Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on likuntaurheiluvedonlyönti.
Edellinen

Calm before the storm !

Voi hittolainen kun sitä paranisi jo äkkiä.. ei malttaisi piru vie odottaa ! Tahtois taas treenaamaan & jatkamaan kesäkuntoon-projektia ! Mut ei auta, on järkevämpää vaan odottaa että tää flunssa menee ohi. Tää puolivihanneksena olo ei oikein liikunnasta tykkäävälle oikein maita kun kaipais jo kunnon actionia !!! Noh toki edes hyötyliikuntaa pystyy kävelyn muodossa harrastamaan kuten tuossa kaupassakin tänään käydessä. Juoksin vieläpä kun unohdin hyllyyn yhden tuotteen ja olin jo kassalla. Kauppa lähes tyhjä ihmisistä joten tuli jopa spurtattua vähän ja kävin pikaisesti hakemassa kaupan toisesta reunasta vielä lihapullat.

Vaikken olekaan viime vuosina nimeksikään juuri juoskennellut niin huomasi kyllä että vielähän sitä vanhakin jaksaa pistää vauhdiksi.. ehkä kun tästä paranen käyn jonkun kerran vaihteluksi kävelylenkille juoksemassakin vaikkei se olekaan niin tehokasta rasvanpoltolle. Kivaa vaihteluakin se olisi ja pientä testausta se olisi samalla kuinka ne jalat vielä nykyään oikein toimivat siinä liikkumismuodossa !?

Niin näistä sairauksista vielä että olen melko harvakseltaan kipeänä verrattuna moniin muihin, mutta olen huomannut että ilmojen radikaalisti muuttuessa on mulle ne vaarallisemmat hetket sairastua. Silloin pitäisi ymmärtää olla varovaisempi ja malttaa pysyä poissa vapaaehtoisesti kipeiden luota. Nyt tiesin että kummipoika oli kipeänä mutta en malttanut pysyä poissa ja olla leikkimättä.. joten sieltähän se tauti todennäköisesti tuli. Omapahan oli syy, mutta hyvä syy ! =)

No tämä sairastelun aika on itselleni nykyisin hyvin pitkälti urheiluvedonlyöntitilastojen ajan tasalle laittamista tässä niin kovin paljon tarkkaavaisuutta vaativassa bisneksessä. Että jotain hyötyä tästäkin. Maha varmaan myös pieneni hieman tässä syömättömänä aikana myös & siivoiluakin tulee monesti enemmän kipeänä tehtyä. Mutta näin akkujen pakkolatuksessa on se "vaara" että kohta räjähtää tai alkaa vähintäänkin kahta kauheampi rääkki kun levoton mieli ja keho pääsevät taas valloilleen ! :D Toivottavasti tosi tosi pian..


Jee raaputusarpa jee ! =D

Tänään tai tarkasti sanottuna eilen Betsafen joulukalenteri tarjosi ilmaisen raaputusarvan ! Se olikin ensimmäinen arpa minkä 'raaputin' netistä käsin sillä en muutenkaan noita onnenpelejä juurikaan harrasta.. melkeimpä joululahjoina arpoja olen vain käsin raaputtanut.. noh kokeilimpa nyt ilmaiseksi tottakai onneani ja jee voitin 1 euron jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! :D


Unibetin Supertoto !

Kannatti ryhtyä tsekkailemaan mitä vedonlyönnin joulukalentereista mahtaa löytyä.. sivutuotteena löysin tänä viikonloppuna mielenkiintoisen uuden pelin itselleni Unibetiltä ! =) Siitä on ainakin pari vuotta kun sinne olen edellisen kerran pelannut & silloin ei tuota peliä kyllä tainnut tarjolla vielä olla !? Tietääkö joku muuten milloin tuota Supertotoa on alettu pelaamaan siellä !?

Eli homma menee näin ! Peli on kuin Veikkauksen Vakioveikkaus paitsi että kohteita on 14 kolmentoista sijaan. Sen lisäksi on Supertoto extroja joissa on vaihtelevasti vähän vähemmän kohteita. Ihan tarkkaan en sen rytmitystä vielä tiedä koska pelasin sitä tänään vasta ensimmäistä kertaa, mutta esim. tänään päälapulla oli tarjolla 7 ottelua Valioliigasta, 3 Espanjan pääsarjasta, 2 Italian Serie A:sta, 1 Saksan Bundesliigasta sekä 1 Ranskan Liguesta ! Eli pelkkiä pääsarjojen kohteita joka onkin vain pelkästään hyvä asia ! Ja vielä illemmalla oli tarjolla 8 kohteen extra 7:llä Ranskan Ligue 1 pelillä sekä yhdellä Espanjan pääsarjapelillä eli jännää jännää.. Huomenna taas huippumaiden pääsarjojen matseja täynnä oleva 11 kohteen extra ! =)

Lisäksi palautusprosentti on todella hyvä & ottelut jotka peruutetaan tai siirretään eikä pelata enää saman viikonlopun aikana, kaikki arvatut tulokset niissä katsotaan oikeiksi ! Että nyt loppui se arpominenkin, jes ! =) Perusrivin hinta on myös aika edullinen kun vain 10 senttiä ja kunkin kohteen merkkivalintojen määrä kerrotaan keskenään saadakseen lopullinen rivin hinta ! Ah mikä löytö, entistä parempi "Vakioveikkaus", tää on kyl niin mun peli ! :)

Ja loppuun vielä vähän potin jakautumisesta :
Supertotossa voi voittaa veikkaamalla oikein 11, 12, 13 tai 14 tulosta. Potti jaetaan seuraavalla tavalla:

14 oikeaa tulosta: 25 %
13 oikeaa tulosta: 18 %
12 oikeaa tulosta: 17 %
11 oikeaa tulosta: 25 %
Bonus Pot #1: 10 %
Bonus Pot #2: 5 %

Voittoprosentin mukainen summa jaetaan kaikkien yhtä monta tulosta oikein arvanneiden pelaajien kesken. Muista, että jos arvasit oikein 13 tulosta, saat osasi myös 12 ja 11 tulosta oikein arvanneiden potista.

Supertota Extrassa ja Supertoto Tenniksessä 10 ja 9 oikein arvanneet voittavat. Molemmat ryhmät saavat 45%(+10 % Guarantee fund) potista.


Aikuisten Joulukalenteri !

Tsot tsot.. mitäs luulit ? ;P Nyt ei mennä Erotiikan maailmaan vaan urheiluvedonlyöntiin ! =D Joulukuun alku on aina hyvää aikaa aloittaa pelaaminen jonnekin uuteen peliyhtiöön ! Etuisuudet ovat tietty samat myös jo mukana oleville jäsenille joten vanhat peluritkin hyötyvät siinä missä uudetkin.

Joka päivä joulukuun 24.päivään saakka olisi tarjolla joku kiva peliyllätys Joulukalenterista & seuraavillta firmoilta tuli sähköpostiini tästä ilmoitus : Unibet, Nordicbet, Paf & Betsafe tarjoavat ainakin joulukalenterin ! Näillä mulla on esim. siis pelitili. Voisi Veikkauskin yrittää kilpailla tässä asiassa eikä vain tarjota maksullisia joulukalentereita.. jos jo ensi vuonna ? Näin ainakin toivotaan & veikkaus pysyisi tässäkin mielessä erittäin mieluisana ja kilpailukykyisenä paikkana pelata.

Mutta nyt tämä lähtee availemaan kyseisten firmojen ensimmäisiä luukkuja & tsekkaan myös muut tuntemani peliyhtiöt onko niissäkin joulukalentereita !? Pelailemisiin siis ! =)


Urheiluradioo & Ronaldon kuumana käymistä..

Kuuntelin pitkästä pitkästä aikaa Radio Suomesta Urheiluradion kiekkokierrosta.. kunnolla kuunnellut varmaan edellisen kerran joskus 90-luvulla lätkää.. Niin siihen on myös syy että miksi kuuntelin juuri tänään ! Digiboksissa tai televisiossa on jotain häikkää eikä jaksanut alkaa johtoviidakkoa ja muuta niin tarkkaan alkaa tarkistella. Joten kun ei telkkaria voi nyt kunnolla katsella, kuunnellaan sitten radiota ! =D Onkohan sillä yhdellä lakolla nyt vaikutusta.. ? Kiitos vaan Kärpille että tuli niukasti positiivinen tulos kiekkovakiota ja paria tuplaa pelaamalla.

Christiano Ronaldo oli tehdä eilen melkoisen komean maalin ! Nani meni vaan pilaamaan sen.. toivottavasti eivät nyt sentään riitaudu tuon johdosta !? Voittivathan sentään pelin upeasti 4-0 Espanjaa vastaa WOU ! Tässä kuitenkin se tilanne ja Ronaldon pillastuminen..
http://www.blick.ch/sport/fussball/international/ronaldo-frust-nach-aberkanntem-traumtor-160945


Jälleen voitollista pelaamista ! =)

Pientä nostetta havaittavissa taas.. lauantain helmenä oli Wigan & sunnuntai oli varsinainen pelipäivä tällä kertaa & erityisesti 3 hyvää kohdetta sieltä löysin ! Malaga vaihtoi vastikään valmentajaa huonosti menneen alkukauden johdosta etenkin kotipeleissään. Viimeksi voittivat jo Cupissa uuden valmentajan alaisuudessa ja jatkoa oli odotettavissa sarjanousijan kustannuksella. Veikkauksen kerroinkin oli ihan riittävä vaikka ulkomailla oli parempiakin tarjolla jotka tosin ehtivät jo tipahtaa loppuviikkoa kohti hitailta pelaajilta.

Racing-Espanyol tilastotasuri. Espanyolilla ei ollut vielä yhtään tasapeliä 10 kierroksen jälkeen & Racing on ollut vieraissa harvinaisen huono joten uskoin että kotipeleissä se kompensoituu nyt tällä kaudella & tuskin häviävät nyt hiukan tasokkaammalle Espanyolille. Vielä kun otetaan huomioon että joukkueet ovat keskenään nyhjänneet todella usein tasan, en epäröinyt pelata tätä peliä tasuriksi !

Parma otti viikkopelissään vasta kauden toisen voittonsa ja uskoin nosteen jatkuvan kun saivat vastaansa Barin joka ei jostain syystä ikinä pärjää Parmalle.. näyttää tulevan Barille se perinteinen vaikea 2.kausi sarjanousun jälkeen. Viime kaudella he yllättivät komeasti pelaamalla varsin hyvän kauden jolloin putoaminen ei ollut lähelläkään. Etenkin kotipeleissä se oli rautaa ! Tällä kaudella on ollut toisin.. kun katsoin Barin entisiä pääsarjakausia jolloin se on pudonnut, kotitappioita on ollut runsaasti.. ja nyt kun tuli heille vielä se mahdoton voitettava, oli pelivalinta hyvällä yli 3 kertoimella selviö ristivaarasta huolimatta !

Keskinäiset :
Sun 21/03/10 SEA Bari 1 - 1 Parma
Wed 28/10/09 SEA Parma 2 - 0 Bari
Sat 04/04/09 SEB Bari 0 - 2 Parma
Mon 10/11/08 SEB Parma 1 - 1 Bari
Sun 11/03/01 SEA Parma 4 - 0 Bari
Sun 05/11/00 SEA Bari 0 - 1 Parma
Sun 12/03/00 SEA Bari 0 - 1 Parma
Sun 31/10/99 SEA Parma 2 - 1 Bari
Sat 13/03/99 SEA Parma 2 - 1 Bari
Sun 08/11/98 SEA Bari 1 - 1 Parma
Sun 01/02/98 SEA Parma 1 - 0 Bari
Sun 31/08/97 SEA Bari 0 - 2 Parma
Sun 21/04/96 SEA Parma 3 - 1 Bari
Sun 17/12/95 SEA Bari 1 - 1 Parma
Sat 13/05/95 SEA Parma 1 - 0 Bari
Sun 18/12/94 SEA Bari 1 - 2 Parma

Neljännen kohteen hakeminen oli vähän vaikeampaa & tein 3 järjestelmää näiden 3 kohteen kautta ja vaihtelin aina neljännen kohteen joka oli aina pieni ylläri. Italian Serie A:n vierasvoittoja sinne hain hyvillä kertoimilla mutta ne eivät pitäneet :/ Kuitenkin joka järjestelmästä tuli positiivinen tulos kun nämä peruskohteet osuivat tosiaan kaikki.. =)

No ihan rikastumaan ei tällä kertaa päässyt kun oli sen verran maltilliset panostukset, mutta se on joka kerta aina mukavaa kun pelaamisesta on ollut kuitenkin jotain hyötyä edes muutamien kymppien muodossa jännityksen lisäksi :) Mutta nyt katseet jo tälle viikolle ! =)

Blogiaihe Osa IV. Yksi esimerkki 3:sta järjestelmästä jossa neljännen kohteen löytäminen tuotti vaikeuksia.
Blogiaihe Osa IV. Yksi esimerkki 3:sta järjestelmästä jossa neljännen kohteen löytäminen tuotti vaikeuksia.
Blogiaihe Osa III
Blogiaihe Osa III
Blogiaihe Osa II
Blogiaihe Osa II
Blogiaihe Osa I
Blogiaihe Osa I

PääkohdeHutaisikinOhi,apukohteetPitivät&Blackburn!

Ennen viime viikonloppua katsoin jo että piru vie nythän löytyi hyvä pääkohde v-lopun peleihin, Almeria ! Almeria on hyvää keskitasoa oleva Espanjan pääsarjan joukkue, joka on perinteisesti varsin vahva kotonaan. Alkukausi on mennyt siihen nähden selvästi alakanttiin. Vaikka tappioita on vasta 3, ei voittojakaan ole kuin vaivainen 1, mutta tasureita peräti 5 kpl ! Nyt oli kotipeli perinteisesti suht heikkoa vierasjoukkuetta Sporting Gijonia vastaan. Ja mikä mielenkiintoisin löytö ne henkisesti merkittävät keskinäiset pelit ! Ja siihen kun ynnätään vielä se Almerialta puuttuva kotivoitto, olisi voinut kuvitella että nyt he ottavat sen vaikka väkisin.. mutta niin vain kävi että lopussa johtoasema vaihtui tasapeliksi jälleen kerran.

Keskinäiset Almerian kotikentällä :
Sun 07/02/10 PRD Almería 3 - 1 Sporting Gijón
Sun 10/05/09 PRD Almería 3 - 1 Sporting Gijón
Sat 28/10/06 SED Almería 2 - 0 Sporting Gijón
Sun 02/10/05 SED Almería 3 - 0 Sporting Gijón
Sun 05/06/05 SED Almería 1 - 0 Sporting Gijón
Sun 13/06/04 SED Almería 2 - 1 Sporting Gijón
Sat 11/01/03 SED Almería 1 - 0 Sporting Gijón

Olisi tullut harvinaisen hyvät rahat kun useampi tupla ja järjestelmä olisi osunut Almerian voitettua. Mutta onneksi apukohteet pitivät hienosti ja sitä kautta tuli omat pois ja vähän edes extraa päällekin.. Apukohteet olivat Nancy-Monaco 2 3.50(tulos 0-4), Levante-Deportivo 2 3.20(tulos 1-2) sekä Zaragoza-Mallorca 1 2.25(tulos 3-2) jossa oli onnea kun ratkaisumaali tuli vasta 5:llä lisäminuutilla ! =D Sitten pelasin ulkomaille vielä Man Cityn voittoa West Bromwichista sekä Liverpoolia Chelseaa vastaan tasoituksella sekä sen suoraa voittoa.

Tämän viikon alku alkoi vedonlyönnillisesti hyvin kun haistamani hyväkertoiminen Blackburn(4.25) sekä tasoituksella(1.80) piti. Newcastle oli kuuma joukkue kun oli 3 pelin voittoputkessa & komea päänahka Arsenalista. Mutta heidän otteet ovat kovasti ailahdelleet ja nyt tuli se viime vuosina niin kovin vaikea vastustaja.. yhtälö oli valmis ja oli hyödynnettävä vedot Newcastlea vastaan !

Keskinäiset 10 viime kohtaamista :
Wed 10/11/10 PRL Newcastle United 1 - 2 Blackburn Rovers
Sat 17/01/09 PRL Blackburn Rovers 3 - 0 Newcastle United
Sat 27/09/08 PRL Newcastle United 1 - 2 Blackburn Rovers
Sat 01/03/08 PRL Newcastle United 0 - 1 Blackburn Rovers
Sat 01/12/07 PRL Blackburn Rovers 3 - 1 Newcastle United
Sat 05/05/07 PRL Newcastle United 0 - 2 Blackburn Rovers
Sat 09/12/06 PRL Blackburn Rovers 1 - 3 Newcastle United
Sat 21/01/06 PRL Newcastle United 0 - 1 Blackburn Rovers
Sun 18/09/05 PRL Blackburn Rovers 0 - 3 Newcastle United
Sun 26/12/04 PRL Blackburn Rovers 2 - 2 Newcastle United

Muuten ei ole vielä alkuviikosta tullut kovin moneen kohteeseen tartuttua paitsi Arsenalin voitto Wolvesista tuntui pitävältä pankilta ja sitä se olikin ! Kiitos vielä urheilukanavan vihjeelle Euro-koripallosta jonka hyödynsin lukemalla ottelun perusteet eli ottelu Valencia-AJ Milano 2 3.25(tulos 69-80) jonka kautta tein 3 tuplaa. Ainiin eiliseltä 1 apukohde jo osuikin kun Espanjan Cupissa valmentajaa vaihtanut Malaga 1(2,00) teki sen mitä osasikin odottaa eli otti nosteessa voiton ! Nyt katseet viikonlopun peleihin !!!


Menestystä Mestarien Liiga-vedoista ! =)

Keskiviikko oli nyt se parempi pelipäivä. Tiistaina ei Vakioveikkaus lähtenyt ihan parhaalla tavalla, mutta onneksi täydellisen keskiviikon ansiosta pääsi keskiviikkona olevat kohteet hyödyntämään sitten Pitkävedon puolella ! =)

Pelasin ulkomaille järjestelmän täynnä tuplavetomahdollisuuksia eli kohteet Basel-Roma x2, Auxerre-Ajax1x, Milan-Real Madrid1x sekä Shahtar D-Arsenal 1x eli kaikki osuivat ! =) Ja päälle vielä yksittäisvetoina Roman & Auxerren suorat voitot !


SM-Vakioveikkauksen tilannekatsaus !

Nyt ollaan puolivälissä kun 3 kierrosta on pelattu ! 2.kierroksen jälkeen pääsin käväsemään jo 1000 parhaan joukossa(osallistujia reilut 20 000) & Äänekosken sarjassa hopeasijalla ja ykköspaikallekaan ei ollut matkaa kuin 4 pistettä. 3.kierroksen jälkeen asemat vähän huononivat kun lähdin rohkeasti hakemaan ohipelejä sekä Norwichista että Swanseasta. Ilahduttavaa taas oli haistamani Readingin vierasvoitto.

Huomenna taisto jatkuu jälleen. Tasaista on ollut taas oma veikkaamiseni. Pieni piikki pitäisi vielä saada eli 11 tai 12 oikein jollakin kierroksella niin nousisi taas oikein roppakaupalla. Let' s see what happens next !?!


Vakiota, vakiota & vielä kerran vakiota ! =D

Viime päivinä ajatukset ovat seilanneet aika vahvasti Vakioveikkauksen maailmassa ! Torstaina oli lätkävakio, joka taisi olla järjestyksessään nyt toinen syksyllä. Minulle syksyn eka mihin osallistuin. Sen myötä laitoin Suomen & Ruotsin pääsarjat tilastojen osalta kuntoon. Jääkiekkoakin pelailen silloin tällöin, mutta tilastot ovat välillä vähän niin ja näin verrattuna jalkapalloon johon panostan paljon kovemmin. Aivan voittoon asti en tällä kertaa kuitenkaan päässyt jääkiekkovakiossa.

Sitten perjantaina oli EM-karsinta futista Vakio täynnänsä & nyt sain napsittua hyvin pikku järjestelmällä kohteita yksi toisensa jälkeen kiinni. Ei se kovin vaikea rivi ollutkaan, mutta haistoin ettei Italian vierasvoitto ole läpihuutojuttu P-Irlantia vastaan joten siinä oli ristivarmistus & yllättävän vähän pelattu Bulgarian voitto Walesista vieraissa oli prosenttien valossa kierroksen suurin yllätys joka tosin ei minua yllättänyt ollenkaan. Ainoa väärin mennyt kohde oli Sveitsi joka hävisi vieraissa Montenegrolle. Mulla oli x2 siinä. Sveitsi on varsin vaikea voitettava koska osaa puolustaa hyvin & en uskonut että Sveitsi tekee 'Suomet' ja häviää 2 EM-karsintapeliä putkeen. Harvinaista kuitenkin Sveitsinkin tasoiselle ryhmälle. No tulipahan edes muutamat kympit.. eikä jossitella täysosumalla alavoittoineen..

Sitten tänään launtaina alkoivat ne Vakioveikkauksen SM-kisat. Ei ihan helppo rivi vaikka ne ihan parhaat ryhmät pitivätkin. Ihan ok oli tuo 9 oikein kisarivini tulos. Ompahan joku 2000. yli 20 000 osallistujan joukossa ! =D Parannettava toki on. Se on niin pienestä kiinni. Jokainen osuma merkkaa niin paljon.. joten huolella on rivit tehtävä. 10 oikein oli vähän ennen loppua kunnes yhtäkkiä tuli 2 pahaa tyypillistä loppuhetken muutosta & oli enää 8 oikein. =/ Kunnes huh Charlton tasoitti vielä heti perään ja pääsi edes siihen 9:ään. Äänekosken listalla olen eka kierroksen jälkeen 9. Yhdellä oli 11 ja neljällä 10 oikein täällä. Yritetään nyt taistella ensin mitalisijoista Äänekoskella & jos menee erityisen hyvin homma eteenpäin niin tavoitellaan suurempia ja samalla myös lunastuksia ! =)

Edellinen