rankaisua eli pitkää lenkkiä.. =D

Eilen oli melkein täydellisesti tiedetty/aavistettu Superettanin eli Ruotsin toiseksi ylimmän sarjan jalkapallokierros. Pelasin 4 kohdetta joista 3 osui. Oli taas hyötyä tietämyksestä tuosta sarjasta. Vuodesta 2001 olen seurannut tuota sarjaa tiiviisti tilastojen kera. Eiliset osumat >
Bunkeflo-Enköping 2 tulos 0-1(0-1) kerroin 3.55(harmi ehti tippua)
Ängelholm-Falkenberg 2 tulos 0-3(0-2) kerroin 2.95
Örgryte-Qviding 1 tulos 3-1(1-0) kerroin 1.70
Degerfors-Assyriska 1-1(1-0) kerroin 3.10 tämä oli se huti !

Puoliajalla upeasti kaikki oikein ja lopussakin vain Degerfors petti hyvällä kertoimella, noita yhdistellen eilisiin vähämaalisiin peliin eli Ranska-Romaniaan tuli jo hyviä osumia. Italia peli meni vaan totaalisesti pieleen. Lopullinen tulos ratkeaa tänään. Ruotsi-Kreikka matsi on pääosissa siihen pääseekö nauttimaan satasten voitoista vai joutuuko tyytymään kymppeihin !? Mitä vähämaalisempi peli siitä tulee, sen parempi & 0-0 tulos tai Ruotsin maalin voitto aiheuttavat etenkin riemun kiljahduksia.. iltaa jännittäen siis..