Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Lidl & Amerikan herkut !

Haluan pysyä ajan tasalla & piti sitten kokeilla millasia nää Amerikan herkkukaljat ja shipsit oikein ovat ! Vielä en ole ehtinyt maistaa kumpaistakaan, mutta eiköhän tässä illan myötä ainakin yksi shipsipussi aukea..

Tässä on nyt jo jonkin aikaa saanut odotella seuraavaa täyspottia urheiluvedonlyönnissä. Eilen oli jo lähellä, hyvin napsui kunnes illan 2 viimeistä peliä huteineen aiheuttivat sen että taas jäätiin nuolemaan näppejä isommasta tuntuvasta potista. Lauantaina osui 2 hyvää kohdetta : Manu 2(1.70) & Plymouth-Cardiff x(3.05) tilastotasuri. Kummassakin ottelut kääntyivät loppua kohden oikeiksi merkeiksi sillä Plymouth johti jo 2-0.

Sitten sunnuntai oli aika täydellinen ennen illan kahta viimeistä peliä. Fiorentina-Atalanta x osui(3.50), Jaro 1(3.45) sekä Halmstad-Aik x(3.10). Harmitusta aiheutti Udinesen voitto Juventuksesta kertoimella 10.20 ! Aina pitäisi pelata kun tuntuu siltä että huippukerroin on mahdollinen. Tässä pelissä Udinesea puolusti se että joukkue on potentiaalinen yllättäjä aivan suurimpiakin joukkueita vastaan, on ennenkin kaatanut vieraissa suuren ja mahtavan Juven sekä se että Juventus pelasi koko viime kauden vailla aivan huippuotteluita serie b:ssä lahjussyytteiden takia, joten ihan odotettuakin että taso saattaa jälleen huipputasolla hieman heilahdella. Ei olisi paljoa tarvinut sijoittaa tupliin tuon pelin kanssa muita hyviä kohteita niin hetkessä olisi satasia taskussa..

Noh mutta illan 2 viimeistä peliä estivät hienon menestysviikonlopun. Ensin Lyn-Viking ei päättynyt tasan kuten niin usein vaan 2-3 & illan serie A:n pelissä Parma ei pystynyt kukistamaan kotipelissään Cagliaria. Noh seuraavaa listaa odotellessa uudet madot koukkuun, ehkä jo ensi peleissä kaikki natsaavat kohdilleen !?

Kumman kaljan & shipsipussin Sä valitset ?
Kumman kaljan & shipsipussin Sä valitset ?

Lauantai on Juhlapäivä !

Tai niin mulla yleensä ainakin on. No tavallaan oli eilenkin, mutta mutta... kaikki jutut pitkittyivät ja lopulta päätin jäädä sitten kotiin juomaan ja sammumaan.. tai ainakin melkein. Piti lähteä kattomaan pelkokerrointa kun se kiertue ois ollut eilen Äänekoskella, tosin supistettuna versiona että kaikkia inhottavia mönjiä ja ötököitä ois pitänyt syödä.. ja itseni tuntien jos sinne asti olisin päässyt, olisin hyvin todennäköisesti ollut siellä kilpailijana mukana.. mutta mutta nukuin edellisen yön huonosti ja jouduin ottamaan päivällä nokoset, päälle pakolliset urheilut jne. ja aika juoksi liian nopeasti. Päällä oli jo ulkovaatteetkin, mut sit katoin et ei hemmetti kello on jo noin paljon, ehdinkö mä nähdä enää mitään ? Fiiliskään ei ollut enää niin korkealla että päätin jäädä sittenkin kotiin ottamaan vielä pari lonkeroa.. eli seuraavaa viikonloppua odotellessa..

No yksi oikein kiva yllärikin oli kun jäin kotiin ! Meinaan kattelin tv:stä "Hätätila"-sarjaa jota olen ennenkin silloin tällöin kotona ollessani katsellut. Varsin mielenkiintoinen sarja, kertoo kahdesta ambulanssikuskista. Tosiaan tulee kyllä vähän pahaan aikaan noin jatkuvan seuraamisen kannalta kun perjantaina olen paljon paljon harvemmin liikenteessä aina kuin lauantaisin.

Son Pandora !
Son Pandora !

Kaaduin pyörällä.  1

Oli mukamas niin kiire ettei ehtinyt kääntyäkään kuin ajatuksissa joten kääntyminen käytännössä ei sitten sujunut yhtä hyvin =D Sekosin ajoneuvon hallinnassa, onneksi vauhti ehti loppua ensin ja etupyörä poukkoilla luonnottomasti ja hupsista heijakkaa seuraavaksi oltiinkin jo maassa. Suht hyvä laskeutuminen kuitenkin oikealla kämmenlastalla ja vasemmalla polvella. Vähän kävi kipeää myös vasemmassa olkapäässä. Ainut ruhje tuli kuitenkin vain polveen. Saas nähdä onko kämmen huomenna kipeä moisesta laskeutumisesta ? Huomioin että kaatuessani kiroilin tällä kertaa että "Saatanan saatana" ! Käytetyin kirosanayhdistelmä mulla on kuitenkin kyllä "vittu saatana" mutta tällä kertaa siis näin kirosanakulttuurin osalta ! =D

Lenkkeily on kivaa ilman sukkia.. =P Tais ilmeisesti vähän hiertää ? =D
Lenkkeily on kivaa ilman sukkia.. =P Tais ilmeisesti vähän hiertää ? =D

Kyllä on tasaista !

Itse asiassa tänään pitäisi vasta olla sen mun juhlablogin vuoro näin vanhana Dartsin intensiivisenä ystävänä kun kerran 501. blogi tässä paraikaa menossa.. Eilen tuli jo kivaa menestystä vedonlyönnissä kun Suomi-Puola alle 2,5 maalia & Norja-Kreikka X tärkeät pelit osuivat. Ainoastaan Ranska-Skotlanti X ylläri jäi kaivelemaan ja toteutumatta, arvasin et Skotlanti pystyy jäädyttämään Ranskan, mutta että menivät vielä voittamaankin, siihen en välttämättä olisi ihan heti uskonut vaikkakin joskus, tosin hyvin harvoin Ranskakin häviää ennakkoon suurille altavastaajille kuten esim. MM-kisoissa eka ottelussa Afrikan maalle ja vuosi taisi olla 2002 jolloin kaikki meni heiltä pieleen niissä kisoissa. Kerroin olisikin ollut veikkauksella aivan mahdottoman palkitseva eli 11.30 ! Tänään odotan ja jännitän Hakan voittoa Tepsistä ja perjantaina olisi vielä pari tasuria Ranskan 2.divisioonasta, sitten on tämän listan menestys paketissa.

Uskomattoman tasaista on Suomen lohkossa kyllä, kaksi viime kierrosta ja nämä 4 lohkokärkeä kohtasivat ristiin toisiaan & jokainen keskinäinen peli päättyi tasan ! Joten yhtään mitään ei ratkaistu niillä kierroksilla vaikka niin kaikki luulivatkin että nyt viimeistään erottuvat ne jyvät akanoista. Portugalillakin oli kaksi kotipeliä ja molemmat päättyivät tasan. Varmaan söi miestä kun sekä Puolaa että Serbiaa vastaan vastustajat kävivät tekemässä sen tasoitusmaalin vähän ennen peliajan täyttymistä !

Niin ja hieno taistelu eilen Suomelta Puolaa vastaan. Harmi että Puolan maalivahti veti pidemmän korren. Suomella oli siis paikkoja ja etenkin se Forsselin hieno laukaisu olisi painunut kyllä verkkoon ilman Borucin haamutorjuntaa. Noh mutta yhtä kaikki, Puolalla oli myös parit vaaralliset paikat ja taistelu arvokisapaikasta senkun jatkuu kiihkeänä..

Ja ohhoh mikä paukku ! Lentopalloilijat menivät välieriin saakka. Entinen ennätys siis parani jo varmuudella sillä Suomi on aiemmin ollut parhaimmillaan 7. EM-kisoissa. Ja kaiken muun hyvän lisäksi samalla varmistui myös vuoden 2009 EM-kisapaikka Turkkiin ilman karsintoja. Tänään Suomella merkityksetön ottelu Venäjää vastaan ja lauantaina sitten ne välierät. Joten kaikki muistaa sitten kannustaa lauantaina Suomea yhä uskomattomampiin suorituksiin !!!

Niin tyypillistä.. oisko 15v
Niin tyypillistä.. oisko 15v

Juhlamerkintä 500. Blogi !

Sen kunniaksi lähinnä pelkkä luettelo City-saavutuksistani =D :

6224 VIESTIÄ KESKUSTELUIHIN
500 BLOGIA
331 KUVAA
266 ALOITETTUA KESKUSTELUA
21 KYSELYÄ
7 LINKKIÄ
2 VIDEOTA

Ja mikä tärkeintä Suomi Puolan kaatoon mars, tehkää se pliis, hyvä Suomi hakkaa päälle, mutta taito kunniaan !!!

Vuodenvaihteen ilotulitus Äänekoskella..
Vuodenvaihteen ilotulitus Äänekoskella..

Suomi-Puola "maaottelua" luvassa..  3

..kun tänään juuri alkaneessa Suomi-Puola lentopallo-ottelussa Moskovassa kohtaavat. Kyseessä on siis kuitenkin lentopalloilun EM-kisat eikä mikään maaottelu & huomenna futiksen EM-karsinoissa Suomi saa kotonaan myös Puolan vastaansa todella tärkeässä pelissä jossa tappioon ei olisi periaatteessa kummallakaan varaa.

Koska lentopallopelit eivät voi päättyä tasan, voi "maaottelun" ratkaista juuri tuo lentispeli. Mutta vaan voi, sillä futispelikin voi päättyä ihan miten tahansa.

Veikkauksia että kumpi vie maaottelun ??

Uusi Ronaldinho on syntynyt !? =D No mutta kaikki ainakin rakastavat jalkapalloa.. =)
Uusi Ronaldinho on syntynyt !? =D No mutta kaikki ainakin rakastavat jalkapalloa.. =)

Me, Myself & I

Satuimpa eilen katsomaan ekan kerran tota ohjelmaa Subilta. Tosin eipä se oo tainnut tullakaan vasta kuin kerran aiemmin ennen tota. Aika ovela idea ohjelmassa oli saada haastatella itseään myönnettäköön ! Tuossahan pitää käyttää jo vähän älynystyröitäkin.. eli joo mun mielestä aika hauskaa viihdettähän se oli & Pave vielä ohjelman isäntänä =D On se nykytekniikka jo aika kehittynyttä kun tuo ihmisen kopioiminen kameralla näyttää käyvän jo aika kätevästi.. Tuo ohjelma muuten innosti kokeilemaan itsekin itsehaastattelua, ei taatusti ole helppoa mutta itsetuntemus omine pikku vikoineenkin auttaa tekemään siitä hauskasti itseironista..

Half of truth..
Half of truth..

Pandora-suklaata olin katsomassa.. =P

Joo ja olihan se hurrineito varsin suklaan herkullisen näköinen pitkine nenineen =D jne. Vaikken paljoa tuon tyylistä musiikkia kuuntelekaan niin melkein kaikki biisit tunnistin kyllä tuosta tiukkatahtisesta setistä kun ei esiintynyt kuin about 3 varttia & that's it. Eli hittipuolta mentiin hyvin pitkälti. Trust me, Pandoran eka hittibiisi toi jo jotain sen aikaisia muistoja mieleen. Iloinen mimmi ja hyvä seksikäs esiintyjä, useamman kerran tuli yleisönkin sekaan laulamaan ja otti yleisöstä taustatanssijoita lavalle eli hyvä meininki oli ! Yksi coverikin kuultiin ja se jäi mieleen että se oli AC/DC:tä ja biisi "You shook me all night long".

Niin ja eilen oli muutenkin mielenkiintoinen päivä paitsi että olin menossa kun Suomi kohtasi futiksessa Serbian ja haki hienon tasurin ! Nyt sitten Puolaa kaatamaan kotipelissä, huh huh mikä peli siitä tuleekaan, Puola tulee revanssimielessä mutta Suomi ei taatusti anna tuumaakaan periksi ja ne panokset, ne ovat todella korkeat ! Eilen sainkin hyvin kiinni noita todennäköisiä tasureita kun vielä sinkkuna niitä pelasin eli juuri tuo Serbia-Suomi oli yksi niistä. Toki kokeilin Suomen voittoakin, sen verran hyvä kerroin oli siinäkin että osuma olisi tuonut rahat jo monenkertaisena takaisin.. niin sitten sain kiinni Ruotsi-Tanska & Italia-Ranska tasurit-etukäteen ajatellen oli kyllä niin tasaisen kovia pelejä että huh huh.. vielä Slovakia-Irlanti X osui Slovakian tehtyä yliajalla tasoituksen, mutta jotta siitä hyötyisin niin tänään pitää osua vielä toinen peli !

Noniin nyt näin sitten ekan kerran Big Brother 24/7 suoraa lähetystä talosta kun olin yökylässä kämpässä jossa se palvelu löytyi. "Mielenkiintoista" katsella kun ne nukkuu ja kuorsaavat noin niinkun aamuyöstä =D Ruotsin kanavalta tuli tietysti pätkiä Ruotsi-Tanska futispelistä, näytti Ruotsi olevan se painostavampi osapuoli tai sitten Ruotsin kanava näyttää tilanteet puolueellisesti.. =D Ja naisten tenniksessä nähtiin taas Heninin ylivoimaa..

Son Pandora !
Son Pandora !

Serbia-Suomi, Ruotsi-Suomi & Bulgaria-Suomi

Urheilujännitettävää siis riittää yllin kyllin tälle v-lopulle. Kun muistaa edellisen kerran kun Suomi vieraili sen aikaisen Serbia-Montenegron luona, se eka puoliaika oli jotain täysin käsittämätöntä suomalaishallintaa, mutta huonoa tuuria oli kun pallo ei lukuisista huipputilanteista huolimatta mennyt millään sisään & toinen puoliaika toi sitten kaikesta huolimatta tappion. Joten revanssin makua on ilmassa, varsinkin kun jo näiden karsintojen ekassa keskinäisessä ottelussa Suomi pelasi huonosti häviten kotonaan 0-2, joten nyt jos koskaan upea hurmoksellinen revanssiottelu pliis..

Suomi haastaa taas kerran Ruotsin yleisurheilumaaottelussa, Evilä hyppäsi jo aivan uskomattoman kovan tuloksen, toki myötätuulen avustuksella mutta kuitenkin ja kolmoisvoitto pituushypystä sen johdolla Suomelle jees ! Toinen päivä ratkaisee kuinka tytöille & pojille sekä miehille että naisille käy. Niin ja nyt on myös lentopallon EM-kisat meneillään jos joku ei sitä tiennyt ja sielläkin Suomi on mukana & Bulgaria jo tänään kaatuikin ja sen myötä Suomi varmisti jatkopeleihin pääsyn. That's great ! Tähän loppuun ei sitten voikaan sanoa kuin HYVÄ SUOMI KOLME KERTAA ANTAKAA MENNÄ VAAN !

Evilä tekemässä sit-uppeja.. =D Tai sitten ei vaan jotain ihan muuta =D
Evilä tekemässä sit-uppeja.. =D Tai sitten ei vaan jotain ihan muuta =D

Soittopäivä..

..siis puhelimella kun listasin eilen illalla paperille tuoreita & jo vähän unohtuneitakin hieman mieltä painavia tai hoidettavia asioita. 10 eri juttua oli hoidettavana ja lähes kaikki itseä vaivaavat kysymykset sain tänään ratkaistua jollain tavalla. Pari juttua hoitui tekstiviestitse. Ne olivatkin enemmän sellaisia että piti vaan ottaa yhteyttä pitkästä aikaa johonkin henkilöön.

Maarianhamina on taas tullut tutuksi Vitalas-tuotteista, en ole voinut vastustaa edullisia tarjouksia..kokeilen niitä tuotteita mutta lopetan usein heti ekan paketin jälkeen automaattisen tilauksen, mutta kaikkia ei ihan kokonaan kannata lopettaa että bonuspisteet säilyvät ja etuisuudet näin.. Vielä pitää esim. ratkaista kuka hakisi unohtuneen takkini Hotelli Katajanokasta ja lähettäisi sen mulle kun siellä ei pelaa postin kanssa tsydeemit ja luottokorttiakaan kun en kerta omista..

Ideana oli outo peilikuva..
Ideana oli outo peilikuva..