Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Seuraava

Paraolympialaiset & vakion jälkianalysointia..  2

Niin tiesittekös et siellon taas Olympialaiset menossa.. nimittäin Para-sellaiset ! Siellähän näyttääkin olevan varsin jänniä lajeja, ihan erilaisiakin mitä ns. normaaliolympialaisissa. Kyl nuokin huiput omissa lajeissaan ovat todella kovia urheilijoita ! Kokeilkaapa perässä.. vammaisurheilijoitakin on todella iso joukko maailmassa ja niin pitääkin olla sillä kaikilla jotka siihen vain suinkin kykenevät, pitää olla mahdollisuus liikuntaan ja urheilla halutessaan myös vaikka huipputasolla !

Vakioveikkaus meni aika hyvin eilen, olihan sentään 11 pohjassa -1 haravassa, joten edes pieni hyvitys omasta osaamisesta rahankin muodossa. Väärin olivat vain Itävälta-Ranska sekä Romania-Liettua ottelut. Ranska jatkoi vaisuja esityksiään, se mielessä olikin x verran kun Itävalta toi omaa jalkapalloaan esille jo kotikisoissaan ! Pelaajat Itävallassa taatusti saivan roiman paljon lisää itseluottamusta ja kokemusta kotikisoistaan joka tosin ei mennyt aivan toivotusti. Ranska on perinteisesti karsinnoissa hyvin harvoin hävinnyt vieraspeleissäänkään joten se esti suuremman luoton Itävaltaan. Myös Liettuan yllätys ei ollut täysin ennalta-arvaamaton. On esittänyt aiemminkin komeita yllätyksiä ja Liettualla on yllättävänkin paljon vierasvoittoja aikaisemmissa karsintapeleissään joten potentiaalia on.. Romania on tosin kivikova perinteisesti karsinnoissa ja kotietu on kova, mutta tällä kertaa kävi näin. Ehkä olivat vielä pienessä alakulossa EM-kisojen jälkeen jossa pelasivat varsin tehottomasti tosin kivikovassa lohkossa. Uskon kuitenkin että tämä herättää romanialaiset jatkopeleissä ! Saas nähdä miten Ranskan käy, valmentajan palli heiluu jo pahasti..

Niin ja rivi olisi sopivasti vielä vaikeutunut ja voitto-osuudet suurentuneet jollei Italia olisi tehnyt yliajalla ratkaisumaalia Kyproksella sekä jos Viro olisi pystynyt nappaamaan pisteen Belgialta. Aika pitkään olivat pelissä vielä hyvin mukana. Nämä ristit siis löytyivät rivistä kyllä myös. Paljon niitä tasureita näistäkin huolimatta tosiaankin tuli ! Mutta nyt katseet jo ensi keskiviikkoon jolloin pelataan taas karsintafutista MM-kilpailuihin ja jälleen olisi vakiotakin tarjolla ! =)


Tänään..  1

..ei ole enää huono hiiri haitannut kun huomasin taas tauon jälkeen miten helppo on myös käyttää koneen omaa hiirtä. Napsuttelun hoidan vain lankahiirellä, ohjaus käy kätevästi tosiaan tästä koneeltakin. Koska arkeeni kuuluu paljon tilastotyötä vedonlyönnin parissa, kyniäkin kuluu vinhaan tahtiin.. muutenkin olen kova kyniä käyttämään. Itse asiassa jollen ole hassuttelemassa, harrastamassa liikuntaa, katsomassa tv:tä tai tässä koneella(monesti samallakin) on kynä melkein aina kädessäni. Kova olen siis tuottamaan sillä jälkeä. Joten tänään pitikin käydä vaihteeksi kynäostoksilla ja nyt pärjää hyvin taas jonkin aikaa. Kynänvalintakin on tärkeä, ettei tule paperin läpi tai ihan huonoja himmeästi tarttuvia musteitakaan en mielellään ostaisi, joten aina pieni testi paikallaan ennen ostoa kuten tänäänkin.

Nyt olen ehkä valmiimpi kuin koskaan arvioimaan jalkapallon MM-karsintapelien lopputuloksia. Tänään tulikin tehtyä 2 vakioveikkausta, järjestelmä sekä harava. Myös pitkävedossa tuli muutamaa kohdetta pelattua kuten Armenia-Turkki tasuria joka tällä hetkellä näyttääkin varsin hyvältä. Päivän pankkina käytin JJK:ta joka tulikin ilahduttavasti maaliin sekä vedonlyönnin kannalta että näin Keski-Suomalaisena se myös lämmittää mieltä ! Jos vihdoin nähtäisiin kohta keski-suomalaistakin futista Veikkausliigassa ? Joo nyt jatkan ottamista ja seuraan pelien etenemistä ja baariin asti en taida tänään jaksaa sillä väsyttää melkoisesti joten sammun sitten jossain vaiheessa sänkyyni.. =p Eipä mulla muuta nyt, jatkakaa cityilyä, minä en jatka nyt ! =D

Tälläsen haravan muuten tein..

1.1x
2.1x
3.1x

4. x2
5. x2
6. 2

7. 2
8.1
9. x2

10 2
111x
12 x2
131x

Tuleekohan paljoo mittää vaik vähän osuiskin.. ??


Vähän astrologiaa ja muita ihmeellisiä asioita..  2

Tänään piti ehdottomasti katsoa BB-extra koska siinä oli bb:n virallinen astrologiasiantuntija vieraana. Tuota kieltä ymmärrän melko hyvin kun etenkin tuossa 90-luvulla harrastin astrologiaa aikas paljon. Tuli tutkittua monia teoksia ja tein itselleni silloin myös eteenpäin kuukausiksi tulevat planeettakuviot. Tietysti olen tehnyt ja tutkinut myös ihmisten karttoja, ekat "uhrit" olivat tietysti läheiset ja hyvät ystävät ! =D Nykyään lähinnä käyn katsomassa oman tilanteeni yhdeltä nettisivulta. En enää jaksa niin tarkasti paneutua asiaan, mutta toki ymmärrän siitä vieläkin paljon. Perusasiat osaisin vaikka unissani luetella kuten eläinradan järjestyksen ja kunkin merkin hallitsevat planeetat.. Astrologiaakin on tosiaan monenlaista, sekä yksilötasolla että suhteet toisiin(joita tänään jännästi käsiteltiinkin bb-extrassa) että maiden ja koko maapallon suhteen. Niin ja ainiin olempa jollekin City-ystävällenikin tehnyt kartan ja lähettänyt sen hänelle ! =o)

Itselläni on nyt aika hauska tilanne kun omalla kartallani on tällä hetkellä 3 planeettaa ainakin huoneessa 2. jota hallitsee Härkä & silloin tulevat ajankohtaiseksi asiat kuten arvot ja omaisuus. Joo Merkurius, Venus & Mars ovat nyt siellä huoneessa ja en ole tarkemmin katsonut mutta voipi olla että siellä on myös joku hitaamminkin liikkuva planeetta. No niin nyt tulikin aihetta tutkia pitkästä aikaa vähän tarkemminkin sitten omaa tilannetta =p

Niin muista asioista.. tunsimpa tänään suhteellisen pieneksi itseni kun vastaan kävelivät ilmeisesti korisharkoista Äänekosken Huiman uudet jenkkiavut, molemmat harvinaista kyllä tällä kertaa vaaleaihoisia. Ja niin yli 2 metriä molemmat joo.. ja sitten ei niin harvinainen mutta mielenkiintoinen asia kun samalla lenkillä ollessani ohitseni kiisi tandem-pyörä ! No tuon olen nähnyt kyl monesti ennenkin samalla tiellä, mutta kävi mielessä et millastahan toi tandem-pyöräily oikein olisi ? Varmaan ihan kivaa touhua esim pareille tai hyville ystävyksille. Ootteko muuten koskaan kokeilleet ? =)


Se onnettomuus lauantaina..  1

..jonka melkein ehdin nähdä kun auto ajoi ojaan & piipaa autot tulivat salamana paikalle(joiden saapumisen näinkin). Niin siitä olikin nyt sitten paikallislehdessä. Epäillään ylinopeutta ja mitä helvettiä 2.8 näytti promillimittarikin peräti Etelä-Suomalalaisella kuskilla. Kuvan perusteella oli tuuria että vain kuski loukkaantui ja joutui sairaalaan. Kyytiläisiäkin oli, muttei heille onneksi käynyt kuinkaan. Kuka hullu lähtee kännihurjastelijan kyytiin vapaaehtoisesti ? Veikkaisin muita yhtä tuiskeessa olevia känniläisiä..


Seuraava