Kesäkuussa tapahtuu..

ENÄÄ KAKSI PÄIVÄÄ  1

Alkaa olla jo kisakuumetta, kahden päivän päästä alkavat "elämääkin suuremmat" futiksen mm-kisat, jihuu ! Eilen olin jo ihan ekstaasissa kun katselin jotain jalkapallon mm-kisojen historiasta kertovaa ohjelmaa. Niistä tiedänkin todella paljon, mitä en muista tai ole vielä ehtinyt syntyä, olen lukenut kirjoista. Jalkapalloaiheisia tietokonepelejäkin taisi olla joskus reilut 50 ! =D


ISÄNSÄ KALTAINEN  1

Ei geenejään karkuun pääse eikä tarvikaan päästä. Siitä on jo yli 15 vuotta kun viimeksi näin oman isäni, mutta muistikuvieni ja kuullun perusteella muistutan isääni monella tavalla. Ulkonäöllisesti, jotkut tavat & harrastukset ovat samoja, naisjutuissakin kuulemma samankaltaisuutta.. Toki kapinahenkeni on sitten laiminlyönyt joitain isän rakkaita harrastuksia. Mulle on ihan normaalia että isä on joku utopistinen henkilö tuolla jossain jostain kaukaisesta menneisyydestä. Näin olen oppinut ehkä joskus hieman yli-itsenäiseksi ihmiseksi. Onneksi isäpuoli tuli myöhemmin kuvioihin mukaan, jolta sitten yritin katsoa vähän miesmallia. Ilman isäpuoleni tukea veikkaisin että voisin olla aika pahasti eksyksissä. Järki on säilynyt vaikka tunnustan omaavani hieman maanisia luonteenpiirteitä, terveesti voisin sanoa että innostun asioista lähes yhtä innokkaasti kuin pikkulapsi. Ja olen erittäin ylpeä omaavani noin alkukantaisia reaktioita elämään.


LENKKEILYÄ  1

Noniin alkaa olla jo kaksi viikkoa siitä kun aloitin lenkkeilyn ihan tosissani tiivistymistarkoituksessa. Joka ikinen päivä on tullut käytyä lenkillä 1-2h per kerta. Vedonlyönnissä voittoputki jatkui taas v-loppuna. Vielä kun Fc Espoo & Ac Oulu olisi voittanut olisi ollut aika täydellistä. Eli ihan hyvin menee :)


HENKINEN VALMISTAUTUMINEN ON JO ALKANUT !  3

Meinaan jalkapallon MM-kisoja ajatellen. Tää on mulle se hienoin tapahtuma mitä penkkiurheilussa voi olla. Ekat mm-kisat mitkä muistan & fanitin ja milloin itsekin pentuna käytännössä joka päivä pelasin ovat Meksikon vuoden 1986 kisat ! Englanti-fanina en voi unohtaa kun Maradona jallitti koko englantilaispuolustuksen & tuikkasi pallon lopulta maaliin (yksi kaikkien aikojen hienoimmista maaleista) sekä sitä Maradonan "jumalan käsi"-maalia ja näin Englanti putosi pudotuspeleissä jatkosta. Taustoja on jo kisoja varten tullut ahkerasti tutkittua & tapahtuma on myös todella hieno vedonlyönnillisesti, mutta kisat merkitsevät mulle ennenkaikkea suuria tunteita & nautittavia elämyksiä. Kyllä sitä Englantia vieläkin tulee yhtenä joukkueena kannatettua, mutta realismi sanoo ettei Englanti välttämättä tule menestymään näissä kisoissa. Missä ovat hyökkääjät ? Ei ole enää takavuosien Gary Linekeriä, Alan Shearerkin lopetti jo maajoukkueuransa. Rooney ei ehkä pysty pelaamaan & Owen on kärsinyt koko kauden loukkaantumisista eli ei voi olla täydessä terässä kisoissa. Yllätyksiä tulee aivan varmasti kuten joka kisoissa, mutta mistäköhän maanosasta tällä kertaa ?


KESÄKUU.  1

Taas koitti kesäkuu eikä kovin kesältä vielä tunnu. No tähän on jo totuttu ihan viime vuosina, kun kesä on ikäänkuin siirtynyt hieman edespäin. Elokuussa on ollut usein vasta ne parhaat helteet & syyskuukin on jo melkein kesäkuukausi. Äsken lenkkeillessäni oli kiva kesäsade mutta ilma ei kyllä kovin kesäiseltä vielä tuntunut =D Mutta hyviä kelejä odotellessa =)



Astrologiaa.  2

Tein eilen pitkästä aikaa yhdelle varsin uudelle nettituttavuudelleni astrologisen kartan. Hmm oli erittäin mielenkiintoista syventyä mitä tähdet ihmisestä kertoivat. Tärkeimpiä asioita ovat aurinko, nouseva ja kuumerkki, venus & mars, kartan muoto miten planeetat ovat kartalla keskittyneet, mihin huoneisiin ja planeettojen keskinäiset sijainnit. Varmaan aika hepreaa niille jotka eivät aiheesta paljoa ymmärrä, mutta erittäin mielenkiintoista ja itselleni luonteenomaista tutkia näitä.

Kaikki astrologiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä, jos haluatte oppia tuntemaan itseänne paremmin. Jos sinussa on paljon vesimiehen merkkiä kuten mulla ovat tärkeä kuu & jupiter vesimiehessä, ei ole yllätys että olet kiinnostunut astologiasta sillä vesimiehen merkki liitetään usein myös astrologin ammattiin =D



ILTAPÄIVÄÄ !  1

Törmäsin tänään pitkästä aikaa yhteen nuoruuden kamuun, jonka taisin houkutella vedonlyönnin ihmeelliseen maailmaan muistaakseni vuonna 1989 !? =D Joo sitä tuli jo alaikäisenä pelattua Lontooseen ! =D Suomessahan vedonlyönti laillistettiin vasta vuonna 1993. Sitä ennen tuli toki jo vakioveikkausta pelattua. Päätin tänään myös että yhdet futiksen mm-kisat pitää vähintään kokea kyllä paikan päällä ! Melko lupaava pitkävetolista nyt viikonloppuna, joten eikun pelaamaan moi ! =) MM-kisoja odotellessa.. "Jos et veikkaa et voi voittaa"


KESÄDIEETTIÄ PUKKAA !  1

Tänään aloitin dieettaamaan kesää ajatellen. Oli kyllä kiva syödä välillä vähän runsaammin, kun sitä ennen tuli vietettyä reilu vuosi vähällä ravinnolla. Muutama kilo ehti kyllä tulla lisää sillä välin kun söi vähän runsaammin, mutta empä kyllä ole lihava nyttenkään, mutta ihan kiva kiristää hieman ylimääräistä silti pois ! =D On tässä aina se positiivinen puoli että eipähän tule ostettua paljoa ruokaa, joten rahat säästyvät johonkin muuhun kuten laskuihin =D Tämä dieetti ei kyllä kauaa kestä ei ole niin tarvetta siihen, mutta kivaa vaihtelua elämään kuitenkin =)