Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on likuntaurheiluvedonlyönti.
Seuraava

Pallo pomppi hyvin mulle v-loppuna ! =)  1

Lauantain yksi tärkeimmistä kohteista, motivaatio-ottelu putoamista vastaan taistelevalle Zaragozalla ratkesi 94 minuutilla yliajalla kotijoukkueen tehdessä 1-0 voittomaalin kovavireistä Deportivoa vastaan Espanjan liigassa. Muita hyviä osumia lauantailta olivat Bolton 1, Auxerre 1, Lorient-Le Mans x, Caen-Rennes x. Suurin harmitus oli Lensin jäätyä vain tasuriin Monacon kanssa. Ihan ok hyvä lauantai oli.

Mutta sunnuntaina sitä vasta tulisin sitten oikein hyväkertoimisia osumia ja sitä kautta hyvät voitot ! Alkumaistia tasurilla Stoke-Leicester x 3.30, sitten motivaatiopeli putoamista vastaan taistelevalta Cagliarilta 1 2.40, Villarreal 1 1.55 varmana. Sitten alkoi hyvien kertoimien metsästys vielä illalta. Pari tasuria osui St-Etienne-Lille(oikea tasurikone, tasapelien mestari) !=D 0-0 tottakai päättyi kertoimella 3.05 sekä Hammarby-Göteborg x 3.05. Sitten hienot sinkut kiinni IFK Mariehamn 2 3.85 sekä Rops 1 peräti 4.40 kotikerroin.

Ja kaiken kruunasivat ehkä eniten satsaamani hyvät vieraskertoimet Strömsgodset-Bodö/Glimt 2 4.40 & Marseille-Bordeaux 2 3.15. Keskenään toi tupla tuotti jo hienosti ! Ja mikä upeinta ottelujen ratkaisut olivat tosi dramaattisia ! Bodö/Glimt meni jo varsin varhaisessa vaiheessa johtoon 0-1 ja pysyi aina 88minuuttiin asti johdossa kunnes Strömsgodset sai rankkarin ja tasotti. Kiroilutti hieman.. mutta kuin ihmeen kaupalla kuten lauantainakin ratkaisu saatiin 94minuutilla Bodön iskiessä ratkaisun ! =D Uskomatonta, hyvä mäihä kävi ! Strömsgodset oli viime kaudellakin tosi ailahteleva ja välillä voitti & hävisi mainiolla kertoimilla. Satsasin tuohon peliin myös siksi että perinteisesti Bodö/Glimt on ollut paha vastus Strömsgodsetille Norjassa ja kun kerroin oli vielä 4.40..

Sitten illan viimeinen huipennus tapahtui kun vielä mestaruudesta taisteleva Bordeaux kohtasi vieraissa Marseillen. Sarjajohtaja Lyon jäi lauantaina tasuriin, joten Bordeuxilla olisi voitolla mahdollisuus kaventaa tilannetta.. Huonosti alkoi, Marseille meni johtoon eka jakson ihan loppuhetkillä ! Samalla jääkiekkoa katsoen seurasin ottelun kehitystä, mutta lopetin sitten kun ottelu pysyi vaan 1-0:ssa ja peliaika alkoi käymään jo vähiin.. okei varsin hyvä sunnuntai sit ilman totakin, ajattelin. Mut sit myöhemmin tulin katsomaan lopputuloksen. Peitin salakavalasti Bordeauxin maalintekijäsarakkeen ja yllätyin et kappas sai ne sit lopussa yhden maalin.. jatkoin pihistämistä ja ei voi olla totta vielä toinenkin ! =D Eli Bordeaux teki ekan maalinsa 80.minuutilla ja uskomatonta mutta totta 90min eli täysi aika oli kellossa ratkaisumaalin tullessa. Toinen kriteeri mestaruustaiston ja motivaation lisäksi oli myös taas keskinäiset ottelut kuten edellisessäkin kohteessa. Bordeaux on hallinnut keskinäisiä kohtaamisia selkeästi !

Näin jääkiekon MM-kisojen aikana pääsee tavallaan Veikkauksellekin vetämään Sinkkuja enemmän kun on joitain ennalta niin selviä kohteita kuten tänään Suomi-Norja. Ton kohteen kanssa vedinkin kaikki parhaat eiliset kohteet joten tänään on kiva seurata tota peliä ja Suomen voittaessa käydä hakemassa vielä vähän käteistä lisää kioskilta..Kiva vetoviikonloppu siis oli kun pallo pomppi tällä kertaa niin suotuisasti mulle.. =)


Yhtä juhlaa oli perjantai ! =)  1

..siis vedonlyönnillisesti tällä kertaa ! Se tasapelikierros toteutui eilen, jippii !!! =D 4 todennäköistä tasuria sieltä poimin & kaikki oikein eli >
Amiens-Clermont x Tulos 0-0
Chateauroux-Le Havre x Tulos 0-0
Niort-Troyes x Tulos 0-0
Reims-Brest x Tulos 0-0

Tilastoista oli taas suuri hyöty ja to-pe oli siis yhtä juhlaa kun torstaina se Ljungskile 1 tosiaan piti parin rivin kera. Ja olin pelannut tuplina nuo kaikki perjantain 4 tasurikohdetta Ljungskilen kera ja osan vielä eilen keskenään ! Kaiken lisäksi sain vielä sinkkukohteen Linköping-Hv-71 x kiinni jossa ratkesikin samalla Ruotsin jääkiekkomestaruus. Luin lehdestä että pitkään urallaan Ruotsissa pelannut Jarmo Myllys olisi itse pelannut ja ehkä pelasikin tasuria tuohon kohteeseen, joten ei auttanut kuin yrittää.. Eli yhtä juhlaa oli siis eilinen ! =) Nyt tänään käyn motivaatiopelien kimppuun enkä tietenkään aio hyviä tasapelikohteitakaan unohtaa..


Ljungskile 1 5.45  1

Tilastoista oli suuri hyöty kun sarjanousija Ljungskile pääsi näyttämään parin huonomman matsin jälkeen kotikentällään taisteluhalunsa itseään kovempaa joukkuetta, Elfsborgia vastaan. Olen seurannut tätä pohjoismaiden jalkapalloa jo sen verran aikaa, että osasin odottaa yllätystä tässä kohteessa. Alkukaudesta huonommilla joukkueilla ja varsinkin sarjanousijoilla on taatusti kotiyleisönsä edessä intoa. Siellä jos jossain niitä voittojakin tulee ! Aivan hurja kotikerroin 5.45, hieno ylikerroin siis hieman ailahtelevaa joskin kovaa vastustajaa vastaan. Olin melko vakuuttunut katsoessani viime vuosien Ruotsin futiksen yllätyksiä, että tässä on taas yksi hyvä mahdollinen.. se oli niin sopivaan paikkaan, Elfsborgillekin se eka tilastotappio näin viidennen ottelun jälkeen. Paukutin tottakai monta riviä tämän kohteen kautta. Esim. Hannover-Ljungskile tupla oli jo suuren hymyn arvoinen ! =) Tänään ratkeaa lopullinen saldo kun Ranskan tasapeliherkkä toiseksi ylin sarja saa ottelunsa pelattua. Olen jo odotellut jonkin aikaa kunnon tasapelikierrosta.. jos sopivasti juuri tänään sitten ?

Viime v-loppuna lauantai oli mahtava päivä kun sain 3 hienoa sinkkukohdetta kiinni ; Tps-Inter 2 2.95, Reading-Fulham 2 4.00 sekä Bolton-West Ham 1 2.10. Sunnuntai meni vähän heikommin, joten ei siitä niin mainittavia osumia, mut kaikenkaikkiaan ihan ok viikonloppu. Katse on jo kääntynyt tämän v-lopun listaan, yrittäen haravoida parhaat kohteet sieltä pois..

Niin ja peräti 3 päivän blogitauko katkaistu.. ja olin tuossa peräti 2 päivää ilman Cityä totaalisesti.. aika hyvä saavutus eikös vaan toverit !? ;p


Big Brother Suomi 2008 kertoimet..  1

Niin jos olet ennustajaeukko kristallipalloinesi, Big Brother-fani tai kärsit vielä BB-vieroitusoireista niin avaa ihmeessä pelitili Nordicbetille ja sijoita & lyö vetoa jo tässä vaiheessa tämän vuoden Suomen BB-voittajasta ! Ai kuinka se on muka mahdollista kun kisailijoita ei ole edes vielä valittu ? Noh voittajan sukupuolta voi jo arvailla tai tietää jos olet ennustaja !? =p

Kertoimet ovat Nordicbetillä tällä hetkellä :

Jos mies voittaa 1.70
Jos nainen voittaa 2.00



Voitollisia pelipäiviä To-Pe, entäs La ?  1

Nyt on hyvä putki käynnissä, torstaina se alkoi & perjantaikin oli suurin piirtein yhtä hyvä pelipäivä. Torstain täydellisyyden pilasi Luleån kolmen maalin johdon tuhriminen & perjantaina Niort-Amiens x ei toteutunut. Muuten olikin sen verran hulppeaa menoa että muuten osuikin just eikä melkein.. =)

Tänään en suuresta pelitarjonnasta huolimatta löytänyt kovinkaan paljoa pelattavaa joten maltillisesti muutama pieni veto voittorahoilla. Mitäpä sitä suotta hukkaamaan juuri voitettuja rahoja.. no kuitenkin voittoa sitä tavoitellaan tietenkin tältäkin päivältä, matsit ovat kaikki aika myöhällä Ranskasta, Italiasta että Espanjasta ja futista tällä kertaa kuten useimmiten.


Seuraava