Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on likuntaurheiluvedonlyönti.

Hävishän se Suomen Interikin viimeinkin..  1

..joo tulee vähän myöhässä tämä teksti sillä tämän blogin kirjoitin tänne jo eilen, mutta AINOASTAAN MIELESSÄNI ! =D Joo näin kävi, luulin että sen tänne kirjotin mut empäs sit näköjään kuitenkaan, voihan hajamielinen professori sentään ! No tehdään se sitten nyt ettei jää kaivelemaan. No eipä mulla siitä kyl paljoo sanomista nyt enää ole =D Veikkasin HJK:ta & olipahan vaan harvinaisen hyvä peli noin kärkikamppailuksi, jännitys säilyi viimeiseen asti, yllättävä Interin kiri tuli vielä lopussa ja peli ratkesi vasta jännittävästi yliajalla. Ja vielä kun peräti 5 maaliakin nähtiin ja etenkin yksi komea Hagimainen vapari niin jalkapalloilta oli varsin viihdyttävä ja onnistunut penkkiurheilijankin silmiin =)


Loppuhan ne Olympialaiset jo !  2

Vaikka olikin paljon hienoja kilpailuja, niin hyvä että loppui jo niin eipä tuu enää turhaan valvottua niin paljoa ja muutenkin on paljon vapaampi tekemään vaikka mitä. Joo kyllähän näihin nyt kerran 4 vuodessa vähän kummiskin pitää uhrata aikaa.. =D Eka kerran seurasin vedonlyönnin kannalta kilpailu kilpaikulta, laji lajilta myös kisoja. Myös niitä mistä en juuri mitään ymmärrä. Ihan jokaista lajia taas en kyllä ehtinyt nähdä laisinkaan, esim. jousiammunta livahti kokonaan ohi. Otin näin oppia vähän myös tulevaisuuden varalta vaikka jalkapallo onkin ylivoimaisesti se laji jota eniten seuraan ja myös pelaan ! Talvisin jääkiekko pystyy edes jollain jakojäännöksellä haastamaan kuningaslajin vetojen määrän kannalta.


Huima-FKJ 2-3(0-0) 1x2 > 1.18 6.00 9.50  1

Kävin toisen puoliajan katsomassa ja hyvä niin sillä silloin alkoikin vasta tapahtua ! 45 minuuttia pelattu & juuri 2.puoliaika aloitettu & Huima iski ensimmäisen kerran. Ei hirveän kauaa sen jälkeen niin hyvän syöttökuvion päätteeksi Huima pääsi läpi ja tarkka veto oikeaan alakulmaan. Peli alkoi näyttää jo selvältä.. etenkin kun muistaa vastustajien tasonkin, 4 pistettä tähän mennessä koko kaudelta & Huimalla hieno jakso ollut ja kohonnut itseluottamus kun maaleja ja voittojakin alkanut tulemaan jo ihan kivasti viime aikoina. Mutta tämä on jalkapalloa..

2-0 tilanteessa Huimalla oli vielä pari läpiajoa ja pari muutakin paikkaa, mutta tuhlaamista oli nyt paikoissa. Juoksemalla Huima pääsi helposti kyllä FJK:n pakkien ohi kun juoksupalloja tuli, niistä tulikin ne pahimmat paikat. Huimalla ilmeisesti oli jo liikaa hyvänolon tunnetta joka kostautui pahasti. Kavennus 1-2:teen tuli aika lepsun puolustamisen jälkeen. Ja 15-20 minuuttia ennen loppuvihellystä pallo kieri halvasti lopulta Huiman maaliin hieman onnekkaasti. Ohhoh, Huiman loppukiriä odottelin ja uskoin siihen vielä ja kyllä siellä vielä yritystäkin oli, mutta FJK sai itseluottamusta lisää ja yllättävästi sai myös pienen painostusjakson lopussa. Sitten ihan loppu pelattiin taas FJK:n maalilla kunnes n. pari minuuttia yliajalla tuli FJK:n vastahyökkäys ja todella yllättävästi yllätti yläkulmalaukaus viime pelissä parhaaksi palkitun, tänään hieman epävarman pelin pelannut Huiman maalivahdin. Yleisössä katsottiin epäuskoisesti toisiimme et näinkö tässä kävi..

Voitolla Huima olisi noussut sekä eilen hävinneen FC Espoon & tänään hävinneen Sinimustien ohi. Vähintäänkin olisi pelitilanteisiin nähden ollut oikeutettua tasapeli. "Varma" voitto kääntyi lopulta tappioksi, todella yllättävä peli ja se näkyi kertoimissakin. Rahat olisi saanut peräti lähes 10-kertaisesti takaisin pelaamalla vierasjoukkuetta. Huiman tämän vuoden pelien kirous onkin ollut huonoissa kotipeleissä. Tänään olisi ollut eväät helppoon voittoon, mutta jalkapallossa lasketaan maalit, eikä aina useat maalipaikatkaan riitä yhdessä pelissä hyvään tulokseen. Siihen perustuvat myös suurikertoimiset yllätystulokset joita useat vedonlyöjät aina kyttäävät todennäköisyyksiä laskeskellen..


Oijoi miten paha virhe !!!  2

Kuka löytää mikä ? Vihje : Tämä on helppo ! =D
Centrebetin kertoimet miesten kiekkoon.

Mens Discus - Field - Gold Medal

KANTER, Gerd (EST) 2.35
ALEKNA, Virgilijus (LTU) 2.85
HADADI, Ehsan (IRI) 8.00
PESTANO, Mario (ESP) 8.00
HARTING, Robert (GER) 21.00
WALTZ, Ian (USA) 21.00
MALACHOWSKI, Piotr (POL) 26.00
CASANAS, Frank (ESP) 51.00
KRUGER, Frantz (RSA) 51.00
SMITH, Rutger (NED) 51.00


Tykästyin penkkiurheilulajiin !  1

Itsekin jossain vaiheessa, etenkin vähän nuorempana on varsin innokkaasti tullut sulkapalloa lätkittyä, joten lajin luonteen kyllä ymmärrän hyvin ! Joten hemmetin kivaa oli tänään aamusta seurata sitä lajia. Mukavan mausteen antoi myös sekanelinpeli jota oli myös mielenkiintoista nähdä kun naiset ja miehet olivat yhtaikaa kentällä ! Mutta maailmanlistan kakkosta Malesian Chong Wei Leen peliä vasta oli ilo seurata; se oli niin pirun hyvä ! Ei ollut mitään jakoja maailmanlistan vitosella Ville Långin pudottaneella Sony Dwi Kuncorolla Indonesiasta. Hänkin on kova pelaaja, mutta aivan uskomaton jo lyönteineen ja liikkumiseltaan toi Malesian äijä.


Hieno päivä Suomelle !  1

Nehän innostuivat ampumaan pirun tarkasti.. =) Livenä päätin seurata Henri Häkkistä kun kuulin että pääsi finaaliin asti ja vielä ykköspaikalta ! Kyllä olikin jännä kilpailu, Häkkinen ampui tasaisen varmasti ilman aivan huippusuorituksia tai rimanalituksia. Kylmähermoinen kaveri paitsi se viimeinen laukaus saattoi mennä jo hiukan jännityksen piikkiin.. jaetulta ykkössijalta vikaan laukaukseen ja tuloksena pronssi. Kuulostaa ehkä pieneltä pettymykseltä kisaa seuraamattomalle. Olisi se kiinalainen voinut jäädä ihan hyvin taaksekin. Mutta Intian Bindra oli alusta loppuun asti niin pelottavan hyvä ja kun vika laukaus oli vain yhden kymmenyksen parhaasta mahdollisesta tuloksesta niin voitto oli täysin ansaittu. Hieno mitali kuitenkin Häkkiselle, ei ollut kaukana kultakaan.. Muutes Henri Häkkisen oli rankattu sijalle 21. kertoimien mukaan ainakin Centebetillä ja voittokerroin(joka oli erittäin lähellä toteutua) oli peräti 81.00 !!!

Ville Lång teki myös suomalaisolympiahistoriaa etenemällä jo kolmannelle kierrokselle. Jaksoin sen pelin vielä seurata, etenkin kun Lång aloitti niin vanhasti pelaamalla hyvää sulkapalloa ! Sitten pikkuhiljaa oli aika mennä jo välillä nukkumaan. Vaikka tiesinkin että toinen ammuntafinaali olisi vielä reilun tunnin päästä jossa suomalainen mukana.

Mut kiva oli herätä ja lukea teksti tv:stä että Suomelle kultaa, jeee ! Satu Mäkelä-Nummela maisteli Suomelle harvinaista herkkua voittamalla vasta kolmannen naisten olympiakullan kautta aikojen ! Ja vieläpä olympiaennätyksellä. Harmi että missasin sen kisan koosteessakin, mut ihan loppuratkaisut on kyllä tullut jo nähtyä. By the way, kuka veikkasi Satu Mäkelä-Nummelaa ? Hänet oli Centrebetillä sijoitettu numerolle 14 kertoimien perusteella. Niin ja rahat sia takaisin peräti 41.00 kertaisena !!! Näin komeiden saavutusten jälkeen ei pienet pettymykset joillekin suomalaisille tunnu missään !

Huupöissä olin juu.. sori ihan pakko oli tehdä suomalaista romantiikkaa : sisu, tukki & Suomi ! =D =D =D
Huupöissä olin juu.. sori ihan pakko oli tehdä suomalaista romantiikkaa : sisu, tukki & Suomi ! =D =D =D

Vedonlyöntiasiaa..  1

Päivän haku oli PK-35-Jippo 2 hyvillä kertoimilla, veikkauksella 4.60 & centrebetillä 5.00. Vaikka PK-35 onkin hyvä kotijoukkue eikä ollut vielä yhtään kotitappiota ennen tämän päivän peliä, haistoin hyvän yllätyksen. Jippo puolustaa hyvin ja on taipuvainen välillä hienoihin yllätyksiin. Jippo kun on kahtena edellisenä kautena pelannut Ykkösessä, näyttää vierassaldo yhtä hyvältä kuin kotisaldo. Se oli tämän kauden toinen vierasvoitto & aikaisemmin nähtyyn oli jo aikakin & kummatkin tullut hyvillä kertoimilla kuten monesti aikaisempinakin kausina. PK-35:lla taas olikin melkein se kotitilastotappion vuoro nyt.

Oppimallani pelitaktiikalla teinkin usemman rivin Jipon kautta. Kannattaa panostaa näihin mahdollisiin yllätyksiin hyvillä kertoimilla ja saada niistä näin kaikki mahdollinen hyöty irti pelaamalla laajasti. Siihen ei paljoa tarvia edes sijoittaa että näillä kertoimilla irtoaa jo ihan mukava summa. Sitten aina kun osuu niin osuukin kunnolla ja hyvillä kertoimilla kun vertaa vaikka alikertoimiin joihin saa sijoittaa jo rutkasti että jotain hyötyä sellaisista vedoista saisi.

En ehtinyt tänään katsomaan Huiman peliä, harmi sillä nehän kaatoivat yllättävän komesti Ilveksen 3-1. Alkakauden maalinteko-ongelmat näyttäisivät karkonneen ainakin toistaiseksi kun edellisessäkin pelissä tekivät peräti 3 maalia vieraissa vaikka hävisivätkin lohkon parhaalle joukkueelle Popalle ! Alkakaudesta tuli vain 0-1 maalia per peli. Nyt alkaa näyttää jo lupaavalta ja sarjapaikasta tapellaan näköjään vielä kovasti !

Ja sitten vielä näistä Olympialaisista. En ole aikaisemminkaan panostanut, seurannut tai pelannut vedonlyönnillisessä mielessä olympialaisissa kuin yleisurheilua, jalkapalloa ja vähän muitakin pallolajeja. Nyt teen pienen opintomatkan oudompiinkin lajeihin tulevaisuutta silmälläpitäen jos urheilulajien valikoiman laajentamisella saisi lisää hyviä vetoja tulevaisuudessa tehtyä..

Nyt seurailen ennen eri lajien kilpailua voittajasuosikkien kertoimia, tietysti tarkkailen mielenkiinnolla myös suomalaisten kertoimia. Ja aion jälkianalysoida että kuinka usein suosikit pitävät ja miten usein tulee yllätyksiä eri lajeissa. En hirveästi aio kyllä tehdä mitään tuurivetoja lajeista mistä en juuri mitään tiedä, mutta jos joku asiantuntija tai entinen huippu-urheilija vihjaa omassa ex-lajissaan voittajaksi jotain suurelle yleisölle ja vedonvälittäjille tuntemattomampaa tai ainakin hyvällä kertoimella olevaa urheilijaa niin sellaisia kohteita mielellään kyllä itsekin kokeilen !


Vähän jo olympiakuumetta..  2

Naiset ottivat tänään jo varaslähdön ja avasivat kisat pelaamalla olympia-futista. Miehetkin aloittavat ennen varsinaisia avajaisia huomenna Suomen aikaan keskipäivällä oman urakkansa. Olympiavoittoa puolustava Argentiina on jälleen ennakkosuosikki Brasilian kanssa joka yllättäen ei ole voittanut vielä kertaakaan jalkapallon olympiakultaa ! Tietenkään läheskään kaikki parhaat pelaajat eivät taaskaan ole mukana kun olympiajoukkueet koostuvat lähinnä alle 23vuotiaista sekä muutamasta yli-ikäisestä. Argentiinan suurimmat tähdet ovat kuitenkin maailman huippuluokkaa kun Messi & Riquelme ovat mukana. Myös pari nuorta todella lupaavaa pelaajaa on joita kannattaa tarkkailla eli Aguero sekä 159cm pitkä Buonanotte. Brasilian tunnetuimmat nimet ovat samaa luokkaa eli Ronaldinho, Pato & Andersson löytyvät tämän vuoden olympiajoukkeesta. Tässä huomenna alkavan futisturnauksen voittajakertoimet Centrebetillä :

Mens Football - Gold Medal
ARGENTINA 2.75
BRAZIL 3.50
ITALY 7.50
NETHERLANDS 11.00
CAMEROON 17.00
IVORY COAST 17.00
NIGERIA 23.00
SERBIA 23.00
BELGIUM 31.00
AUSTRALIA 41.00
SOUTH KOREA 41.00
USA 41.00
JAPAN 51.00
CHINA PR 67.00
HONDURAS 126.00
NEW ZEALAND 251.00

Veikkaa tähän ilmaiseksi ! Tosin voittoja en siitä maksa mutta ehkä pullakahvit jos joskus jossain nähdään !? ;)


Eilen 2 pelivalintaa/ 2 osumaa.  1

Viime yön USA:n futisliiga osoittautui hyväksi runkopelien lähteeksi kun tein DC Unitedin & Houstonin kotivoittojen kautta useamman tuplan. Ensimmäinen tupla, nuo keskenään tuli jo maaliin. Tänään ja maanantaina odotellaan jo uusia osumia.

Tänään uudet rungot, pääsääntöisesti tämän päivän pelivalinnat olivat melko hyväkertoimisia vierasvoittoja, tilastotasureita & maanantailta pelasin juuri valmentajia vaihtaneita alisuorittaneita kotijoukkueita Bunkeflota sekä Siriusta. Myös Ranskan 2.liigasta Strasbourgin kotivoitto pääsi riveihin.